294
  • Akey
    Mekkora a GT1! Ilyen darálót még életemben nem láttam! Komolyan!
  • Akey
    Basszák meg a portugálok! Helyi idő szerint szokták kiírni a kezdést én meg átszámoltam CET-re.
  • LaszloLedzenyi
    aztakurva az utolsó 5 perc mekkora kemény volt
  • zoltang
    Most van 14 -től a gt3.
  • Akey
    Véget ért a 2 hónapos nyári szünet a GT3-ban, amit Claudia Hürtgen és Walter Csaba a pontverseny 3. helyén vészelhetett át. A hétvégén jön Portimao, egy hónap múlva meg az idényzáró Zolder. Csabiék egy 7. és 12. rajhelyet szereztek a futamokra, és ezúttal már Csabi futotta a jobb időt. Első futam élőben itt 15:00-tól, a GT1-esek meg itt 18:15-től. A hétvége motorsporteseményeiről itt találtok egy listát. Hajrá Magyarok!
  • Szabi1991
    Hungaroringen meglett tapsolva :))
  • Akey
    Rohadt jó futamokat rendeznek Paul Ricardon. Első futamon Csabiéknak sikerült magukat tartani az élmezőnyben a másodikon viszont a 25. (utolsó) rajthelyről olyat prezentáltak, hogy nem győztem visítozni. :D Itt lehet pótolni a lemaradást.
  • Akey
    3 betli (rajtnál kiugró Audi bődületesen mocsok bodicseke, utolsó körös defekt és egy zseniális eső-taktikát rombadöntő mégzseniálisabb Ferrari roham) után minden összejött és megszületett a BMW, Schubert Motorsport, Claudia Hürtgen és Walter Csaba első FIA-GT3-as győzelme! Hatalmas gratuláció a srácoknak!
  • Szabi1991
  • Akey
    Megvan az első győzelem!
  • Akey
    Walter Csabi az élen! Palttalát előzte külső ívről! stream
  • LaszloLedzenyi
  • Akey
    Lassan kezdődik a GT3. Esik az eső és Csabi a 14. helyről rajtol. Itt nézhető élőben!
  • Szabi1991
    kéne, de nemhinném :/
  • Akey
    Volt élő közvetítés a GT3-ről és most hétvégén is lesz, csak véletlenül letiltottam az Adblock Plusban. Amúgy megy ki vki a hétvégén Brnoba, hogy élőben izgulja végig a showt?
  • Akey
    Sajnos élőkép nem volt, de jó pár előzéssel és stabil, gyors körökkel össze jött kezdésnek egy 6. hely. Amúgy teszteltek a Hungaringán is.
  • N o N a m e
    Walter Csaba autója:

szép!
  • Akey
    15:15-kor FIA GT3 évadnyitó Walter Csabival a megújult Silverstone-ban. Az alant (nem) látható NFS Shift festésű kocsit kell majd keresni. Csabi a saját időmérőjén a 11. rajthelyet szerezte meg (a 29-ből) a még friss, ropogós Z4-essel. Élő kép és LT majd itt.
    18:15-kor pedig GT1 Qualification Race itt.

• Szabi1991
    1 #5 Ford (Matech) Grosjean, Romain
    2 #13 Corvette (Phoenix) Hennerici, Marc
    3 #14 Corvette (Phoenix) Piccini, Andrea
    4 #1 Maserati (Vitaphone) Bartels, Michael :-/
  • Akey
    Most indult a 2. futam. GT1 TV
  • zoltang
    Ezen az új oldalon (), hol van az ütemterv, hogy a hétvégén mi mikor lesz? (A régi oldal sokkal jobb volt szerintem.)

• Akey
    Reggel Buemi bucskázik, este meg az unokahúga száll bele a világ egyedüli nézőtér alatti bukóterébe. Szegénynek eltört a lába, a hátralevő programot meg törölni kellett a szakadó eső és az Armco megsemmisülése miatt.
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    nem tartott sokáig.. :/

• Szabi1991
    újra pályán vannak :))
    élő közvetítés

• Akey
    Emlékeztetésképpen holnap GT1 World Championship évadnyitó Abu Dhabiban. Ma már megvolt a pre-quali, amit Grosjean nyert Ford GT-vel. Az Aston Martinok és Nissanok elég lassúak, a hölgyekről nem is beszélve. Hezemansék ki se jöttek a garázsból technikai hiba miatt.
  • TaviG
    Kíváncsi leszek az eredményeikre.
  • Akey
    Ma olvastam csak, hogy az ALPINA nem indít gyári csapatot a GT3-ban! Ijedtemben utánanéztem, hogy miért is? Azért, mert a Schubert Motorsport fogja futtatni a gyári Z4 GT3-akat,z első számú kocsit pedig a Claudia Hürtgen, Walter Csaba páros hajtja majd!
  • Szabi1991
    alsó képen a C6R :)
  • Akey
    És a Lambók közül melyik a szebb? :D

• Szabi1991
    GT-H festés szebb :-))

már csak kikéne jutni majd Brnoba megnézni őket :/
  • Akey
    Ez nem minden! A párizsi bemutatóra így öltözött be a Matech:
  • Szabi1991
    aranycsíkos fordgt
  • Akey
    Szokásos év eleji csoportképek:

• Szabi1991
    viszont az lms este lenne ha jól halottam.. nade asszem 10után nem lehet verseny a Hungaroringen a környéken lakók miatt.. remélem nem mennek át nem pályára emiatt..
  • Akey
    DBR9 és C6.R lesz az LMS-ben is. Mazkó meg csak Le Mansban sztem. Szóval a V8-ról és V12-ről nem maradunk le.
  • Bencee7
    Jöhetnének, tetszett a verseny

• Szabi1991
    remélem vmi csoda folytán mégiscsak itt lesz ismét a verseny.. :-)

látni kell még ezeket a szépségeket :)
    [center]
    (saját kép)
  • zoltang
    Itt.
    http://www.speedweekmagazin.com/
  • zoltang
    Ezen az oldalon már a GT3-as budapesti futam helyett az esetlegesen zolder-it írják.

"GT2-EM: Acht Rennen in 2010
    Von Oliver Runschke 12.12.09-08:21

Das geplante Rennen in Budapest entfällt, Finale in Zolder.
    Neben dem finalen Kalender für die GT1-WM steht nun auch der Kalender für die GT2-EM und die GT3-EM.

Analog zur WM entfällt das Rennen auf dem Hungaroring, die Runde in Ungarn wird nicht ersetzt. Somit umfasst der Kalender acht Veranstaltungen.

Terminverschiebungen gibt es bei den Rennen in Brünn, in Portimão (eine Woche zurück) sowie für das Finale in Zolder (eine Woche nach vorne).

Aufgrund der Absage der Veranstaltung in Budapest wird das Finale der FIA GT3-EM vermutlich abermals in Zolder stattfinden.

Der Kalender:

02.05 Silverstone (im Rahmen der WM, mit GT3)
    23.05 Brünn (im Rahmen der WM, mit GT3)
    20.06 Oschersleben (mit GT3)
    30.05 Paul Ricard (im Rahmen der WM, mit GT3)
    01.08 24h Spa
    29.08 Nürburgring (im Rahmen der WM)
    19.09 Portimão (im Rahmen der WM, mit GT3)
    17.10 Zolder (eventuell mit GT3)"

http://www.project-lemans.de/