Lúzer FC

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snecie Smicie
Az elsõ 3 adás most elérhetõ, nézzétek mert megérdemlitek<#smile>

1-2-3

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Tojesz
Jó az induló
Moshood szóló nagyon kemény<#smile>

Tojesz
Szerintem meg jó kis sorozat, átlagemberekkel, akik nem azért jelentkeztek ide hogy egy hónapig "sztárok" legyenek(lsd. Noki, aki a Topmodell gyõztesével szeretne találkozni, vagy Béla Úr, aki asszem fogyni szeretne a mûsor alatt), mint pl a "nagyrabecsült" ValóVilágban,
Kifejezetten jó kis mûsor csütörtök estére. Szerintem...

guardian hero
Szerintem tegyél feljelentést az Amnesty International-nél, vagy esetleg nézd meg a szótárban az "önkritika" szó jelentését, talán számodra is hasznos lenne, még a végén nem vennéd olyan veszettül komolyan magad...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

espio
Sztem ez a paródia, mert sorozatnak nem vagyok képes nevezni, csak megalázza az embereket és a fociból is gúnyt ûz. A foci nem egy alap dolog mint Az Egri Csillagok, vagy a Faust. Ez egy hobbi és az is marad. Attól hogy valaki nem tud focizni, attól még nem lúzer.

Talán a vége nincs megírva még...

Tojesz
Na megtaláltam, tehát holnap az elsõ 3 rész ismétlése:

15:20 Lúzer FC (magyar valóság-kalandsor., 1. rész, 2007) (12)
Csapatépítõ valóság show

16:10 Lúzer FC (magyar valóság-kalandsor., 2. rész, 2007) (12)
Csapatépítõ valóság show

17:00 Lúzer FC (magyar valóság-kalandsor., 3. rész, 2007) (12) (ism.)
Csapatépítõ valóság show

Tojesz
Aki lemaradt volna az elsõ részekrõl, az vasárnap bepótolhatja 15:15-tõl

(Viasat honlapján nem láttam a tv mûsorban ezt feltüntetve, csak a TV-ben hallottam)

Ramore
Végül is a világhírû magyar edzõképzés majd pont ebben a mûsorban mondana csõdöt? majd elfelejtettem, hogy az utóbbi 20 évben hány világversenyre jutottunk ki, hány világhírõ focistát neveltek fel a magyar edzõk. Köszönjük meg nekik ezúton is.
miilann
ep3at le lehet szedni vhonnan?

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

guardian hero
A tegnapi rész nagyjából arra szolgálhatott, hogy pszichésen helyretegye az embereket. Csapatépítés - nagy bulizás - csapatkapitányválasztás - jó nagy pofon a pályán, lebaszás - egó helyrekerült, kis lazulás jöhet.

Én is remélem, hogy most már azért a focitudásbeli fejlõdésre is figyelnek majd, jó lenne megszorongatni a fradit 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Random work
Még mindig tetszik a sorozat. Olyan szerethetõ az összes szereplõ. Nem elszállt emberek. A tegnapi meccs talán kicsit elhamarkodott volt. Nem látom, hogy olyan jellegû edzéseket végeznének ami a cselezést és a labda továbbítást meg egyéb focis képességeket javítana. Persze a csapat építése is fontos, de nem kizárólagosan.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

dienesoft
Ok, én várok. Jó lenne megnézni a második részt!

Tojesz
Szerintem felkerül oda, amit Marki írt (#27).
De magyar torrentoldalakra is felkerül hamarosan

dienesoft
Valaki felvette a tegnapi adást?

Tojesz
Pedig mûködik az oldal (Mozilla-val).
Nem lehet h. nem elég friss a Win media playered? Vagy esetleg telepíts fel egy codec csomagot.

Miért nem nyitja meg nekem ezt az oldalt???
Azt írja ki a mozilla, hogy nem válaszol..... ????
Marki
Ittmeg lehet nézni a mûsort.
Azt nem tudom, hogy le lehet-e szedni.

KoЯn

Nah, akkor feltudná tölteni nekem valaki [email protected] címre az elsõ részt? Hogy még a 2. elõtt megtudjam nézni.
Kösz!
Tojesz
Ha tudsz mondani egy helyet ahova feltölthetek kb. 360 megát, feltöltöm neked

Hi! Légyszi mondjatok már egy oldalt ahonnan le lehet tölteni az elsõ részt vagy meg lehet nézni! PLS 😊
Marki
Nekem is van ismerõsöm; Proci, a cserepad sztárcsatára (felsõ sor, balról 2.)

Amúgy tetszik a mûsor, végre valami újdonság a sok züllött bulvármûsor és tahóságsó után.

KoЯn

Boconadi
Középsõ sor balról a 2.
A jobb alsó.

Név szerint nem tudom, de a Középsõ sorban balról a 2. az oda jár ahova én, a jobb alsó meg a msáik suliba. (Azt minden nap látom :C)
Tojesz
Kiket?<#smile>

Boconadi
BAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ EBBÕL 2-õt ismerek :|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A keletinél szoktak passzolgatni Lúzer FC-s pólóban. Jó a promó 😊

Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!

Lammer
bazze lemaradtam 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Z
Lemaradtam az elsõ részrõl, és csak aznap hajnalban van ismétlés. A fene egye meg... <#levele>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

hunbasser
mi meg szerdán a Deák téren láttuk õket-legalábbis lúzer fc-s mezben voltak,de így most a #3-ban lévõ kép alapján azt mondom,h nem õk voltak -.- bár ki tudja...

ReaL MaDRid x siempre

Ma láttma 3 játékost itt Nyíregyházán,a Kossuth téren

Tojesz
Torrenten megtalálod, én is töltöm, jó lesz elraktározni õket<#smile>

Tojesz
Nekem eddigi kedvenceim a légiós, Laczkó, a feka<#smile>, meg a dagi
Amúgy az egyik gyerek tényleg 17 éves<#confused>Annak még nem a suliban lenne a helye?

dienesoft
Megnéztem és marha jól meg van csinálva, jók a lúzerek is és Urbán Flórián is jól nyomja! Várom a következõ részt!

Az rendben, hogy egy lányt kímél, de a labdát is?

Random work
Szerintem a lányok ellen nem is mertek annyira menni. Olyan törékenyek és sebezhetõk. A következõ meccsen a drabális állatok ellen már más lesz a helyzet.

Nekem is tetszik eddig.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Tegnap az U14-es lányok elleni meccs nem volt semmi. Ezek nemhogy nem tudnak focizni, szerintem még rá is játszanak. Ennyire én nem vagyok béna, pedig "faláb" a harmadik nevem...

Ha ebbõl összejön valami, az csak egyet igazol: a focihoz csak pénz kell, a tehetség másodlagos.

olympus
Nagyon jó kis mûsor😄
Lehet rajta röhögni rendesen.
Csak idegesít a stylist puzi-.- Dagi meg a feka jófejek😄

Divatcsapatok OLÉ!

Me0w
Magyarorszagon egy normalis edzo sincs, szoval tokmindegy, hogy kit valasztanak 😊

Together we'll fly someday...

dienesoft
Jó lenne megszerezni tegnap este nem tudtam megnézni! Nem csinált valaki belõle TVrip-et vagy valamit?

guardian hero
Láttad ma este az elsõ részt? 😊

Lammer
hanyok a riöliti sóktól de ez jopofanak igerkezik <#vigyor3>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Tojesz
A mesteredzõ sem csinálna belõlük világverõ gárdát 10 hét alatt szerintem.
De nem is ez a mûsor lényege<#smile>

Ez tenyleg nemrossz alapotlet erdekesen hangzik.. bar flori helyett kerithettek volna egy igazan mesteredzot. :S

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

mila69en
uhh valamelyik nap láttam a bemutatóját..hát qurvajóxD megfogom nézni aztán majd meglátjuk😄D bár már a bemutatón is szétröhögtem a fejem szal tuti jókis mûsor lesz

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Tojesz
Urbán tényleg nagyon jó a feladatra<#hehe>

Lúzer FC Szurkolói oldala

Tojesz
Cikk az SG-rõl

A csapat<#smile><#smile>

(A Lúzer FC csütörtökönként 22.05-tõl a Viasat3 mûsorán látható)

guardian hero
Hát, jópárszor beröhögtem az elsõ részen 😊
Végre hétköznapi, minden balfaszságukkal együtt is szerethetõ figurák.
Tetszik Urbán hozzáállása is, pont annyira veszi komolyan, amennyire érdemes.
Azt hiszem, nézni fogom a mûsort...

Tojesz
Lúzer FC

Mi történik, ha 14 önjelölt, a focihoz nem értõ dilettánst három hónapra összezárunk, kemény tréningnek vetjük alá õket, majd összeeresztjük a vérbeli profikkal? A kérdésre a Lúzer FC címmel márciusban induló vadonatúj mûsor adja meg a választ. A Topmodell sikerén felbuzdulva a VIASAT3 újabb saját gyártású reality sorozattal jelentkezik márciusban, ezúttal viszont nem gyönyörû hölgyek, hanem kétballábas urak lesznek a fõszereplõk. A stáb 14 olyan önkéntest választ ki, akik köszönõviszonyban sincsenek a sportággal, majd egy igazi sztáredzõre, egykori válogatott futballistára, Urbán Flóriánra bízza õket. A három hónapon keresztül tartó kemény fizikai és mentális kiképzést követõen Magyarország egyik legmeghatározóbb futballcsapatával mérik majd össze tudásukat. A tíz adás számtalan érdekes feladatot és komikus szituációt tartogat mind a résztvevõk, mind a nézõk számára. A külföldön nagy sikerrel futó formátum hazai adaptációjának producere Árpa Attila.

← ElőzőOldal 2 / 2