58269
IWIW-es adatlapok megtekintése a topikba beszúrt képek alapján (KATT IDE)
Ha \"18pluszos\" a kép, inkább linkben! Törekedjünk arra, hogy valós képeket lássunk!
((a személyeskedő hsz-ek automatikusan törlésre kerülnek))
-
ugot2know #4712
le van szarva,belépek az Emo Pártba -
#4711 *sarkasm* -
#4710 Na hát ez azért elég durva kijelentés... -
#4709 Neked életed sincsen akkor, sry man :( -
#4708 -
ugot2know #4707 nem vagyok egyikre se regelve:akkor nekem most nincs ismerősöm :( -
#4706 legyél büszke rá:D
-
#4705 egyikbese -.- -
#4704 traktorba van kombájnba? :D -
#4703 nekem is :D csak már foglalt vok :S :D -
#4702 mindenkinek ideális:D
-
#4701 számt, képt, linkt, mindent mi van O.o
Nekem pont ideális a kor :P
:D -
#4700 ha nem ugrik be névről/képről, hogy ki az, megnézem a közös ismerősöket. ha nincs egysem, akkor a legrövdebb utat, ami azért már ad némi támpontot:)
-
#4699 Nagyon szép, csak kár hogy festi vagy tetoválja vagy mit csinál a szemöldökével (nem értek hozzá). -
mistermiskolcz #4698 Iwiw-en találtam ezt a zergetestű démont, akit ha lehetne naponta többször is magamévá tennék!
-
#4697 Ez még OK, de amikor bejelöl fifike, aki a mittudoménmelyik ismerősömnek a pincsikutyája, akkor azért elönti az ember agyát a fos. -
#4696 először nem tudta mivan. Természetesen bejelölt mégegyszer. aztán másodjára elfogadtam.:)
-
#4695 Mondjuk én azért a szomszéd jelölését biztos elfogadtam volna. Nem tartotta bunkóságnak, hogy visszautasítottad? :D -
#4694 ja, pontosan. szoktam látni ilyen becenevű kislányokat: "jelöljetek be". Nézem ismerősei: 6433. jó.. :)
-
#4693 én úgy tudtam azért van ez, hogy olyanokkal is tartsd a kapcsolatot, akikkel nem találkozol mindennap. Többek között ezért nem fogadtam el a szomszéd bejelölését. Mert minek? Látom majdnem mindennap a cserencsétlent.
-
#4692 Meg sokan arra mennek rá, hogy minél több "ismerősük" legyen, ezért még olyanokat is bejelölnek/visszaigazolnak, akikről fogalmuk sincs, hogy kicsoda. :( -
#4691 Felháborító a viselkedésed :DDDDDD Én talán egyszer akartam ismerkedni, de nem veszem túl komolyan iwiw profilom, s egy guminő vot a kiskép, szal a csajnak nem jöttem be :(
De sokan ezér járnak oda :S Mikor felvesz h látott vonaton, nem baj, hogy felvett-e, hát omg. Mondjuk vagy egy éve nem vonatozok, de mindenkit felvennék, akit látok, lefagy a rendszer -.- -
#4690 Én még életemben nem léptem fel azért az iwiw-re vagy a myvip-re, hogy ismerkedjek. Akkor én most nem rendeltetésszerűen használom ezeket az oldalakat? :))) -
#4689 A lényeg, hogy ide csak a legmagabiztosabbakat linkeld, akik nem feltétlenül a legszebbek is egyben... :) -
#4688 Hát az iWiW, meg myVIP konkrét célja az ismerkedés, meg ilyen stylú képek kicsikarása a userekből, de mondjuk egy megyei hirlap weblapja, mint pl a haon.hu nem mondható közösséginek :D Hírportál az-e, aminek van egy ilyen rovata, hogy a kanos 10enévesek is nézzék (énis). De mondom sztem is elférnek itt simán a képek :D
/*amugymeg értelmet ne keress abban amit mondok, mer Lenin elveit követem, Tanulok,Tanulok,Tanulok, de sajna az eredmény nem jó, mert csak Hülyülök,Hülyülök,Hülyülök:D */ -
mistermiskolcz #4687 Amiket én felsoroltam ott mindennap friss hús van :) -
#4686 Milyen az az "ilyen" értelem? :O -
#4685 Szerintem nem feltétlenül, legalábbis nem ilyen értelemben, de simán elférnek itt is, nincs abból olyan sok, mert havonta vannak újak, legalábbis nálunk igen. -
#4684 Megyei oldalak nem közösségi portálok vajon? :O -
Lacika 79 #4683 oda jár hozzánk suliba, bár én nem tanitom. 15 éves :) -
#4682 csöcs is van ám :Dd -
#4681 az hastáncizom -
blackgamer #4680 nyiss egyet, de szerintem ide is elférnek -
#4679 úristen mekkora BELÜK van -
#4678 Vegyé rá Pumás kontaklencsét... -
#4677 az a probléma ezzel, hogy már kismillió csajos topik van, mint ahogy azt itt lejjebb a hozzértő kollégák is igen ecsetelték. ·
-
mistermiskolcz #4676 OFF
Nem közösségi oldalról van a hölgy, de szerintem csinos
Nem nyitna valaki egy témát ezeknek a megyei oldalak szépeinek?
boon.hu , szon.hu ,haon.hu ,delmagyar.hu és még sok-sok ilyen oldal van, ahonnan lehetne linkelni a szebbnél-szebb lányokat. -
nem tudom, fenn szoktam lenni:O -
#4674 hát nekem meg a barna szem a gyengém pont:D
orrával meg semmibajom.
amugy zilahy hova lettél msnröl?ezer eve nem "látttalak" -