294
-
cardeneu #214 Új fórum indult! Ez a fórum a szerelők és gépjármű tulajdonosok között teremt kapcsolatot! Bármilyen gépjárművel kapcsolatos problémát belehet írni melyekre szerelők válaszolnak! Minden márka rendszerezve és jól átláthatóan fent van az oldalon ezzel is könnyítve a felhasználók dolgát! Ha egy típust nem találsz csak nyiss egy új témát és már kész is! És még sok más érdekesség pl. keres kínál, kiegészítők! Mindezt teljesen ingyen!
www.carden.eu -
Akey #213 Sajnos tényleg így van. A 6th Gear nem frissít. Akkor imádkozok a GT3-ért. Vajon azért kaptuk az LMS-t, mert dobták a GT-t, vagy fordítva? Van egyáltalán köze a kettőnek egymáshoz? -
#212 GT2 se lesz. A versenynaptár szerint. A GT3 is csak lehetőség egyenlőre. Mondjuk az jobb is, mint a GT2.
A LMS az persze zsír : ) -
Szabi1991 #211 :-/ -
Akey #210 "Csak" a GT1-ből vették ki a Hungaringát. Mivel októberben egyáltalán nincs futam, ezért a GT2 és GT3 valószínüleg marad nálunk. Még így is tuti ott leszek. LMS-en meg pláne. -
#209 Nem lesz jövőre GT1 futam a Hungaroringen .Se GT2. Talán GT3. -
Akey #208 Remélem hazavitted szobadísznek. -
Szabi1991 #207 passz, szombaton edzésen pörgőt neki a falnak az 1es gép itt az utsó előtti kanyarba szal Bartels vagy Bertolini sztem :)
de igencsak meglepődtem hogy még ott van a fél lökös.. :DD -
Akey #206 Na most se jött össze a győzelem. Csaba már 45 mp-el vezetett az esőben slickel, amikor mindenki kijött még egy szett vizes gumiért, csak Csabiék egy ütemmel később. Na innen kellett feljönni. Mamerowékat pl másfél perccel a vége előtt előzte meg, így 2. helyen zártak. Viszont megvan a Ferrari idei első győzelme és az Audi bajnoki címe! -
Akey #205 Szép kapás. Mülleré? -
Szabi1991 #204 én meg Hungaroringen sétálgatva találtam egy érdekességet így ennyi idő után.. :D
-
Akey #203 Beszarkofágolok! A GT3 2. futamában 20 perc után leszakadt az eső és mindezt az alkonyat kellős közepén. Csabiék a 2. helyen állnak és bejött a safety car. -
Szabi1991 #202 fogdosni akarom őket megint, most !! :)
-
Szabi1991 #201 médiás szervező csajtól(angol) úgy köszöntem el verseny után, hogy jövőre találkozunk.. remélem tényleg.. :D -
Akey #200 Jön a GT2 és a GT3 is! Senki ne tervezzen egyéb programot 2010 október 3-ra. :D -
#199 Jeeeeeeeee -
Szabi1991 #198 -
#197 -
Akey #196 12 csapat, 24 autó, 6 márka a rajtrácson. A már homológ Ford GT, Nissan Skyline és Lamborghini Murcielago mellett 2 évre meghosszabbítják a Corvette, az Aston és a Maserati gépkönyvét némi "downgrade"-el (nagyobb szűkítő, kissebb szárnyak, TC off). -
Akey #195 Basszeg! Jövőre is jön az FIA GT, immáron GT1-es világbajnokság. A 12 futamos vb 10. állomása lesz kishazángban! Váááááá! Versenynaptár! -
Szabi1991 #194 jaja -
#193 Szombaton 12h Hungary -
Szabi1991 #192 jellemző... :( -
Akey #191 2. verseny eredménye -
#190 Bazz végére elszállt a stream, tudsz végeredményt mondani? -
Akey #189 8. hely lett belőle. -
Akey #188 5 percet kellett volna kibírnia annak a tetves michelinnek. -
Akey #187 Bal első defekt bassameg! :( -
Akey #186 Walter Csabi vezet! -
Akey #185 Igen, mert a labancok meg a tótok nem hozták el a Saleenokat és az Astonokat. De helyette van Ferrari 550 GTO Olivier Panissal! -
#184 Itt is csak két márka küzd Maserati vs. Corvette mint múltkor. -
Szabi1991 #183 itt lehet most nagyba nézni.. :-) -
#182 Tudom, reggel szabad edzés volt, de ettől még a linkek jók. -
Akey #181 14:15-től GT1+GT2, 16:45-től GT3 2. futam. -
#180 Paul Ricard live
video & live timing -
zoltang #179 A képeken az a "nagy" eső nem is látszik... Pedig esős verseny volt végül meghirdetve. Slick-el mentek ki? -
#178 volt ám aprítás -
Akey #177
A képen 5 roncs van, de van még egy jobbra (Mackoviecki), és 3 db két kanyarral előrébb. -
Akey #176 -
Szabi1991 #175 durva :DDD