S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem sem jön be ez a STALKER.. akkor még tetszett mikor készülgetett, de hogy kivették a legegyedibb featureokat.. így egy FPS-RPG/RPG-FPS-bõl csináltak egy mezei FPS-t
Minden hónapban veszek programokat mert én gyüjtöm az eredeti programokat. 20000ft-ot adtam ki két játékra név szerint a S.T.A.L.K.E.R.-re és a Test Drive Unlimited-re, de sajnos nem játékot kaptam a pénzemért hanem BUG HALMAZT.
A stalker szarrá szaggat a felsö kõzépkategóriás gépemen, a TDU pedig kilépked,letörli a c gyökér könyvtárat ha le akarom szedni, swap-elget, töltöget szal nem igazán mondanám hogy tök jáccható.
Mondom csak az akaszt ki hogy manapság már ha megveszek valamien játékot akkor kb még fél évig nem is tudok vele jáccani csak kinszenvedve.
Aszem elmondható hogy a patch az ami ma már a játék szót jelenti és nem az ami a gyárban a lemezre kerül.
Bocsánat az off-ért csak ezt el akartam mondani.
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
SIMÁN fut szaggatás nélkül!!!
core2duo+gf8xxx srácoknak üzenem: Valamit qrvára elbasztatok, hogy ilyen konfigon nem megy nektek!!!
Nem a hardverrel van baj nálad, az biztos.
Nálam sokat (nagyon sokat) nyom a latba egy játék megítélésénél a hangulata, ennek pedig van, hangulatilag nagyon is rendben van. A vasam elég öregecske, de szerencsére kb. medium beállításon gond- és szaggatás nélül megy és élvezhetõ – lenne, he nem lenne totál bugos. Most pl. a legújabb, hogy idõnként megszûnik az egér-általi irányítás, hiába mozgatom, mintha lefagyott volna, kattintásra (bal, jobb, mindegy) ilyenkor kilép desktopra, aztán alt-tab-bal simán vissza lehet hozni és megy tovább, mintha misem történt volna, aztán újabb tíz perc játék után megint "fagy".
Az meg hogy patch-elés után nem lehet betölteni a korábbi mentéseket sztem megatotális bukta. Nincs az az isten, hogy elõlrõl újra elkezdjem, csak azért, mert 1.0-ról 1.001-re frissítettem. Pedig bejövõs játék. Hülyék ezek az oroszok, ja, bocs, ukránok. 😊
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Bar en ugyanigy vagyok simcity 4-el is. Vadiuj gepemen is tokugyanolyan szarul fut a legminimalisabb grafikan is mint a regin...
én is azt hallom mindenhol h mindenkinek szaggat. nekem a 2800+, 1gb mem, é s 6600gt-ben olyan olyan szépen megy...., sztem csak 1 dolog v hátulütõ: visszavenni a dinamikus fényeket, jó az az alapon és máris megy a gamma high felbontásban, 1024x1280-ban, szaggatás nélkül!!!!
Nekem nem megy a játék normálistan .
Egy 6600 core2 proci , 8800 gtx , 2gb 800mhz ram , Vista 64bit hun .
És mikor belépek a játékba egyszerüen csak a felhöket látom ami a háttér lenne . Minden ott van a helyén , lehet beszélni az emberekkel , de nincs grafika . Ha visszaveszem a light efektet standartra akkor lehet vele játszani .
Csak kérdem én mikro veszel egy programot 9900ft ért , meg egy nagyon jó gépet x 100ezerért akkor miért nem megy ez a szar . Ilyenkor tudnám támogatni a szoftverkalozokat , mert ezért pénzt kérni bün .
ui: minden régi játékom amivel játszok ment gond nélkül, ez a szar nem .
(wow,bf2,bf2142,racer,gtr2,Rfactor,ufo,AA,Suprame Commander) Szoval elég sok játék megy gond nélkül , de a legfrissebb játék az nem. Ezért mondom azt hogy most egy szart adtak ki a kezükbõl , rá fért volna + egy honap Béta teszt még .
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Smoking IS allowed.
Adios amigos 😄
http://tibor.szasz.hu - Webfüggőség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva
Tehát akinek szaggat rakja át static lightningra!
F
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Neked szólt a kérdés 😊
Mert ha igen akkor 4 db 8800GTX quad SLI-ben sem segít a helyzeten. Akkor is marad a 2 FPS.
Ennél a játéknál különösen durva ez az fizetett erõforráspazarlás, mert a beta változat gf4ti4200-on, 384 mega ddr-el, 2000+ athlon xp-n, anisoval, antialiasinggal, highon sok fps-el ment, a végleges verziónál nem csúnyább grafikával...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
-bugos, sikerült már egy utánfutóba beszorulni, volt már hogy megállíthatatlanul, lassan sérült, nuku radioaktivitás, stb mellett, akármilyen szert használva. grafikai bugok is szép számmal vannak.
-irreálisan pontatlanok(ennyire pontatlant eddig semmilyen játékban nem láttam, és valóságban sem) a fegyverek, egy pisztollyal 20 méterrõl is már alig van esélye hogy talál a lövedék, ak74-nél hasonló a helyzet, pedig azzal a valóságban egy jó lövész sima ironsightal 200-300 méterõl is simán eltalál egy embert. Azon viszont durván röhögtem, amikor valaki azt mondta, hogy optikás ak-val simán fejeseket osztogat 50-60 méterrõl a játékban... 50-60 méterrõl énis becélzom az emberke fejét, mégsem talál. Talán optikával kisebb lesz a fegyver szórása 😄D hát szép is lenne. Arról nem is beszélve, hogy optikás ak-val aztán 300-400 méter laza ügy a valóságban :\
- borzasztó idióta az ai, fokozattól függetlenül. itt gondolok arra, hogy bizonyos helyeken lazán át lehet sprintelni a katonák mellett, és észre sem vesznek, na meg sikerült egyszer az is hogy magamra akartam vonni 2 bandita figyelmét, akik amúgy engem kerestek, és tõlük jobbra, kb 5 méterre szaladgáltam, ugráltam az út közepén, de ezek erõsen keresgéltek tovább 😄D
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Én az Armed Assaultot, az OFP-t, és a S.T.A.L.K.E.R.-t kedvelem =hiába mutánsos, a lövöldözés, és az érzés, hogy eltalálnak akkor meghalsz, az nagyon ottvan XD)
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Ha lesz idõm, végigtolom. Nagyon jól néz ki a stuff, bár csak 20 percet nyomultam vele....
Az ajánlott konfigot meg nem értem 1xûen nálam simán fut majdnem maxon lehet h 9800 pro volt akkoribana csúcs és ezért fut jól nekem?
bár az tényleg fura, h ezek "hasonló" játékok 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Komolyan mondom, a STALKER élethûbb játék, jobb lövöldözéssel, taktikázással, mint a COD 2, pedig itt még mutánsok is vannak. De akkoris élethûbb...
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu