Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

What a feeling? Cycling and beer :D

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Felkeresném õket.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
anti hero

Az aki látja jol nézki és visszaigazolást kap mindenap olyan egoval szaladgál h elhieted h magasabb körökböl dugatja magát,ilyen mindenhol van ezt kell szeretni.
www.icewebhu

Amúgy az alakja tényleg nagyon ott van.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)