813
Minden ami Naruto játék
  • Laci1222
    áhh... ez a forum is kihalt
  • Laci1222
    és hogy gyözem le gait valamiböl kel 6 ot meg 3 mat ?? lécci mongyátok meg :) nekem amugy megvan az összes kari ez érdekes ti aztmondtátok hogy ha kódot hsználok akkor a 4 . hokage nem lesz benne de benne van és tök jó amugy nekem az tetszik benne hogy naon magasra feltud ugorni
  • Tisszi
    megelőztél
  • Tisszi
    L3-bal analóg, R3-jobb analóg
    hero mod-az amikor a városban mászkálsz
    histori mod-történet szerinti harcok
  • Zickler
    Az L3 a bal kar a kontrolleren az R3 pedig a jobb kar.
  • Laci1222
    kérniszeretnék elsösegélyt : mi a l3 és az r3 ? mi az a hero mod meg a histori mod?? bocs hogy ennyit kérdezsködök de naon szeretem a narutot
  • Laci1222
    jah és tudtok nekem a naruto mugen ra jutsukat megijeneket?? bocs hogy duplapostoltam de nem találtam az edit gombol
  • Laci1222
    sziasztok én a narultimate hero 3 mat nyomom és megakadtam ot hogy a suli elött van iruka és gai aztán gai al megkel közdenem és azt irja asszem (nem took japánul)hogy valamiböl csináljak 6 ot meg valamiböl 3 mat kérlek segitsetek rajtam mert tovább akarok jutni :))
  • erik10
    én alcohol 120%-al szoktam kiírni(az egyik legkönnyebben kezelhető)és csak berakom a kapott fájlt,azt kiirom
  • timantes
    Kicsomagolod, a kapott képfájlt meg NEROval kiírod, de ne ugy hogy a rar-okat irod egy dvdre , de nem is ugy hogy adatként csak kiírod az iso-t
  • TheSmith
    És utána csak ki kell írni egy dvd-re??Semmi más?
  • erik10
    először ki kell csomagolni
  • TheSmith
    Aha jaja. Megint ugyanúgy elindul csak most a playstation szöveg után áll le és zümmög a ps. Nem úgy kell kiírni a dvd-t ahogy letöltöm? Mert képfájlként töltöm is le.
  • erik10
    Szóval úgy sem lett jó hogy mégegyszer letöltötted?
  • TheSmith
    Gereee93 nálad is az a baj hogy elindul az eleje aztán átvált sötét képre és nem történik semmi?
  • timantes
    nem , próbáltam 2-szeresen is de akkor nem olvasta a gép. Amugy meg az egy nagy tévhit hogyha minél lassabban irsz egy lemezt annál biztonságosabb!! Eddig semmi bajom nem volt ( leis kopogtam )
  • Tisszi
    12? nem gyors az egy kicsit? :D
    de psszt nincs warez az sg-n
  • timantes
    Nero->12szeres sebesség. nálam igy a legjobb.
  • Tisszi
    ImgBurn-el megnyitod az iso file-t és 4X-esen kiirod. ien egyszerű :P
  • gereee93
    Hát Neroval irtam ki képfájl-ként és igyis szar.
  • ádám0416
    öhm milyen progival írtad ki? én a clone DVD-el szoktam kíírni KÉPFÁJLKÉNT és semmi baja...simán fut!!! :)
    szoval Képfájlként kell kiírnod :)
    remélem segítettem :D
  • Tisszi
    hogy irtad ki? :)
  • gereee93
    Hello mindenki. Az a problémám, hogy kiirtam a naruto shippuuden narutimate accel 2-t cippeltetve van a ps2-m és nem látja a dvd-t. A segitséget előreis kössz.
  • Afe
    na azt nem is tudtam, hogy lehet olyat:) kösz.
  • Tisszi
    helyettesitő jutsu R2+O
  • Afe
    valaki sugja meg nekem hogy mi az a Substitution Jutsu, vagy honnan lehet összeszedni, mert van egy harc Shikamaruval, ami közben legalább 6X kellene ezt alkalmaznom, de azt se tudom mi az.
  • szabolcs94
    Találtam egy oldalon hogy akkor fog jönni és a többi is karácsonykor jelent meg...
  • erik10
    honnan veszed ezt? :O amúgy ha igaz,az jó lenne:)
  • szabolcs94
    Helo sziasztok decemberbe lehet hogy jön az eccl 3 és nagyon jo lesz csak nagyon soká és egy kicsit türelmetlen vagyok de gondolom ti is..

• erik10
    Nem hiszem...
  • Zickler
    Kérem szépen valaki válaszoljon az előző kérdésemre.
  • erik10
    NM!:)
  • TheSmith
    Megvan köszi!!!!!
  • erik10
    és csak egy accelt találtam énis
  • erik10
    nem lehet itt azt megadni,inkább elmagyarázom ---> http://torrent.eval.hu/ ---->keresés---->Naruto PS2----> Naruto_Shippuuden_Narutimate_Accel_2_JAP_PS2DVD-GANT-SERVER
    1.58 GiB

így nézd meg
  • TheSmith
    De azon a webhelyen amit megadtál a naruto shippuuden narutimate accel 2-ből csak ez az egy van, ami 115,31 MiB-os. Nem tudnád belinkelni azt ahonnan letöltötted?
  • erik10
    A Tsunadés ügyet megoldottam,de nem tudjátok ,hogy kell CS2 Sasukét választani vagy Kyuuby Narutot?? Mert már kivittem a Hero modeot,és mindent próbáltam,de sehogy nem tom választani...Vagy ilyenkor még nemis lehet?
  • erik10
    Naruto_Shippuuden_Narutimate_Accel_2_JAP_PS2DVD-GANT-SERVER
    1.58 GiB

Ez volt.

• TheSmith
    Köszi!!! Te a 115.31 MiB-osat töltötted le??
  • erik10
    http://torrent.eval.hu/ itt keress rá,énis innen töltöttem,és jó:)