58269

IWIW-es adatlapok megtekintése a topikba beszúrt képek alapján (KATT IDE)
Ha \"18pluszos\" a kép, inkább linkben! Törekedjünk arra, hogy valós képeket lássunk!

((a személyeskedő hsz-ek automatikusan törlésre kerülnek))
  • MaSzKa
    ennek a csajnak a "K" barinői ti mellliket tooknátok?:-)

• MaSzKa
    Köszönöm aranyos vagy,tudod a modellkedéshez nem vok elég vékony,de nem is akarok az lenni:)Nekem van fenekem és combom ugyhogy egy mellplasztika után majd meglátjuk mit mondanak egyszer egy nyusziválasztáson:):):)Kíváncsi vagyok meddig jutok majd...:):)Puszi

• MaSzKa
    észosztás ribi módra :-)

Jajj egy kicsit légyszi fogd már be a szád,és ne irogass már ide ilyen kivételesen okos izgi nagyon menő mondatokat,mert foglalod a helyet azok elől akik kedvességet akarnak írni mert fainak,mert ha megfigyeled az összes itt található ember közül nincs még egy olyan semmirekellő tahó mint te....
    Ja és ha akarom igen akkor dől belőlem az intettligencia tudod a szüleim kicsit műveltebbek mint sok emberé ugyhogy volt kiktől pédát vegyek(segítek a művelt szó egyenlő az intelligensel plusz még hozzá olvas érdeklődik a világ iránt stb..csak mert belőled nem nézem ki hogy tisztában vagy egy két szó jelentésével)bár ahogy igy elnézem a kommentjeidet a tiedénél tuti mert akkor megtanítiották volna hogy nincs szégyenletesebb mint irigységből beszólni olyan embernek akit nem is ismersz....
    Te kis senki azon röhögtünk,hogy tuti visszaírsz vmi szánalmasat mert nem tudsz leszakadni rólunk erre tessék tényleg bebizonyosodott milyen fontosak vagyunk a szar kis életedben nem bírsz leszállni rólunk...:D:D:D
  • daxan
    14 :)
  • MaSzKa
    Olvassgassátok hihi :9

Második lecke::A "hehe"szócskát a vicces dolgok után szokták odarakni ezen pedig senki men nevet max te de az idiótákat nem szoktam emberszámba venni.

Harmadik lecke:Nem szólunk be valakinek akit nem ismersz csak azért mert az árnyékába nem érsz föl és irigy kis csóró fogyatékos vagy,tudom hogy nehéz onnan BESENYŐTELEKRŐL elviselni hogy akárhány plasztikai műtétet hajtanának végre rajtad akkor sem néznél tized olyan jól ki mint én....Ja ha falun nem végeznek plasztikát akkor gyere PESTRE már ha ismered egyáltalán a plasztika szó fogalmát,bár kétlem hogy csóróságodban erre lenne pénzed mondjuk amilyen reménytelen eset lehetsz biztos kapnál támogatást.

Negyedik lecke:Ha már nincs annyi merszed hogy kiraksz magadról egy képet mert annyira csúf vagy akkor nemhiszem hogy nekem kéne ugatni.

Ötödik lecke:Más tollával nem ékeskedünk,tudod lehet hogy falun nem ismerik Szulák Andreát de itt ezek a szánalmas PESTIEK igen és elég gyáva és nevetséges hogy az ő képét rakod ki,hamár magadról nem mersz, másét főleg ne tedd ki bár neked már szerintem mind1...reménytelen...

Hatodik lecke:Az irigység csúfít tehát ne tedd kicsi biztos nem áll jól bár szerintem neked maga az élet sem áll jól,hiszen kinek lehe annyira szürke szar az élete hogy azzal foglalkozik hogy valakinek akit nem is ismer csak azért mert jobb élet jutott,megpróbál beszólni(nem sok sikerrel).

Hetedik lecke:Ha már le akarsz ugatni akkor legyen annyi agyad hogy valami frappánsat találsz ki a fogyatéskos kis agyacskáddal hogy ne kelljen röhögnie az összes embernek aki ezt megnézi hogy ennyi tellett tőled.

Nyolcadik lecke pedig legyen egy jó tanács:Kérlek ne kelljen tovább alázzalak, ver téged az élet eleget hogy ilyen élett jutott,szar lehet neked de próbáld elviselni én majd szurkolok innen hogy bele tudj törődni...Tudom neked szépség szerelem barátok boldogság pénz meg semmi jó nem jutott éppen ezért jobb ha fogod magad és csöndben elsunyulsz innen mert ahelyett hogy azt érnéd el felidegesítem magam az ilyeneken inkább csak szánni és sajnálni tudlak...

Ja és mégvalami amúgy ha baszhatnékom van azzal neked mi is a bajos?Ez bűn?Ja bocs nem tudtam hogy nálad ismeretlen szó és tiltott dolog az erotika a vágy meg minden ilyesmi..
    De tudod édes nekem ha baszhatnékom van legalább van kivel viszhont neked...pff erről inkább ne nyissunk vitát...
    Sok puszit küldök neked én a Pesti boldog lány.
    És amilyen ostoba vagy végigolvastad ahogy lealáztalak és most ott ülsz bambán a géped előtt...hehe na ez az ami vicces.. ;)
  • MaSzKa
    Beképzelt kis lotyó :-)

2007. november 5. 19:48
    Jujj te falusi kis képnélküli bunkó annyira jó vagy:):):)PF... Kis csicskám :):) te maradsz az én kis kutyám gyere gyorsan minden képhez ugass egy keveset:):):D:D Ennél már nem lehetsz ócskább falusi tahó.Te én a helyedben elbujdosnék szégyenemben...
    De édesem nem kell irigykedni nem mindenki nézhet ilyen jól ki ez van.Van akinek ez jut van akinek az.Tudod elképzelem a szaros kis putri életedet ahogy otthon ülsz meglátsz egy ilyen lányt mint én sárga leszel az irigységtől hogy az árnyékomba se érhetsz föl és gyorsan írsz vmi ócska szöveget de ahhoz már nincs eszed hogy legalább vmi ütőset írj,olyan uncsi ez a ribancozás..nincs valami jobb?Bár akinek nincs szókincse mert műveletlen paraszt az csak ennyit tud.Egyszer majd küldök egy két könyvet hogy legalább művelődj egy picit habár ott falun nem szükséges meg különben sem tudnám hova küldeni Besenyőgenyóig el se talál a posta.Képzelem ahogy miután megírtad az egy két szánalmas kommentedet elégedetten ültél tovább a géped előtt hogy ma is megtetted a magadét.De legalább hoztam egy kis izgalmat a szaros ócska kis életedbe..
    Amúgy nem hiányzik onnan semmi hidd el ha én akarok valamit azt megkapom.De pont nem egy kolbász vagy te azzal szoktad?Falun ez a trendi?Csak mert itt PESTEN nem.Fújj olyan undi:):):)
    Te kis gyáva sunyi féreg ahhoz nincs bezzeg merszed hogy találkozzunk és elugasd jó kiskutya módjára a problémád,de édes Budapest 18ker állok rendelkezésedre de akkor már nem lennél ilyen nagyasszony mert ez a ribanc lehet úgy összeverne hogy egyenként köpnéd ki a fogaidat...már ha vannak mert kép nélkül vajon ki tudja hogy nézhetsz ki?Bár sztem senki nem kíváncsi rád...
    De inkább hozzád sem érnék mert félnék elkapok valami Isten háta mögötti ótvart lehet te is ebben szenvedsz és ezért okoz ennyi is örömet neked a rohadt kis életedben...
    Na megyek nem pazarlom rád az időm,te bamba kis szarrágó most is a gép előtt ülsz és bámulod amiket írtam értetlenül..
    Ja még annyit hogy én legalábbb ribancnak jó lennék de te még annak sem,na ez viszont gáz...
    Csókoltatlak meg jó anyádat is aki megyszült,amúgy egy kérdés ha nem irigykedsz és ennyire nem tetszek miért is nézegetsz engem??
    Ja értem szóval azért annyira fontos vagyok a szánalmas életedben hogy velem foglalkozz..hát hajrá én megadom neked az örömöt úgysincs más boldogságod!
  • MaSzKa
    ezt irta a kis qoorva :-)

2007. november 5. 18:51
    Édesek vagytok drágáim!Ati,hogy ki ez a szerencsétlen?Nem tudom nem ismerek Besenyőputriból embereket...Kingám te meg még jó hogy nem kell a szintjére süllyedned de mi nem is tudnánk eddig süllyedni...
    Meglátszik hogy Pesti vagyok,Én ezt nem szégyenlem vagy talán kéne?Tehát le akarod Pestet alázni,nos ez elég sok embernek nem fog tetszeni többnek mint ahányan ti ott mucsaröcsögén éltek...pf...
    Amúgy meg rajtad nem tudom mi látszik mert képed az nincs csak ugatni tudsz a semmibe.Nem kívánnám Szulák Andreának hogy meglássa milyen ember rakja ki a képét,ja de hogy képben legyél te kis primitív senki a myvipen az emberek általában saját magukról raknak ki képet,bár azt megértem hogy te nem tettél mert lehet olyan embertelenül ronda képet amilyen lehetsz nem lehet feltölteni jobb is így,nem szeretnék rosszat álmodni...
    Amúgy örülök is hogy irtál már hiányoltam az ilyen kis szarrágó irigykedő senkiket akik magukat alázzák...
    Jó pénzt keresek?Igen képzeld és mondok neked egy titkot még az ujjamat sem kell mozdítanom érte tudod nekem tellik szar mi?Most még irigyebb és idegesebb lettél?:):)Kis ganém :)de rossz lehet neked,putris szerencsétlen képnélküli és még ráadásul az isten háta mögött élsz.Úgy sajnállak hogy nincs jobb dolgod mint a képeim alá irogatni dehát tudod mit drága kis kutyám megadom neked ezt az örömöt,én addig vásárolok meg bulizom meg szóval sokminden olyat csinálok amit te soha életedben nem tehetsz majd meg,illetve vásárolni biztos szoktál max 1kiló kenyeret:P:P:P
    Ja és hogy kínálgatom magam?Nem édes én nem vagyok erre rászorulva de amúgy látod ezt a sok embert aki írt a képeim alá?Remélem igen,szóval ez az amit te soha nem fogsz érezni nekem nem kell kínálgatnom magam van elég sok ember akinek kellenék,viszont te..nos..hát...most így hirtelen egyet se tudok.Tudod neked szerintem kár élned az olyan embernek aki ennyire képes,mi keresni valója van itt?
    Ja és főleg az én adatlapomon?Kedves vagy?Nem Jól nézel ki?Pff inkább ne is tudjuk meg..Akkor mit is szeretnél itt?Nalátod,menj kicsi keress másik szépséget akinél próbálkozhatsz a szánalmas szövegeiddel...
    Puszillak innen Pestről;)19 ismerős??:)Jó sokan szerethetnek...büszke lehetsz magadra,ja és még annyit hogy igazán intelligens dolog szidni valakit azért mert Pesti pláne egy olyannak aki egy putriban él..;)puszika
  • MaSzKa
    nekem is kellenek a képek :-)
  • MaSzKa

:-)

18éves a lotyó
  • Gabesz amd64
    ne kérettesd mááá magad :))))
  • Boconadi
    13?
  • Szega87
  • TVelvet
    uuu az a harisnyás.. .asaaaaaaaaa nemkellet volna megnéznem, most ross.. khm.. izé fogok álmodni:D
  • daxan

• BiG G
    majdnem, csak nem ennyire jo a seggem :DDd
  • AntiHero
    ugyan ilyen jól is nézel ki mellette?:DDD
  • BiG G
    ugyanaz a horváth évás poszter nálam is kinnvan d:
  • AntiHero
  • allock #4044
    tessék:

majd utánnanézek, h félpucér van e :Dd
  • ates84
    Sztem kurva aranyos.
  • BiG G
    ezen aranyos, többin elég kurvás
  • lang14
    amúgy Adatlap

• lang14
    én is kérjem?
  • Csabesz6
    nekemis jöhet:)
  • endiboy
    én se szeretnék kimaradni :D
  • Totis
    Me2!!!
  • ates84
    nekem is! :D
  • AntiHero
    Nekem is elküldheted privibe:) köszi.
  • AntiHero
    WOWWWWW
  • ates84
  • allock #4032
    hát, nemtudom mert privibe kaptam :D
    meg nemtudom hogy azok a képek fel vannak e rakva a galériájába, mert én a nevét se tudom x)
  • ates84
    Ugye tudod, hogy azoknak itt a helyük a topigban.
  • allock #4030
    nekem küldtek szaftosabb képeket is róla msn-en :D

hát mit ne mondjak, elég bevállalósnak tűnik..
  • Aspyrin
    akutyamindenit
  • kraawz
    csak várja a napi BETEVŐT
  • ates84
    rám mászhatna :D
  • laslandes
    ez a csaj mindenhova fel akar mászni?
  • ates84
    Aztamindenit!
  • efem

• AntiHero