58269
IWIW-es adatlapok megtekintése a topikba beszúrt képek alapján (KATT IDE)
Ha \"18pluszos\" a kép, inkább linkben! Törekedjünk arra, hogy valós képeket lássunk!
((a személyeskedő hsz-ek automatikusan törlésre kerülnek))
-
#57547 a szememem a szemem! aaaaaaaaaa -
Aspyrin #57546 Remélem, hogy szándékosan parodizálja magát. :) -
#57545 Valaki kuldje vissza az istalloba! -
#57544 de egy csoffadt valami ez -
#57543 A facebook ma ismerősnek ajánlott egy igaz gyöngyszemet :D
Remélem sikerült rendesen spoilerbe tennem, mert vakít az értelem. Szóval óvatosan. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Livius #57542
-
Livius #57541 -
#57540 Ja, igy oké :DDDDDD -
#57539 STD van ráírva ami az angol Sexually Transmitted Diseases rövidítése,azaz szexuális úton terjedő nemi betegségek -
#57538 Nem ertem mi van vele -
Mcbreak #57537 Nagyon szépek ezek a hölgyek . -
#57536 Póló :D:DSA:
-
Dean Winchester #57535 -
Dean Winchester #57534 -
Livius #57533
-
Livius #57532
-
Livius #57531
-
-
-
-
-
kutyakiki81 #57526 -
nedudu #57525 Sok a duma, kevés a suna :-) -
#57524 Naja, mert minden indiai meg egyeb nepek a uk-t fanoljak! Nagy is a konkurencia a helyekert! Es a vicces az, hogy az indiaik kezdenek nagyon jokmes versenykepesek lenni! -
#57523 +1 -
#57522 Persze a jó eredmény mindenhol számít. UK-val nincs sok tapasztalatom ilyen szempontból, mert volt évfolyamtársaim mind 2-3 éves tapasztalattal mentek oda. De elég borús a helyzet, ahogy írod. Németben nincs ennyire könyöklés, legalább is a műszaki iparban. Szakemberből hiány van, még mindig. Aki elvégzi BSc-t, MSc-t, rögtön kap munkát. Persze ne legyen sík hülye, és folyékony német alapvető, ennyi kell. Ja lehet, hogy el kell költöznie másik városba a munka miatt, mobilitás itt nagyon megy.
Nyilván kezdő szakember lesz, szóval valami junior, de a kezdő fizetés mindenképp jobb mint otthon, és elég már egy önálló élethez + saját albérlethez. A jobb tanulmányi eredmény és tapasztalat meg aztán még tetézi is. De ilyen ingyen talicskázás itt felejtős. -
#57521 Azert idekint az frissdiplomasok nem ugy mennek az egyetemrol dolgozni, hogy egybol a 30.000 fontos bert akarjak. Ahhoz, hogy egy ilyen Grad schemebe bekerulj Jo egyetemi eredmeny+ legalabb 1 hanem 2 egy eves egyetem alatt eltoltott internship kell. Sokszor ingyen kell dolgoznod, hogy megmutasd mit tudsz es ha tetszik akkor felvesznek.
A verseny itt is hatalmas. csak ha megmutatod, hogy tobbre vagy kepes mint az atlag vagy az ottani dolgozok akkor elobbre is kuldenek. -
#57520 Ha kicsit ismerned a hatteremet tudnad, hogy nem minimalberert dolgozok es nem 3*100 ezres otthoni fizuert:) -
#57519 Miaz a honvagy annyira emlegetik sokkan :D -
Skill84 #57518 persze hogy nem. viszont ha azt nézzük , hogy itthon a postás fizu egésze elmegy vagy még kevés is akkor nem olyan rossz. ja és mellette lesz annyi ideje , hogy közös üzletbe kezdjünk . szóval én külön örülök annak , hogy volt mersze kimenni . -
hawkie22 #57517 Detto. Én 5+ éve élek kint Berlin környékén, orvosként dolgozom, itt házasodtam német partnerrel, most jön a baba, és csatlakozom az elöttem szólóhoz, én sem mennék haza semmi pénzért. Emlékek megmaradnak, fénykép, videó, stb., éves szinten járunk a Balcsira nyaralni pár napra, a szüleimet rendszeresen látogatom, vagy ök jönnek, az összes barátom (akit tényleg barátnak mondhatok) meg mind külföldön él már.
Ráadásul azt az életszínvonalat, amit itt összehoztam, azt Mo-n akármennyit is dolgozom orvosként, az életben nem tudnám összehozni és a családomnak megadni. Akkor meg minek? Kötelességtudatból menjek vissza? Vagy azért, hogy magyarként elmondhassam, mennyire patrióta vagyok?
Mo. lesz a hazám mindig is, attól függetlenül, hogy hol élek. A szívemben magyar vagyok, párom ezt elfogadja, viszont nem kell havonta azon stresszelnem, hogy húzom ki pénzügyileg a hónapot, (teszek is ezért, a napi 10-11 óra meló megvan, meg mellékállásként mentözés), hanem kellemesen beosztva a havi pénzt nyugodtan, stresszmentesen eléldegélek itt a pici családommal, ha meg jönnek kollégák, haverok ismerösök, akkor megy a grillparti, a bowlingozás, mozi, stb.
De ezt mindenki maga kell eldöntse, hogy tud-e élni hosszabb távon külföldön vagy sem. Nekem sose volt honvágyam, mert nem volt miért, a családon kívül, ök meg megértik, miért mentem ki. -
#57516 En harom éve élek Münchenben. Semmi penzert nem mennek haza, de a baratok, a kapcsolatok, szülök, emlekek attol meg hianyoznak. Én tökéletesen értem mind a két oldalt, hiszen átélem/átéltem. -
#57515 Főváros környéki agglomerációban laktam - most már felköltöztem - és a régi Miklósi haveri kör teljesen szétszéledt. Asszem ketten már nem is ezen a kontinensen élnek... -
#57514 Nem volt benne semmi indulat. -
#57513 Ja, de attól még szar. Mondjuk szerintem a fővárosban ez kevésbé jellemző, ott a talpraesettebje azért el tud boldogulni.. -
#57512 Baromi jó dolgod van! :) A barátok szétszaladása meg mindenhol megvan, azt nem lehet kivédeni. -
#57511 Kapd be!! :) -
#57510 Külföldön dolgozni, és a szülővárosban élni, micsoda egy mákos fasszopó vagyok
Nem, tényleg.
Szerk.: igazából nem. Nagyon jó gyerekkori barátaim szétszaladtak, Pestre, Angliába, kiskutyafaszára. Tiszta szopás.
Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2015.01.12. 19:38:17 -
#57509 jólvan jólvan, nem kell ilyen indulatosan írni... ha jól elolvastad akkor azt írtam, hogy ha szerencsés vagy és mérnöki munkát vagy hasonlót kapsz, simán megérheti. van ismerősöm aki régóta próbálkozik a szakmájában mérnökként elhelyezkedni, de sajnos nem jár sikerrel. nem egyszerű a helyzet, mert ezekben a szegmensekben meg a briteket preferálják a cégek.
Utoljára szerkesztette: cement, 2015.01.12. 19:13:37 -
#57508 Kulfoldon elek, aranylag jol keresek (halozatmernok) de megis mennek haza.. A penz egy ideig hajt csak amikortol megvan a hazra motorra kocsira nyaralasra kajara meg piara onnan mar a tobblet csak penz a szamladon.. ami afelett van annyira nem fontos, eloterbe kerulnek olyan dolgok mint egy jo csaladi sutes fozes (itt nincs) vagy a hazai levego, hazai emberek (barmennyire is savanyu banda).. 15 eve elek kinnt es maskepp latok dolgokat mint sokan otthon, az tobbseg fejeben csak az van hogy sok penz kell mert az kepzelik ha 5X annyi lesz 5X boldogabbak lesznek, pedig nem. Tudom sok a nyomor kornyeken elo ember magyarorszagon de itt is van boven meg aki elegge szarul el. A szar munkat raadasul mindenhol szarul fizetik mindegy melyik orszagban vagy.
Torolhetnek ezt a sok szart amugy es kepet.. :)