58269
IWIW-es adatlapok megtekintése a topikba beszúrt képek alapján (KATT IDE)
Ha \"18pluszos\" a kép, inkább linkben! Törekedjünk arra, hogy valós képeket lássunk!
((a személyeskedő hsz-ek automatikusan törlésre kerülnek))
-
efem #4229 -
#4227 Sztem a második képen a csaj az Raven Riley:O vagy csak benézem annak?:P -
-
fumarbaby -
#4224 omg:)
A héten nem termeltetek jókat:(
-
#4223 uhhh... elég sok a szakadék :D
"...soha ne abból szűrd le, mennyire vagy jó csaj, h hány pasi akar McBaxni!"
by Lemongrass -
blackgamer #4222 megy felásni a pöcegödört
emmeg: "Készülök a mikulásra!!!:D" lol
-
#4221 Jól van akkor, nem szóltam... -
Mr. Perfect #4220 Mindenesetre a segg nem rossz, még ha a kép tényleg furcsa is... -
#4219 Hm, te biztos olvasol a sorok között és pszichomókus is vagy, mert még én sem tudok róla, hogy megsértődtem volna.
Meg ezt sem tudom, honnan veszed: "azért mert valaki nem nyalt be tövig, mint amihez hozzá vagy szokva a diszkóban, már mindenki egy faszkalap?"
Nem ajnároztattam magam, nem is akartam, hogy idekerüljön a képem. (Nem azért, mert nem vállalom fel magam, hanem mert nem rólam szól ez a topik.) Diszkóban sem vagyok hozzászokva a "benyaláshoz", mert lévén, hogy barátom van, minden pasin átnézek, szóval nem nagyon érdekel, ki mivel jön oda. És egy valamire való lánynak amúgy sem attól nő az egója, hogy vadidegenek fel akarják szedni őket valami szar szöveggel, vagy egy fórumon benyalnak neki. De te biztos ezt is tudod, mert nagy szakértője lehetsz a női nemnek is.
Az arcfelvállalás meg csak arra jött, hogy ha valakivel elkezdesz személyeskedni a fórumon ilyen szép kis hozzászólásokkal, akkor legalább úgy tedd, hogy látunk mi is rólad képet. Így bárkinek lehet nagy a szája, nem nagy dicsőség hogy így szólogatsz be másnak. (Az E/2-es alany jelen esetben általános alany, még mieőtt teljesen magadra vennéd.)
Hagyjuk már az offolást,továbbra sem rólam szól a topik!! -
Rassist #4218 Nekem tecc :) -
viizo #4217 elég sok fórumozóról van kép itt az sg-n, köztük pl. rólam is ;)
így igazán nem lehet mondani hogy nem vállaljuk az arcunk ;)
-
#4216 -
#4215 -
#4214 iwiw link is megteszi. -
#4213 nem értem a felháborodásod. azért mert valaki nem nyalt be tövig, mint amihez hozzá vagy szokva a diszkóban, már mindenki egy faszkalap? Nem éppen kultúráltan tette, nem mondom, de attól függetlenül nem kéne rögtön így megsértődni. az meg, hogy csak akkor szóljon be, hogyha róla már láttunk képet, egy vicc ebben a topikban. ha jól tudom egyik fiúrol sem volt itt kép, akkor meg hogy képzelitek, hogy kiröhögitek a többi csajt? -
#4212 :| -
Sweetheart #4211 Jah látom hogy elég kicsi képet lehet csak feltölteni.... -
Sweetheart #4210 Ha megmondod hogy a csudába lehet ide képet berakni,akkor rakok be magamról. Képfeltöltéssel,kép beszúrásával próbálkoztam,de sehogy sem jött eddig össze. -
Sweetheart #4209 Nem fizetek senkinek semmiért,pláne nem lánynak,mivel én is lány vagyok. -
#4208 nem figyeltél elég jól / -
#4206 lemosható tetkó? -
#4205 Akik a védelmemre keltek tükrözik az én véleményemet is. Részemről téma lezárva, mert ilyenekkel nem érdemes vitatkozni.. Thx. -
viizo #4204 mondják ezt kb az olyan magadfajták, akiknek a barátnőjükön (ha szökőévente épp van nekik vagy fizetnek érte) 100 kiló túlsúly, nem látszik a szemöldöke a filctől és sorolhatnám az igénytelenségeket, pfffffffff grat. -
blackgamer #4203 akkor hogy megtörjem...
egy magabiztosan furcsán sikerült seggfotó
link -
#4202 sikerült a flémkeltés. nyertél egy ingyen internetet. -
#4201 lehet jobb is ... -
#4200 szvsz akármilyen is lehet a haja (sztem mondjuk nem ocsmány), neked akkor sincs jogod fikázni, főleg hogy rólad nem láttunk itt képet, ha jól emlékszem.. -
Sweetheart #4199 Csupán csak azért,mert te itt fikázod mások haját,holott a tiéd kb. 10x olyan ocsmány.... -
#4198 jah vagy menjünk braziliába szappanért... :D -
#4197 Nem életcélom a fikázás, ide se nagyon szoktam írni. Inkább csak megnézem meddig fajul a magamutogatás (főleg, ha nincs is mire magabiztosnak lenni).
De ha menő a vadangyal haj, akkor gyűjtsünk Izaura szeme világáért is. -
#4196 mi csávól tehetünk megjegyzést a csajokra... :D
de ha nő teszi ugyanezt akkor szembe kell néznie azzal is hogy megkapja a magáét... én nem osztok senkit, mindnekinek más dobott a 'gép'.
Közösségi portálok legmagabiztosabb urai <- ez lesz a te topicod :D -
Rundstedt17 #4195 a szar frizujára miatt nem tetszik na jó azért egyszer megtoknám...de a frizujára.. -
Rundstedt17 #4194 jó csaj -
#4193 Csak azért, mert megjegyzést tettem a csaj ocsmány frizurájára, miért kell az enyémmel foglalkozni? Őszintén nem érdekel, csak nem értem a csoportos "összefogást". -
#4192 Gondolom ő is így van vele. Szóval le lettél xarva! :D -
#4191 Nekem tetszik, a többi meg levan... :P -
#4190 van benne valmi:D -
#4189 melle nincs, segge jó, majd lesz jobb.
Gondolom esze semennyi -
Monoton #4188 kitérdekel a haja