Lúzer FC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Elérhetõ a csapat indulója!
Szurkolók a láthatáron 😉
Megvan a Fradi elleni meccs idõpontja!
KoЯn
Kifejezetten jó kis mûsor csütörtök estére. Szerintem...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Talán a vége nincs megírva még...
15:20 Lúzer FC (magyar valóság-kalandsor., 1. rész, 2007) (12)
Csapatépítõ valóság show
16:10 Lúzer FC (magyar valóság-kalandsor., 2. rész, 2007) (12)
Csapatépítõ valóság show
17:00 Lúzer FC (magyar valóság-kalandsor., 3. rész, 2007) (12) (ism.)
Csapatépítõ valóság show
(Viasat honlapján nem láttam a tv mûsorban ezt feltüntetve, csak a TV-ben hallottam)
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Én is remélem, hogy most már azért a focitudásbeli fejlõdésre is figyelnek majd, jó lenne megszorongatni a fradit 😊
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nem lehet h. nem elég friss a Win media playered? Vagy esetleg telepíts fel egy codec csomagot.
Azt írja ki a mozilla, hogy nem válaszol..... ????
Azt nem tudom, hogy le lehet-e szedni.
KoЯn
Kösz!
Amúgy tetszik a mûsor, végre valami újdonság a sok züllött bulvármûsor és tahóságsó után.
KoЯn
A jobb alsó.
Név szerint nem tudom, de a Középsõ sorban balról a 2. az oda jár ahova én, a jobb alsó meg a msáik suliba. (Azt minden nap látom :C)
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
ReaL MaDRid x siempre
Amúgy az egyik gyerek tényleg 17 éves<#confused>#confused>Annak még nem a suliban lenne a helye?
Nekem is tetszik eddig.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ha ebbõl összejön valami, az csak egyet igazol: a focihoz csak pénz kell, a tehetség másodlagos.
Lehet rajta röhögni rendesen.
Csak idegesít a stylist puzi-.- Dagi meg a feka jófejek😄
Divatcsapatok OLÉ!
Together we'll fly someday...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
De nem is ez a mûsor lényege<#smile>#smile>
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A csapat<#smile>#smile><#smile>#smile>
(A Lúzer FC csütörtökönként 22.05-tõl a Viasat3 mûsorán látható)
Végre hétköznapi, minden balfaszságukkal együtt is szerethetõ figurák.
Tetszik Urbán hozzáállása is, pont annyira veszi komolyan, amennyire érdemes.
Azt hiszem, nézni fogom a mûsort...
Mi történik, ha 14 önjelölt, a focihoz nem értõ dilettánst három hónapra összezárunk, kemény tréningnek vetjük alá õket, majd összeeresztjük a vérbeli profikkal? A kérdésre a Lúzer FC címmel márciusban induló vadonatúj mûsor adja meg a választ. A Topmodell sikerén felbuzdulva a VIASAT3 újabb saját gyártású reality sorozattal jelentkezik márciusban, ezúttal viszont nem gyönyörû hölgyek, hanem kétballábas urak lesznek a fõszereplõk. A stáb 14 olyan önkéntest választ ki, akik köszönõviszonyban sincsenek a sportággal, majd egy igazi sztáredzõre, egykori válogatott futballistára, Urbán Flóriánra bízza õket. A három hónapon keresztül tartó kemény fizikai és mentális kiképzést követõen Magyarország egyik legmeghatározóbb futballcsapatával mérik majd össze tudásukat. A tíz adás számtalan érdekes feladatot és komikus szituációt tartogat mind a résztvevõk, mind a nézõk számára. A külföldön nagy sikerrel futó formátum hazai adaptációjának producere Árpa Attila.