165
-
kow83 #45 Én most elmentem A Szociál klubba C64-es bulira :) 8-bit a party neve. Élőben lehet majd játszani egy 64kbyte memóriával rendelkező számítógéppel nagy kivetítőkön, amin egyetlen egy játék sem szagatott, soha :D
Adios amigos :D -
#44 kapcsold ki a dynamic lightninget! máris játszható lesz...
Tehát akinek szaggat rakja át static lightningra! -
#43 AMD A64 3500+ - 1GB DDR2 - Gf7600GT: közepes graf, 1024*768, szaggat, néha 2-3 MP-re beáll. Az Oblivion full graffal jobban fut a gépemen, és az még szebb is. Maga a játék amúgy nem nagy eresztés, én félóra után uninstalláltam. -
#42 Nem. Xp-n. De tök friss a win. Kb 2 napos. -
#41 Te miről beszélsz? :\ -
M0RN1NGST4R #40 ja és akkor most már azt is tudom, miért kellett rá ennyit várni. eddig nem volt olyan vas, amin élvezhetően ment volna -
M0RN1NGST4R #39 az ajánlott rendszerkövetelményt olvasva az a gyanúm, hogy egy tökéletesen optimalizálatlan programot kaptunk 8 év után. -
wednes #38 Jabb bocsi elkattíntottam a üzim címzetjét :)
Neked szólt a kérdés :) -
wednes #37 Vistán futtatod a játékot?
Mert ha igen akkor 4 db 8800GTX quad SLI-ben sem segít a helyzeten. Akkor is marad a 2 FPS. -
Keldor #36 8800GTX-et is meg tudja izzasztani, szal aki azt mondja, hogy vegyél 8800GTX-et a tökéletes játékhoz, annak üzenem, hogy ne hazudjon! -
BCs design #35 a képek minimum grafikai beállításu game alatt készültek ? :D -
Akuma #34 Fogadjunk, hogy nem tudsz megkülönböztetni a méretéből egy fényképezett reklámot akármilyen fényképezett más kép méretével (természetesen ugyanazzal a fényképezővel készítve). Nincs összefüggés aközött, hogy reklám vagy más van e a képen. Mérete szerint legalábbis, az már más dolog, hogy a felhasználó mit lát a megnyitott képből (tehát nem a méretéből) -
#33 Hát igen érdemes megfigyelni a játékban található asus reklámot, ezt hívják szponzorált erőforráspazarlásnak. Ez úgy megy ,hogy a hardvergyártó fizet egy összeget a játékfejlesztőnek, hogy reklámozza a cuccait, és emellett pazarolja az erőforrásokat, így a játékost rákényszerítve az új hardver megvételére, ami valószínűleg attól a gyártótól fog származni amit reklámoz a játék. Így a játékfejlesztő, és a hardvergyártó is jól jár. A játékos az nem dehát az kit érdekel, az fizessen, fogyasszon és kussoljon.
Ennél a játéknál különösen durva ez az fizetett erőforráspazarlás, mert a beta változat gf4ti4200-on, 384 mega ddr-el, 2000+ athlon xp-n, anisoval, antialiasinggal, highon sok fps-el ment, a végleges verziónál nem csúnyább grafikával... -
#32 Ez a gém jó lenne, ha nem lenne pár hibája:
-bugos, sikerült már egy utánfutóba beszorulni, volt már hogy megállíthatatlanul, lassan sérült, nuku radioaktivitás, stb mellett, akármilyen szert használva. grafikai bugok is szép számmal vannak.
-irreálisan pontatlanok(ennyire pontatlant eddig semmilyen játékban nem láttam, és valóságban sem) a fegyverek, egy pisztollyal 20 méterről is már alig van esélye hogy talál a lövedék, ak74-nél hasonló a helyzet, pedig azzal a valóságban egy jó lövész sima ironsightal 200-300 méteről is simán eltalál egy embert. Azon viszont durván röhögtem, amikor valaki azt mondta, hogy optikás ak-val simán fejeseket osztogat 50-60 méterről a játékban... 50-60 méterről énis becélzom az emberke fejét, mégsem talál. Talán optikával kisebb lesz a fegyver szórása :DD hát szép is lenne. Arról nem is beszélve, hogy optikás ak-val aztán 300-400 méter laza ügy a valóságban :\
- borzasztó idióta az ai, fokozattól függetlenül. itt gondolok arra, hogy bizonyos helyeken lazán át lehet sprintelni a katonák mellett, és észre sem vesznek, na meg sikerült egyszer az is hogy magamra akartam vonni 2 bandita figyelmét, akik amúgy engem kerestek, és tőlük jobbra, kb 5 méterre szaladgáltam, ugráltam az út közepén, de ezek erősen keresgéltek tovább :DD -
#31 Hát én megvettem de kár volt. Kiadttam a pénzem egy akkora szarra hogy az már bosszantó. P4 3ghz, 1gb ram, 256mb x1950xt-m van és a játék 1 mondom 1 kibaszott fps-el megy. Hát mi ez ha nem hulladék. Rohadjanak meg hogy 8 év alatt nem tudták optimalizálni. És most ne jöjjön nekem a sok kis ujgazdag hülyegyerek hogy hulladék a géped vegyé 8800gtx -et meg core2duo-t meg 4gb ramot mert NEM FOGOK. Inkább kidobom ezt a hulladékot. Patch fent van vadi uj windows minden friss. Friss driver-ek. Szal NEM A GÉPEM A SZAR!!!!!!!. -
#30 Ez a szemét biztos nem lessz az év FPS-e.8 év kell ahhoz,hogy közelröl hátba lődd az ellent shotgun-al es az +fordul es rad lö. -
debut12 #29 "Az év FPS játéka" Azért ezt nem merném megkockáztatni. Na csak legyen már kész a Crysis. -
#28 Raptor 2, ez nem csak a te véleményed, a CODban irtógyenge volt az AI, ez tény. -
#27 Ne értsétek félre, nem azokat szídom, akik játszanak vele, és nem bébi nehézség fokon nyomom. Igen. A COD tud nehéz játék lenni..DE én nem éreztem benne a háborús érzést, valahogy túl árkádos nekem, a fegyvereket se éreztem, mintha "műanyagból" lenne a játékvilág = minden esemény scriptelt, az MI szinte teljesen hiányzik. Figyeljetek, ez az én véleményem, nem érdemes ezen összeveszni...
Én az Armed Assaultot, az OFP-t, és a S.T.A.L.K.E.R.-t kedvelem =hiába mutánsos, a lövöldözés, és az érzés, hogy eltalálnak akkor meghalsz, az nagyon ottvan XD) -
Gyusz #26 "FPS-RPG. Béna műfajnév, de erre elsőként kénytelen vagyok ráragasztani." Akkor a Deus Ex hét évvel ezelőtt mi volt, vagy még korábban a System Shock 2? -
Wittgen #25 Nekem sima athlon64 és x800gto van, valamint 1gb ram, de semmi akadozás, stb csak kicsit sokat tölt az elején, aztán megy minden mint a vízfolyás
Ha lesz időm, végigtolom. Nagyon jól néz ki a stuff, bár csak 20 percet nyomultam vele.... -
zorden #24 :-))) Marketing cikk, de mint olyan megfelelo. Csak jo volna mar egy igazi elemzest, kritikat olvasni. Jatszhatosag: 5*. :-) A valodi kep ettol mennyivel arnyaltabb, foleg egy 6-8 eves fejlesztesi idot tekintve. -
#23 Spy ez érdekes sztem is a driver lesza gond nekem celeron d 3,0 ghz volt 1 gigga rammal és 9800 proval majdnem maxon ment simán,most cseréltem pentium 4 re és még joban megy.
Az ajánlott konfigot meg nem értem 1xűen nálam simán fut majdnem maxon lehet h 9800 pro volt akkoribana csúcs és ezért fut jól nekem? -
#22 baby nehézségi fokon biztos az lehetett neked :p
bár az tényleg fura, h ezek "hasonló" játékok :D -
#21 Hát igen teljesen más témakör mint a cod,de azért az élethűség mit jelent?CoD2 a háborút amennyire tudta lemásolta vagy hogy értetted? -
spy803 #20 Csak ennél, Xp-m van, Vista alatt hallottam, hogy nem nagyon megy, ott nem próbáltam. Vírtuális memóriám 2 giga, de mindjárt leszedem az új VGA drivert. -
#19 Vagy inkább a Boiling Point... -
#18 Jaajjjj! HOgy lehetett ideírni a COD 2-t, mint hasonló játék! A COD 2 egy árkád szar, a nagy "háborús játék", ahol egy folyosón szaladsz végig, és lősz mindenkit.
Komolyan mondom, a STALKER élethűbb játék, jobb lövöldözéssel, taktikázással, mint a COD 2, pedig itt még mutánsok is vannak. De akkoris élethűbb... -
Andary #17 Akinek akadozik a swappolás miatt az állítsa legalább 2gb-ra a virtuális memóriát (nekem 2-4-re van), és akkor már nem lesz annyira gáz. -
vax #16 Más hasonló kaliberú játékoknál is csinálja? Windows frissitett mostanában a háttérben? XP-d van? -
Marko001 #15 Na én a hasonló jellegű problémák miatt állok át szépen a konzolra. Beleuntam már az örökös fejlesztésbe, hardver cserébe... -
spy803 #14 Nekem egy IntelD 2,7es procival 1 giga rammal és ATi X1900GT vel akad, nem tudom sehogy se rendesen beállítani. -
#13 Nekem egyetlen egy bajom van a játékkal: a hihetetleneül undoritó célkereszt! Ha valaki tud esetleg valami normálisan kinéző célkeresztet (vagyis hát azt hogy honnan lehet letölteni ) , az légyszi dobjon egy linket megköszönném! Amikor nincs fegyó a kezedben és az a kis pötty van a célkereszt helyén, na az lenne jó mindig. Régebbi pre-alpha verziókban is még az volt -
#12 Ez tényleg csak egy "bemutató" lett, nem kritika.
Egy szó sem esik a tengernyi bug-ról, kihagyott játékelemekről. -
#11 "Hasonló játékok: CoD 2, Thief III "
Ezeknek sztem nem sok köze van hozzá. Sztem jobban hasonlít még a GTA-ra is, mert szabadon mehetsz bárhova. Talán egy külön műfaj :) -
Fallen Healer #10 Gratulálok, jó cikk! -
#9 Egész jó kritika, de azért meg kéne említeni, hogy az AI, annak ellenére, hogy néha tényleg nagyon jó, máskor viszont iszonyú gáz is tud lenni. -
#8 Egy ilyen játékban hogy lehet "spoilerezni"? Jó lenne már leszokni erről, kicsit uncsi már hogy egyesek mindenben spoilereket látnak, legközelebb ne legyen kép vagy mi?
Az előzetesek alapján kb. ilyesmire számítottam. -
arrrtemis #7 hát nem tudom mi a spoilerkedés 1-2 kép bemutatásánál !?!?! -
arrrtemis #6 a minimum hw-konfigot meg ne is említsük...
ismerősöm is akarta a játékot... 3000 celeron + 1GB RAM + X1300pro = minimum felbontáson beszagatatott a swapp-elések miatt...