Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Higany
Igazad van. Amúgy a barátnõm az elõbb leírt tulajdonságok mellett, nagyon csinos. Csak egy példa: derékig érõ hosszú, szõke haja van és kék szeme. És mégse úgy öltözködik, mint a legtöbb luxusribi, csak szolidan és mégis csinosan. <#papakacsint>

Van olyan lány aki ezeket egyben tudja, és nem luxusribanc! 😉 Nem akarlak megbántani, de picit irigység szaga van a hozzászólásodnak...

www.smart-bus.hu

OrioN the S
kept

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

az ide berakott képeken szereplõ lányok 80% csak😊

nem minden jó testû nõ luxusribanc <#ravasz1>
én sosem a pénzre mentem...meg az anyagiakra...mindig mindenben a maximumot hoztam
de ugye én meg mehetek a legtöbb pasi szerint a lecsóba,mert nincs olyan testem,mint a luxusribancoknak

klart
ja pontosan

Tigristank
Mert aki 40 éves, annak már illene családot alapítania, és gyerek(ek) mellett nehezebb szexuális életet élni. Legalábbis gondolom én, nem vagyok még 40 éves, és gyerekem sincs. 😄
Persze ez nem jelenti azt, hogy löttyedt faszú lenne. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Higany
Az én csajom szeret és tud is fõzni és inteligens, és nagyon okos. baromi jó a memóriája is. Nincs autóm, csak motorom és pénzem sincs sok, úgyhogy tuti nem arra hajt. És hát már megtanultam az élettõl, hogy ki az aki tényleg tud szeretni, nem csak érdekbõl vagy kényszerüségbõl, esetleg felvágásból, és Õ nem ilyen. Persze elfogult vagyok, de a realitások szintjén! <#integet2>

Nekem az egészben az tetszik, hogy nem jönnek rá 😊 Írják a kis szakítós sztorijaikat, sanyarú sorsukról ódákat zengenek. A végén pedig eljutnak oda, hogy egy pasinak sem kellenek miután megdugták õket 😊 És még akkor sem értik 😊)) Aztán kimennek olaszba mert ott legalább jók a pasik és gavallérok 😊 Vagy németbe, mert ott sok audi meg bmw 😊
BEAST
nem 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Saloom
tehát ha az aktuális pasim 7 évvel idõsebb, nincs kocsija, bkv-zik, és otthon lakik akkor most hülye vagyok? Igy már nem trendy? 😊

Tigristank
Legyen lakása: legyen hol kefélni <#zavart1>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

40 evesen miert kellene lottyedt faszunak lennie akarkinek is - sok kozepkoru ferfi aktivabb nemi eletet el, mint a fiatal tacskok...

http://gaborszantai.co.uk/

és akkor bruttóról beszélünk <#gonosz1>
Ams
Biztos van erre a témára is topic, úgyhogy off vége.

Képet

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

N3TuddKi
érdekes világban élhet ez a lány. Mo-n az átlagkereset 170e Forint!

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

jófej? ma az a jó fej, aki ledumálja õket a lábukról

biztonságot adó? ha van kocsi és pénz, akkor van biztonság

és természetesen elvárás hogy legyen egy pasinak legyen lakása, hisz ezeknek a csajoknak többnyire egy lyukas garasa sincs, így legyen hova elköltözni a szülõktõl, vagy a lepukkant albérletbõl

szép új világ.. 😊
klart
aki születése óta ilyen,génjeiben benne vannak.annak mondhatod hogy sportoljon,vékonyabb lesz valamivel persze,és csinosabb,de akkor is eleve husis alkat.más nõt kell keresni akkor ha vékonyabb nõt akarsz,van megoldás mindenre😊persze nállam is van egy határ azért.ott már énis húzom a szám.😄😄AS_SD

Csakhogy számszerûsítsek...

Nettó 400-500 körül van szerinte az átlagkereset. 800 fölött már jól keres szerinte a pasi 😊 300 alatt csóró és szóba sem áll vele..
klart
ilyeneket elkell hajtani ennyi😊

N3TuddKi
egy ilyen nõnek mennyi pénz kielégítõ ? 😄

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Ez igaz, de sajnos a husisabb nõkkel nem csak a terjedelem a baj, hanem az egészség a fittség is. Nekem nem kéne most már olyan csaj aki nem sportol. Aki sportol legalább ad magára 😊
klart
nekem kúrvamindegy,még ha akarna is tõlem valamit iylen után,semmiképp nemlennék vevõ rá,meg is mondom mi okból,kb lehánynám.

N3TuddKi
pont errõl beszélek.
milyen értékrend az ilyen? nem tudom milyen felnõtt válik az ilyenekbõl, de azt tudom, hogy szerencséjük van, hogy nem Spártában születtek, mert biztos ledobták volna õket a Taigetoszról...

klart
és még sok minden fontos ,de ne menjünk ebbe bele.

az persze fel sem merül benned, hogy férfit akart nem hülyegyereket
😊)))

fotográfik kolomp edisön :D

Meg persze mindemellett ott van a felszínesség 😊 A nõk sem nézik, hogy a pasi milyen jó fej, kedves, biztonságot adó és hûséges. Nézzen ki jól, legyen kocsija, kecója, meg mindig legyen nála annyi pénz mint amennyi a nõnek kielégítõ.
klart
áh nekem nem ez a fontos.így kicsit másképp látom.
értelmes legyen az oké,alap.fõzni tudjon igen,sütni,kicsit azért házias legyen már.nagykorú majd idõvel az lesz barátnõm is😄
jó test,hát nekem egyébként is mások szerint fura az ízlésem mivel én a húsos nõket szeretem,azoknak meg ugye mások szerint nincs jó testük,na mindegy,én nagyon gerjedek pedig rá.szerintem ez a legjobb😄D tudjon terpeszteni?hát szerintem ez egy kapcsolatban azért fontos,mint ahogy énis tudjak brével bánni😊 persze ezt akkor nem így nézzük,de igen fontos a szexuális kapcsolat is namer kinek nem😊

"a lányok nagyrésze csak éppen nem jön oda megkérdezni, hogy "bocs ne haragudj milyen autód van?"

tõlem már megkérdezték ezt nem egyszer - úgy hogy elõtte 5 mondat ha elhangzott, akkor sokat mondok <#gonosz1>
Sajnos ez azért van, mert a nõk elhanyagolják magukat. Nem elég, hogy nem tudnak rendesen fõzni, egyre lustábbak és egyre kevesebbet tesznek meg egy férfiért. Testüket is elhanyagolják és egyre kevesebb a csinos vékony lány. Mindebben persze a pasiknak is sok a felelõsségük, hisz úgymond megelégszenek egy felejtõs csajjal is, hogy jusson nekik könnyû numera. Ebbõl az ilyen csajok azt vonják le következtetésnek, hogy így is könnyen hozzájutnak a húshoz akkor minek változtassanak.

Szóval fuck 😊
N3TuddKi
ugyanez visszafelé is igaz, hogy a csaj nem azt nézi, hogy normális legyen a pasi, és családszeretõ, lehetõleg ne legyen alkoholista, hanem minél vagányabb(drágább, nagyobb) kocsija és sok pénze legyen...
persze ez sem minden lányra igaz, de mostanában, ha elmegy az ember szórakozni, úgy mustrálnak, mint egy lovat. a lányok nagyrésze csak éppen nem jön oda megkérdezni, hogy "bocs ne haragudj milyen autód van?"

klart
értelmiség szintre gondoltam ez alatt,gondolkodás,van sok olyan dolog amit egy 16 éves nemképes megérteni,hiába nagy az értékrendje,de kb foggalma sincs egészrõl,vagy még kicsit álomvilágban él

Tigristank
Na meg vannak érdekkapcsolatok is. Pl. nem azért van a fiúval, mert szerelmes belé, hanem azért, hogy legyen aki dugja, vagy mert "ciki", hogy a barátnõinek van pasija, neki meg nincs, aztán ha összejön 1 jobb pasival a buliban, akkor az elõzõt már dobja is. :S
Persze az ilyen nõk elég gázak.

klart
ebben akkor egyetértünk(Yy)

sajnos ez nagyon igaz
csak ott a "gond",h nem azt nézik a pasik,h értelmes legyen,fõzni tudjon a csaj,meg h nagykorú legyen
hanem annyit,h jó legyen a teste, meg tudjon terpeszteni

persze szerencsére ez is csak általánosítás volt...azért nem mindenki ilyen...

Tigristank
Azért nem feltétlenül. Szvsz fõleg nevelés kérdése. Elképzelhetõ, hogy a 32 évesnek az értékrendje 0, míg mondjuk a 16 évésnél ezek megvannak, mégha a tudása, élettapasztalata kevesebb is. Na meg szerintem nem egy olyan 30-as nõ van, aki nem ért a fõzéshez, és mondjuk a mosógép használata is rejtély számára.
(Bár ezt lényegében lefedi az utolsó mondatod.)

elhiszem
hát nekem is fura lenne, ha kiderülne,h akivel össze akarok jönni elõtte mondjuk 14éves csajt dugott...sztem én is sarkon fordulnék...

klart
azért eléggé kiábrándító tud lenni ha mondjuk belegondolnék hogy aki tetszik csaj kb velem 1 idõs max 20 és akkor elõtte egy löttyet faszú blokkolgatta,hát tovább állnék biztos.:C

hát azért a vén fütyik gondolkodhatnának,h legalább 18 alatti kiscsajokat nemkéne...elvégre a lányuk is lehetne<#vomit>
amúgy meg sztem se egy nõt, se egy férfit nem lehet amiatt elítélni,ha az idõsebbek/fiatalabbak jönnek be neki...az már más,ha csak a pénzért van vkivel

de egyébként sok csajnak bejönnek az idõsebb faszik...és szerelmesek is...
persze ilyenkor nem a ribikre gondolok,akik csak a lóvé miatt terpesztenek

klart
csupán te gondolod így szerintem:|
nem lehet azért 16 éves lányt egy 32éves nõhöz hasonlítani.kivéve akkor igaz az állításod ha az a 32 éves nõ már a butaság határain jóval kívül volt mármár hihetetlenül.

Carlos
<#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Az egyik volt fõnököm aki inkább 40 mint 30 egy 24 körüli lánnyal van.
Imádják egymást, házasodni készülnek. És szépek együtt, a lány nem hp, a volt fõnököm nem pénzes.

Þór vígi þessi rúnar

nem inkább kettõ? Te és G_Archangel? na jó, esetleg még az is, aki egyetért veletek? 😄
Carlos
<#eljen><#worship>
Legalább egyvalaki figyelmesen olvas, vagy értelmez mielõtt válaszol.

Þór vígi þessi rúnar

N3TuddKi
33 vagyok és 20 éves a csajom. vállalom semmi kivetnivalót nem látok benne.

Higany
Elõzõ csajom meg 32 volt! <#vigyor2> És büszke is vagyok a mostanira, mert az értelmi szintje messze meghaladja a korabeli csajokét, sõt, bátran kijelenthetem, hogy sok korombeliét is! <#finom>

😄

elolvastam és értelmeztem, bármily meglepõ is számodra - lehet nehéz elhinni, de nem csupán Te vagy itt az sg-n az egyetlen, aki legalább ennyi minimális intelligenciával rendelkezik <#wilting>

de talán olvasd el inkább Te is amit írtam, mert úgy tünik hogy az velem ellentétben pont neked nem sikerült

Nem kell ebbõl nagy ügyet csinálni. amikor én voltam 16-24 éves akkor nekem is ez volt kb. a véleményem. Az idõsebbek aratták le a babérokat elég gyakran. Sõt a 30 as nõk vonzottak mint az állat.
Kiváncsi vagyok hány 35 éves pasi dobna ki egy 18 éves gimis csajt az ágyából mert a hányinger kerülgetné....
Az a pár % meg is érdemli <#buck>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!