813
Minden ami Naruto játék
-
hendry93 #653 Hogy kell a shipudenn 2-ben megtalální a kűldetést már Yamato is felem van mit kell csínální utána? -
#652 Kipróbáltam Ultimate Ninja Storm demóját. Nagyon bejövős. :)
Pedig először nem jött be, de most nagyon megtetszett. Egy Sasuket nyugodtan beletehettek volna a demóba,akár Kakashi helyett is
:) -
TheSmith #651 Egy ismerősöm töltötte le torrentel. Ott próbálkozz! -
hendry93 #650 Vagy valaki letudná nekem másolní a Narutót??
Fizetek is ha nagyon kell.. -
hendry93 #649 Neked honnan van meg a játék?
Mert nekem is nagyon léne :)
-
hendry93 #648 Neked meg van?
Ha igen honnan szerezted?
És naruto ultimate ninja 3-at hol lehet szerezni?
-
Tisszi #647 hát mivel amazonról hun-ra asszem nemlehet rendelni igy marad az ebay... vagy használtan valakitől...esetleg ird be az olcsó konzol,game topicba hogy keresed ezt a játékot hátha van vkinek eladó... -
hendry93 #646 Lehet venni Naruto shippuden accal 2-őt vagy rendelní valahonnan.
Mert nagyon kéne az a játék.
:D -
hendry93 #645 Hello nem tudod hol lehet Naruto shippuden accal 2-őt szerezni?
-
csabi0421 #644 ndsre mi jelent meg? -
TheSmith #643 Kössz!!! -
kazuma89 #642 Naruto Uzumaki Cronicles 1,2-t keresek akinek van eladó az írjon rám 1 pü-tet.köcce
-
Tisszi #641 Uzumaki Chronicles 1-2
Narutimate Accel 1-2
Ultimate Ninja 1-2-3 -
bigbigle #640 ps2-re mi jelent meg? -
Tisszi #639 megnyomod start gombot és ott a mission menü..és csináld a feladatokat -
TheSmith #638 Hello
Megtudja valaki mondani hogy mit kell csinálni a Naruto Ultimate Ninja 3 legelején amikor Konohában össze vissza lehet menni?? -
#637 hát azt ps2en nem fogod nyomni XD -
Tisszi #636 az oldalon nem nagyon támogatják a warezt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!deh próbáld meg itt: www.piratebay.org -
csabi0421 #635 hy timates honnan szedted le ezt a játékot? mer én sehol se találom :S -
csabi0421 #634 hello timates
te honnan töltötted ezt a játékot?
mer sehol se találom :( -
ricsmond93 #633 Bocsi hogy ennyit kérdezek de van olyan már hogy Naruto shipuden narutomate accel 3?? -
#632 Lol. -
#631 Istenem,mennyi idióta... -
ricsmond93 #630 a Naruto ultimate ninja storm-ot lehet ps2-re játszatni nem? Legalábis meg lehet valahogy csinálni hogy fusson ps2-n? -
csordás norbi #629 Sziasztok új vok és azt szeretném megkérdezni hogy valaki le tudná-e másolni a narutimate accel 2-t fizetnék is valamennyit.Előre is kössz. -
ricsmond93 #628 Én már az összes klónt legyőztem csak ki sasuke hiányzik.De most néztem meg harmadszor amit mondtatok de egyszeűen nincs ott!Nem tom hogy mi a baj de nem találom. -
ricsmond93 #627 ti ps2-n vagy pc-játszasz vele? -
sbga #626 nagyon köszönöm!!!!!!!!!!! (m@st3r ricsmond93) -
Tisszi #625 sbga: néhány ponton van egy ilyen köralakú világitó valami...arra kell rámenni és megnyomni a kört -
Tisszi #624 rics: igen..jobb oldalt az első vagy a második ajtó..
a yondaime-t pedig akkor kapod meg, ha legyőztél minden klónt -
ricsmond93 #623 Egyébként szabolcs94 nem találtam sehol a kicsi sasukét végig néztem az összes ajtót orochimaru barlangjában és sehol nem volt csak néhány bandita.Biztos hogy ott van? máshol em lehet? -
ricsmond93 #622 Kösz szabolcs94 majd megnézem!:) És sbga a mentést én csak úgy tudom megcsinálni hogy a story modban azok a kék kis körök amikbe belemész ott lehet menteni. legalábbis én ott szoktam a menüben meg fogalmam sincs hogy lehet-e.:) -
sbga #621 hello az lenne a kérdésem lehet hogy nevetségesen fog hangzani de a naruto shippuden accel 2-őben hogyan lehet menteni?????????????? -
szabolcs94 #620 a 4 hokagét pedig akkor ha meg csináltad az összes embert akik szanaszét vannak a játékba ha pedig a kis sasukét kaarod akkor a barlang egyik szobályávbna van asszem ha lemész a barlangba akkor az elsö vagy második ajto de nem biztos nézd végig aza összes ajtot .. -
ricsmond93 #619 Naruto shippuden ultimate acel 2-ben hogy lehet megszerezni a kis Sasuke-t és a 4. Hokagét ??????
Válaszatokat előre is köszönöm!;) -
sbga #618 figyelj ricsmond93 nekem ugyan nem eladó a narto shippuden ultimate accel 2 de a www.isohunt.com ról letudod szedni igaz elég lassan jön le de onnan letudod szedni!!!!!!!
-
playstationchip #617 Ps2 gamek jó áron írj ide: [email protected] -
TheSmith #616 Hello!
Megtudja valaki mondani hogy mit kell csinálni a naruto ultimate ninja 3 legelején amikor konohában össze vissza lehet menni?? Előre is kössz -
ricsmond93 #615 Sziasztok! valakinek eladó a Naruto shippuden ultimate accel 2??????? -
madara001 #614 sziasztok valaki tudna segíteni hogyan tudok fölcsatlakozni a naruto half life 1-2 naruto modra???ez a neve aszem Naruto: Naiteki Kensei