813
Minden ami Naruto játék
-
szabolcs94 #693 Az egy fog most kijönni de akkor mikor jön a kettö angolul tudok hogy még az egyse jelent de már kiváncsi vagyok az angol hongokra meg hogy mojen lesz válaszotokat elöre is köszönöm... -
PGry #692 a N.U.N.4 a zaz acce l1 vagy a 2 lesz??(csak azért mert a 2-ben nem lehet ugy poloba menni) -
Tisszi #691 miért kellett ennek is ultimate ninja nevet adni? sztem hagyhatták volna az accel-t..de nekem 8, semmi pénzért nemcserélném le angol szinkronosra -
#690 Naruto Ultimate Ninja 4: Shippuden -
#689 Volt belőle demo, az pont az ilyen problémák elkerülése miatt van. Sajnállak. -
#688 Nemár.. vicc. -
benedekpepe #687 thx -
#686 Igen fog, nem is olyan soká, március 17.én jön a Naruto Ultimate Ninja 4: Shippuden - ami a már megjelent Narutimate Shippuden Accel 2 usa/eng verziója lex,mivel az utóbbi japán nyelvű volt,nem tudom,h mennyiben fog újításokat tartalmazni az amcsi verzió én reménykedem benne,h azért 1-2 új dolog lex benne,hiszen ha csak a fordítást csinálták volna akkor nem hixem,h ilyen sokáig kellett volna várni az amcsi verzióra -
benedekpepe #685 Hali!Nem tudja vki h PS2-re fog-e még mejelenni(ha igen akk kb mikor?)új Naruto-s játék??? -
kutyakaki1 #684 Nem tudjátok hogy a naruto ninja destiny-ben hogy kel új karaktereket szerezni a story modot végig csináltam de csak két karit kaptam???????? -
titanzsombi1994 #683 A kicsi sasuke nincs orochimaru rejtek helyén ha ott nincsen akkor még hol lehet?????????
-
ggeerryy #682 Megvettem a Naruto Stormot ps3ra :S hát ez a játék egy gány :S szép grafika meg minden de az accel2 meg az 1 sőt már a három is oda veri rendesen a harcokat .... vicc nah meg a nagy durva nyomkodós témák van nekik kettő ... nem tudom miért spóroltak meg elvileg 1-147 ig vagy meddig dolgozza fel az animét hát elég ratyi lett :S Zabuza Haku sehol nem volt egy csomó minden ki van hagyva :S és a harcok se olyan élvezetesek szerintem mint a ps2 es gamekben .... holnap inkább veszem elő a ps2öt és ott nyomom egy kicsit mert ez most nagyon lehúzott .... sokkal jobbat vártam :S -
PGry #681 pls vki mondja meg hogy kell
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megcsinálni azta missziot amiben van az a néma csajszi mert amikor visszamek konohába akkkor nincs sehol -
benedekpepe #680 thx;) -
#679 Szívesen. :) -
PGry #678 nem lehet sasukeval menni rpg modba csak akkor lehetsz sasukeval amikor egy banditába ütközöl am.belemész a menübe ott eggyel jobbra kiválasztod naruto 2. és megkeresed azt a tárgyat aminek azt irja h 5x+2-t ir -
benedekpepe #677 Hi all!Narutimate Accel 2-ben amikor már a mini mellékküldetések vannak nem tudja vki h mit kell csinálni akkor amikor a ramenes ember és chojival beszélek aztán choji benne van a csapatomban 3. tagnak pls...?naon fontos leen.Meg aazt h h kell aktiválni sasuke kunai-ját h sasukevak lehessen menni RPG módban.Pls... -
PGry #676 ja és Narutimate accel 2-ben -
PGry #675 Hy all!
hol találom yondaime-t mert már megvan pts sasuke,1,2 küldi nincs meg visza is olvastam de nincs a hokage épület tetején -
ggeerryy #674 Üdv. Mindenkinek! azt szeretném megtudni hogy a naruto storm már megjelent Magyarországon ? -
hendry93 #673 Sziasztok!
Hol találom kicsi sasukt és a 4-ik hokagét mert nincs kicsi sasuke orochimaru relytekhelyén, -
Tisszi #672 KÖSZÖNJÜK EMESE -
benedekpepe #671 thx! -
#670 -
Tisszi #669 uhh ez asszem az a feladat, amikor egy köjöknek kell visszavinni valamit... menj el oda, ahol a gai csapat harcolt a saját klónjaik ellen, és ott lesz egy vizesés..és a vizesésnél lesz az a tárgy, vedd fel és vidd vissza konohába -
benedekpepe #668 Hello!AzAccel 2-vel jáccok és egy miniküldetés van ahol kiba-val és akamaruval kell vmit csinálni vagyis ők vannak betéve a 3. embernek Tsunadénál.VALAKI PLS SEGÍTSEN MIT KELL CSINÁLNI!:S -
hendry93 #667 Van egy ajtó orochimaru rejtekhelyén amí zárva van oda hogy kell bejutní? -
hendry93 #666 Az egész levél faluban?
-
Tisszi #665 kis sasuke: orochimaru rejtekhelyén az első vagy a második ajtó
yondaime: először lekell győzni az összes klónt a területeken, és ha az megvan akkor a hokage épület tetején
de ezt már párszor leirtam..nemigaz hogy nemlehet kicsit visszaolvasni -
hendry93 #664 Hol találón a 3, 4 hokagét és kicsi Sasukét kívíttem a Naruto Shippuden 2-őt abba hol találóm.
-
hendry93 #663 De megjőtt végig is játszóttatam.
De azért felvehetnél msn-re.
-
Tisszi #662 ment a mail...ha nemkaptad meg, vagy ha esetleg vmi gond van vele akk jelezd a fórumon és felveszlek msn-re :) -
hendry93 #661 Msn-em is van:D
-
hendry93 #660 [email protected]
Kősszí!
Msn-en [email protected] -
Tisszi #659 priviben ird meg az email cimed, és küldök egy magyar végigjátszást
hendry93 te is irj, ha kell -
Rimoczi10 #658 A küldetések hol vannak??? És van valami leírás mert nem tok japánul. -
hendry93 #657 Narutimate accel 2-ben mit kell csínální most mentem be yamato-val és sakura-val a homok falúba nem engednek át az egyík helyen 2 ninja áll ott mit kell csínální? ott ahól arra amerre Itachi-val kellet kűzdení
Kérlek segítsetek nagyón -
Tisszi #656 teljesiteni kell az összes küldetést, asszem 21 van..a vége fele kapsz tsunade-tól egy feladatot hogy menj el orochimaru rejtekhelyére(vidd magaddal sakurat, sait és yamatot) a kulcs asszem a kigyószobornál lesz..utána majd betudtok menni
yamatot pedig akkor kapod meg ha legyőzted az összes klónt, utána yondaime ott fog fent állni a hokage épület tetején és őtis lekell győzni -
Rimoczi10 #655 Hi all. Narutimate accel 2-ben hogy tok bemenni orochimaru barlangjában a lánccal lezárt ajtón???? Plz segítsen valaki. És hol lehet feloldani yondaimet???? Előre is kösz. -
Zunex #654 Hello! ezt nézzéek meg