Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak egy info róla...a neve Kovács Kíra Orsolya, oviban meg suliban még Kovács Tomika volt....
Szted?😄😄😄😄
Ilyet többet ne! Megijedtem! 😄
XD
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
....csak linkelni merem...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
What a feeling? Cycling and beer :D
De nagyon szép! 😛
csak mert egyszer táncikáltál vele........
én sem örülnék ha nõ lennék és egy xy akárki betámadna csak mert látott egyszer
elég sok ismerõsöm emiatt is törölte magát iwiwrõl
csak egy orvosi mûremek, kicsit sem hozott lázba. természetes szépségek jöhetnek, ilyen guminõk inkább ne..
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Az Univerzum nem mindig játszik tisztességesen,de legalább pokolian jó a humora.
Dübörög a 965ös x4
vagy aki nem tud beletorodni h soha nem lessz ien nõõje és ezzel probalja nyugtatni magát h nem az esetem túl müü..... bocsi am nem akarlak sértegetni v vmi
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Az Univerzum nem mindig játszik tisztességesen,de legalább pokolian jó a humora.
Amúgy a segge jó. A melle mû, a szája mû, azért egy patront megérne...
Þór vígi þessi rúnar