Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
te nem ismersz ilyen mindenki megb@szott már csajokat,akik a pénzre hajtanak? na õk az egyik típus...az összes többi meg kb. mehet a bnõ típusba 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
te inkább a dugni való csajokat teszed be,én meg inkább -ahogy a kolléga is írta- bnõ típust
ez sem véletlen van így
szeretek kellemesen csalódni...remélem,h igazad van,és okos, normális ez a leányzó is
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
szép lány, és tényleg természetes szépség...csak azért írtam,mert ha neked ilyen az ideálod...és az összes többi rusnya,kövér,meg igénytelen,aki nem ilyen...ezek után kíváncsi vagyok rá,h neked milyen az a lány,aki megfelel...mint társ
sztem neki is szép arca van
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.smart-bus.hu
Talán, ha kicsit elmélyítenéd a tudásod a táplálkozás, testmozgás, testsúly témakörben... lehet, hogy az arányok számodra is világosabbak lennének.
Imádom a hirtelenhülyézõ embereket akik egymás hülyeségét védik, de sajnos ettõl nem én leszek hülye 😊
szép lány,nuku smink,nuku ps...ennyi
Természetes SZÉPSÉG:
szal leirom meg 1x erre #30163 en a ge.i jelzot kaptam meg 1x <#idiota>#idiota>