Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
Hol találtad öregember?!Vele táncoltam eccer Dokkban meg minden,jól elvoltunk,és már kerestem,de nem találtam sajna...Kéne infó!Kössz
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
prá
Hiába van jó teste de nemkéne mert semmi kedvesség semmi báj nincs az arcán!
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Ramadamammy rapidrandi
Az Univerzum nem mindig játszik tisztességesen,de legalább pokolian jó a humora.

Az Univerzum nem mindig játszik tisztességesen,de legalább pokolian jó a humora.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
egymásnak lettek teremtve

De még ha jól nézne ki! Dehát bûnronda. A pasijának meg annyi az IQ-ja ahány foga van. (kivéve ha csak szúrási szándékkal tartja ezt az entitást)
Ez a csaj meg fogaggyunk visszahozza az eldobott botot is. Ennyire egyszerût rég láttam...
Þór vígi þessi rúnar
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Ez a neve:
AAA ♡°★Sลlลmon KลTล 0♡°★AAA
Idézek:
"hangulatember!ha rossz kedwem wan, érdemes elkerülni de ha joo akkor naon joofej wok de télleg áám! (ez wan )"
"★★ Heni ★★összevectünk, de ez a multé! naon ceretem, õ az één picimici muci mókuciiim"
"jahm...ne utálj mert szép vagyok...utáld a PASID mert õ is igy gondolja!"
20 éves!! Van vele 4 közös ismerõsöm <#zavart2>#zavart2>
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.