196
-
Yv@n #36 A sértettésgedet tökéletesen mutatja, ahogy post-olsz. Hirtelen felindulásból, mindegy mit, csak gyorsan hozzá kell szólni. Majd 2 perccel később megint, majd megint.
A fanboyság nem függ össze a birtoklással. Attól még, hogy adott esetben nincs ps3-ad tökéletesen látszik, hogy attól nedvesedik meg az alsónaci, ha sony logót látsz :) -
#35 városi legenda:D ezer helyről hallottam már ezt a dumát.
"megnyertük a PS3at egy napra és a szonis az x360at tolta:D" -
#34 mérete miatt szidnia konzolt tényleg fölösleges képre ránézve nem sokkal nagyobb mint az én sima x-box-om talán ez szélesebb az meg hogy 5kg kinem szarja le?engem se érdekel hogy a momo kormányom viszonylag nehéz mert azt se emelgetni kell meg ezt se az meg hogy ronda...pont ugyan anyira szarnám le mint hogy nehéz felőlem 20kiló is lehet ha jó bár nekem nem jön be ps3 inkább x360 de egyiket se fogok venni soha mert maradok a pc-nél... -
5i #33 Az egész témához egy rövid sztori.
Egyik ismerősöm nyert egy 5 órás PS3-as kipróbálást. Azt hiszem az minden elmond a gép tudásáról, hogy alig 2 órával később a Sony által kihozott Bravia tévén a Lost Planetet tolta a Sony-s srác.
Egyébként szerintem itt a lényeg: "Én nem azt akarom mondani, hogy a gép rossz. De jelen pillanatban, ezzel a tudással, ilyen játékok mellett egyszerűen nem ér meg 164 990 forintot."
Ezek után belekötni abba, h neki nem tetszik a gép? Kemény, még egy konzolos cikkírótól is, aki más fórumokon is folymatosan szapulja a Microsoft gépét. -
Cat #32 http://www.sg.hu/kep/2007_03/p08.jpg <- ez a kép tényleg ultrabéna :) -
#31 Mondjuk ahhoz képest, hogy melegszik, legalább van benne normális hűtés, amitől legalább csendes és nem száll el a gép vörös led-es hibaüzenettel, mint tömegesen az X360, ráadásul már a Cell-t 65 nm-en gyártják, ami kevesebb hőt termel. -
nyni #30 Már bocs, hogy kritizálom a kritikát, de nekem volna egy két pro érvem. Kezdetnek a rögtön megtámadott méret mellett indokolnek:már bocs, de ez nem PSP, megis mire számítottatok...? Következő csunya -de tényleg igaz- kritika a gyors melegedést támadta. Ez tényleg egy nagy pofon a géptől...de emlékezzünk csak vissza a PS3 szeptemberi Tokyo Games Show-n bemutatásra kerülő első példányokra! Ott már pofoncsapták ezzel a kritikával a gépet, azóta mit várunk tőlle? Sok javulásra nem lehetett számítani (lásdÉ http://www.sg.hu/cikkek/47660/a_ps3_is_tulmelegedessel_kuzd ).
Szerintem pedig a mesterséges intelligencia nem a gép, hanem a soft fejlesztők szégyene. A grafika viszont tényleg lehet hogy rosz, de itt is lényeges a software minősége.
Ne értsen félre senki, szerintem sem éri meg a pénzét, de azért várjunk még egy kicsit, mig komolyabb programok is kikerülnek a piacra. A silany softokért ne a gépet hibáztassuk, PC-re is készült már nehány szemét...
Remélem nem okoztam felháborodást senkiben sem a hozzászólásommal, de én azért nem a külseje miatt ítélek egy egy gépet, sem a rá készült silány softokért. -
Librarian #29 SEGA RÚLZ!!! :DDDDDDDDD
Az volt az utolsó konzolom... kb. 10 éve... Mennyit toltuk szombat reggelenként a Mortal Kombatot a haverommal... ahh... :)))
De én személy szerint mostanában inkább maradok a gépemnél... -
#28 Én az 576-os seggnyalós cikkre leszek kiváncsi.Ott a PS3 mellett minden más szar lesz.:-)))) -
szilagyiv #27 az én SZUBJEKTÍV véleményem az hogy a Sony mocsokul félrenyúlt a PS3-mal. Senkit nem érdekel hogy előtte tizenakárhány évig vezette a konzolpiacot, az Xbox360 jobb, olcsóbb, kisebb. A PS3-ban van kéklézer... naés ki mire tudja használni? Gondolom minden átlagembernek 1080i HD TV-je van otthon és azon nézi a barátokköztet meg azon játszik törhetetlen formaegyet. Ugyan...
Attól hogy az Xbox360 most megverte a PS3-at még nem jelent semmit, a Windows Vista attól még szar. :) -
#26 A gép pontosan 5 kg és hivatalosan nincs ilyen elnevezés, hogy Premium. -
fade2black #25 attol még, hoyg nincs vmid lehetsz fan.
én pl 3hónapja félorára dundika fan voltam. aztán becsuktam az ujságot. :) -
#24 látom te is szereted a medvéket -
1488 #23 Fizetnének se kéne
marad a jó öreg pc, akárki akármit mond, ez a legjobb játékkonzol -
output #22 Nocomment. és a ps3 jó csak még kevés játék jött ki rá de ha jön az mgs4 akkor ti is azt fogjatok mondani hogy jo.
-
#21 Igen, szerintem beteges egyből fröcsögő szájjal "Billgates jugendezve" leordítani egy szubjektív cikket, még akkor is ha a cikk írója nincs éppen a szakmája magaslatán.
Nézd meg Davidust, ő neki sem tetszett a cikk tartalma, mégis le tudta ezt írni higgadtan, normális hangvételben. -
#20 Önellentmondásban vagy. Ha nincs nekem gép, akkor nem lehetek fanboy, és pláne nincs én picikém. Fogalmazd át. :) -
winnie #19 "Igbogz fanboy Billgates jugend teszt."
tetszenek az ilyen önleleplezések. egy fanboy inkább arról ismerszik meg, ha véletlenül más más gondol az ő picijéről, akkor teleszórja a fórumot kommentekkel.
és naná, hogy ő nem próbálta ki:) -
#18 Miért vagyok beteges? Mert megvédek valamit a nyilvánvaló kötözködéstől és dilettantizmustól? -
#17 Az x360 egy éve jött ki, még jó, hogy több game van rajta. Olcsónak olcsó - sima dvd drive-val ne is kérjenek érte többet, meg az önmagát szétégető hardverért. :) De ez a cikkiró azt írja hogy hatalmas a PS3...
Bár ez mindent elárul róla: "hogy az Xbox 360-hoz és a Nintendo Wii-hez is már volt szerencsém, sőt, a Microsoft csodamasinája itt pihen a laptopom mellett."
A konzolozás nem egy éve kezdődött az x360-al, hanem előtte 15 évvel minimum. Látszik, hogy fogalma sincs az egészről, csak látott már x360-at meg wiit. Eh. :) -
#16 Én elfogadom hogy léteznek fanboyok, de te már beteges vagy... -
#15 Igen, még nincs gloem, de olvastam róla az 576 Konzolban. -
#14 Akkor ugyanolyan hülye aki X360-at vett, amikor egy év kellett az első komoly játék kijövéséhez (Gears of war), addig nézhette a 3 piros ledet az előlapon. :))) -
#13 Nem baj persze a szubjektív cikk - ha az illető ért is hozzá. Mert gipsz jakab pistike leírja hogy "az autó nem kanyarodik szar a gép" miközben fordítva fogja a kontrollert... -
#12 Nem tudom ki ez a lamer, hogy még az options-t sem találta meg a menüben, ahol a törés szintek vannak. -
#11 Ebből nagy vihar lesz:)
Egyébként sztem is vagy fanatikus, vagy hülye aki MOST(kétszer aláhúzva, kiemelve felkiáltójelesen) vesz ps3at. -
Morden23 #10 Kurva mindegy, hogy mikor van odaírva, meg ki által, a lényeg, hogy milyen címen szerepel a cikk.
Engem speciel jobban érdekel a "kipróbáltam és ilyenolyan" téma, mint a technikai összehasonlítás meg a unalmas hype-olás (más kérdés, hogy nem ez lenne a döntő egy esetleges vásárlás esetén, hanem a saját személyes élményeim, de pl. felhívhatja a figyelmemet egy csomó dologra, ami esetleg elkerülné éles szememet:)) -
#9 "Szép minden, bár az autók nem törnek"
ez nem más mint szégyen ha csak nem felejjtette el bekapcsolni,akkor viszont egy láma az író XD régebbi F1-es játékokban is tört a kocsi itt is kéne törnie -
#8 szerintem meg utólag íratta oda valami SG fejes hogy SZUBJEKTÍV mert annyira gáz a cikk hogy nem vállalható:D -
Morden23 #7 Mit kell baszogatni az ipsét?
Még a cikk címe is az, hogy SZUBJEKTÍV... szerintem te is ismered a jelentését.
(az tény, hogy a cikk önmagában nem sokat ér, de a kezdeményezés nem rossz; személy szerint szívesen látnék ilyen "egyénibb" hangvételű teszteket, ahol nem csak a offical webpage-en is megtalálható unalmas marhaságok mennek)
Javasolnék egy Wii vs. Xbox vs. PS3 cikket, zászlóshajó-játékokkal. -
#6 Dzson: le merem fogadni hogy ha még nincs is ps3ad, minimum tervbe van véve hogy veszel egyet... -
#5 a monstrum:DDDDD -
IGAZIWILLIAMS #4 Dzsoni,ez itt a lényeg: "Szóval mindenki jól gondolja meg, próbálja ki a gépet és csak utána döntsön!" Abba Te sem köthetsz bele,hogy jelenleg az x360 60 ronggyal olcsóbban ennnél többet mutat,egy játékosnak.Jelenleg ez van :) -
EZ NEKED NAGY? Vegyél szemüveget barátom. -
#2 Ötvös Tibi gratulálok, mennyit fizetett a microsoft hogy ilyen MONDVACSINÁLT indokokkal lehúzd a gépet? Látszik, hogy kínlódtál hogy beleköthess valamibe. Ennél még én is pozitívabbat írtam anno az Xboxról. -
#1 Igbogz fanboy Billgates jugend teszt.
Korrekt.
(SG szinvonal, nem is vártam többet - hibának felróni hogy nagy (?) meg hogy ujjlenyomatos, és hogy melegszik. LOLLOLLLLOL.)