Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szép, csinos, természetes...nem mûanyag...mint ez a sok díszpicsa
pred
amúgy nincs felesleged...de mindegy 😄
amúgy meg nézd meg a deszka csajokat szilikon,hidrogén,festék és push up melltartó nélkül<#hehe>#hehe>
pred
14 évesen már úgy sminkelik magukat, úgy öltöznek a lányok mint a 20-22 évesek, külsõ fejlettségben sincs sok különbség manapság már - egyedül észben.
tizen-huszonéve, amikor az én korosztályom általános / középsuliba járt, az egész suliban volt összesen annyi 'jó nõ', mint most egy osztályban.
van sok normálisabb is a csinosak közül, de abban igazad van, hogy egyre inkább nem ez a jellemzõ.

csak most nem azért, de pl. megnézed ezeket a csajokat,akik itt vannak...
nem illek a képbe...nyilvánvaló
csak azért az "átlag" csajokból, mint pl. én is...több van,mint az ilyen csinibabákból...
ezt is jó lenne észrevenni,h mennyire nagy elvárásaitok vannak...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
pred
épp ezért raktam be...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

sry h nem vagyok jó nõ 😄
http://teddike.freeblog.hu
pred
<#zavart2>#zavart2>
arcra még nem is lenne vészes, de az a mondat, és az a nadrág - gyilkos 😄
Az Univerzum nem mindig játszik tisztességesen,de legalább pokolian jó a humora.
www.smart-bus.hu
fõsulis csoporttársam
http://gaborszantai.co.uk/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A férfiak többsége úgy van az ilyen lánykákkal, hogy ezeket a "demeg...ám" kategóriába sorolja, és ennyi. Pont ezért "érdekesek" ezek, mert egy olyan lányt, akit társnak képzelünk el, nem szeretnénk ilyen pózokban, ilyen ruhákban, nyilvános helyen, oldalakon látni. (otthon más! 😄)
Ettõl még, ha választásra kerül a sor, többségünk az okos, jó fej, házias, természetes szépséget keresi!
Azok akik a "ribancok" társaságát keresik, ezeket tekintik nõknek, azok még nem alkalmasak komoly kapcsolatra... örüljenek a barátnõid, hogy nem õket választják az ilyen férfiak! 😊
www.smart-bus.hu

nekem vannak ismerosaim, akik gyerek mellett napi 2-3 menetet lenyomnak - szerinted nem lehet hallkan csinalni?
nem voltal akkor kollegista:-)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
és nem irigységbõl írtam,amit
csak pl. nekem is van pár szingli bnõm,aki okos, meg jófej,házias, és szép is
csak nem ilyen mindent kipakolok és dugatom magam mindenkivel típusúak,mint az itt látott lánykák hada (tisztelet a kivételnek)
a feleseggel/elettarssal nem lehet szeretkezni?
kefelni mindig lehet, csak aki nem akar az teremt kifogasokat...
oke, az olaszoknal bevett szokas, hogy szeretot dugnak, mert a gyermekeik anyja szent es erinthetetlen (szerintuk:-D) - de ez nem mindenhol elfogadott (ott sem, csak jo kifogas...)