Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
11 óra meló után? Nekem azt azt jelenti, hogy este fél hét van. Onnan még 1,5 óra haza. Reggel fél hatkor kelek.
Egyetem alatt is rendszeresen sportoltam (röpladba, kajak, bringa) és mégis akkor jött fel +4-5 kiló mikor a legtöbbet sportoltam (~ heti 12 óra). Az utóbbi 3 évben heti 1,5-2 ha összejön. 3 hónapig sérült voltam most és egy perces sem sportoltam. Egy grammot sem híztam. a sportolás és testsúly néha nagyon nem összefüggõ dolgok...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
egyébként itt is az arcára pakolt,de nem tudom mi a f*sznak,mikor látszik a mellkasán,hogy szép a bõre.feleslegesen ps-ozzák magukat.
www.smart-bus.hu
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
picit husi...de sztem jóbõr
nyaktól felfelé nem nagy cucc a csaj...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ez nem vitás...
de érdekelne,h mit szokott csinálni szabadidejében...azon kívül h punccig érõ ruhában és tûsarkúban rohangál<#gonosz1>#gonosz1>
www.smart-bus.hu
nekik ez a lényeg
mutatok 1barna hajû nõt,de biztos õ is díszpicsa lesz neked,csakmert kurvajólnézki és õ tényleg csinos:

kiegészíteném a nagyképûvel 😄
pred
Látom stílusod is van 😊 Ettõl független ha szeretnél tanácsokat kérni szívesen válaszolok privátban, hogy ne a topic kárára menjen 😊
jobbos csaj is csoporttársam...kegyetlen jó nõ...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."