Lúzer FC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki még emlékszik rá: "Hol van a nullás kilométerkõ Budapesten?"
Big Bráner és Nyaló Világ produkciók várhatóak ...
A medve nem játék.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Heti program:
Május 24. csütörtök, LÚZER FC vs. STÁB (http://luzerfc.hunsport.hu/?us=news_u&nid=44) - Láng-Vasas, 19:00
Május 27. vasárnap, LÚZER FC vs. INÁRCS (http://luzerfc.hunsport.hu/?us=news_u&nid=39) - Inárcs, 17:00
KoЯn
KoЯn
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
KoЯn
Tippem: negatív megnyilvánulásaival, csapattársainak folytonos kritizálásával bomlasztotta a csapatot.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
KoЯn
1. Nem volt bunda a meccs.
2. Ha tudta volna, hogy a legjobb gól lövõje kupát kap, rúgott még volna (amúgy is majdnem 2 gólt rúgott)
3. Nem volt les.
Én sajna nem tudtam felutazni tegnap, de beszéltem pár haverral, aki igen, és azt mondta, nekik megérte.
KoЯn
Szerettem volna ha szorosabb eredmény születik, de titkon éreztem, hogy ez lesz a vége.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Az jöjjön NARANCSSÁRGA ÉS KÉK FELSZERELÉSBEN 18:30-KOR AZ FTC STADION VENDÉGBEJÁRÓJÁNÁL!
Holnap, az Üllõi úton lesz a döntõ az FTC-vel, 19 órától.
A belépõ 500 forint, mellyel az FTC csapatot támogatja, aki megveszi 😉
A vendégszektorban jelenjetek meg, narancssárga-kék felszerelésben lehetõleg!
KoЯn
Én még csak az elsõt és a harmadikat láttam a netrõl..
A 3 stream-linkrõl a második és a harmadik is a második részt hozza be:C
Amúgy nagyon tetszik a mûsor, pedig szinte soha sem nézek tévét de ezt úgy érzem látnom kell😄
KoЯn
szerdán ugye fradi elleni meccs, utána lesznek még részek, vagy már csak egy?
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
KoЯn
Mikor lehet megnézni neten? Ismétlik? Eddig minden rész megvolt csak ez nem pedig úgy akartam a gólt látni!
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
akkor még be kell pótolnom két részt😊
Én is várom azt a gólt. 😄
alig várom...😊
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Talán a vége nincs megírva még...
A többiektõl pedig bocs hogy itt balhézok, csak ezt ki kellett adnom magamból. Azért kíváncsiságképp én is belekukkantok a csütörtöki adásba. Lehet ám, hogy rosszul ítélem meg ezt az egészet, engem leginkább csak a címe botránkoztat meg.
Talán a vége nincs megírva még...