Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tessék:
szép, csinos, természetes...nem mûanyag...mint ez a sok díszpicsa

predator1982
na ja, pöpecül néz ki, de belül olyan sötét hogy a negró világit a szájában, dehát izlések és pofonok...

pred

<#eljen>
amúgy nincs felesleged...de mindegy 😄

a tízenéves picsák is felnõnek egyszer...

amúgy meg nézd meg a deszka csajokat szilikon,hidrogén,festék és push up melltartó nélkül<#hehe>

predator1982
fantasztikus nõd lehet , de tényleg, grat hozzá, nem azért sirok mert feleslegem van. soha nem volt ezzel problémám, 10 ujjamra találok pasit, és hála az égnek hogy az ilyen együgyü faszok mint te is vagy elkerülnek...

pred

én speciel akármerre megyek, egyre több ilyen, ahogy Te mondod, 'csinibabát' látok az utcán.

14 évesen már úgy sminkelik magukat, úgy öltöznek a lányok mint a 20-22 évesek, külsõ fejlettségben sincs sok különbség manapság már - egyedül észben.

tizen-huszonéve, amikor az én korosztályom általános / középsuliba járt, az egész suliban volt összesen annyi 'jó nõ', mint most egy osztályban.

van sok normálisabb is a csinosak közül, de abban igazad van, hogy egyre inkább nem ez a jellemzõ.
jobb oldali
Kövér nõ sírálma.. Sajnálom azokat akik nem tudnak saját akaratukból változtatni a helyzetükön. Az én nõm megcsinálta és büszke vagyok rá.
<#levele><#eljen><#levele><#smile>

Hurki
vótmán, ismerem én is...

What a feeling? Cycling and beer :D

meglehet

csak most nem azért, de pl. megnézed ezeket a csajokat,akik itt vannak...
nem illek a képbe...nyilvánvaló
csak azért az "átlag" csajokból, mint pl. én is...több van,mint az ilyen csinibabákból...
ezt is jó lenne észrevenni,h mennyire nagy elvárásaitok vannak...

tommygear
<#eljen>
Tigristank
Azért voltak ettõl jobb képek is rólad, pl. a galériádban. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

predator1982
hát én speciel hajlamos vagyok a hizásra, én is csináltam ezt egy évig, és teljesen kivoltam, szabadidõm nulla volt. én speciel nyolckor végzek, 11 órát végigállok, utána nem fogok edzõterembe menni. van pl egy ismerõsöm õ sokkal husosabb nálam, nem nézik még 18 nak sem, mert életvidám, nem néz ki úgy mint egy negyvenéves, imádják a srácok, mert sokkal életvidámabb mint bármelyik anorexiás. nem azt mondom hogy az elhizás jó,csak van aki hajlamos rá és már a normális kajálás is betesz...

pred

honnan veszed,h van jó? 😄

ok
épp ezért raktam be...

Tigristank
Sikerült a legszarabb képet berakni magadról. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Tigristank
Aranyosnak tûnik. 😊

Én az õ helyébe nem fényképezgetném magam 😄

<#merges2><#szeret>
Tévedsz. Az elhízás és a mozgáshiányos életmód is ugyan olyan igénytelenség mint a tisztátlanság vagy a topisság. Ráadásul az utóbbi kettõnél sokkal veszélyesebb, mert az egészségedre is kihat. Ki a fene akar magának egy elhízott beteges 40 éves anyukát? 11 óra munka után is le lehet menni konditerembe, vagy futni, mint ahogy én és sokan mások csinálják. 8-kor indulok otthonról, 7-re érek le edzõterembe minden második nap. Hetente 4 nap meg fél órát futni este ne mond, hogy nagy feladat?! 😊
mosolyogj én vagyok 😄
sry h nem vagyok jó nõ 😄

egész kellemes

<#eljen><#wilting>

szeretjük az egrieket 😉

http://teddike.freeblog.hu

Tigristank
Nem neki kéne bírni? 😄

predator1982
ebbõl is látszik mekkora hülye vagy...attól hogy valaki nem éppen anorexiás vagy nem szintiszta izom, nem biztos hogy nem ad magára, a nem ad magára abból áll hogy mondjuk nem fürdik, koszos melegitõben jár stb. nem tudom hogy te napi 11 órás meló után hogyan lennél még toppon az edzõteremben, meg ugye még ez egyéb amit a "fasza pasik" elvárnak egy nõtõl, ahogy olvastam is hogy fõzzön is meg mosson is stb. hülye begyepesedett faszok vagytok. csak hogy a nõi vonalról is legyen már valami....

pred

<#wow2>

az adatlapján ez áll: "Lehetsz külvárosi menõ, vagy vidéki paraszt... itt mindent megkaphatsz baby, csak bírni kell a faszt!!!"

<#zavart2>

arcra még nem is lenne vészes, de az a mondat, és az a nadrág - gyilkos 😄

Ha egy csaj csak a pénzre megy akkor a pasi a hülye ha nem veszi észre,mert annak látható jelei vannak.Nem az számít,hogy milyen az autó vagy mennyi a pénz,mert ezek külsõségek.Minden az észen múlik,mind a lány,mind a fiú részérõl.Igen,vannak hülye csajok,de nem kell velük szóbaállni,majd az szóbaáll velük akiknek megegyezik az intelligenciaszintje az övékével.(ugyanis a szemetet mindig összefújja a szél)A szerelemben meg nem számítanak az évek,ha az tiszta és õszinte (tapasztalat 😊 )

Az Univerzum nem mindig játszik tisztességesen,de legalább pokolian jó a humora.

Engesztelésképen az off miatt! 😊 Õ a volt szerelmem... Istennõ... imádtam! 😊

www.smart-bus.hu

nem 😄
fõsulis csoporttársam

Higany
Ez te vagy?

latom egyeseknek mar eldurvult a topic - nem kepeket kell nezni, hanem szoveget olvasni...<#gonosz1>

http://gaborszantai.co.uk/

gabber_saviola
képetlécciköszi 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

<#worship><#wink>

mégg offot MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG

Hát akinek az általad vázolt lánykák kellenek, azok meg is érdemlik! 😊

A férfiak többsége úgy van az ilyen lánykákkal, hogy ezeket a "demeg...ám" kategóriába sorolja, és ennyi. Pont ezért "érdekesek" ezek, mert egy olyan lányt, akit társnak képzelünk el, nem szeretnénk ilyen pózokban, ilyen ruhákban, nyilvános helyen, oldalakon látni. (otthon más! 😄)

Ettõl még, ha választásra kerül a sor, többségünk az okos, jó fej, házias, természetes szépséget keresi!

Azok akik a "ribancok" társaságát keresik, ezeket tekintik nõknek, azok még nem alkalmasak komoly kapcsolatra... örüljenek a barátnõid, hogy nem õket választják az ilyen férfiak! 😊

www.smart-bus.hu

Tigristank
És a szülõk mikor dolgoznak? Egyébként igazad van, valóban lehet halkan csinálni, és tényleg nem voltam kollégista. 😊

ejj, mi az a kosz a lábán <#vigyor3>

oke, remalomnal bejon a gyerek, de az sincs minden nap, ejjel meg amugyis kulon alszik, kesobb meg ovodaban, iskolaban, nagyszuloknel van, akkor meg megtobb ido van ra...
nekem vannak ismerosaim, akik gyerek mellett napi 2-3 menetet lenyomnak - szerinted nem lehet hallkan csinalni?
nem voltal akkor kollegista:-)

OrioN the S
koszi 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Tigristank
Csak képek alapján nem olyan könnyû megítélni valakit. Persze aki a hátsóját mutatja, lenge öltözetben, arról azért ki lehet találni, hogy miféle is valójában.

Tigristank
Ki mondta, hogy nem lehet? Csak a gyerekek miatt kevesebb idõ juthat rá, és lebukni se szeretne egyik szülõ sem, hogy aztán el kelljen magyarázni a kölyköknek, hogy éppen mit csinálnak.

így van...én is sok ilyet ismerek...
és nem irigységbõl írtam,amit
csak pl. nekem is van pár szingli bnõm,aki okos, meg jófej,házias, és szép is
csak nem ilyen mindent kipakolok és dugatom magam mindenkivel típusúak,mint az itt látott lánykák hada (tisztelet a kivételnek)

nem ertem az osszefuggest?
a feleseggel/elettarssal nem lehet szeretkezni?
kefelni mindig lehet, csak aki nem akar az teremt kifogasokat...

oke, az olaszoknal bevett szokas, hogy szeretot dugnak, mert a gyermekeik anyja szent es erinthetetlen (szerintuk:-D) - de ez nem mindenhol elfogadott (ott sem, csak jo kifogas...)