Arizona kormányzója idegeneket látott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jujj én is látom õket most száltak le 1 rollerral a kerben és megborotválják a kutyát
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Erre reagáltam csak nem olvastál vissza.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Annak, h csupán 1 szellemlény kitalációi vagyunk mind, számomra ugyanannyi esélye van mint h a zsidó a kiválasztott nép.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Csak leírtam, hogy mire is gondoltam, amikor azt írtam, hogy akár egyedül is lehetünk. A világegyetem mérete alapján jóval nagyobb az esély rá, hogy van más inteligens faj is rajtunk kívül, de amíg ez nem bizonyított, addig nem lehet elvetni az ellenkezõjét sem.
Igen, kényelmes álláspont a tiltakozás, de ez mindkét esetben igaz. 😊
sose nyomd fullba a kretént
Nem akartalak megbántani, elnézést! Természetesen az is hipotézis, hogy egyedül vagyunk és az is hogy nem, asem így korrekt: )
Elnézést a Sorokért:)
Mivel én írtam olyat feltételezés gyanánt, hogy akár egyedül is lehetünk, ezért reagálok az írásodra...
Egyáltalán nem nehéz belegondolni, hogy rendgeteg civilizáció is lehet, (mert tényleg lehet) de mivel ez csak feltételezés, ezért semmit nem bizonyít, ebbõl kifolyólag semmivel sem lendít elõrébb abba az irányba, hogy ezt el is higgyem.
"hiszen pár biztos, ugyanúgy kinyírta magát, ahogy mi fogjuk"
Ez miért lenne biztos? Ez megint feltételezés olyan cslekvésrõl, aminek még az elkövetõje sem biztos, hogy létezett.
"nem beszélve a barlangrajzokról"
A Deniken féle magyarázatokra gondolsz?
Sajnos az is csak max. arra elég, hogy a elgondolkozzon az ember, de bizonyítéknak azért kevés.
Én nem tartom magam "nagytudásúnak" és nem is gondolom, hogy aki azt állítja, hogy egyedül vagyunk az "nagytudású" lenne, mindösszesen csak kikezdhetetlen bizonyíték híján jelenleg nem hisz a létezésükben. Ezért viszont nehogy azt gondolg, bármivel is kevesebbek azoknál akik az ellenkezõjét állítják. Ezek egyéni vélemények, fogadd el, nem egyformán gondolkoznak az emberek. Az iskolpadban meg nem tanítanak olyat, ami változtatna ezen... 😊
Nah ebédelek, Jó étvágyat Föld és Földön kivüli Lakók!
XD
Elnézést a Sorokért:)
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Ajha!
Csak valószínûségeket állítok fel, a kapott infók alapján.
oxigén létezése: 90%
UFÓk létezése: 3%
Ennyi.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A feltûnési viszketegségben rendelkezõ politikusoktól meg mentsen meg minket az ég! Ugyanis mirõl lehet tudni, hogy egy politikus hazudik? Arról, hogy mozog a szája. 😉
Tudás=olyan dolog igaznak való elfogadása, ami bizonyított.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"Franz Joseph I (in Hungarian I. Ferenc József, in English Francis Joseph I) (August 18, 1830 – November 21, 1916) of the Habsburg Dynasty was Emperor of Austria, Apostolic King of Hungary and King of Bohemia from 1848 until 1916."
"Franz Joseph was born in the Schönbrunn Palace in Vienna"
A kiegyezéssel mire akartál utalni?A magyar sereg parancsnoka továbbra is a császár volt és bár közös minisztériuma lett a hadügynek,azért nem hiszem,hogy a magyarokat nagyon hagyták ugrálni ott😊 Arról nem is szólva,hogy bõven az 1. vh után és messze a 2. vh elött történt.......
Alapvetõen meg mindenki azt gondol amit akar. Párszáz éve mindenki bizton tudta (már aki tudta) hogy a Föld lapos. Ma mindenki tudja, hogy geodéz. De nekem senki ne mondja, hogy ez nem hit kérdése: mert vagy nem látta, vagy akik látták annyira kevesen vannak hogy akár nyugodtan le is hülyézhetem õket, mert én "tudom" hogy kocka alakú <#idiota>#idiota>
Nehéz volt ekkora ostobaságot írni, vagy ez neked kapásból megy? Nem szégyelled magad? A marhaistálló lakói többet tudnak a Magyar történelemrõl mint te! Felfogod te egyáltalán mi volt a Kiegyezés? Hallottál te Teleki Pál búcsúlevelérõl? " Gazemberek oldalára álltunk,...hullarablók lettünk, a legpocsékabb nemzet!"
És a 2. vh-ról nem írtál semmit. Miért nem?
Egyébként az hogy léteznek földön kívüli életformák, az nagyon valószínû, hiszen elképzelhetetlen sok galaxis van elképzelhetetlenül sok csillaggal, bolygóikkal. Ha itt a földön bekövetkezett az a véletlen hogy élet alakult ki, tuti hogy máshol is megtörtént ez a véletlen.
Annak viszont már a 0-hoz közelítõ esélye van, hogy itt repkednek fénylõ csészealjakkal, elrabolgatják az embereket, stb. Valószínûleg más életforma is még ha intelligensek is, ugyanúgy a saját naprendszerükben fogják leélni az életüket, és talán majd a csillaguk halála után pár szonda fogja jelezni hogy egyszer ott ahonnan jött ez, volt valami élet... de nagy valószínûséggel ezek a szondák is az örökkévalóságig fognak sodródni a semmiben...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Nem mindenki tudja én sem.Ezek a barbárok a világ legfejlettebb országát hozták létre 200 év alatt míg sok ország a régi dicsõségébõl próbál megélni. Ezek a barbárok megállították Szerbiát, amit egész Európa maflán tûrt. Némelyik embernek az emlékezõtehetsége rövid mint a tyúknak. Nem kell hálálkodni Amerikának, de ez az esztelen Amerika gyûlölet már ostobaság.
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Lehet hogy amerika megint valami szupertitkos repülõeszközt fejlesztget? <#alien2>#alien2>
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
a földönkívüli élet létét, az addig hit kérdése.
Valaki hisz benne, valaki nem.
Elméleteket lehet gyártani mind a két oldalon, de szerintem az igazság a
legvadabb elméleteket is fölülmúlja.
Tedd rá a kezed a forró tűzhelyre egy percre és egy órának tűnik. Legyél együtt egy csinos lánnyal egy óráig és egy percnek tűnik majd. Na ez a relativitás. Albert Einstein
A háború és béke léte pedig éppen ezeknek az ösztönöknek köszönhetõ.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
pl. mibõl gondolják sokan hogy támadnak, vagy békével jönnek
egyáltalán nem biztos hogy ezeket õk is tudják, mivel a gondolkodásmódjuk is valószínüleg eltérõ
A türelem rozsdát terem.
Ezenkívül a más alapú életformákat el sem tudjuk képzelni.
Gondoljatok bele, hány miliárd csillag van, mennyi idõbe telik ezeket felkutatni élet után? Hiába van 1000 fényévre egy másik "lakott" bolygó, hogyan találnának ránk?
Ha ránk is találnának, akkor feltételzhetõen tudják, hogy mekkora "sokkal" járna, ha azt mondanák "hahó itt vagyunk!". Némi világméretû fosztogatás, anarchia, önygilkossági hullám, a gazdaság összeomlik, stb. Nyilván erre nincs szükség.
Ezért ha itt is vannak, akkor nagyon fokozatosan kell beetetni az embereket. Egyre több sci-fi film, gén és tudatmódosítás. Vagy nagyon jó alkalom lehetne egy világméretû járvány, amelyet az "idegenek" meg tudnak gyógytani. Bizonyára jó színben tünnének fel. De ha visszaemlékeztek a "föderációs törvényekre, akkor abban benne van, hogy nem avatkozhatnak be az adott bolygó/nép életébe".
Ráadásul "mi" csak a barbár kategóriába tartozunk. "Hagyjuk ezeket magukra, ránk nem jelentenek veszélyt!"
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.
Gondolom mindenki ismeri Neumann ötletét a világegyetem felderítésére.
Ha lenne egy másik értelmes civilizáció, akkor õk már megcsinálták volna, és mindenhol találkoznunk kellene a szondáikkal.
Na jó, ez azért nem per-döntõ bizonyíték 😊
Az igaz, hogy elképzelhetetlenül (tényleg elképzelhetetlenül) sok csillag létezik, de élet szerintem csak kevés bolygón lehet.
Kellett, hogy legyen egy kettõs-csillagrendszer, aminek az egyik tagja nagyon nagy volt, a másik meg épp csak keletkezõben volt.
A nagyobbnak fel kellett robbania, hogy nehéz elemeket juttasson a formálódó gázfelhõbe, a szupernovák azért nem olyan gyakoriak.
Onnan már tényleg van esélye élet kialakulásának.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
1)az 1ik pont az UFO szó jelentése, itt rámutatnék az elõttem szóló helyes szavaira, tehát UFO lehet akár 1 repülõgép, madárraj, légkörbe lépõ meteorit vagy mûhold, vagy ember szemét ami visszapotyog ránk az ûrbõl... szóval sokminden lehet nem csak "csészealj"...
2) ilyenkor az "ûrlények" helyesebben földönkívüliek létezésérõl kezdenek vitatkozni, ami bisztos: a földön kívül kell hogy legyen élet más bolygókon! rengereg naprendszer van és mindegyikre átlagosan legalább 4 bolygót számíthatunk, szóval ki lehet számolni hány bolygó van amin lehet élet, itt persze bejönnek a korlátozó tényezõk, de még ezekkel együtt is legalább több1000 bolygon van minden bizonnyal élet, aki azt hiszi hogy annyi millió-milliárd lehetõségbõl mindössze 1-en alakult ki élet az télleg kib*szottul nagy egoista!
és persze itt rögtön adódik a következõ kérdés: jártak-e a földön? na ez korántse bisztos, de nem lehetetlen! a matematikai valószínûség meg van rá...
AMD Athlon X2 AM2