294
  • Akey
    Atyagatya. Ilyet még nem pipáltam. Safety car helyett egy robogón vezeti be a mezőnyt a versenyigazgató a boxba úgy, hogy a célegyenesben megfordultak, hogy visszataláljanak a parc-fermébe.
  • Akey
    Piros zászló! Epic-fail multicombo. Oda a fél mezőny. :D
  • Akey
    Hatalmas tömegszerencsétlenkedés van most Paul Ricardban a GT3-ban. Tessék nézni: itt! Walter Csabi meg nem veszi el a gázt még esőben sem! Respect!
  • Szabi1991
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    ha te csináltad a képeket (vasárnap), akkor taliztunk amikor beléptél a boxba és raktad össze a fényképeződ.. ráköszöntem, mert azt hittem egyik "netes haverom" vagy.. :DDD
    (feltéve ha te vagy ezen a képen)
  • inside69
    sziasztok,

itt is van egy rakat kép:

FIA GT - CarsAndGirls

• Fez69
    Sziasztok!
    Én 2000. óta járok ki a GT versenyekre. Ez a kedvenc autóverseny kategóriám.
    Azt nagyon sajnálom, hogy az 1998-as futamon nem voltam kint. Akkor még indultak a valódi GT1 autók. Közületek volt ott valaki?
  • Szabi1991
    leéget a Luc Alphand Aventures (alatta a kép) csapat kamionja és mindenük elégett.. az autót még versenyen összetörték.. az egyik főbb szponzor visszalépet.. szal igen kellemetlen hévégéjük volt.. :(
  • aradi13
    ájáájjjájjj valaki el tudná nekem magyarázni magyarul is hogy mi történt? :D nem nagyon értem....
  • N o N a m e
    ájjj... de durva... szegény Corvette..
  • Szabi1991
    "Team Luc Alphand Aventures is going through a bad period. After losing their title sponsor, after a serious crash during the 24 Hours of Le Mans and the serious motorbike accident suffered by Luc Alphand, the team has once again been a victim of bad luck. On Tuesday night, while the team was returning from Budapest and heading to Albi for the next round of the FFSA GT Championship, the team's truck was totally destroyed in a fire. The Corvette C6R, racing in both the FIA GT and the FFSA GT this season, as well as almost all the team's race material, was destroyed. Luckily the drivers were unhurt, although it took the firefighters over two hours to quench the flames.

Despite the fire, Luc Alphand Aventures will be present for the start of the Albi round of the FFSA French GT Championship, with its second Corvette C6R chassis. The drivers Soheil Ayari and Bruno Hernandez are currently leading the Championship."

R.I.P.
  • Szabi1991
    ez előtt viszont a szerelők is meghajolnak.. :p
  • Szabi1991
    akkor kerülne bukólámpa a ferkára
  • uHs Gerzson
    csinálj jobbat
  • Szabi1991
    rondán van megfotosoppolva a kép :D
  • Black Ghost
    ?
  • Black Ghost
    Gyönyörű!
    Jó lenne ha a nagyokkal indulna, csak hát ott van a Maserati. :(
  • Szabi1991
    igen ronda (a VT a képen..)
  • zoltang
  • zoltang
    Egy kis cikk a jövőről:

GT1-WM - das Boot ist voll...
    http://www.gt-eins.at/

• Galy
    Hali!

Pár kép a vasárnapi versenyről

állat volt!
  • Szabi1991
    csalt a saleen.. durvább motorja volt mint ami lehetett volna..
  • aradi13
    jaja, azt láttam weboldalukon h maserati win.... de miért zárták ki? :O
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    ám a két maser nyert, mert a Saleen-t kizárták.. :D
  • Szabi1991
    heh vagy 10percig álltam mellette, de képem nincs :S
    aztán díjátadón is találkoztam csajokkal amikor kergették őket a pezsgővel.. :D
  • aradi13
    nem sajnos.... de azért köszi

http://fiagt.com/gallerypic.php?countkey=90&key=9394&season=2009&event=5

ezen a képen a bal szélső... ott tartja az FIA-s zászlót.. na ő kéne nekem :)
  • BECKHAM7
    Nemtom melyik tartotta, de nem közülük valamelyik?
  • bardocz
    TV-ben kurvaunalmas volt, úgyhogy nem is néztem. Kár, hogy nem tudtam kimenni rá, igaz akkor lemaradok a F1-ről :)
  • aradi13
    nyagyon ááálat vóóólt. Légyszives, ha valakinek van egy jó közeli képe arról a lányról, aki tartotta a rajt előtt a FIA Zászlót, az töltse már fel légyszi, vagy küldje el nekem e-mailben. címem: [email protected]
    előre is ksözönöm
  • Szabi1991

• LaszloLedzenyi
    jól leégtem vaze
  • Szabi1991
    jó volt.. :-)
  • zoltang
    Húh mit ment a 60-as (GT2) Westbrook (Porsche 911 GT3 RSR 997), az utolsó körben lett a csoportjába az első... :)
  • Black Ghost
    ÁÁÁÁÁ nagyon szaggat.
  • Black Ghost
    Bocsi :) a második play.
  • Black Ghost
    Jók a képek, ti ilyen profi fotósok vagytok vagy mi?

13.15-kor futam, itt nézhetitek: első play
  • modelcar
    Én már nagyon várom.Sajnos nem tudok elmenni,de ha a sport klub adja,akkor legalább meg tudom nézni.2006-ban is adta az rtl klub.
  • Szabi1991
    tök üres volt ez a box, ajtók nyitva.. de nem mertem beleülni.. :DD