Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Van! És rettentõ kedves és normális.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Molnibalage
Egyetértek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Pluskast
Ezért nem jó az ha sztereotípiákat állítunk föl meg felszínes ismeretség alapján mondunk valakirõl véleményt. Bár az utóbbi lehetséges csak abból nem lesz hosszú kapcsolat😊 Viszont ha nem az a cél akkor meg tök mindegy 😄

kiütötté kecy

Molnibalage
Nem kicsit vagy hülye fiam.

11 óra meló után? Nekem azt azt jelenti, hogy este fél hét van. Onnan még 1,5 óra haza. Reggel fél hatkor kelek.

Egyetem alatt is rendszeresen sportoltam (röpladba, kajak, bringa) és mégis akkor jött fel +4-5 kiló mikor a legtöbbet sportoltam (~ heti 12 óra). Az utóbbi 3 évben heti 1,5-2 ha összejön. 3 hónapig sérült voltam most és egy perces sem sportoltam. Egy grammot sem híztam. a sportolás és testsúly néha nagyon nem összefüggõ dolgok...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

nagyon jól néz ki...és úgy tûnik agya is van <#worship><#worship><#worship>

Pluskast
Dolgozunk az ügyön!<#vigyor>

az utolsó mondataidon jót mosolyogtam, mert magamra ismertem - mikor utólag közvéleménykutatok, hogy mi volt a vélemény rólam elsõre - én is mindig megkapom az 'elõször nagyképû köcsögnek hittelek' jelzõt 😊
tisztelet a kivételnek,visszalapozva sok jó nõt láttam.
predator1982
szép lány:-) erre szokta mondani kula, hogy az a nõ foglalt akin fekszenek:-)

pred

attól még jó.nem értem miért tetszik ITT mindenkinek az átlag alatti szépséggel párosodó természetesség.
Reaper
Ez is pályázik a kacsacsõr-díjra...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Pluskast

szerintem nyaktól felfelé is "nagy cucc"
egyébként itt is az arcára pakolt,de nem tudom mi a f*sznak,mikor látszik a mellkasán,hogy szép a bõre.feleslegesen ps-ozzák magukat.

természetes szépség ez a csaj is:

predator1982
tõled? ne röhögtess...

pred

Én arc mániás vagyok... ebbõl semmi nem látszik! 😊

www.smart-bus.hu

Pluskast
"ez meg szarra is van photoshopolva de azert dugnam 😄"

<#taps><#taps><#taps>

picit husi...de sztem jóbõr

somdav95
De azért bejön, nem?😄

egesz csaj nem nagy cucc tele van ienekkel az orszag es alapbol ez meg szarra is van photoshopolva de azert dugnam 😄
lehet.de nem hinném,hogy ps nélkül 140kg-nak nézne ki, atomragya lenne, vállig érõ hajjal.én épp ezért sz*rom le a ps-t.látszik az,h mennyi alakítás van rajta.
Saloom
na eez a szitu nálam is megvolt 😊)) de aztán átértékeltem mert ari volt 😛P

igaz

senkinek sem tûnik fel h nyerít?
nyaktól felfelé nem nagy cucc a csaj...

az engem szerinted érdekelne? XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Pluskast
Egyébként nem hiszem, hogy érdemes sztereotípiát felállítani. PL ismerek több szõke csajt aki tényleg bombázó és nem is buta. Nem is ettõl függ a dolog. Nagyképû és buta emberekkel tele van a világ. Férfiben és nõben is egyaránt. Nekem pl volt egy csajom aki úgy megismerkedésünk után meg amikor már egy ideje együtt voltunk, megkérdeztem tõle, hogy mikor elõször meglátott mit gondolt rólam? A válasz: Azt, hogy egy nagyképû köcsög lehetek<#vigyor>. Elég sokáig együtt voltunk 😊

Reaper
PS powa...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Saloom
diszpics@ -.- + ps

somdav95
Lehet <#nevetes1>

enyhe photoshop bevagas XDD szarrá van pselve meg a csaj is nem csak bevagva van
Tigristank
Lehet, hogy atomfizikus. :S

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

tommygear
ijjjjjjj
tényleg kurvajól néz ki
ez nem vitás...
de érdekelne,h mit szokott csinálni szabadidejében...azon kívül h punccig érõ ruhában és tûsarkúban rohangál<#gonosz1>

Hmmm... a jobboldali... az a nézés! Nyam! 😄

www.smart-bus.hu

Pluskast
Végül is életcélnak ez sem rossz...<#hehe>

(be)basszon
nekik ez a lényeg

Pluskast
Nekem a bal oldali jobban tetszik <#crazya>

Attól,h 1nõ szõke hajú,nem díszpicsa.akit utoljára másoltam(jobb oldali)nemigazán díszpicsa.
mutatok 1barna hajû nõt,de biztos õ is díszpicsa lesz neked,csakmert kurvajólnézki és õ tényleg csinos:

omg 😄D
kiegészíteném a nagyképûvel 😄

predator1982
na igen, azért nem is értem ezeket az elvárásosdi dolgokat. de mindegy. pl példás esete, volt pasim elment nõ után kutakodni:-) szórakozóhelyen, mondom az nem igazán nyerõ, na erre õ is rájött egy idõ után. amikor a kiscsaj azt mondta neki, hogy az a lényeg, hogy ma is jól bebasszon, meg holnap is...a többi nem érdekli. mondom ez igazán szép😄DDD

pred

"Együgyü fasz"??? 😄

Látom stílusod is van 😊 Ettõl független ha szeretnél tanácsokat kérni szívesen válaszolok privátban, hogy ne a topic kárára menjen 😊
Pluskast
Ez is kor kérdése. Én pl el nem tudnék már viselni egy ilyen kifent plázacicát akinek semmi más vágya nincs minthogy vegyen egy új cipõt a 40 másik mellé meg minden hét végén az legyen a fõ program, hogy lemegy a diszkóba és táncoljon meg piáljon. Egyszer a tizenévesek is rájönnek, hogy az a nõ/pasi akivel nem tudsz értelmesen és ténylegesen elbeszélgetni (akármirõl) az lehet maga Angelina Jolie úgysem ér semmit sem.

jobbos csaj is csoporttársam...kegyetlen jó nõ...

predator1982
hát de nem? és éppenséggel õ sem anorexiás...

pred

BEAST
Ennel szebbet no nem mondhat egy masiknak <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

tommygear
<#vigyor2>
pasi lennék én is ilyet dugnék 😄

tommygear
hát dugnám is