153
Test Drive Unlimited - PSP
  • marcinger
    Hol találtál ilyen letöltés dolgot? Linket tudnál adni?
  • fuszhi
    Sziasztok valaki tudja véletlen hogy hol lehetne letölteni egy Maserati grand turismo -t mert az a kedvenc verdám és szeretnék vele menni egy kört vagy többet is néztem külföldi oldalakat is regisztráltam rá de akkor se engedte letölteni. Pedig nagyon imádnám. Üdv.
  • 5c0rp330n
    Itt meg tudod venni.
  • marcinger
    Ezt nem a Psp topikban kellet volna kérdezned? Mellesleg én sem tudom én eredetivel nyomon.
  • brayen68
    Sziasztok! Érdeklődnék, hogy psp memóriakártyára, hogy lehet játékot feltölteni, vagy valaki tud-e magyar használati utasitást, hozzá mert nekem nincs.
  • Lambo fan
    nem adná el valaki? Előre átutalom a pénzt amennyit kér érte, aztán postázná nekem?
    üdv,
    ádám
  • Rambó95
    thx marcinger
  • marcinger
    Szolnok. 12990 vagy 11990.
  • Rambó95
    melyik media markban és mennyiért?
  • marcinger
    Itt van, de a Media Marktban is láttam már.
  • Lambo fan
    valaki nem adná el nekem PSP-re a játékot? sehonnan sem tudom beszerezni. Jo állapotu kéne. mondjon egy árat.
    cimem: [email protected]
  • marcinger
    Audiból csak a TT van. Alfa Romeo 8C Competizione, Aston Martin DB4 Zagato, Aston Martin Vanquish S V12, Cadillac XLR-V, Chevrolet Camaro Z-28, Chevrolett Corvette C1 1957, Chevrolet SSR, Chrysler Firepower Concept car, Chrysler ME FOUR-TWELVE, Dodge Viper SRT-10 Coupe, Ford GT, Ford Mustang GT, Ford Mustang GT-R Concept, Ford Shelby Cobra Concept, Ford Shelby GR-1 Concept, Jaguar XJ220, Koenigsegg CCR, Lamborghini Countach 25th Anniversary, Lamborghini Gallardo coupe, Lamborghini Miura P400SV, Lamborghini Murciélago coupe, Lamborghini Murciélago roadster, Shelby Cobra Daytona Coupe, Volkswagen W12 ezek tuti benne vannak. A Ferrarik meg a motorok nincsenek.
  • pizsti
    én 40 valahány %-nál tartok de má unom mert most visszaküld minden olyan idöméröhöz ami bronz!És mien autok vannak benne letudnád irni?Mert én audi A3 meg meg S4 ilyeneket nem láttam benee!
  • marcinger
    Elvittem a gamet 99%-ig. Valakinek sikerült a 100, mert megvan az összes ház az összes autó és megnyertem az összes versenyt de csak 99%nál járok. A Chryslerrel 470et mentem egy versenyen szélárnyékban.
  • marcinger
    Szerintem a játék közben, de lehet hogy az Optionsban van valami.
  • petikemény
    Kössz.És ezeket mikor kell beírni a játékban? az elején a főmenüben?
  • marcinger
    Ez az igaz, hogy csak simán Test Driveot ír de szerintem ez az mert Test Drive Unlimited nincs.
  • petikemény
    ok kössz .És sok sikert a versenyhez
  • marcinger
    Találtam egy oldlaon egt olyan cheatet ami felold minden autót és pályát. Késöbb adok egy linket (11 óra után)mert most horgászversenyen vagyok.
  • marcinger
    Valakitől halottam, hogy lehet de mivel nekem nincs PS2őm így nem kerestem.
  • petikemény
    És kóddal se lehet előhozni a motorokat ?
  • marcinger
    Szerintem a Ps2es változatba nincsenek motorok.
  • petikemény
    Hi nem tudjátok mikor lesz elérhető ps2-őn a motorok?
  • Barny
    ezer koszonet
  • skinnyman
    Nem lett volna pedig nehéz megtalálni a PC-s topicot. Teljesen maxon sztem nem bírná elég folyamatosan, a videókártya gyenge kicsit. A többi rendben van. De viszonylag jól elfutna, de maxon sztem nem.
  • Barny
    tudom,hogy psp oldal,de fontos.help.
  • Barny
    hali.megkerdeznem,hogy ha megvennem a gamet akkor az x1650pro-m birna-e maxon,1024x768 high,cpu 3.4 ghz p4,2gb ram ddr2 pc800,sata2 wd 160 gb.help
  • Barny
    az x1650-esem 256mb gddr3(1400mhz)
  • Barny
    hali.megkerdeznem,hogy ha megvennem a gamet akkor az x1650pro-m birna-e maxon,1024x768 high,cpu 3.4 ghz p4,2gb ram ddr2 pc800,sata2 wd 160 gb.help
  • madgp
    Az jóóó sok. Lassan egyébként én is kijátszom, már 78%nál járok. Érdekesen megugrott ez a "mutató", amikoris megcsináltam azt a II Viaggio Grande versenyt és megkaptam a házakat..végre. Már nem vot hová rakni a sok autót. Jó nagy baromság h eladni nem lehet őket.
  • marcinger
    A toplistán a legjobb helyezésem a megtett útban van ahol 32. vagyok és 2614km-et mentem.
  • marcinger
    Van valami trafipaxos verseny ahol talán 321el kell menni. Nem biztos, hogy felkerült a toplistára mert versenyen volt.
  • scorpeeon
    Nem gyenge! Hanyadik vagy a toplistán? És hogyan csináltad/hol? :)
  • marcinger
    A Chryslerrel 457et mentem.
  • marcinger
    Nállam a Koenigsegg CCR 445nél nem megy többet.
  • gybee
    én 450et mentem kerek perec a Koenigsegg CCR-el az egyik challange-be amikor 300Km/-h körül kellett menni a trafinál.
  • madgp
    Persze. Hiszen szélárnyékban a lényeg h jelentősen kisebb a légellenállás, így a kocsiból is többet lehet kihozni ;)
  • marcinger
    Igen az biztos, hogy gyorsabban gyorsul de gyorsabban is megy?
  • dinomano
    Nem tudom, PS2es verzióban mintha gyorsabban menne picit (ha versenyben autok mögött mész, mintha hamarabb beérné öket) + lehet master pontokat kapni a slipstream-ért... :-D
  • marcinger
    Ezt a képet a pc topicból loptam.[IMG][/IMG]
    Nem tudom ez PSPn is így működik? Gyorsabban gyorsul szélárnyékban de vajon hogy itt gyorsabban megy e?