66
  • maestro85
    #66
  • Brolly28
    #65
    hát ez kész

    jujj én is látom őket most száltak le 1 rollerral a kerben és megborotválják a kutyát
  • babajaga
    #64
    "Hát nem is. Osztrák király volt, magyar megszálló"

    Erre reagáltam csak nem olvastál vissza.
  • irkab1rka
    #63
    mennyire le tud csúszni egy ember...
  • roliika
    #62
    Valaki biztos hiányolt...csak azért írok mert csak. :DDD Metacafe-n van 80 hasonló témájú videóm, nézzétek egészséggel... :DD Lesz majd olyan videó is amiben a legjobbakat vágom össze jó kis zenével ha lesz időm. :)Ezek a videóim. :) Jó nézelődést! :)
  • dez
    #61
    Babajaga számára valami vagy 0%, vagy 100%.
  • Tetsuo
    #60
    Nna látod mennyire nyitott vagyok, új lehetőségek felé? Még a fizikai világ létezési esélyét sem 100%ra becsülöm, hanem kevesebbre. :)
    Annak, h csupán 1 szellemlény kitalációi vagyunk mind, számomra ugyanannyi esélye van mint h a zsidó a kiválasztott nép.
  • Landren
    #59
    Á, szó sincs róla, hogy megbántottál volna, remélem én se téged. :)
    Csak leírtam, hogy mire is gondoltam, amikor azt írtam, hogy akár egyedül is lehetünk. A világegyetem mérete alapján jóval nagyobb az esély rá, hogy van más inteligens faj is rajtunk kívül, de amíg ez nem bizonyított, addig nem lehet elvetni az ellenkezőjét sem.

    Igen, kényelmes álláspont a tiltakozás, de ez mindkét esetben igaz. :)
  • Fenjoy
    #58
    Mindenestre a tiltakozás, hogy vannak más civilizációk, kényelmes álláspont: )
    Nem akartalak megbántani, elnézést! Természetesen az is hipotézis, hogy egyedül vagyunk és az is hogy nem, asem így korrekt: )
  • Landren
    #57
    Kicsit zavaros a mondandód eleje, legalábbis nekem nem sikerült teljesen összeraknom.:)
    Mivel én írtam olyat feltételezés gyanánt, hogy akár egyedül is lehetünk, ezért reagálok az írásodra...

    Egyáltalán nem nehéz belegondolni, hogy rendgeteg civilizáció is lehet, (mert tényleg lehet) de mivel ez csak feltételezés, ezért semmit nem bizonyít, ebből kifolyólag semmivel sem lendít előrébb abba az irányba, hogy ezt el is higgyem.

    "hiszen pár biztos, ugyanúgy kinyírta magát, ahogy mi fogjuk"
    Ez miért lenne biztos? Ez megint feltételezés olyan cslekvésről, aminek még az elkövetője sem biztos, hogy létezett.

    "nem beszélve a barlangrajzokról"
    A Deniken féle magyarázatokra gondolsz?
    Sajnos az is csak max. arra elég, hogy a elgondolkozzon az ember, de bizonyítéknak azért kevés.

    Én nem tartom magam "nagytudásúnak" és nem is gondolom, hogy aki azt állítja, hogy egyedül vagyunk az "nagytudású" lenne, mindösszesen csak kikezdhetetlen bizonyíték híján jelenleg nem hisz a létezésükben. Ezért viszont nehogy azt gondolg, bármivel is kevesebbek azoknál akik az ellenkezőjét állítják. Ezek egyéni vélemények, fogadd el, nem egyformán gondolkoznak az emberek. Az iskolpadban meg nem tanítanak olyat, ami változtatna ezen... :)
  • Fenjoy
    #56
    Valaki itt irta lentebb, hogy lehet mi vagyunk egyetlen intellligens civilizáció a világegyetemben, ezt cáfolnám, meg még 6 milliárd ember is: ) Nos, a tudományánal meg ilyen dolgokkal vagdalozni, inkább irok egy klisét... A tudomány Cáfolhatatlanul Cáfolható... kérem mindenki rakja össze: ) Ez a Neumann elmélet meg...izé... mivel hamarosan most már "hivatalosan" is elismerték, hogy a katalizma... klima véget etc... miért lenne olyan nehézz belegondolni, hogy rengeteg civilizáció van, volt, lesz... hiszen pár biztos, ugyanugy kinyirta magát, ahogy mi fogjuk: ) Igaz, ami igaz, etttől függetlenül, nem voltak itt, de létezhet: ) Nem beszélve, a barlangrajzokról etc etc... Viszont, az, mikor valaki "nagytudású" azzal, jön, hogy mi vagyunk az egyetlenek... mert az élet ritka etc... az üljün már be az iskolapadba... mert elfelejtik, hogy előttünk is volt a földön élet... és mint taglaltam, mi sem vagyunk jobbak a dinoknál... baszunk, eszünk, és végülis kinyirjuk egymást... Tisztelet a kivételnek...

    Nah ebédelek, Jó étvágyat Föld és Földön kivüli Lakók!

    XD
  • cateran
    #55
    Tudom,csak ezt nem,hogy ez hogy kerül ide?Az Árpád-ház kihalása után mindenféle nemzetiségű uralkodó volt itt,de ennek mi köze a cikkhez vagy egyáltalán akármihez is itt?
  • babajaga
    #54
    Persze skeet lövészetnek hívják. De minek kell olyan hidegben csinálni?
  • HUmanEmber41st
    #53
    Keressetek csak rá az operation high jump szóösszetételre, vannak elég vad dolgok a nácik által épített repülő korongokról, melyeknek a Déli-sarkon van a bázisuk...hát izé
  • babajaga
    #52
    "oxigén létezése: 90%"

    Ajha!
  • babajaga
    #51
    Tudod a legnagyobb királyaink egyike Károly Róbert sem volt magyar nemzetiségű.
  • Tetsuo
    #50
    Én semmiben sem hiszek. Sem az oxigénben, sem a zUFÓkban.
    Csak valószínűségeket állítok fel, a kapott infók alapján.
    oxigén létezése: 90%
    UFÓk létezése: 3%
    Ennyi.
  • cateran
    #49
    Nemzetiségre gondoltam,nem rangra.....no mindegy,bár gondoltam a hszből ez kitűnik(azaz Magyarország királya ok,de nem magyar nemzetiségü király)
  • Dj Faustus #48
    És ilyenkor jönnek létre a gravomágneses falszárítók, víztakarékos mosógolyók, bioenergiával működő ketyerék, az impulzus üzemű makroszkópikus kvantum-oszcillátorok (amelyek gamma-sugárzással és Cserenkóv fénnyel működnek)... És még sorolhatnám.

    A feltűnési viszketegségben rendelkező politikusoktól meg mentsen meg minket az ég! Ugyanis miről lehet tudni, hogy egy politikus hazudik? Arról, hogy mozog a szája. ;)
  • dez
    #47
    A tudományban is sokminden nem teljesen bizonyított, sok területen több különböző elmélet versenyez egymással, mivel (ma még legalábbis) nem lehet eldönteni, melyik az igazi. Ilyenkor egy tudós kvázi szimpátia alapon választhat, melyiket tekinti a valósnak. Ezekből egy egész fa-szerkezet épül fel. Nos ez nagyjából olyan, mint az ugyancsak fa-szerkezetűen szétágazó felekezetek egy adott vallásban... (Az alap dolgokban még megegyeznek, de a részletekben egyre jobban eltérnek. Mellesleg tehát, a vallásokban sem kell mindent szó nélkül elfogadni, ha valamit máshogy gondolnak csoportok, létrehozhatnak egy saját felekezetet.)
  • babajaga
    #46
    Magyar Király volt mert a Kiegyezés után a Magyar rendek megkoronázták. Nagy Lajos sem volt lengyel mégis Lengyelország királya volt és nem úgy hogy elfoglalta lengyelországot hanem a Lengyel rendek anyja révén elismerték utódlási jogát.( ezért hülyeség mikor azt mondják hogy Magyarország határát 3 tenger mosta mert Lengyelország önálló állam volt, nem volt magyarország része). Perszonállúniónak mondják az ilyent.
  • sz4bolcs
    #45
    Hit=olyan dolog igaznak való elfogadása, ami nem bizonyított.
    Tudás=olyan dolog igaznak való elfogadása, ami bizonyított.
  • cateran
    #44
    Konkrétan tényleg nem volt magyar az öreg franz:)
    "Franz Joseph I (in Hungarian I. Ferenc József, in English Francis Joseph I) (August 18, 1830 – November 21, 1916) of the Habsburg Dynasty was Emperor of Austria, Apostolic King of Hungary and King of Bohemia from 1848 until 1916."
    "Franz Joseph was born in the Schönbrunn Palace in Vienna"
    A kiegyezéssel mire akartál utalni?A magyar sereg parancsnoka továbbra is a császár volt és bár közös minisztériuma lett a hadügynek,azért nem hiszem,hogy a magyarokat nagyon hagyták ugrálni ott:) Arról nem is szólva,hogy bőven az 1. vh után és messze a 2. vh elött történt.......
  • sonicXX
    #43
    Nyilvánvalóan a készült fényképek arányát tekintve elenyésző az ami nem kamu, és azok közt is többségben vannak a valóban nem idegen civilizációtól eredő tárgyakról készült fotó. De azt azért nehezen hinném el, hogy egyetlen olyan kép sem készült és került nyilvánosságra, amin nincs ilyen. Annak tényleg nagyon kicsi lehet a matematikai valószínűsége abban az esetben ha feltételezzük, hogy létezik Földön kívüli civilizált élet (egyáltalán hogy a Földön kialakult-e ilyen az más kérdés ) illetve, hogy ideutaztak/látogattak (aztán jobbnak látták hazamenni, ahogyan szerintem sokan vágyunk egy másik, nem elmebeteg életközegre minden nap). Ha megfigyelnek minket az is érthető, nyilván a fegyvereink primitívebbek mint az övéik, de a vélhető létszámbeli fölényünk okán nem hinném hogy ba***kodni mernének nyíltan is (mert azért lássuk be: párezer übertápan felfegyverzett idegen sem érne sokat mondjuk a Föld kb 20mrd-os lakosságával szemben).

    Alapvetően meg mindenki azt gondol amit akar. Párszáz éve mindenki bizton tudta (már aki tudta) hogy a Föld lapos. Ma mindenki tudja, hogy geodéz. De nekem senki ne mondja, hogy ez nem hit kérdése: mert vagy nem látta, vagy akik látták annyira kevesen vannak hogy akár nyugodtan le is hülyézhetem őket, mert én "tudom" hogy kocka alakú
  • Picizöldfül
    #42
    egy nagyon egyszerű dolog van itt kérem szépen,én csak akkor hiszek bennük ha egyszer előttem áll,ha meg már előttem áll meghívom egy bulira,jól berugunk/befüvezünk:))))) Bizti nem fog megölni
  • babajaga
    #41
    "Hát nem is. Osztrák király volt, magyar megszálló"

    Nehéz volt ekkora ostobaságot írni, vagy ez neked kapásból megy? Nem szégyelled magad? A marhaistálló lakói többet tudnak a Magyar történelemről mint te! Felfogod te egyáltalán mi volt a Kiegyezés? Hallottál te Teleki Pál búcsúleveléről? " Gazemberek oldalára álltunk,...hullarablók lettünk, a legpocsékabb nemzet!"
  • syn7h37ic
    #40
    Én is láttam idegeneket. Tegnap sétált el két vadidegen a házunk elött
  • Sanyix
    #39
    Hát nem is. Osztrák király volt, magyar megszálló...
    És a 2. vh-ról nem írtál semmit. Miért nem?

    Egyébként az hogy léteznek földön kívüli életformák, az nagyon valószínű, hiszen elképzelhetetlen sok galaxis van elképzelhetetlenül sok csillaggal, bolygóikkal. Ha itt a földön bekövetkezett az a véletlen hogy élet alakult ki, tuti hogy máshol is megtörtént ez a véletlen.

    Annak viszont már a 0-hoz közelítő esélye van, hogy itt repkednek fénylő csészealjakkal, elrabolgatják az embereket, stb. Valószínűleg más életforma is még ha intelligensek is, ugyanúgy a saját naprendszerükben fogják leélni az életüket, és talán majd a csillaguk halála után pár szonda fogja jelezni hogy egyszer ott ahonnan jött ez, volt valami élet... de nagy valószínűséggel ezek a szondák is az örökkévalóságig fognak sodródni a semmiben...
  • Siluro
    #38
    Nekem az egészben az tetszik a legyoobban, hogy egy volt vadászpilótára mondják azt, hogy nem ért hozzá. :D Szánalmas...
  • Csaba42
    #37
    És ez a barbár ország dönti romba a mai társadalmat azzal a szennyel, amit ránk áraszt. Jah, meg persze nemrég támadták meg Irakot az olajáért.
  • babajaga
    #36
    Ferencz József sem volt Magyar király a hadüzenetet meg Pityipalkó küldte.
  • szivar
    #35
    Töténelemből megbukott. Jövőre, ugyanitt...
  • scs17
    #34
    Magyarországnak semmi köze a vh kirobantásához, csak csatlakozott a háborúzó országok közé.
  • babajaga
    #33
    Ez a szelid békés Magyarország csak két világháború kirobbantásában vállalt tevékeny részt, úgyhogy jó volna ha néhányan csak eddig látnának el.
  • babajaga
    #32
    "Amerikáról mindenki tudja, hogy nagyon militarista ország (legalábbis a vezetők mind azok), szóval barbárok"

    Nem mindenki tudja én sem.Ezek a barbárok a világ legfejlettebb országát hozták létre 200 év alatt míg sok ország a régi dicsőségéből próbál megélni. Ezek a barbárok megállították Szerbiát, amit egész Európa maflán tűrt. Némelyik embernek az emlékezőtehetsége rövid mint a tyúknak. Nem kell hálálkodni Amerikának, de ez az esztelen Amerika gyűlölet már ostobaság.
  • valamit
    #31
    ez a "ha olyant akarnak amiről fogalmunk sincs" ez az általam említett terelés; valszeg ha elég okosak, akkor azért megszerzik tőlünk amit akarnak a közreműködésünk nélkül is; ahogy a birka se tudja, hogy azért tartják, etetik, legeltetik, szaportítják, fejik meg nyírják hogy a tejét aztán megigyák a szőréből meg bélést csináljanak mondjuk
  • Csaba42
    #30
    Amerikáról mindenki tudja, hogy nagyon militarista ország (legalábbis a vezetők mind azok), szóval barbárok. Én nem hiszem, hogy bárki is kíváncsi lenne az emberiségre, elvégre egy jóval fejletteb faj valószínűsíthetően meg tudja már különböztetni a jót a rossztól. Nem hiszem, hogy létezne olyan, hogy valaki színtisztán gonosz, max. csak a kultúrájuk normája, etikája tér el a miénktől. Ami nekik jó, nem biztos, hogy nekünk az, de ezt a Földön is megfigyelhetjük: Koreában pl. szokás a barátoknak seggrepacsizni, míg nálunk ez elég ellenszenves fogadtatásban részesülne :). De ez csak egy hülye példa volt. Ha pedig a mi felfogásunkkal nézve jók, nem fognak katasztrófális eszközöket alkalmazni, helyzetbe hozni minket. Inkább részvételt nyilvánítanak, hogy az a pármillió normális ember, akik pl. senkinek sem okoznak szánt szándékkal kárt, igyekeznek mindenkihez úgy viszonyulni, ahogy elvárná, hogy más viszonyuljon őhozzá, miért szenved a sok b*rom, kegyetlen, zsarnoki és gonosz ember között :(.
  • Teppik Amon
    #29
    Jólvan jólvan. de akkor mit láttak arizónában? (ari zóna :D Aranyos terület? )
    Lehet hogy amerika megint valami szupertitkos repülőeszközt fejlesztget?
  • tothzozo
    #28
    Szerintem addig, amíg valaki be nem bizonyitja
    a földönkívüli élet létét, az addig hit kérdése.

    Valaki hisz benne, valaki nem.

    Elméleteket lehet gyártani mind a két oldalon, de szerintem az igazság a
    legvadabb elméleteket is fölülmúlja.
  • Morden23
    #27
    Tényleg elég marha dolog ezen vitatkozni, de azért az alapvető dolgok valószínűleg minden értelmes fajnál is megvannak: túlélés, szaporodás (ezek nélkül döglött egy faj).

    A háború és béke léte pedig éppen ezeknek az ösztönöknek köszönhető.