98
A Viasat3 legújabb valóságshow-ja
  • Tojesz
    Lehet h. tényleg az lesz a vége
  • dotkom
    vazz es kiderulne, hogy les miatt nem adtak meg :D
  • Random work
    Aki látta az előző végén az előzetest az úgyis tudja.
    Én is várom azt a gólt. :D
  • dotkom
    akkor azt a reszt tuti megnezem :)
  • petee
    ja, SPOILER!
    ha itt jelent vmit...
  • petee
    köv. részben lesz az ELSŐ góóóóól!:)))
    alig várom...:)
  • espio
    A valóságshow dologgal kapcsolatban igazad van, sztem csak azzal van baj, hogy nem hangsúlyozzák ki hogy csak a pályán "lúzerek", mert lehet hogy az életben pl. sikeres üzletemberek vagy akármi mások...
  • guardian hero
    Éles ellentétbe állítható ezzel a többi valóságshow, amire olyan emberek jelentkeznek, akik kurva érdekesnek és egyedinek képzelik magukat, miközben szánalmasan korlátoltak és sötétek.
  • guardian hero
    Én csak azt mondom, hogy ezek az emberek, akik a műsorba jelentkeztek, pontosan tudják magukról, hogy lúzerek a focipályán, és ezt fel is vállalják. Vagyis van önkritikájuk. Ettől miért lennének megalázva? Én inkább felnézek azokra, akik tisztában vannak a saját képességeik határaival.
  • espio
    Hú, ez ilyen pszichomókus duma volt. Nem vártam volna tőled. Bár a hsz-emből télleg ki lehetett következtetni ilyesmit. Tudod az "önkritika" egy nagyon érdekes szó. Habár régóta tudom mi a jelentése, mégegyszer megnéztem a hitelesség kedvéért és valami olyasmit találtam hogy az önkritika a saját magunk felett érzett szorongás, (komolyabb pszichológiai esetekben megvetés) amit az egyén akkor érez, amikor úgy érzi hogy nem teljesít, vagy saját maga nem felel meg a maga elvárásainak. Valóban nem szoktam átfocizni a délutánokat, de ha mégis focizni akarnék, akkor összehívom a focimániás haverjaimat akik gúny nélkül bevezetnének minden egyes apróbb titkába. Köztem és az "önkritika" között az a hézag hogy én nem fogom fel alaptudásnak a focit. Egyetemre se vesznek fel téged, csak azért mert tudsz focizni. Mellesleg aki ezt olvassa ne értse félre, sztem télleg jó sport, meg hobbi, szerintem csak nem kéne alapműveltségnek venni. Egyébként csak hogy tudd "guardian hero" én sem vagyok puhány, én kosarazni szeretek...
    A többiektől pedig bocs hogy itt balhézok, csak ezt ki kellett adnom magamból. Azért kíváncsiságképp én is belekukkantok a csütörtöki adásba. Lehet ám, hogy rosszul ítélem meg ezt az egészet, engem leginkább csak a címe botránkoztat meg.
  • Snecie Smicie
    Az első 3 adás most elérhető, nézzétek mert megérdemlitek

1-2-3
  • Tojesz
    Jó az induló
    Moshood szóló nagyon kemény
  • Marki
    Hírek

Elérhető a csapat indulója!

Szurkolók a láthatáron ;)

Megvan a Fradi elleni meccs időpontja!
  • Tojesz
    Szerintem meg jó kis sorozat, átlagemberekkel, akik nem azért jelentkeztek ide hogy egy hónapig "sztárok" legyenek(lsd. Noki, aki a Topmodell győztesével szeretne találkozni, vagy Béla Úr, aki asszem fogyni szeretne a műsor alatt), mint pl a "nagyrabecsült" ValóVilágban,
    Kifejezetten jó kis műsor csütörtök estére. Szerintem...
  • guardian hero
    Szerintem tegyél feljelentést az Amnesty International-nél, vagy esetleg nézd meg a szótárban az "önkritika" szó jelentését, talán számodra is hasznos lenne, még a végén nem vennéd olyan veszettül komolyan magad...
  • espio
    Sztem ez a paródia, mert sorozatnak nem vagyok képes nevezni, csak megalázza az embereket és a fociból is gúnyt űz. A foci nem egy alap dolog mint Az Egri Csillagok, vagy a Faust. Ez egy hobbi és az is marad. Attól hogy valaki nem tud focizni, attól még nem lúzer.
  • Tojesz
    Na megtaláltam, tehát holnap az első 3 rész ismétlése:

15:20 Lúzer FC (magyar valóság-kalandsor., 1. rész, 2007) (12)
    Csapatépítő valóság show

16:10 Lúzer FC (magyar valóság-kalandsor., 2. rész, 2007) (12)
    Csapatépítő valóság show

17:00 Lúzer FC (magyar valóság-kalandsor., 3. rész, 2007) (12) (ism.)
    Csapatépítő valóság show
  • Tojesz
    Aki lemaradt volna az első részekről, az vasárnap bepótolhatja 15:15-től

(Viasat honlapján nem láttam a tv műsorban ezt feltüntetve, csak a TV-ben hallottam)
  • Ramore
    Végül is a világhírű magyar edzőképzés majd pont ebben a műsorban mondana csődöt? majd elfelejtettem, hogy az utóbbi 20 évben hány világversenyre jutottunk ki, hány világhírő focistát neveltek fel a magyar edzők. Köszönjük meg nekik ezúton is.
  • miilann
    ep3at le lehet szedni vhonnan?
  • guardian hero
    A tegnapi rész nagyjából arra szolgálhatott, hogy pszichésen helyretegye az embereket. Csapatépítés - nagy bulizás - csapatkapitányválasztás - jó nagy pofon a pályán, lebaszás - egó helyrekerült, kis lazulás jöhet.

Én is remélem, hogy most már azért a focitudásbeli fejlődésre is figyelnek majd, jó lenne megszorongatni a fradit :)
  • Random work
    Még mindig tetszik a sorozat. Olyan szerethető az összes szereplő. Nem elszállt emberek. A tegnapi meccs talán kicsit elhamarkodott volt. Nem látom, hogy olyan jellegű edzéseket végeznének ami a cselezést és a labda továbbítást meg egyéb focis képességeket javítana. Persze a csapat építése is fontos, de nem kizárólagosan.
  • dienesoft
    Ok, én várok. Jó lenne megnézni a második részt!
  • Tojesz
    Szerintem felkerül oda, amit Marki írt (#27).
    De magyar torrentoldalakra is felkerül hamarosan
  • dienesoft
    Valaki felvette a tegnapi adást?
  • Tojesz
    Pedig működik az oldal (Mozilla-val).
    Nem lehet h. nem elég friss a Win media playered? Vagy esetleg telepíts fel egy codec csomagot.
  • kriszwells
    Miért nem nyitja meg nekem ezt az oldalt???
    Azt írja ki a mozilla, hogy nem válaszol..... ????
  • Marki
    Ittmeg lehet nézni a műsort.
    Azt nem tudom, hogy le lehet-e szedni.
  • kriszwells
    Nah, akkor feltudná tölteni nekem valaki [email protected] címre az első részt? Hogy még a 2. előtt megtudjam nézni.
    Kösz!
  • Tojesz
    Ha tudsz mondani egy helyet ahova feltölthetek kb. 360 megát, feltöltöm neked
  • kriszwells
    Hi! Légyszi mondjatok már egy oldalt ahonnan le lehet tölteni az első részt vagy meg lehet nézni! PLS :)
  • Marki
    Nekem is van ismerősöm; Proci, a cserepad sztárcsatára (felső sor, balról 2.)

Amúgy tetszik a műsor, végre valami újdonság a sok züllött bulvárműsor és tahóságsó után.
  • Boconadi
    Középső sor balról a 2.
    A jobb alsó.

Név szerint nem tudom, de a Középső sorban balról a 2. az oda jár ahova én, a jobb alsó meg a msáik suliba. (Azt minden nap látom :C)
  • Tojesz
    Kiket?
  • Boconadi
    BAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ EBBŐL 2-őt ismerek :|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
  • Denniske
    A keletinél szoktak passzolgatni Lúzer FC-s pólóban. Jó a promó :)
  • Lammer
    bazze lemaradtam :D
  • Z
    Lemaradtam az első részről, és csak aznap hajnalban van ismétlés. A fene egye meg...
  • hunbasser
    mi meg szerdán a Deák téren láttuk őket-legalábbis lúzer fc-s mezben voltak,de így most a #3-ban lévő kép alapján azt mondom,h nem ők voltak -.- bár ki tudja...
  • SeLFisCH
    Ma láttma 3 játékost itt Nyíregyházán,a Kossuth téren