S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki lehet valahogy irattatni? ha igen lehet, h. felrakom még 1X. Csak kiváncsiság.
UNALMAS!!!!!!!!!
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
... hmm... mint a splinter cellekben, amikor valaki ha lát egy hullát, akkor riadót fúj, ha nem, akkor nem... beszarás ez az AI minõség :D
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
6 év alatt csináltak egy kb 45%-ig kész játékot. Gratulálok a készítõknek.
Na de most ezt nem bírom megérteni hogy mit lehet ezen félreértelmezni?
"szórás, ami még egy kéziágyúval állóhelyzetbõl lõve is kisebb mint a stalkerben bármelyik fegyver szórása, és az is számít honnan lõsz, állva hosszú sprintelés után erõsen remeg a fegyver, guggolva már pontosabb, fekve, nyugodtan még jobb."
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"Kempelésrõl" beszélek. Ha 20 irányból 20 katona lövöldözik, összevissza szaladgál az ember, persze hogy nem lõ jól az ember.
De ha percekig fexem a bokor alatt, és várom hogy elém érjen az emberke, az más. Mellesleg a légfegyver kicsit más mint egy igazi, mert könnyebb a lövedék, könnyebben eltéríti a szél, sokkal lassabb is, és kisebb a lendülete. Mellesleg egy ember nem 10 cm-s célpont.
LOL ezt írtam te nagyonszerencsétlen... vérpistike.
Menjél vissza a suliba megtanulni olvasni.
Õk azért nem veszik le az effekteket, mert azért vettek "atombrutál" gépet, hogy minden fullon fusson.
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Disznót ölsz sziontet lépsz, majd utána 2szer annyi disznót ölsz hogy szintet lépj majd utána kapsz egy küldit hogy disznót ölj amiután átmész egy újabb területre ahol tüskés disznót ölsz azután rózsaszín disznót aztán piros madarat meg rózsaszín disznót ölsz a fekete mókusok mellett. Utána kapsz egy olyan kületést hogy szerezz 15 fekete mókus tojást és 12 malac hújt úgy hogy fekete mókusokat kell ölnöd és mellé disznót.
swap-peléskor nagynéha akadt (kevés a memória sajna: szûk keresztmetszet), egyébként semmi gond nem volt.
Mit gondolsz, végigjátszottam volna 1-2FPS-sel veterán fokozaton? (najó, az utolsó elõtti pályán levettem eggyel a nehézséget, mert tele volt a tököm azzal, hogy mindenhonnan lõnek railgunnal, és két találat: nyekk.)
Geforce 4200
512Mb Ram
AthlonXP 2800
közepes felbontással
(persze rendesen beállított gépen)
Elõször nekem is 1 fps jött ki, és kicsit elszontyolodtam, de aztán rájöttem, hogy épp a vírusirtóm köszörülte a vinyót a háttérben.
:(
Bassza meg, ilyen ütõs, de lehangoló befejezést... (nem volt idegzetem kijtszani a többi véget.)
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
Aztan megy a nyavajgas ezerrrel, hogy szaggat, 1 fps, irrealis gepigeny, stb.
Egy viszonylag tiszta winnel, 1.001 patchel, 1GB rammal es min 2gb fix swapfile-al nagyon szepen megy a game mar egy kozepkategorias vga-val is.
sztem akinek gondja van a géppel az kapcsolja ki a HDR-t, dinamic light-ot. enyi.
Kurva nagyot tévedsz, vérpistike. PONT hogy leginkább a fáradtság mértékétõl és a testhelyzettõl függ a találati pontosság. Rajtad is látszik, hogy játszottál vagy fél órát vele...
Nincs ebben "elkúrva" semmi, te vagy a láma. Meg kell szokni az irányítást, a célzást, stb. Ha nem tetszik, ne játssz vele, vagy menj paintball-ozni.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
Ellõhetsz ak-val 200m-re és embernyi (nem emberfejnyi!) célt egyes lövéssel megfelelõ lõszerrel el is találhatsz, de valós körülmények között erre nem igen kerül sor, mert ilyen távra már nem ilyen fegyverrel lõnek a gyakorlatban. Az ak védelmében (mert ugye a Discovery-s video szokásos módon elfogult az amerikai fegyverrel) el kell mondani, hogy valós körülmények között az ak messze jobb az m16 érzékenysége miatt. A valóságban meg nem 200m-re (vagy mint a videóban 200yardra) kell lövöldözni, hanem homokban és sárba, porban kúszva megközelíteni az ellent vagy éppen elrejtõzni ellent.
Kicsit más, de nekem ugyan még soha nem kellett ak-val vagy amd-vel lõnõm (és remélem ez így is marad), de légfegyveres tapasztalataimból kiindulva kitámasztás nélkül még 20 méterrõl is igen nehéz eltaláni egy 10cm-es célt még távcsõvel is. Azaz én nem bántanám a játékban a fegyverek szórását. A pisztolyok szórása meg ha zavar, menj le egy lõtérre és kezdj lövöldözni egy légpisztollyal 20m-re és örülj ha egyáltalán a céltáblát eltalálod kitámasztás nélkül... (Ha meg osztogatod a 6-os feletti köröket, akkor menj versenyezni.:)
Az Ai-t meg ne bántsd (mert bár messze nem tökéletes), de a játék végén a wish granter után meglátod, hogy mit is tud valójában... (Gyakori, hogy egy v. két ellen elvonja a figyelmed(!) még a másik kettõ bekerít. Ha ekkor esetleg megpóbálod kijátszani õket és a hátadat figyeled a rád lövöldözõk helyett, akkor a rád tüzelõk közül az egyik azonnal abbahagyja a lövöldözést és máris az immár védtelen oldaladról támad.:)
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
Én kb 2 órát codoztam, annyi elég is volt. Ezen kívül olyan szimekkel játszom mint az Operation Flashpoint, vagy armed assault, ami nem éppen Cod szerû arcade játék, és hát szórnak benne a fegyverek rendesen(de élethûen). De ott pl a fegyver visszarúgásától, és a fegyver nagyjából VALÓS szórásából jön ki a végleges szórás, ami még egy kéziágyúval állóhelyzetbõl lõve is kisebb mint a stalkerben bármelyik fegyver szórása, és az is számít honnan lõsz, állva hosszú sprintelés után erõsen remeg a fegyver, guggolva már pontosabb, fekve, nyugodtan még jobb. Na hát ilyen a stalkerben nincs. Van egy nagy célkereszt, amin belül nagyjából full random irányba mennek a lövedékek, függetlenül a testhelyzettõl, fáradtságtól. Stalkerben én már rájöttem, hogy nincs értelme lõfegyverrel szarakodni, max 2 méterrõl shotgunnal, ha több ellenség van. Egyébként késsel összekaszabolni mindenkit, bár erre a célra legalább egy szamurájkardot, kõbunkót lehetne venni az jólenne.
Bár ez a szórás még élethû is lenne ha egy 90 éves nagypapival menne a játékos.
Engem idegesít az állandó rusholás szükségessége, és a lõfegyverek haszontalansága, ha ennyire elkúrták minek raktak bele lõfegyvert? Mondom ebben a formában szamurájkard, kõbunkó, íj jobban illene a játékhoz.
BTW ha már ilyen baró géped van mit akarsz 1 giga ramtol? a windows megeszik 500 megát belõle...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
AMD 3200+@2400mhz , 2GB ram , 7600GT kicsit huzva , 2GB SWAP file
DX9 ben 1280x1024 MINDEN MAXon kivéve az AA és nagyon szépen fut még a csatornás részeknél is. Aki meg pár óra után megunta az gondolom nem jutott nagyon sokáig csak az alap táborhely körül mászkált , mert utánna nagyon beindul a game és vmi hihetetlen jó.
úgylátszik akkor nem voltál a csatornás pályán, belsõ terek absz optimalizálatlanok...
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
2.) E6400, 3 Giga ram, 7900GS, high settings. Nem szaggat.
3.) Annal a kuldetesnal vagyok ahol be kell jutnom egy katonai bazisra es kinyirni 4 fontos Stalker-t. Kb 100 katonat nyirtam ki, mert allandoan ujra termelodnek (elso is lettem egybol a Stalkerek listajan emiatt), de hiaba megyek vissza a kis faluba, nincs akinel "le tudnam adni" a kuldetest. Talalkozott mar ezzel valaki? Ez fo kuldetesnek tunik, mert nem jar le az ideje.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Lehet a WWII Online teszi de a cod2 a realizmusra alig érdemli meg az 1-est.<#banplz>#banplz>
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Az Arénában -butított graffal !!!- 12-15 FPS-el szaggatok... játszhatatlan szar.
Tudom, vegyem le DX8-ba... de baxátok, meg ez egy DX10-es kártya <#dumcsi>#dumcsi><#wow3>#wow3>