FIA GT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõre is ksözönöm
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hûtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

<#idiota>#idiota>TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
de vidizni nem tudtam rendesen (csak fényképezõvel), kamerázni úgy50-60ezer ft.. :S
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
nekem is kellett volna sajtós kártya meg zöld szar<#idiota>#idiota> akkor jobb lett volna....
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

De ez akkor se legális! Most ha "mondjuk" kitör a corvette és téged kelibe kúr a szembennjövõ sávon, akkor mégis mi a f@szt fognak beírni a betétlapba? Hogy egy rendszám nélküli ("biztosítás" nélküli) versenyautó neked ment?!?!!!!!! :D:D:D:D:D
.: mobilize.hu :.
inkább az lenne Magyarország, ha kapnák a csapatok a büntetést, az már magyarosabb lenne, mint a gulyás.
.: mobilize.hu :.
Oschersleben 2008.
most pedig indulok a belvárosba.. remélem tényleg kijön pár c6r meg mc12 az utcákra.. :O
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
na meg a boxok nagyrészét 1-2 kerékcsere próbálkozás után bezárták.. valszeg az 1000ft-os boxlátogatás alatt is így lesz..
ám a 3 mc12 nagyon szép :-)

(ték -.-)