98
A Viasat3 legújabb valóságshow-ja
-
#98 Nem akartam nyitni neki egy új topicot, majd nyit aki akar, de ismét jön a Viasatra a BÁR című realityshow.
Aki még emlékszik rá: "Hol van a nullás kilométerkő Budapesten?"
Big Bráner és Nyaló Világ produkciók várhatóak ... -
#97 innen le tudod -
#96 Durva arcok -
#95 ákos hajsztájl mindenhol megvan : o -
Zséé #94 Azért ott is vannak ám arcok :D
-
Nokifirst #93 Akit érdekel, Ausztráliában már a második széria forog: http://nerdsfc.sbs.com.au/home/ - Tessék szépen követelni a viasat-nál, hogy nálunk is legyen! [email protected] bombázzátok agyon! -
CJ576 #92 honnan lehet letölteni az indulót? -
#91 A következő adásban játszanak a Fradi ellen! -
#90 egyébként én csak azért nézem h röhögjek rajtuk... -
#89 -
#88 friss üzi:
Heti program:
Május 24. csütörtök, LÚZER FC vs. STÁB (http://luzerfc.hunsport.hu/?us=news_u&nid=44) - Láng-Vasas, 19:00
Május 27. vasárnap, LÚZER FC vs. INÁRCS (http://luzerfc.hunsport.hu/?us=news_u&nid=39) - Inárcs, 17:00
-
#87 4.5.6 rész elérhető online!
Turbán Flóri :D -
#86 jaja akkor még ti is csak a reklámból láttátok. Markit kivéve. Hát akkro majd nézzük érdekesnek ígérkezik. Asszem eddig nem lett megdícsérve,hogy a zenei aláfestés nagyon jó a műsornak :) -
#85 hmm, akkor érdekes résznek nézünk elébe -
#84 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Flóriánnak szólt be, de később visszakerült a csapatba. -
#83 A csütörtöki részből kiderül... egyelőre csak a bennfentesek tudhatják.
Tippem: negatív megnyilvánulásaival, csapattársainak folytonos kritizálásával bomlasztotta a csapatot. -
#82 elmaradtam... papit kirúgták? miért? -
#81 FIFA 2007 Lúzer FC Edition
Csak nektek -
#80 No, emberek! Beszéltem Procival, és üzen pár dolgot.
1. Nem volt bunda a meccs.
2. Ha tudta volna, hogy a legjobb gól lövője kupát kap, rúgott még volna (amúgy is majdnem 2 gólt rúgott)
3. Nem volt les.
Én sajna nem tudtam felutazni tegnap, de beszéltem pár haverral, aki igen, és azt mondta, nekik megérte. -
#79 Azért egy gólt csak benyomtak! :D
Szerettem volna ha szorosabb eredmény születik, de titkon éreztem, hogy ez lesz a vége. -
#78 bundaaaa!!! -
#77 Lúzer FC - Ferencváros -
#76 ááá, adja valamelyik csatorna a 17 perce menő meccset:)? -
#75 Te vagy Noki? :D
-
Nokifirst #74 Aki szeretne eljönni a FRADI vs. LÚZER FC meccsre (és remélem mindenki szeretne... :D)
Az jöjjön NARANCSSÁRGA ÉS KÉK FELSZERELÉSBEN 18:30-KOR AZ FTC STADION VENDÉGBEJÁRÓJÁNÁL! -
#73 FIGYELEM!
Holnap, az Üllői úton lesz a döntő az FTC-vel, 19 órától.
A belépő 500 forint, mellyel az FTC csapatot támogatja, aki megveszi ;)
A vendégszektorban jelenjetek meg, narancssárga-kék felszerelésben lehetőleg! -
#72 Nincs meg valakinek a második rész?
Én még csak az elsőt és a harmadikat láttam a netről..
A 3 stream-linkről a második és a harmadik is a második részt hozza be:C
Amúgy nagyon tetszik a műsor, pedig szinte soha sem nézek tévét de ezt úgy érzem látnom kell:D -
#71 a meccsek 5 hetes csúszással kerülnek adásba -
#70 Most néztem emg a tegnapit, nagyon tetszett
szerdán ugye fradi elleni meccs, utána lesznek még részek, vagy már csak egy? -
Zséé #69 Hatalmas volt ez a tegnapi rész :) -
#68 1-2 hét max, és fent lesz a linken, amit adtam (#31), vagy a luzerfc.hunsport.hu-n lesz közvetlen link. -
#67 Fene egye meg! Lemaradtam! A reklámra kapcsoltam csak oda és azután elaludtam mire elkezdődött volna. :(
Mikor lehet megnézni neten? Ismétlik? Eddig minden rész megvolt csak ez nem pedig úgy akartam a gólt látni! -
#66 Laczkónak milyen hajat csinált már a styleist
Nem ismertem fel elsőre -
#65 Beszarás jó volt ez a rész :D -
#64 Ez volt az eddigi legjobb rész, jól össze volt rakva
Meg volt 3 Lúzer FC gól is:) -
#63 köszi
akkor még be kell pótolnom két részt:) -
#62 négyet, csütörtökön lesz az ötödik -
#61 eddig hány részt adtak le a viasaton? -
Nokifirst #60 Jöjjön el mindenki és hozzon magával sok embert is május 2.-án a FRADI vs. LÚZER FC meccsre 19:00-kor kezdődik az üllői út Fradi pályán. -