Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen?ezt így honnan vetted?
Én az ilyenektõl vagyok kész! 😊 31 éves!!!

www.smart-bus.hu

utoljára.. akire azt írtam,hogy kellemes.arra gondolok.
amúgy azért fura ez,h minden pasi elvárja,h a nõje tökéletes testtel rendelkezzen...mert nézd meg hány "Brad Pitt" szaladgál az utcákon...

ízlések és pofonok<#smile>

hm
te nem ismersz ilyen mindenki megb@szott már csajokat,akik a pénzre hajtanak? na õk az egyik típus...az összes többi meg kb. mehet a bnõ típusba 😄

akit utoljára másoltál eddig az volt nálam az egyetlen barátnõ-típus. ízlések és pofonok.õ SZÉP volt,nem csak természetes...

Saloom
én inkább a balegybe ülnék de megértem a csajt 😊) honnan látszik a barátnõ-tipus? 😊

pasikban is van ilyen 😄

pedig létezik

egyik legjobb barátom huga 😊

Tigristank
Ha szerencséje van az embernek, akkor a 2 egybeesik. <#papakacsint>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Higany
Ezkiez?<#love12>

nem is tudtam nálatok, nõknél is létezik olyan definíció, hogy "bnõ típusú csaj" és "dgnivaló típusú csaj" 😄

rendben...csak azért sztem érzékelhetõ a különbség,a képek között
te inkább a dugni való csajokat teszed be,én meg inkább -ahogy a kolléga is írta- bnõ típust
ez sem véletlen van így

ilyen is

nektek is le van lassulva ez a fórumdolog?mert nekem rohadtul...

nekem sem tetszenek a ragyásra szolizott nõk,szétégetett hidrogénezett hajjal,ne hidd!olyat nem is másoltam tudtommal.mindennek van határa.viszont nem mondanám azt,h minden nõ agyhalott aki tökéletes és minden nõ mû,aki nagyon csinos és igényes.pl. a #..95-ös csaj eddig a legjobb akiket másoltál.kellemes arca van.de a többi...
Igazi barátnõtípus 😊 Kedves arc, inteligens tekintet 😊
ezért mondom,h tisztelet a kivételnek
szeretek kellemesen csalódni...remélem,h igazad van,és okos, normális ez a leányzó is

Tigristank
Honnan tudod, hogy agyhalott? Ismerek olyan lányt, akirõl szerintem a többségnek elsõre pont ez jutna eszébe a kinézete alapján (amúgy szép csaj), aztán sokszor vele vizsgáztam együtt, és lazán átment mindenbõl, de nem ám kettesre, hanem simán tudta a tananyagot. Még olyan tanárnál is átment, akinél a vizsgázók 80-90%-a megbukott (500 oldalt kellett megtanulni). Na meg attól még, hogy szolizott, agyonsminkelt egy lány, sok esetben az ilyen lányok is szépek lennének ezek nélkül is. Sajnos szerintem sok lány pont ezzel csúfítja el az amúgy szép testét/arcát. :S

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Carlos
nemcsak az arca szép

Þór vígi þessi rúnar

nem mondtam,h nem az
szép lány, és tényleg természetes szépség...csak azért írtam,mert ha neked ilyen az ideálod...és az összes többi rusnya,kövér,meg igénytelen,aki nem ilyen...ezek után kíváncsi vagyok rá,h neked milyen az a lány,aki megfelel...mint társ

sztem neki is szép arca van

somdav95
Hát a fején lehetne mit javítani, de mikor volt a sulinkba, és tornáztatta a kicsiket, hátulrol megnéztem, és nem rossz 😄

ezek után???na ne mondd,h akit utoljára linkteltem az nem természetes szépség,mert idecsinálok!
Molnibalage
Szerintem meg aranyos és szép is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Aha. Minden szarságot kipróbáltam már amit ajánlottak. Valaki szerint egyes rendszeresen. Azt teszem 6 hónapja. Azelõtt akkor ettem mikor éhes voltam. Eszek húst, zöldséget, gyümölcsöt. Tökmindegy. +/- 1-2 kg megy fel és le. Napi ingadozások semmi több.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ez már igen... tényleg helyes arca van...

www.smart-bus.hu

talan ment fel rad egy kis izom es azert nott a sulyod...
Zollyka2
jóféle

maradjunk annyiban, hogy max aranyos ez a lány, szépnek már nem mondanám <#vigyor3>
Az gondolom meg sem fordult a fejedben, hogy nem én vagyok a hülye 😊
Talán, ha kicsit elmélyítenéd a tudásod a táplálkozás, testmozgás, testsúly témakörben... lehet, hogy az arányok számodra is világosabbak lennének.

Imádom a hirtelenhülyézõ embereket akik egymás hülyeségét védik, de sajnos ettõl nem én leszek hülye 😊
hat nekem qrvara nem jon be 😄
Pluskast
<#eljen>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

szép lány,nuku smink,nuku ps...ennyi

predator1982
hát ezek szerint szuperpárost alkotnak:-) én sem birom a meló utánit...mindegy

pred

Tigristank
<#finom>

ezek után képet a nõdrõl pls. 😄

nem tom nekem csak #30120 õ jott be 😄 mert olyan gyere ku.jal meg nezese van 😄
#30158 is nagyon jó nõ...és õ természetes szépség, és látszik rajta,h értelmes

akiket te másoltál azokra használjuk inkább csak a "természetes" szót.
Természetes SZÉPSÉG:

😄 2 kommentem volt visszavontam az 1iket erre kitorolte mind2öt 😄

szal leirom meg 1x erre #30163 en a ge.i jelzot kaptam meg 1x <#idiota>
látszik rajta amúgy...

mert a tiéd agyhalott tömegmaca túl sok szolizással,ps-sel és sminkkel...akiket meg én tettem be pl. természetes lányok és enélkül is szépek -.-