S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na én a hasonló jellegû problémák miatt állok át szépen a konzolra. Beleuntam már az örökös fejlesztésbe, hardver cserébe...

Nekem egy IntelD 2,7es procival 1 giga rammal és ATi X1900GT vel akad, nem tudom sehogy se rendesen beállítani.

HöfEE
Nekem egyetlen egy bajom van a játékkal: a hihetetleneül undoritó célkereszt! Ha valaki tud esetleg valami normálisan kinézõ célkeresztet (vagyis hát azt hogy honnan lehet letölteni ) , az légyszi dobjon egy linket megköszönném! Amikor nincs fegyó a kezedben és az a kis pötty van a célkereszt helyén, na az lenne jó mindig. Régebbi pre-alpha verziókban is még az volt

wantonly
Ez tényleg csak egy "bemutató" lett, nem kritika.

Egy szó sem esik a tengernyi bug-ról, kihagyott játékelemekrõl.
scorpeeon
"Hasonló játékok: CoD 2, Thief III "

Ezeknek sztem nem sok köze van hozzá. Sztem jobban hasonlít még a GTA-ra is, mert szabadon mehetsz bárhova. Talán egy külön mûfaj :)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Gratulálok, jó cikk!
Voltan
Egész jó kritika, de azért meg kéne említeni, hogy az AI, annak ellenére, hogy néha tényleg nagyon jó, máskor viszont iszonyú gáz is tud lenni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Atisz
Egy ilyen játékban hogy lehet "spoilerezni"? Jó lenne már leszokni errõl, kicsit uncsi már hogy egyesek mindenben spoilereket látnak, legközelebb ne legyen kép vagy mi? <#conf>
Az elõzetesek alapján kb. ilyesmire számítottam.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

hát nem tudom mi a spoilerkedés 1-2 kép bemutatásánál !?!?!
a minimum hw-konfigot meg ne is említsük...
ismerõsöm is akarta a játékot... 3000 celeron + 1GB RAM + X1300pro = minimum felbontáson beszagatatott a swapp-elések miatt...
Lacc
Netán nem akart spoilerezni? Te sem gondolod komolyan hogy nem tolta végig és úgy ír róla.
jó szar az ajánlott konfig mi? :D

kedves cikkíró ha a képek a te játékodból vannak akkor még nem jutottál túl sokat elõre :)
amúgy 11 napja tolom, ideje volt már cikkezni róla...
Én kicsit többet vártam volna egy 8 éve készülõ játéktól.
De igazság szerint az FPS-ekért annyira nem is rajongok :(

InfectedMann
asszem egy jó ideig ez a játékon fogunk csüngeni.
<#worship>

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

← ElőzőOldal 4 / 4