Naruto
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jajj segítsen vki!!! ott vagyok amikor Ebisu felad egy ilyen vizsga tesztet amit ki kell tölteni...de nem tudom mivel nem értem mert japánul van :( és állandoan változnak a kérdések szal lehetetlen megcsinálni csk tippelni lehet..!!! de azért léccives segítsen vki!! Amugy most a NAruto Shippuden Naruttomate Accel-rõl beszélek...
elõre is köszi a segítséget
elõre is köszi a segítséget
jah és melyik a legjobb ilyen naruto játék ami tényleg élvezetes?
Én nem tudom ti hogy vagytok ezzel a naruto chronicles játékkal de én már akkor elakadtam amikor sasuke meg choji meg nem tom és párban kell harcolni. Kb szét vernek simán? Van valami trükkje amit nem tok ebben a játékban vagy tényleg ennyire gagyi
most ott akadtam el nagyon amikor egy vizsgát kell kitölteni... amit shikamaru készített vizsgát már megcsináltam de a huu nem jut az eszembe a ninja neve de akki hasonlít shinora és õ is napszemüveget hord na szal annak van egy ilyen vizsgája de ott állandoan változnak a kérdések és nem tudom megcsinálni!!!! :'(
lécci segitsen vki
lécci segitsen vki
na mind1 azért köszi megoldottam :)
de most ott tartok amikor mindenkivel kell harcolni végigkell menni a homokfaluba is meg mindenhova és ha legyõzök mindenkit utána mit kell csinálni? :S
visszakell menni Konohába?
de most ott tartok amikor mindenkivel kell harcolni végigkell menni a homokfaluba is meg mindenhova és ha legyõzök mindenkit utána mit kell csinálni? :S
visszakell menni Konohába?
na köszi szépen télleg az volt a gond :D
de most elakadtam ott amikor ugye Deidara elkapta Gaaraat és akkor rögtön siet Sakura,Naruto és Kakashi a homokfaluba...na a falut megtaláltam aszem de egy kapu elött ott áll sakura is magyarázz vmit mellette meg a testõr a falunak... na szal vmit meg kell szerezni sztem vagy nem tom...visszamentem konohába hátha ott kell vmit csinálni de nem találtam semmit :/ valami ötlet? :S és ha bemegyek a kapun akkor a tetõõre érek ahol semmit nem lehet csinálni :S
lécci aki tudja az segítsen!!! :)
de most elakadtam ott amikor ugye Deidara elkapta Gaaraat és akkor rögtön siet Sakura,Naruto és Kakashi a homokfaluba...na a falut megtaláltam aszem de egy kapu elött ott áll sakura is magyarázz vmit mellette meg a testõr a falunak... na szal vmit meg kell szerezni sztem vagy nem tom...visszamentem konohába hátha ott kell vmit csinálni de nem találtam semmit :/ valami ötlet? :S és ha bemegyek a kapun akkor a tetõõre érek ahol semmit nem lehet csinálni :S
lécci aki tudja az segítsen!!! :)
ha esetleg még vkit érdekel a lezárt ajtó az accel2-ben:
amikor megcsináltátok az összes feladatot akkor menjetek el shizune-hoz kérjétek el tõle segitõnek sai-t,sakura-t és yamato-t majd menjetek a lezárt ajtóhoz.a lezárt ajtó mögött(gondolom már tudjátok mert kivittétek a missziókat) egy hosszú labirintus van melyben akár 2 órát is barangolhatunk. a labirintus végén megtaláljátok sasuke kunai kését,amely lehetõvé teszi,hogy ha megtámadnak a banditák akkor sasuket fogod irányitani a harcban.a kunai-t a tárgyak menüpontban aktiválni kell!!!!
amikor megcsináltátok az összes feladatot akkor menjetek el shizune-hoz kérjétek el tõle segitõnek sai-t,sakura-t és yamato-t majd menjetek a lezárt ajtóhoz.a lezárt ajtó mögött(gondolom már tudjátok mert kivittétek a missziókat) egy hosszú labirintus van melyben akár 2 órát is barangolhatunk. a labirintus végén megtaláljátok sasuke kunai kését,amely lehetõvé teszi,hogy ha megtámadnak a banditák akkor sasuket fogod irányitani a harcban.a kunai-t a tárgyak menüpontban aktiválni kell!!!!
rögtön az elsõ menünél amikor csak 2 választás van,ott meiket választod? mert ha az elsõt akkor az a gond.
jah és a torrentet meg a warezt ne nagyon feszegesd mert kibannolnak mint a szart. <#bee1>#bee1>
jah és a torrentet meg a warezt ne nagyon feszegesd mert kibannolnak mint a szart. <#bee1>#bee1>
naajoo elegem van mindig elmentem ahol vagyok a játékban és ha rákattintok h ugye jáccom..akkor mindíg ujrakezdi a történetet :@<#boxer>#boxer><#csodalk>#csodalk>
de miért???
de miért???
jaa meg léccike aki tud torrent oldalat ahol le lehet szedni az Accel 2-õt lécci írjon ide vagy az emailomra...mert én etöltöttem az "accel 2-õt" csk kiderült h rosszul volt fennt és az elsõ részt töltöttem le :(
itt az emailom: [email protected]
elõre is köszönöm :)
itt az emailom: [email protected]
elõre is köszönöm :)
és ha pvp-zel akkor hogyan lehet megeszerezni a karikat? mint pl. Itachit, akkor a shippudenes sasuket?? elõre is köszi...:)
Oké visszamentem a perverz remetéhez..de nem akarja leszednia kezemrõl a tekercseket :S hogyan tom elérni h le vegye róólam?? meg van még egy csomo emberke velük lehet beszélni de nem értem mivel japánul beszél :S
szóóval nem tudom levennia tekercseket... lécci timantes vagy már segítsen!!! elõre is köszi
szóóval nem tudom levennia tekercseket... lécci timantes vagy már segítsen!!! elõre is köszi
visszamész a barlangon át a legelejére és ott beszélsz perverz remetével !!!!!!!!!!!!!!!! , ekkor leveszi rólad a nagy tekercset, majd visszamész és egy rasegnan-al széttudod rombolni
picit olvass vissza.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
JA AMUGY BOCSI... mertnem is az accel 2-õt szedtem le hanem az 1-et :S
pedig a torent oldalon 2-õ volt na mind1...akkor segitsen vki hogyan tom széttörnia falat..vagyis a pajzsot??
pedig a torent oldalon 2-õ volt na mind1...akkor segitsen vki hogyan tom széttörnia falat..vagyis a pajzsot??
Segítsen lécci vki... elöször is én shippuden accel 2-vel játszom de azt nem tom h ha a gép ellen harcolok hogyan tudok uj karikat szerezni mint pl. Itachit..stb..??? lécci segitsen vki!!
A másik az h nem tudom h kell megcsinálni azt amikor még az elején Naruto bemegy a barlangba és a csaj után megy de jön egy ilyen szörny és piros pajzsal lezárja a kaput és nem tok áttörni rajta..mivel azt irja h a Rasengannal kéne hosszan nyomkodni folyamatosan a KÖRT de nem müxik :S
honnan lehet azt a pajzsot széttörni??
A másik az h nem tudom h kell megcsinálni azt amikor még az elején Naruto bemegy a barlangba és a csaj után megy de jön egy ilyen szörny és piros pajzsal lezárja a kaput és nem tok áttörni rajta..mivel azt irja h a Rasengannal kéne hosszan nyomkodni folyamatosan a KÖRT de nem müxik :S
honnan lehet azt a pajzsot széttörni??
szisztok lécci vki segítsen...nem tudok továbbmenni a shipuden accel 2-be mikor naruto barlangban van és egy ilyen szörny lezárja elöttem a kaput ilyen piros pajzsal... azt irja h nyomjam egyfolytába a kört de nem müxik... nem tom kitörni a falat... :( utána még magyaráz naruo vmit de japánal szal nem értem!!! lécci vki segítsen!!
mt91 ha rájöttél hogy lehet szolj
Tudom,h ez nem ide tartozik annyira,de nem tom hol tegyem fel...
Tehát,Nem tudtok valami progit amivel le lehetne tölteni a videoplayer.hu-ról a vidiket?
Vagy hogyan tudnám onnan leszedni a vidiket?
Tehát,Nem tudtok valami progit amivel le lehetne tölteni a videoplayer.hu-ról a vidiket?
Vagy hogyan tudnám onnan leszedni a vidiket?
csáaztok a uzumaki chronicles el jáccok most angolba és kivittem a storyt már csak a misson meg a survival van hátra amikbol még van szal megvan mindenki kivéve sasuke hogyan lehet õt megszerezni? mert a storyt már kivittem :S
Engem meg még mindig az érdekelne hogy hogyan lehet kinyitni a leláncolt helyet... valaki esetleg nem jött már rá?
PS3 ID:ggeerryy87
koricapito PÜ-ben elküldtem az MSN cimem vegyél fel,ott majd elmondok mindent.
tudtok segíteni?
hogy kell megtalálni Sasukét a labiban?
Hogy kell kitalálni a labirintusból?
hahó
ha legyõzted sasuke-t,akkor kivitted a játékot.ennyi :D
remélem lesz Accel 3(természetesen PS2-re)
remélem lesz Accel 3(természetesen PS2-re)
igen legyõztem sasuket... és visszarakott konohába, de nem jelez semmi küldit, hahova kéne mennem... odameentem tsunade-hoz és csak csapatot tok kérni és ennyi...S:
Melyik a jobb az uzumaki chronikles 2 vagy az ultimate ninja 2?
És csak rá kell menni hogy buy now vagy hogy used and now?
És ez magyarországon van?
És van msnen?
És csak rá kell menni hogy buy now vagy hogy used and now?
És ez magyarországon van?
És van msnen?
oké:D
NM
örülök hogy segithettem :)
ha nemgond akkor szólj ha találtál és ird le hogy meiket rendelted :P
örülök hogy segithettem :)
ha nemgond akkor szólj ha találtál és ird le hogy meiket rendelted :P
Oké !
Köszi szépen
Köszi szépen
Mondjad lécci honnan lehet rendelni és azt hogy miaz h égetett.
És az egy oldal ahonnan lehet rendelni?
És az egy oldal ahonnan lehet rendelni?
a NARUTO(játék) az szent dolog és bûn eladni :D
de nézd meg az Amazonon,ott van jópár darab:P vagy bármeik online shopban tuti találsz.énis most rendeltem meg a Narutimate Accel 2-t
(ha esetleg jó az égetett is azt tok szerezni)
de nézd meg az Amazonon,ott van jópár darab:P vagy bármeik online shopban tuti találsz.énis most rendeltem meg a Narutimate Accel 2-t
(ha esetleg jó az égetett is azt tok szerezni)
Valakinek van narutos játéka ps2-re?Az legyen szíves írni.
Köszönöm!
Köszönöm!
Nem tud valaki adni nekem egy narutos játékot ps2-re?és ha igen mennyiért és melyiket?
Legyõzted Sasuke-t?
am az Accel 2-ben lehet 2-en tolni a Campaign-ot(vagy hogy hivják:D
am az Accel 2-ben lehet 2-en tolni a Campaign-ot(vagy hogy hivják:D
sziasztok!!! lenne egy kérdésem: A Naruto Narutimate accel 2-ben az orochimaru rejtekhelyéhez elmenéses küldetés után van még küldetés?? :S mert ha Tsunade-samahoz mek, akk semmi nem történik, csak csapatot tok csinálni, ha meg a mapot nézem akk sincs semmi...:S Ez lenne az uccsó küldi?? :O
<#help>#help><#confused>#confused>
Hello!
timantes vennék tõled egy narutos játékot ps2-re.
Ez megoldható lenne?
De sürgõs:s
timantes vennék tõled egy narutos játékot ps2-re.
Ez megoldható lenne?
De sürgõs:s
hello mindenkinek!
timantesnek mi az email címe?
timantesnek mi az email címe?
Hello nem tudja valaki timantes e-mail címét?????
de hogyan lehet meg szerezni mert 12 orán keresztül azt kerestem mert nem találtam sehol esetleg az összes embert le kell gyözni aki sár gán világit????????
aha lehet
Helo sziasztok na ha vége van a naruto shippuuden narutimate accel 2-nek lehet sasukéval menni???
Hát igen ott sajna vége is van a gamenek.
PS3 ID:ggeerryy87
bocs nem úgy halála csak képletesen tehát miután megvertem utána vége?