Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
ha meg megvan a száma inkább hívd fel..... lehet h abban a hónapban épp Te voltál az x-edik akivel táncikált
Az Univerzum nem mindig játszik tisztességesen,de legalább pokolian jó a humora.
õk rakták fel az internetre.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Az meg nem szemétség,hogy ide kirakod csajok képét,elõbb nézz már magadba azt utánna próbálj leszólni!

Ez nem kerdes!
XD
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Amugy ezt tudják ök is,már nem egyszer láttam,hogy eljönnek otthonról majd a vonat wc-jében öltöznek,ill.vetköznek át.
Bocsi
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Þór vígi þessi rúnar
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
28818 <#banplz>#banplz>
...a busz azért jó, mert van rajta egyes ülés és közös ülés...

Az Univerzum nem mindig játszik tisztességesen,de legalább pokolian jó a humora.
igy van!
De
Szerintem ez a csajszisokkal jobban néz ki.
Na én meg vele nem tudok betelni.<#finom>#finom>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: