813
Minden ami Naruto játék
  • madara001
    sziasztok tudnátok segíiteni azt hallotam hogy pc re van naruoto de hald life 2 kell hozá valaki tudna segíiteni (ez álítolag a mod neve :Naruto: Naiteki Kensei)
  • sassy8
    torrenten le kell tölteni pl. www.isohunt.com és ennyi de az a baj h japán mivel h még nem jelent meg Európába!
  • Death Dawe
    Hali új vok máár írtam és csalódottan hallottam h a Naruto shippuuden accel 2-t nem lehet megvenni Ps2-re magyarországon de sokan írják h Ps2-n játszanak ugyanezzel a játékkal nah és tőlük szeretném kérdezni h ők hol vették meg vagy hol lehet beszerezni vagy akármi nekem tökmind1 1 éve keresem ezt a játékot minden boltot átnéztem de sehol léccccccyyyyyyyyy segítsetek plsss!!!!

előre is köszi a választ
    Dávid
  • matestaker
    Csáóó. Nem tudja valaki hogy a naruto uzumaki chronichles első részében hogy kell behozni azokat a videókat amiben elvileg a kabutó van meg narutó rasengant csinál? meg tudtammal van egy sasuke átokpecsétes harc is de nem tudom hogy kell behozni. Kérlek segítsen aki tudja!!!
  • madara001
    jah igen meg azt hogy a Naruto Uzumaki Chronicles 2 ben hogyan tudom emgszerezni sasuket és hogyan tudom narutononak a kyuubit használni?
  • madara001
    Sziasztok tudnátok segíteni hogyan tudok a Hald life 2 naruto modhoz csatlakozni?
  • TheSmith
    Megtudja valaki mondani hogy mit kell csinálni a naruto ultimate ninja 3 legelején amikor konohában össze vissza lehet menni?? Előre is kössz
  • ricsmond93
    Magyarorságon kapható a Naruto shippuden ultimate accel 2???? Ha nem akkor valaki akinek eladó ez a játék az szóljon lécci , lehet hogy meg akarom venni! Köszi!
  • sassy8
    nem tudja vki h mit kell csinálni azután h harcoltam itachival, visszatért a játék konohába és sok ien zöld küldetést végig vittem(harcolni kellet egy csomo emberrek)viszont van egy amit nemtudtam Kakashinak kell vmi de nemtom mi mer ugye japán:S(naruto accel 1)
    előre is köszi:)
  • szabolcs94
    nem haenm fehár nek kell lenni
  • Black Hawk
    a sivatagban a kaktuszok tetején van egy virág :D az kell neki. ha jól emlékszem akai szóval piros ...
  • norbi133
    csumika!
    van ps1 re naruto játék??
    me rt ha van akk nagyon kéne:D
    előr is köszi !
    csumi!
  • sassy8
    hát az a helyzet h nem találtam sehol a választ:S:S nem tudnád bemásolni vagy gyorsan leírni??:S
    köszi szépen
  • benedekpepe
    Köszi!
  • Black Hawk
    2x végigviszed a story-t :D
  • Tibi85
    hello susu22-nek üzenem hogy ha végig viszed a mugenjot akkor őket kapod meg:kabuto sasuke orochimaru tsunade sizune jirayaet, akikkel heroes modban és vs modban tudsz játszani sőt ha a hidden mugenjot is végigviszed akkor őket nyered meg: third hokage, itachi, kisame.
  • Tisszi
    ha jobban megfigyeled sassy hozzászólására válaszoltam...neked sajna nemtok segiteni mert a uc2-t nem tolam...
  • benedekpepe
    mert még mindig nem tom h Sasukét h kell mwegszerezni az UC 2-ben
  • benedekpepe
    Ezt kinek írtad?
  • Tisszi
    pár oldallal visszább megleled a választ...
  • sassy8
    (Naruto Shippuuden Accel 1-ben)
  • sassy8
    sziasztok!
    nem tudja valaki azt h a sakurának mi kell, mer megsebesült a kankuro és áll a kazekage kapu előtt de nemtom mi kell neki mer japán és nem értem má csomoszor visszamentem de semmi:S
    előre is köszi
    írjatok
  • susu22
    Hali!

Én a Naruto Ultimate Ninja 2-t nyomom és annyi lenne a kérdésem,hogy a mugenjoban lehet szerezni embereket a játékba?
  • benedekpepe
    Hello!Nem tudná valaki megmondani hogy a naruto uc2-ben h lehet megyszerezni Sasukét?Mert már a Story módot is végigvittem és nincs meg.Fontos lenne!
  • SpeedXHUN
    Ez a konzolosok fóruma!
    nem hiszem h pc-n tolnák.
  • UchihaMadara
    Ti ezeket a narutokat Pc nyomatyátok de én sehol nem találtom hol lehet megveni vagy letölteni pcre segítenétek?
  • szami2
    odamész a ramen shop melletti árushoz és megveszed tőle az első két cuccot
    aztán odaadod a dolgokat Chojinak és Hinatának
  • Tisszi
    légyszi megmondanád hogyan? mert egyik haverom is megakadt, de nekem most nincs időm végigjátszani...
  • szami2
    már megoldottam:)
  • szami2
    Elakadtam az ultimate ninja 3-ban ott amikor kristályokat kell gyűjtögetni.A térképen van 2 piros jel ahol Hinata és Choji áll.Hinata valami gyógyszerről beszél.Mit kell ott csinálni valaki segítsen légyszíves!!!
  • naruto1111
    Aki szereti a naruto, és szereti az frpgket annak itt a helye.....

http://ninjahun.proboards62.com/index.cgi
  • Fantos
    rise of ninja revolution-ben hogy lehet megszerezni Itachi-t? és legnehezebb szinten is emg kell csinálni mindent hogy utolsó missiok unlockolva legyenek? mer az necces lenne
  • Tisszi
    Naruto Uzumaki Chronicles 1-2
    Naruto Ultimate Ninja 1-2-3
    Naruto Shippuuden Narutimate Accel 1-2
  • krizoli
    hali hány rész van (lehetőleg név szerint)és melyek jelentek meg ps2-re???
  • rastaman
    fóliás volt de platós
  • Tisszi
    eredeti a játék? mikor vetted? vidd vissza hogy cseréljék ki, mert nemmegy
  • rastaman
    az a helyzet hogy nem karcos és a gépem is az új hdmi-s prémium és semmilyen más játékkal nem fagyott sohase. de ha már meg akar dögleni akkor remélem kibírja addig amíg itthon is lesz kapható a 60gb-os
  • Sippie
    aki a PS3 demot tolta, azok közül tudja valaki hogy Kakashinál a sharingan mód mire jó? Ugyanazokat a jutsukat használja, a közelharci módja sem nagyon változott
  • Tisszi
    nincs megkarcolva a lemez? vagy esetleg nézd meg egy másik gépben, hogy abban megy-e... esetleg megy tönkre a géped
  • rastaman
    van 1 kis gondom: a "rise of a ninja"-ban ha neki megyek a himbálódzó fatörzseknek akkor általában megfagy a gépem. valami ötlet hogy miért?! járt már valaki így?