58269
IWIW-es adatlapok megtekintése a topikba beszúrt képek alapján (KATT IDE)
Ha \"18pluszos\" a kép, inkább linkben! Törekedjünk arra, hogy valós képeket lássunk!
((a személyeskedő hsz-ek automatikusan törlésre kerülnek))
-
blackgamer #4552 basszus! kimegy a temetőbe és sírokon fotóztatja magát? beteg a csaj rendesen
link -
blackgamer #4551
link -
blackgamer #4550
link
-
blackgamer #4549 15 éves
link -
mistermiskolcz #4548 Nekem mindig :P -
#4547 neked nő hiányod van? :D -
Takezó #4546 jézusom, mik tetszenek neked, bazz -
viizo #4545 vakolat nélkül semmi nem ér ez a nő :)
bár ő sztem így sem szakított almát a szépség fájáról -
mistermiskolcz #4544 Jézusatyaúristen az égben! Mond meg nekem, mond...
Ki az ki e csodás, félelmetesen dugnivaló, lényt e földre teremtette? Hogy volt képes ilyen remekművet kiadni a kezéből, és rábízni valami senkiházi fickóra. Mikor itt vagyok én, ki őrizné ezt a csodás nőlényt, ki úgy ragyog, hogy szemem kiégeti a helyéről.
Szeretném birtokolni ezt az isteni démont, kinek tán még a fingja sem büdös. Testét naponta tisztára nyalnám, nem hagynám hogy víz érje e gyönyörű testet!
Az alábbi sorok után a B@SZÁS és a SZEX szó képi megfelelője következik:
-
#4543 uhh de szép formás hátsó! -
Mirk #4542 meg, ha arra érnék haza hogy ott fexik az ágyamban meztelenül
de nem küzdenék azért hogy megdughassam -
salieri #4541 bunny...levai adrienn talán...
iwiw -
mistermiskolcz #4540 De azért megrépáznád, ha lenne rá lehetőség?! -
#4539 Hát igaz, de azért csak nem kéne könyörögnie, hogy +b*zd. :D
-
Mirk #4538 túl mű, túl kurvás, túl tipikus
tipikus szőkített haj tipikus nagy mellek tipikus ostoba arc. tucatnő
mindenki erre veri a nyálát nekem nem kell -
mistermiskolcz #4537 Ízlések és pofonok.
Nekem az ilyen ribancok jönnek be. Persze, tudom, hosszútávon semmi értelme... -
#4536 puzik vatytok :DD
-
Mirk #4535 nekem se -
#4534 Nekem pl. rohattul nem jön be. -
#4533 Bazz végem van te őrült vagy, ezt a szöveget lementem -
cleric #4532 Toljad szorgosan az autótuNNingot: az ilyen sunák fürtökben lógnak a plázákban és buknak a csúcsverdákra... -
mistermiskolcz #4531 ILYEN NŐ NINCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Könyörgöm csodálatos egyetlen Úrjézus Atyám Szűzmária meg minden vallás főemberéhez, hogy ilyen nőm legyen még élek, hogy adná a Szentlélek, hogy egyszer egy ilyet halálraszúrjak!
Nem hiszem el!
Gyerekek! Ti éltek még???? Itt vagytok? Vagy elindultatok e csodás mennyei Betlehemi csillag irányába, hátha megtaláljátok!!!??
Hogy hívják-e tündéri szépséget, e "háromfejű" sátáni vadkurvát!????
Mi az a 2-3 szó, amivel beszennyezték szülei mikor földi halandóvá vált túlvilági eutanizájából e mesebeli csikLóhal???
Könyörgöm! Jöjjön el a mi országunk, amikor eme gyémánt arcú nemesribancot klónozzák!!! Istenem, mond hogy nincs olyan f@sz a világon, aki megérdemelné, hogy megmártózzon forró hüvelyváladékában!! ....hogy nyelném le mindet!!
-
mistermiskolcz #4530 Mellbe nem túl erős a lány :)
-
#4529 Miért csimmában? -
#4528 -
#4527 Művésznév?:-D -
btw pórnósztárocska -
mistermiskolcz #4525 Róla jöhet még kép :) -
#4524 -
#4523 -
#4522 -
mistermiskolcz #4521
-
#4520 it iz.
partibavágnám -
#4519 Röviden: dugnéd :D -
#4518 elsőn flakonos bort iszik
másodikon szipuzik
harmadikon parti vége :D
a teste elég jó -
#4517 Nézd, ahogy már írtam: szerintem teljesen felesleges ide házigazda, mert egyrészről több moderátor is rendszeres látogatója a topiknak, másrészről nincs annyi hozzászólás, hogy plusz házigazda kelljen (plusz talán olyan nagyon törölnivaló hozzászólás még nem is volt itt a topikban, kivéve a szokásos mindenhová linkelgető reklámozók hsz-eit...)
Szerintem sem volt szép dolog, hogy suttyomban házigazdaságot kért, de ha már így alakult ne űzzük-fűzzük tovább a dolgot új házigazda választásával...
Persze ha nagyon ragaszkodtok hozzá, nekem igazából mindegy... -
#4516 csatlakozom. -
#4515 -
blackgamer #4514 ámen, amúgy szerintem nem is kell házigazda :)
link -
#4513 Szvsz engem rohadtul idegesít hogy csak így sity-suty ő lett a házigazda, és úgy gondolom itt lenne az ideje normálisan megválasztani a házigazdát, ahogyan azt kell!