153
Test Drive Unlimited - PSP
  • scorpeeon
    Az nem semmi :) Tuti h nem értetted félre, tényleg a tiéd lett az összes ház? Én már sok versenyt megnyertem, a legjobb kocsik is mind megvannak, de emlékeim szerint olyan 25% körül lehetek csak.
  • marcinger
    A sziget bal felső sarkában található a neve II Viaggio Grande. Ezután írta ki, hogy megnyertem az összes házat. 58%.
  • madgp
    Nahát...melyik verseny volt az? Mert hallottam hogy valamelyik hosszút kell megnyerni, de már mind megvan és eddig csaknem jött össze? Hány százaléknál jársz?
  • marcinger
    Nyertem egy versenyt és a végén kiírta, hogy megnyertem minden házat a szigeten. Valakinél ez elő fordult már?
  • marcinger
    Vettem egy Ford Mustang GT-R Conceptet de a csávó elég érdekesen néz ki benne össze vissza szines. Ez másnál is így van?
  • marcinger
    Meik verseny fizeti a legtöbbet és mikor válik elérhetővé? Valaki elvitte már 100%-ig?
  • crg13
    köszönöm szépen válaszod! sikerült! :D
  • marcinger
    Online lehet chatelni?
  • marcinger
    OFF
    A futár szombaton délután fél 2-kor hívott fel, hogy elfelejtette behozni a csomagot és hogy jó lesz e nekem hétfőn, de aztán rádumáltam és elhozta még aznap.
    ON
  • marcinger
    Kössz. Én a grafikát a távolinézetre értettem. Közelről semmi baj nincs vele.
  • scorpeeon
    Nah, végre neked is megvan :)
    Lámpát háromszöggel tudsz bekapcsolni, ha megszakad a kapcsolat, akkor lépj vissza a menübe, options és go online. Sztem a kocsik grafikája sem gyenge annyira. Illetve eléggé változó, van amelyik közelről is egészen szép, és van amelyik messziről is gyenge.
  • marcinger
    Ha megszakad a kapcsolat, hogy lehet újra kapcsolódni?
  • marcinger
    Van fent valaki onlineon? Lámpát be lehet kapcsolni?
  • marcinger
    Na megjött a game tegnap délután azota 10 órát játszottam vele. Most értem haza és megyek fel onlinera. Szerintem az autó grafikája elég gyenge de szigeté elviselhető. Amúgy szerintem idáig ez a legjobb PSP game.
  • scorpeeon
    Ezt én is észrevettem, sztem azoknak akik bent vannak, a fele legalább versenyzik vagy a garázsban szórakozik és ilyenkor nem írja ki a térképen sztem.
  • madgp
    OK...Szoval miután betötötted a játékodat megkapod a főmenüt, ahol a 3 lehetőség közül a 'beállításokra' kell menned. Ezt követően a 'GAME OPTIONS', majd alatta a 'SELECT UNITS' menüpontot válaszd. Itt bejön egy pici ablak, ahol a METRIC és az IMPERIAL lehetőségek vannak. Neked a METRIC-usat kell választanod, mivel az szolgál az europai mértékek mérésére.Sok sikert!
  • crg13
    Helló!
    Engem érdekelne, hogy hogyan lehet mp/h ról km/h ra váltani...
    Valahogy nem találom meg. és ez így kicsit zavaró...
  • madgp
    Amúgy a netes játéknál én valamit nagyon furcsálok. Ez pedig az, hogy este, úgy kb 10óra körül már csaknem 200 körülire tehető a fent játszók száma, ennek ellenére a 'Drive-in'-ban csupán max egy-két emberke hostol játékot. A térképen is mintha jóval kevesebb ember lenne látható. Sztem ha ennyien vannak fenn, akkor legalább 10-20 játéknak kellene lennie a listámban, nem?!Ti nálatok mi a helyzet ilyen téren???
  • madgp
    Természetesen :)
  • marcinger
    Lehet mp/h-ról km/h-ra váltani?
  • marcinger
    Hétvégén jön meg a játék és megyek is fel a netre kiprobálni.
  • scorpeeon
    Olyat még nem láttam :) Amúgy ki lehet hívni bárkit akivel találkozol illetve vannak Drive-in -ek, itt lehet rendesen versenyezni online.
  • marcinger
    Van valami magyar klubház vagy ilyesmi?
  • marcinger
    Az már elég komoly. Carbonban én 25-30 embernél többet nem láttam.
  • scorpeeon
    Én próbáltam, 200-300-an szoktak lenni.
  • marcinger
    Lehet innen rendelni!
  • marcinger
    Na megrendeltem. Sajnos a konzolstudiosoknak is rendelniük kell. Nem tudom mikor érkezik meg. Valaki próbálta már neten a játékot, hogy mennyien vannak?
  • scorpeeon
    Akarom mondani: Chrysler
  • scorpeeon
    Ez a Chryler ME FOUR-TWELVE nem gyenge kocsi :)
  • marcinger
    Na a konzolstudiorol már lehet rendelni. 12990Ft. Én ma este rendelem meg.
  • madgp
    Kedden sikerült megszereznem, bementem érte. Már akkor mondták hogy csak kevest kaptak.
    Amugy még nem kapható sehol??? Mert 11-e óta kinn kéne hogy legyen...

Sajnos belső nézet nincs. Van egy távoli külső, egy közelebbi külső és egy autó eleji féle nézet.
  • marcinger
    A konzolstudio oldalán még mindig nincs fent a játék.
  • marcinger
    Rendelted vagy bementél a boltba? Van belső nézet?
  • madgp
    Nekem már megvan :) Én voltam azon kevesek egyike aki a konzolstudio-ban magvehette. Nagyon jo a játék! Tudom ajánlani
  • marcinger
    Azóta írtam nekik. Azt mondták kaptak csak már elfogyott. Mindenesetre az oldlon még nincs fent.
  • scorpeeon
    Talán tegnap? :) Tehát akkor nekik már van?
  • marcinger
    Írtam a konzolstudio.hu-n megadott email címre, hogy mikor kapnak a játékból és azt írták vissza, hogy talán tegnap mindenesetre az oldalon még nincs fent.
  • madgp
    A játék a következő hét közepén kerül a boltokba, állítja a SevenM (kiadó)
  • scorpeeon
    Sztem főleg ez a 2. Ja, még az hogy stopposok nincsenek benne, akiket szállítani kell ide-oda, csak versenyek (de abból jó sok, 3 fajta asszem), és az emberkének akivel vagy, nem lehet mindenféle ruhákat venni, embert sem lehet választani. A kocsilista meg úgy néz ki, ahogy a #27-be bemásoltam, nemtom h a PS2 változatnak is ugyanez-e. Sztem jó játék.
  • dinomano
    Akkor motorok+ferrari kilöve? Milyen "butitasok" vannak még? (grafot nem nézve...)