Szubjektíven: PlayStation 3

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Teljesen igazad van !!!
😊

áhh....

NEXUS6
Sajnálatosan látom azt a negatív hullámot ebben a cikkben is, amivel a média jobb híjján önmagát ingerli. Kevés az info a PS3-ról és most úgy tûnik, ezt ilyen kreált álinfókkal igyekszik kitölteni az ûrt.

A PS3 nagy: hát kérem tessék szépen az X360 mellé rakni azt a nem szabványos falazó téglát, amit bónusznak adnak a géphez! Ami ugye arra jó, hogy 3 sör után jól elessünk benne, aztán meg a fájós lábújjunkat melengessük rajta.
Ja és ez az a tápegység ami, a PS3-ba beépítésre került. Bocs!😉

Melegedés: nos kérem van különbség melegedés és túlmelegedés között. Az elsõ a PS3-ra jellemzõ, a második meg monnyuk egy túlhajtott PC-re, vagy éppen az X-nél széria meghibásodási ok.

Játékok: hát ugye kinek a pap, kinek a paplan. Grafika ide grafika oda, nekem a PS-en is a Disruptor volt a lõdözõdök közt a kedvencem, szal az Insomniac új FPS-énél örömmel látom, hogy hasonló stílust folytat. Hozzá tenném, hogy a játék mélysége, nem biztos hogy 10 perc alatt elõjön, lévén pl hogy minden pálya más, nem úgy mint 1-2 siker FPS-nél ugye.
Amúgy szerintem is elég lámerség leírni, hogy a F1-nél nincs törés, de ezért már megkapta a cikk írója a magáét.

Megéri nem éri: hát a PS3-at csak játék konzolként használni és így figyelembe venni, kb annyira trendi dolog mint ferrárit venni a bótba járásra.
A cikk sajnos jól mutatja, hogy a Sony elbaltázta a dolgot, nem elõször dob olyan igényes cuccost a piacra, amire egyszerûen nincs tömegigeny. Aminek kihasználására, az ecceri júzer eccerûen nem veszi a fáradtságot: BD film lejátszás, netezés, Linux OS telepítése, stb.

Nem véletlenül sikeres az I-pod shuffle, azon még kijelzõ sincs a hasonló árú mp3 lejátszóhoz képest, nehogy összezavarja a játékost. Pont a cikk írójához hasonló agykapacitású embereknek találták ki. Neki is valszeg tök mindegy, hogy annyi pénzért jobb minõséget is elvihetne😉))
Szal megéri nem éri: 170 ezer forintot játék gépre költeni szerintem is ökörség. De szerintem 70-et is az, amennyibe a Wii, vagy a X360 kerül. Konzolként én biztos nem adnék ki semmiért 30-nál többet, amennyibe pl a PS2-kerül. De ugye ez nem konzol, hanem többek között egy BD lejátszó, ami fele annyiba kerül, mint a legolcsóbb ilyen készülék a piacon.

Nem az a gond a cikkel, hogy szubjektív, hanem hogy a sajnos tendenciózusan megismétli azokat a negatív kényszerképzeteket, ami a PS3-mal kapcsolatban a médiában elõfordul, anélkül, hogy valódi új infót tartalmazna.

Többet ért volna emellé a többé kevésbé negatív benyomás mellé, egy szintén szubjektívan, de pozítívat is berakni.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

zzebi
Az egyik ismerosom San Francisco-ban dolgozik a Havok-nak. Ok fejlesztik a legtobb uj jatek fizikai motorjat. Erdekes modon neki otthon nem XBox 360-ja van, hanem PS3-ja. :-)
Persze neki van arra is ralatasa, hogy a kozeljovoben kijovo jatekok milyen minoseguek lesznek. Lehet, hogy inkabb ez gyozte meg, mintsem a pillanatnyi valasztek. Mindenesetre a Motorstorm-ra nagyon buszke volt (mivel az is az o motorjukat hasznalja).

Szemelyes velemenyem szerint a Motorstorm annyira nem is nez ki jol, de valoban nagyon hangulatos es jol jatszhato. A 6axis controller szerintem ok. Mondjuk en sohasem voltam oda a rezgesert.
A GT HD viszont gyonyoru volt, de az iranyitasa kb egy 10 eves PC jatek szintjen van. Mondjuk ez inkabb csak egy technologiai demo.
Jelen pillanatban a PS3 legjobb resze megiscsak a Blu-ray lejatszo. Egy jo teven tenyleg eszmeletlenul jol neznek ki a filmek. Es 600 dollarert ez a legolcsobb BR lejatszo.

Azt monnya má meg valaki, hogy mé baj az. hogy nagy meg nehéz? Tán csak nem tartani kell miközben jáccól? <#wilting>
ColdFire
pff azta ratyi menüt, mármint nem ratyi, csak nem a psp-t kellett volna kopyzni...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Szerintem érdemes elolvasni ezt a cikket is: http://www.pcdome.hu/article.php?id=1985
Ez kevésbé amatõr munka, és sokkal objektívebben szubjektív 😊

A srác, aki hozta a cuccot, nem Sony-s volt, hanem csak egy külsõ cég embere, akiket a Sony bízott meg. Bár a srácnak való igaz, ps2-je volt, egyetlen db. Fifa 07-tel, ahogy elmondta... De ez csak véletlen.
Akartam egy-két hsz-re reagáni, de inkább bekopizom ide azt a kis szösszenetet, amit a géppel való személyes találkozás után írtam és több fórumba is betettem.
Ja, és ami benne van, az nem városi legenda..

" Minap rész vettem egy megnyerhetõ 5 órás ps3 partin. Fõként, hogy nálam tartottuk.
Gyorsban leírom a tapasztaltakat, hátha még valakit érdekel, bár ezt már megtették egypáran.

A gép:
Nem olyan nagy, mint vártuk. Szép, dizájnos, könnyen ujjlenyomatos lesz, halk, jön belõle a hõ, de kb.harmadannyira csak, mint az x-bõl. És jó nehéz. Persze ez kit érdekel.
Az öt órás nyúzás alatt nem fagyott le.

A kontroller:
Van vagy 20 gramm, elég gagyi érzetet ad. Nagyon hiányzik a rumbel, fõleg, hogy autós gámák voltak és ugye egy fps. Mindegyikben hozzászokott már az ember a kontroller visszajelzéseihez. A dizájn és ergonómia (szerintem a hiánya) ugye, ugyanaz, mint volt. Nekem továbbra sem fekszik ez fajta analóg elrendezés. Továbbra is domború, ahelyett, hogy logikusan homorú lenne az analóg karok teteje, de mintha jobb lenne a karok ellenállása. A ravasz szerû r2 és l2 azért fejlõdésnek mondható, bár nem tudom miért nem ravaszt formáz, pont le tud csúszni az ember ujja róla, ha behúzza.

A menü:
Nekem kicsit puritán, de mondhatni high-tech benyomást kelt, jól szervezett, átlátható.

Sixaxist majdnem kihagytam (pont az innovációt!! )
Jó buli, röhögtünk egymáson sokat, de szerintem inkább csak a parti fíling fokozására jó, egy idõ után mindenki visszatért normál módba. És inkább a rumble...

Játékok: (Ennyi idõ alatt elmélyülni nem lehetett, úgyhogy leginkább csak a grafról nyilatkoznék, egyébként „csak” 720p-s tévét hoztak.Ja, meg a hangulatról, ami ennyi idõ alatt átjött a játékokból, ha átjött.)

F1: Minden gyönyörû benne, kivéve a belsõ nézet (ja és a bokszkiállás, de azt most élõben nem láttuk). Azt, mintha a ps2-es verzióból emelték volna át. Megvan az igazi F1 hangulata. Esõ effekt brutál. Autók karrier módban törnek ezerrel. Ezt sajnálom, hogy nem jön x-re.

Resistance: Hatalmas csalódás. Übergagyi. Nem értem, egyes helyeken, hogy emlegethették együtt a Gears of War-ral, nem egy osztályban játszanak. A graf. max. CoD2-3 szintû, azoknak a hangulata nélkül. Az ellenfelek ostobán néznek ki (Amennyit láttam belõlük). Mintha humanoid lények hátába belek.rtak volna egy ház nélküli pc-t… Egy nagy egyvelegnek tûnt a játék, különösebben megfogni képes hangulat nélkül. Kb. 15 perc után repült a gépbõl. 10 emberbõl nem akarta senki se tovább nézegetni.

Genji: Ezt viszont nem értem miért húzták le mindenhol. Gyönyörû szép játék, aki szereti ezt az állandó hentet és japcsi stílust, az szerintem nem csalódik. Nekem ez egy nagyon összerakott játéknak tûnt. Az elején van egy égõ épület, hát ott a tûz valami eszméletlen, talán az eddigi legjobb amit láttam.

Motorstorm: Erre volt persze mindenki igazán kíváncsi. Nem csalódtunk. Nekem nagyon bejött. Brutálisan szép graf, zúzós zenék, atom fizika, hangulat a plafonon, tömény élvezet.
Ki akartuk próbálni online is, de valami gáz volt a bejelentkezéssel. Pedig regeltünk, ahogy kell. Hát ezt nyomtuk leginkább a partin.

Ha már volt net és ps3, akkor gyorsan kipróbáltuk a böngészõt is, jól mûködött, persze joy-al egy szenvedés. Megnéztük a ps store-t, lehúztuk a GT HD-t is, ha már itt volt a lehetõség.
Igen, gyönyörû szép volt, ahogy vártuk, gyorsan kilockoltuk az összes kocsit, a végén a Ferrarival.

Ezek történtek a nappaliban. De elõfordult a partin, hogy egyetlen ember maradt a nappaliban a ps mellett, a többiek a hálóban voltak, ahol fel van állítva a 360-am a samu hd-mmel és ott tobzódtak a GoW-al, Lost planettel, meg még két fociõrült a PES 6-tal is. Ja és a srác is aki hozta a ps cuccost, elkönyörögte a joy-t, hogy hadd próbálja már ki a Gears-t. A végén mondta, hogy ez nem szokványos parti volt, nemigen fordult még elõ, hogy otthagyják a ps3-at. Máshol talán nem volt ott a rivális gép… Meg itt azért csak 28-35 éves emberek voltak, akik már nem alélnak el attól, hogyha kiejti valaki a száján azt, hogy „Playstation”.

Összvélemény az volt, hogy a gép maga nagyon zsír, de a játékok még nem ütnek, egyedül a Motorstorm, ami „must have” cím. És az az egy srác, aki leginkább ps fan és mindenképpen vesz ps3-at, õ is azt mondta, hogy inkább még vár vele. Addig, amíg lesz több értelmes cím és talán az ára is lemegy kicsit, addig ellesz a ps2-vel. Nem õ volt az egyetlen eredetileg ps-es emberke, de az egyikük már bevásárolt 360-al, egy harmadik meg erõsen tervezi és a látottak alapján sem tervez mást..
Nagy véleménykülönbségek nem voltak köztünk, talán csak kontroller ügyben (aki õs ps-es volt, neki nyilván bejött, kivéve a rumble hiánya)
Hát ennyi volt. Mindenesetre olyat játékszempontból nem láttam-láttunk, amit a 360 ne tudna.
Meglátjuk, mit hoz a jövõ…"
A sértettésgedet tökéletesen mutatja, ahogy post-olsz. Hirtelen felindulásból, mindegy mit, csak gyorsan hozzá kell szólni. Majd 2 perccel késõbb megint, majd megint.

A fanboyság nem függ össze a birtoklással. Attól még, hogy adott esetben nincs ps3-ad tökéletesen látszik, hogy attól nedvesedik meg az alsónaci, ha sony logót látsz 😊

Davidus
városi legenda😄 ezer helyrõl hallottam már ezt a dumát.
"megnyertük a PS3at egy napra és a szonis az x360at tolta😄"

V9ykn8_TZL0

bardocz
mérete miatt szidnia konzolt tényleg fölösleges képre ránézve nem sokkal nagyobb mint az én sima x-box-om talán ez szélesebb az meg hogy 5kg kinem szarja le?engem se érdekel hogy a momo kormányom viszonylag nehéz mert azt se emelgetni kell meg ezt se az meg hogy ronda...pont ugyan anyira szarnám le mint hogy nehéz felõlem 20kiló is lehet ha jó bár nekem nem jön be ps3 inkább x360 de egyiket se fogok venni soha mert maradok a pc-nél...
Az egész témához egy rövid sztori.

Egyik ismerõsöm nyert egy 5 órás PS3-as kipróbálást. Azt hiszem az minden elmond a gép tudásáról, hogy alig 2 órával késõbb a Sony által kihozott Bravia tévén a Lost Planetet tolta a Sony-s srác.

Egyébként szerintem itt a lényeg: "Én nem azt akarom mondani, hogy a gép rossz. De jelen pillanatban, ezzel a tudással, ilyen játékok mellett egyszerûen nem ér meg 164 990 forintot."

Ezek után belekötni abba, h neki nem tetszik a gép? Kemény, még egy konzolos cikkírótól is, aki más fórumokon is folymatosan szapulja a Microsoft gépét.
http://www.sg.hu/kep/2007_03/p08.jpg <- ez a kép tényleg ultrabéna 😊

Super DANTE
Mondjuk ahhoz képest, hogy melegszik, legalább van benne normális hûtés, amitõl legalább csendes és nem száll el a gép vörös led-es hibaüzenettel, mint tömegesen az X360, ráadásul már a Cell-t 65 nm-en gyártják, ami kevesebb hõt termel.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Már bocs, hogy kritizálom a kritikát, de nekem volna egy két pro érvem. Kezdetnek a rögtön megtámadott méret mellett indokolnek:már bocs, de ez nem PSP, megis mire számítottatok...? Következõ csunya -de tényleg igaz- kritika a gyors melegedést támadta. Ez tényleg egy nagy pofon a géptõl...de emlékezzünk csak vissza a PS3 szeptemberi Tokyo Games Show-n bemutatásra kerülõ elsõ példányokra! Ott már pofoncsapták ezzel a kritikával a gépet, azóta mit várunk tõlle? Sok javulásra nem lehetett számítani (lásdÉ http://www.sg.hu/cikkek/47660/a_ps3_is_tulmelegedessel_kuzd ).
Szerintem pedig a mesterséges intelligencia nem a gép, hanem a soft fejlesztõk szégyene. A grafika viszont tényleg lehet hogy rosz, de itt is lényeges a software minõsége.
Ne értsen félre senki, szerintem sem éri meg a pénzét, de azért várjunk még egy kicsit, mig komolyabb programok is kikerülnek a piacra. A silany softokért ne a gépet hibáztassuk, PC-re is készült már nehány szemét...
Remélem nem okoztam felháborodást senkiben sem a hozzászólásommal, de én azért nem a külseje miatt ítélek egy egy gépet, sem a rá készült silány softokért.

SEGA RÚLZ!!! 😄DDDDDDDD
Az volt az utolsó konzolom... kb. 10 éve... Mennyit toltuk szombat reggelenként a Mortal Kombatot a haverommal... ahh... 😊))

De én személy szerint mostanában inkább maradok a gépemnél...

adam first
Én az 576-os seggnyalós cikkre leszek kiváncsi.Ott a PS3 mellett minden más szar lesz.:-))))

az én SZUBJEKTÍV véleményem az hogy a Sony mocsokul félrenyúlt a PS3-mal. Senkit nem érdekel hogy elõtte tizenakárhány évig vezette a konzolpiacot, az Xbox360 jobb, olcsóbb, kisebb. A PS3-ban van kéklézer... naés ki mire tudja használni? Gondolom minden átlagembernek 1080i HD TV-je van otthon és azon nézi a barátokköztet meg azon játszik törhetetlen formaegyet. Ugyan...
Attól hogy az Xbox360 most megverte a PS3-at még nem jelent semmit, a Windows Vista attól még szar. 😊

Super DANTE
A gép pontosan 5 kg és hivatalosan nincs ilyen elnevezés, hogy Premium.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

attol még, hoyg nincs vmid lehetsz fan.

én pl 3hónapja félorára dundika fan voltam. aztán becsuktam az ujságot. 😊

lemike
látom te is szereted a medvéket <#nyes><#nyes>

Fizetnének se kéne <#nyes>
marad a jó öreg pc, akárki akármit mond, ez a legjobb játékkonzol <#eljen>

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

Nocomment. és a ps3 jó csak még kevés játék jött ki rá de ha jön az mgs4 akkor ti is azt fogjatok mondani hogy jo.
GregSB
Igen, szerintem beteges egybõl fröcsögõ szájjal "Billgates jugendezve" leordítani egy szubjektív cikket, még akkor is ha a cikk írója nincs éppen a szakmája magaslatán.

Nézd meg Davidust, õ neki sem tetszett a cikk tartalma, mégis le tudta ezt írni higgadtan, normális hangvételben.

Dzson
Önellentmondásban vagy. Ha nincs nekem gép, akkor nem lehetek fanboy, és pláne nincs én picikém. Fogalmazd át. 😊

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

"Igbogz fanboy Billgates jugend teszt."

tetszenek az ilyen önleleplezések. egy fanboy inkább arról ismerszik meg, ha véletlenül más más gondol az õ picijérõl, akkor teleszórja a fórumot kommentekkel.

és naná, hogy õ nem próbálta ki😊
Dzson
Miért vagyok beteges? Mert megvédek valamit a nyilvánvaló kötözködéstõl és dilettantizmustól?

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Dzson
Az x360 egy éve jött ki, még jó, hogy több game van rajta. Olcsónak olcsó - sima dvd drive-val ne is kérjenek érte többet, meg az önmagát szétégetõ hardverért. 😊 De ez a cikkiró azt írja hogy hatalmas a PS3...

Bár ez mindent elárul róla: "hogy az Xbox 360-hoz és a Nintendo Wii-hez is már volt szerencsém, sõt, a Microsoft csodamasinája itt pihen a laptopom mellett."

A konzolozás nem egy éve kezdõdött az x360-al, hanem elõtte 15 évvel minimum. Látszik, hogy fogalma sincs az egészrõl, csak látott már x360-at meg wiit. Eh. 😊

GregSB
Én elfogadom hogy léteznek fanboyok, de te már beteges vagy...

Dzson
Igen, még nincs gloem, de olvastam róla az 576 Konzolban.

Dzson
Akkor ugyanolyan hülye aki X360-at vett, amikor egy év kellett az elsõ komoly játék kijövéséhez (Gears of war), addig nézhette a 3 piros ledet az elõlapon. 😊))

Dzson
Nem baj persze a szubjektív cikk - ha az illetõ ért is hozzá. Mert gipsz jakab pistike leírja hogy "az autó nem kanyarodik szar a gép" miközben fordítva fogja a kontrollert...

Dzson
Nem tudom ki ez a lamer, hogy még az options-t sem találta meg a menüben, ahol a törés szintek vannak.

edios
Ebbõl nagy vihar lesz😊
Egyébként sztem is vagy fanatikus, vagy hülye aki MOST(kétszer aláhúzva, kiemelve felkiáltójelesen) vesz ps3at.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Kurva mindegy, hogy mikor van odaírva, meg ki által, a lényeg, hogy milyen címen szerepel a cikk.

Engem speciel jobban érdekel a "kipróbáltam és ilyenolyan" téma, mint a technikai összehasonlítás meg a unalmas hype-olás (más kérdés, hogy nem ez lenne a döntõ egy esetleges vásárlás esetén, hanem a saját személyes élményeim, de pl. felhívhatja a figyelmemet egy csomó dologra, ami esetleg elkerülné éles szememet😊)

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

bardocz
"Szép minden, bár az autók nem törnek"
ez nem más mint szégyen ha csak nem felejjtette el bekapcsolni,akkor viszont egy láma az író XD régebbi F1-es játékokban is tört a kocsi itt is kéne törnie
Davidus
szerintem meg utólag íratta oda valami SG fejes hogy SZUBJEKTÍV mert annyira gáz a cikk hogy nem vállalható😄

V9ykn8_TZL0

Mit kell baszogatni az ipsét?

Még a cikk címe is az, hogy SZUBJEKTÍV... szerintem te is ismered a jelentését.
(az tény, hogy a cikk önmagában nem sokat ér, de a kezdeményezés nem rossz; személy szerint szívesen látnék ilyen "egyénibb" hangvételû teszteket, ahol nem csak a offical webpage-en is megtalálható unalmas marhaságok mennek)

Javasolnék egy Wii vs. Xbox vs. PS3 cikket, zászlóshajó-játékokkal.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

TrIp
Dzson: le merem fogadni hogy ha még nincs is ps3ad, minimum tervbe van véve hogy veszel egyet...

Davidus
a monstrum😄DDDD

V9ykn8_TZL0

Dzsoni,ez itt a lényeg: "Szóval mindenki jól gondolja meg, próbálja ki a gépet és csak utána döntsön!" Abba Te sem köthetsz bele,hogy jelenleg az x360 60 ronggyal olcsóbban ennnél többet mutat,egy játékosnak.Jelenleg ez van 😊

\"my love for you is like a truck\"

Dzson

EZ NEKED NAGY? Vegyél szemüveget barátom.

Dzson
Ötvös Tibi gratulálok, mennyit fizetett a microsoft hogy ilyen MONDVACSINÁLT indokokkal lehúzd a gépet? Látszik, hogy kínlódtál hogy beleköthess valamibe. Ennél még én is pozitívabbat írtam anno az Xboxról.

Dzson
Igbogz fanboy Billgates jugend teszt.

Korrekt.

<#eljen>

(SG szinvonal, nem is vártam többet - hibának felróni hogy nagy (?) meg hogy ujjlenyomatos, és hogy melegszik. LOLLOLLLLOL.)

← ElőzőOldal 4 / 4