98
A Viasat3 legújabb valóságshow-ja
  • Tojesz
    Torrenten megtalálod, én is töltöm, jó lesz elraktározni őket
  • Tojesz
    Nekem eddigi kedvenceim a légiós, Laczkó, a feka, meg a dagi
    Amúgy az egyik gyerek tényleg 17 évesAnnak még nem a suliban lenne a helye?
  • dienesoft
    Megnéztem és marha jól meg van csinálva, jók a lúzerek is és Urbán Flórián is jól nyomja! Várom a következő részt!
  • Vlala #15
    Az rendben, hogy egy lányt kímél, de a labdát is?
  • Random work
    Szerintem a lányok ellen nem is mertek annyira menni. Olyan törékenyek és sebezhetők. A következő meccsen a drabális állatok ellen már más lesz a helyzet.

Nekem is tetszik eddig.
  • Vlala #13
    Tegnap az U14-es lányok elleni meccs nem volt semmi. Ezek nemhogy nem tudnak focizni, szerintem még rá is játszanak. Ennyire én nem vagyok béna, pedig "faláb" a harmadik nevem...

Ha ebből összejön valami, az csak egyet igazol: a focihoz csak pénz kell, a tehetség másodlagos.
  • olympus
    Nagyon jó kis műsor:D
    Lehet rajta röhögni rendesen.
    Csak idegesít a stylist puzi-.- Dagi meg a feka jófejek:D
  • Me0w
    Magyarorszagon egy normalis edzo sincs, szoval tokmindegy, hogy kit valasztanak :)
  • dienesoft
    Jó lenne megszerezni tegnap este nem tudtam megnézni! Nem csinált valaki belőle TVrip-et vagy valamit?
  • guardian hero
    Láttad ma este az első részt? :)
  • Lammer
    hanyok a riöliti sóktól de ez jopofanak igerkezik
  • Tojesz
    A mesteredző sem csinálna belőlük világverő gárdát 10 hét alatt szerintem.
    De nem is ez a műsor lényege
  • _Vegeta_
    Ez tenyleg nemrossz alapotlet erdekesen hangzik.. bar flori helyett kerithettek volna egy igazan mesteredzot. :S
  • mila69en
    uhh valamelyik nap láttam a bemutatóját..hát qurvajóxD megfogom nézni aztán majd meglátjuk:DD bár már a bemutatón is szétröhögtem a fejem szal tuti jókis műsor lesz
  • Tojesz
    Urbán tényleg nagyon jó a feladatra

Lúzer FC Szurkolói oldala
  • Tojesz
    Cikk az SG-ről

A csapat

(A Lúzer FC csütörtökönként 22.05-től a Viasat3 műsorán látható)
  • guardian hero
    Hát, jópárszor beröhögtem az első részen :)
    Végre hétköznapi, minden balfaszságukkal együtt is szerethető figurák.
    Tetszik Urbán hozzáállása is, pont annyira veszi komolyan, amennyire érdemes.
    Azt hiszem, nézni fogom a műsort...
  • Tojesz
    Lúzer FC

Mi történik, ha 14 önjelölt, a focihoz nem értõ dilettánst három hónapra összezárunk, kemény tréningnek vetjük alá õket, majd összeeresztjük a vérbeli profikkal? A kérdésre a Lúzer FC címmel márciusban induló vadonatúj mûsor adja meg a választ. A Topmodell sikerén felbuzdulva a VIASAT3 újabb saját gyártású reality sorozattal jelentkezik márciusban, ezúttal viszont nem gyönyörû hölgyek, hanem kétballábas urak lesznek a fõszereplõk. A stáb 14 olyan önkéntest választ ki, akik köszönõviszonyban sincsenek a sportággal, majd egy igazi sztáredzõre, egykori válogatott futballistára, Urbán Flóriánra bízza õket. A három hónapon keresztül tartó kemény fizikai és mentális kiképzést követõen Magyarország egyik legmeghatározóbb futballcsapatával mérik majd össze tudásukat. A tíz adás számtalan érdekes feladatot és komikus szituációt tartogat mind a résztvevõk, mind a nézõk számára. A külföldön nagy sikerrel futó formátum hazai adaptációjának producere Árpa Attila.