Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Volt egy olyan, elkezdtem chat-elni vele, majd gyorsan lerázott, estére visszatrét s azzal kezdte, hogy:
"Jajjj, most ért vissza shopping-ból!!! Elvert hirtelen 150k -et, de nem is vett semmit, csak pár göncöt, blúzt, felsőt, harisnyát.... Elvitte magával a 300k-et amit szülcsinapjára kapott, de úgy döntött nem költi el mind, csak a felét, a másikból meg lecseréli az (akkori ~100k-es Galaxy S4-ét)." bla-bla
Aszongya nem talizunk??? Estére ugorjunk le bulizni, meg hirtelen talizhatunk is, bla-bla.
XD na mondom köszi, ebből nem is kérek többet, leszívtad az agyam ~10 mondattal egy hétre.
Eleinte bántottak ezek a dolgok, mikor beregiztem. A végére szét oltottam őket, halálra nevettem magam rajtuk. Annyit szórakoztam. ÁHh. Király volt. Olyanokat írtam adatlapomra, hogy a csajok nyomultak rám. (mind 1, nem fényezem magam, ezért is voltam/maradtam Bájgúnár 😄 )
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2014.12.10. 18:51:09
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ez igazi mélyigénytelenség. 😄
Esetleg azt nem lehet megadni, hogy mennyire vagy eladósodva? 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amúgy lassan meggyőztök, hogy érdemes lenne beregelni egy ilyen oldalra. Tiszta jó vagyok a libáknál úgy látszik 😄D 20 éves korom óta nem lakom otthon, a milyen autód kérdésre két válaszom is van, szal egy-két numerát biztos le tudnék vadászni 😄
Milyen "kár", hogy van normális csajom.. Bár most, hogy felnyitottátok a szemem, már tudom, hogy ő is csak kihasznál! 😄
háát nem tudom, mivel jártam jobban. szűk volt már a panel, a kalandvágy meg nagy. de mostanra kurvára elfáradtam, mintha 3 év alatt öregedtem volna 6-ot... legjobb tanácsom: aludj rá párat, mielőtt eljönnél otthonról. Ha kertesben laksz, aludj rá vagy hetet.
Utoljára szerkesztette: Steel, 2014.12.10. 13:18:51
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Így társkereső. Nem volt egyszerű. Amelyiket nem érdekelte a pénzed, nem szép arcú lány volt. Amelyik kinézett valahogy, megtűrnéd magad mellett otthon, annak mindnek valami kettyója (elvárása) volt. Vagy valami olyan elvont dolgok érdekelték, hogy abból köszönöm nem kértem. Amelyik meg nagyon, de nagyon csinos, azokkal meg szóbaállni sem érdemes... Komoly kapcsolatot kerestem. A nagyon csinos csajok nem komoly kapcsolatot keresnek!!! egy társkereső oldalon sem! Még HA azt is írja ki adatlapjára. És beleélni is kár mélyebben az ismerkedésbe, mert egy bizonytalan kapcsolat születik belőle. Ahol lehet hogy TE részedről minden reggel vele kelsz és este vele fekszel le "aludni". De az Ő részükről ez teljesen bizonytalan! Vele kelsz fel, de este már nem biztos h melléd fekszik le!!! NA ebből sem kértem... (persze volt direkt barátság extrákkal kapcsolat, nem is egy, de ezt tudtuk mindkét részről, s aszerint is éltünk, de ez más tészta).
Rettenetesen nehéz volt normális gondolkodású, elvárású, a földön járó, ésszerűen gondolkodó, hűséges, korrekt, teljesen őszinte, odaadó, s mindenben toleráns, s ezenfelül még csinosan, kívánatosan kinéző hölgyet találni, aki úgy szeret, ahogy vagy! amilyen vagy, amennyi pénzed, kocsid van, stb.stb... Ez ~2 évi társkeresőn való "szórakozás" ismerkedés és ~100 hölgy kevesebb - jobban "mélyebben" való megimserésének az eredménye, mire megszületett.
De leszűrtem, hogy az oda beregizett csajok 90%-a nem normális/beteg/beképzelt/agyhalott, stb...
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2014.12.10. 12:25:04
bajgunar: Az ilyen nők meg is érdemlik a sorsukat, 1-től 1-ig. Távolodni kell tőlük, mert lealacsonyodsz a szintükre...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nem rosszabb, mint 1-6 idegennel megosztani az alberletet.
http://gaborszantai.co.uk/
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha valamelyik nem stimmel, már lécel is tovább. Lehetsz TE Alain Delon, vagy Ricsárd Gír, ha már anyáddal laksz lapoz is tovább, vagy ha nem keresel ~200k felett, stb.stb... Kiismertem a társadalmat. Tudnék mesélni.
Szép korszak volt, bele is untam, elég is volt. Még egyszer (ha véletlen megint single leszek) tuti nem regizek be. Nincs az az isten.
Persze akadnak normális gondolkodású is (1-1), de ritka mint a fehér holló.
Mind rózsaszín ködben jár, a föld felett 10 centivel és olyan elvárásaik vannak, amilyen még a mesében sincs. Mindemellett, még magukkal sincsenek tisztában, nemhogy mással, vagy a világgal. Betegek...
#57373: az hogy el van szállva magától ne lenne női vonás? Te melyik országban élsz? Itthon csak ilyen nők vannak szinte...
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2014.12.09. 17:09:35

Mire ment? Gondolom első kérdése a pénztárcád, kocsid volt, s hogy a szüleiddel laksz -e?
Utoljára szerkesztette: Boconadi, 2014.12.09. 09:48:44
De gondoltam azért ide kirakom, mint díszfalra, pedig lenne sokkal többre is képes.
<#rolleyes>#rolleyes>
<#shakehead>#shakehead>
<#sir>#sir>
Ugyanolyan szajha lesz, mint a többi, akik ingyen kínálják magukat és megvan a közönsége is. Csak tudod szar nézni, hogy valaki aki lehet jó úton is, ilyen szintre süllyed és mellesleg nem szakközépben TANULT...PONT.

Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.12.07. 15:53:12