58269
IWIW-es adatlapok megtekintése a topikba beszúrt képek alapján (KATT IDE)
Ha \"18pluszos\" a kép, inkább linkben! Törekedjünk arra, hogy valós képeket lássunk!
((a személyeskedő hsz-ek automatikusan törlésre kerülnek))
-
#3222 -
#3221 Tuknám. -
#3220 nemtom mit pattogtok, a közösségi portálokat főlegnem a 20-as 30-as korosztály használja -
#3219 ez az én koroszrtájom és sexi:D -
#3218 the best of -
#3217 ez akár mehetne alcímnek is :) -
#3216 poén volt, de látom nehéz a felfogó képességed, nembaj megbocsájtok -
#3215 Nem (csak) a szexi kislányokat kell berakni ide. Ebben a topikban más a megítélés kérlek... :) (aztán, hogy magában ki mit tart szexinek, az már más kérdés...)
Kölönböző hölgyek/kishölgyek/picsák/nyanyák/kiscsajok/kislányok/nagylányok/stb. saját maguk által különböző közösségi portálokra felrakott képei kerülnek ide be, amennyiben nagyon magabiztosak a képeiken...(legyenek bár 10 vagy épp 100 kilósak - 10 vagy épp 100 évesek...) -
#3214 Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
akkor ez alapján 20 éves korig mindenki kizárható lenne :D Én a 14 évesek pártján állok, még több szexy kislányt! -
#3213 Nagyon "menő" azzal a szamuráj karddal.. -
-
#3211 Gyerekek ácsi. Kit érdekel, hogy hány évesekről raknak be képet? A topik alapkoncepciója az volt, hogy: "Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei - the best of"...tehát tök mindegy, hogy 10 vagy épp 70 éves hölgy érzi-e úgy magáról, hogy nagyon ott van a szeren: jöhet be ide a topikba a képe, ha nagyon magabiztosnak látszik rajta. :)
...ez nem a veszett jó csaj topik, hogy csak jó és/vagy 14 éves elmúlt csajokról lehessen képet berakni. -
#3210 de nagyon tetszik nekem :D
sry a sok hsz-ért -
#3209 Képek alapján nézve valami vip p*csa lehet -
#3208 Hú a középső de tetszik nekem. VAZZEVAZZEVAZZEVAZZE -
#3207 mi van abban ha valaki a természetes csupasz p*nát szereti ??? -
Lacika 79 #3206 ...hány éves a kapitány? -
Mirk #3205 szerintem elég volt már ebből hány éves az a csaj a képen dologból. letárgyaltátok, lépjünk már túl rajta
képt -
#3204 Nem kövezlek meg, nekem se jön be. Amúgy Bucser az alapkérdés nem az volt, hogy fiatal-e a képen (amúgy 15 körül lehetett i think), hanem, hogy ugyanaz a csaj van-e a képen... Egy szó, mint száz nyomozónak ne menj el!:) -
#3203 Ohno its chris hansen
-
#3202 A másik h ezen a képen 15 körül volt, senki nem mondta h mai kép:) -
#3201 Pedig bizony erről a csajról voltak a meztelen fotók is (jó, 2-3 mindössze), jópáran tanúsíthatják a partyarcok fórumból ;) -
#3200 -
#3199 lelőne mindenkit -.- -
#3198 kit érdekel ha 12 akkoriskel????
ide kéne dredd bíró -
#3197 jaja rosszkor nőttünk fel:D
ma kéne pubertálni olyan házibulik vannak... 13évesen szopnak kokóznak bebasznak mit vársz... -
#3196 Passz, extrém esetben is max 14 :D De #3170-est úgyse érdekli. -
BlackWolf #3195 nemaz , hogy na most leloknem az agyrol de mar annyi kep jelent meg errol a csajrol hogy mar annyira mu beutese van az osszes kepen szinte ugyanaz az arckifejezes mosoly tekintet lassan olyan mint 1 gumino vagy barbiebaba .. kovezzetek meg -
#3194 kiskorú nehez vagy.
max fiatalkorú -
#3193 haha, én kiskoru vagyok, csak ti vagytok pedok :c
:D -
#3192 -
efem #3191 akkor mondjam azt h alulfejlettek, es kiskoruak fotoit lehetoleg keruljuk el? nemtudom mien politikarol beszelsz ambar -.- -
#3190 iraq, saddam, gyurcsány (nem a politikus, hanem a testvére NO POLITIKA), atom, bomba, pedofília következik itten be... :c
nah most fog kattanni, nm -
efem #3189 azert legalabb a 16 evet tartsuk mar be, meg a vegen pedoforum lesz, oszt kattan a bilincs -.- -
#3188 nagyon fiatalnak néz ki. 12-13-nak tippelném...:D -
#3187 OMG, hány éves? -
#3186 Nem hiába van Pedo Bear a logódban :D -
#3185 -
#3184 pedofil vagyok :< -
#3183 Akkor nézd meg, hogy a lenti képen hány éves lehet.... Mert egy 18 éves valóban nő úgy néz ki ahogy ő van fényképezve (az iwiw-es képeken)
A lenti csajról fnntartom, hogy max 14 éves. Ez jön a szar ízlésből (a rózsaszín virágos pushupmelltartó ha nem lenne elég nézd meg a bőrét és a kezét. ez a csaj azon a lenti képen max 14 (szerintem).