849
mit gondoltok az energiaitalokról?
-
Borg #809 A burnt már akkor tönkretették, amikor a piros lét tesco gazdaságosra cserélték. A monster meg mindig is szar volt :)
Én ausztriában szoktam venni rendes piros burnt. -
kalapos01 #808 maradt még egyáltalán normális ital a piacon?
a hell tea lett, no koffein. a hell strongban nincs taurin. a bomba, gilroy meg jó pár lement 10% koffein alá, a red bull a taurin helyett arginin tesz bele (nekik is volt valami "új formulás" baromságuk, ott nem tudom, mit változtattak).
csak a burn meg a monster mert megdrágulni? na, de meddig tart, míg azokat az italokat is tönkreteszik? -
#807 pedig elég sok helyen lehet kapni.. nálunk a tescoba meg az auchanba is van -
#806 Sziasztok! Tudja valaki hol lehet kapni 9mm energia italt? még sehol nem láttam. -
kalapos01 #805 Több van, mint volt. Ebben eddig kevesebb volt. -
#804 hétvégén vettem fél literes fémdobozos hellt a metroban 200 ft-ért. ilyet se láttam még:) -
Borg #803 És vajon mitől extra a koffein benne? Olvasd csak el az összetevőit... az egyik legnagyobb átverés a piacon. -
Ferenc4 #802 Auchan-ba 199 Ft
-
#801 "fogyasztásából"   -
Borg #800 Elvágják a torkát az alu dobozzal? :-gyász -
#799 akár haláleset -
Borg #798 Alu doboz a seggben, vagy mi? -
#797 Anyám belgyógyász, most kapott levelet központtól, hogy minden orvosnak kitüntetett figyelmet kell szentelnie az energiaitalok fogyasztásából származó tüneteknek, súlyosabb eseteknél pedig azonnal jelenteni kell azt. :) -
Stelk0 #796 burn shot-ot kivonták a forgalomból? :O sehol nem lehet kapni :/ -
rybizli #795 -
#794 multkor hosszú idő után egy kocsmában ittam egy üveges bombát, de valami kegyetlen szar volt, olyan volt mintha sörrel összekeverték volna, keserű volt nagyon.. amit haverom ivott az is ugyanolyan volt. csodálkoztam is, mert nem ilyen ízre emlékeztem, aztán ma láttam van a boltban vettem egyet, és teljesen más volt az íze, sokkal finomabb volt és édes, olyan amilyenre emlékeztem.. nem tudom mit csinálhattak azzal amit a kocsmában ittam, szavatosságú nem volt lejárva.. -
#793 a kép weblapcímét berakod a kép beszúrása nevezetű eszközbe (a szövegdoboz alatt) -
rybizli #792 nemsikerült feltöltenem a képet majd valaki mondja már meg hogy kell :)
köszönöm -
rybizli #791 [IMG][/IMG] -
rybizli #790 Nemtudom ki látott már ilyet :)
-
#789 és hol lehet ilyet kapni?
én nem rég gilroy lime-menta eneregiaitalt ittam, érdekes íze volt, utóíze nagyon jó volt, de mikor ittam annyira nem, bár valószínű a menta miatt, mert azt nem nagyon szeretem. de egynek elment, úgyis ingyen volt:) -
Borg #788
Kék megvolt, fasza :)
Bár szokás szerint drágább a többi energiaitalnál (1.5 EUR)
-
gabor9 #787 na akkor neked tök jó monste miatt.. itt 185tel több.... azóta 1et sem vettem:D -
#786 itt a hell 179, burn 225, monster pedig 300.. bomba asszem 200 talán..
még nem emeltek hálistennek az árakon:D -
gabor9 #785 A Sparban Hell 250ml-es 300 Ft, Auchan-ban 500ml-es 200ft:D:D Ez komoly, természetesen nem marad így, elfogynak az adómentesek, és kb senki nem fog energiaitalt venni, legalábbis én tuti nem, 1 Monster 480 ft, ez mi???
És így van, az alkoholnak meg a ciginek az árát kell felvinni, nem az energiaitalokét, ugyanis az húszszor egészségtelenebb, és a 10 éves cigánygyerekek veszik 600 ftért pall mall-t. Mondjuk nekik ingyen is odaadnám, hogy minél előbb dögöljenek meg:D:D:D -
Narusco #784 én nem ihatok azért, mert ízlik az íze?
sajnálom hogy nem azért iszom hogy ilyenekkel pörgessem magam :| -
Borg #783 Tescoban raklap számra volt akciózva elseje előtt a hell, gondolom bőven van még nekik az adó előtti készletből. -
#782 hell ára nem ment feljebb? most voltam a tescoban, ugyanúgy 100 vmennyi volt.. monster majdnem 500 ft, burn fél literes 510 pff.. red bull viszont csak 80 ft ment feljebb 380 volt..
vettem egy hell red grapet limited edition 130 ft volt:D -
Sóschips #781 Egészségtelen dolog meg minden,de egy tábla csoki most sem volt olcsó..szvsz,egy szegényebb család..ami egyre több van sajnos..örült,hogy néha belefért egy kis csoki,chips,egyéb ilyen kis dolog a keretbe egy hónapban talán 2x..most már azt sem engedheti meg magának.
Inkább a cigarettát emelték volna,illetve az alkoholt..főleg,hogy abból is elég sok van.
Hozzáteszem én is cigizem/tem..de én inkább azt emelném,főleg azért mert a sok nyomorék terhes nők még akkor is szívják...
Off vége:)
Másrészt,én eddig csak a Monstert láttam úgy,az 500Ft lett,a Red Bull az még mintha olcsóbb is lenne pár forinttal:) -
winnie #780 "erősen rákkeltő az összes(a Na-benzoát tartósítószerről ez köztudott)"
uhh:))) csak mert olvastál valahol egy butaságot, még nem kell máshol tényként leírni. főleg, hogy ennek az ellentettjét is olvashatod, így azt is leírhatnád.
érdemes utánaolvasni az ilyen kinyilatkozások előtt a témának. vagy szerinted a levegő is rákkeltő? mert az. -
winnie #779 " egy sort k*rva anyázom a chips, vagy milyen adót. Borzalmas..."
már miért lenne borzalmas? remek ötlet, hogy olyanok ne iszogassanak ilyesmit, akik csak kedvtelésből teszik. vagy, ha iszogatnak, fizessenek érte, mert egészségtelen. akinek kell, annak úgyis mindegy mennyi. -
#778 itt nálunk még mindig 225 ft a burn:D -
#777 TESCO-ban láttam egy 1,5 L-eres energiaitalt, aminek a neve azt hiszem KX volt, 661 Ft-ért. Szokásommá fog válni, hogy mikor elmegyek az energia italos rész mellett egy sort k*rva anyázom a chips, vagy milyen adót. Borzalmas... -
Tenyeres00 #776 emeles... lenyegtelen amig a kedvencem a hell "kibujik" az ado alol :) csak amr tartanam a kezemben az uj energiaitalt ^^ -
Takezó #775 Tehát akkor a cég is kihasználja a lehetőséget, mert félliteres kiszerelés esetén 125 forintos áremelés helyett 230-at tett rá. -
BlackWolf #774 250ft\l energiaitaloknál -
#773 mindent a minőségért:) -
Odacsap77 #772 Lidl-be a cukormentes energiaital a héten 29ft, a sima cukros 49ft volt :)))))))) -
Sóschips #771 Aztakrva,20 forint híján dupla annyiba kerül:O..mekkora adót tettek már rá a krvaretkesrépájukat már -
#770 hát ez így már nagy lehúzás...
akkor így én is csak néha fogok venni max 1-2-öt, de 5-6ot már nem fogok venni egyszerre ha ilyen drága lesz:(