153
Test Drive Unlimited - PSP
  • marcinger
    A Chryslerre nállam 440 van kiírva de 400 fölött lassan gyorsul. Viszont a Koenigsegg CCR-el vittem már 445kmet. Hogy lehet csalni?
  • scorpeeon
    Hát igen. Nemtom mondjuk hogy mi értelme csalni itt... Most így nem emlékszem a top speedemre, majd utánanézek. Viszont úgy tudom h a Chrysler ME412 a leggyorsabb és ennek a végsebessége 439km/h, szóval még van hova fejlődni. Akinek meg ennél nagyobb a sebessége a toplistában az egy mocsok csaló :)
  • madgp
    Majd hostolok egy GAME-t
  • madgp
    Hát ma egy 10 körül leszek..
  • madgp
    Amugy grat a 1187. helyezésedhez a TopSpeed kategóriában :) Nekem még csak a 420at sikerült elérnem, azt is a kedvenccel, a Koenigseggel. Kár amúgy hogy ezek a listák is a csalók áldozatává váltak, mer 489158165198419 al nehéz menni . De talán sikerülhet.. :)
  • marcinger
    Mikor szoktál fent lenni?
  • madgp
    Igen engem is ezen a néven lehet megtalálni..
  • marcinger
    Mennyit mentél már a Chryslerrel? Én 427nél nem mentem még vele többet.
  • scorpeeon
    Jah. Én is amúgy szinte mindig nyertem online. Volt hogy oylan laggos volt, hogy kapott vagy 10 másodperc előnyt. Mégis meggyaláztam :) Chrysler-el meg a lekörözés sem ritka :)
  • marcinger
    Mondjuk én már a Chryslerrel versenyeztem Mustang ellen is. Most egy Gallardo ellen mentem, folyamtosan elvertem a végén már rövidítette az összes kanyart és olyan verseny is volt ahol 300m előnyt kapott de nem bírt elverni.
  • scorpeeon
    Én leginkább a McLaren F1-et, a Lamborghini Murciélago-t és a Chrysler ME412-t szeretem, az utóbbit viszont ha meglátják, sokszor elmegy a kedvük a versenyzéstől :)
  • marcinger
    2 kmt vertem egy Volkswagen W12 coupe-ra. Ki meik autóval ment/megy a legtöbbet?
  • marcinger
    Ja. És neked?
  • madgp
    Nahát..nekem is gyakran ez a véleményem..Múltkor Koenigsegg-eket vertem egy nyamvatt (..igaz fulltuningos) Aston DB9-essel. Amugy TDU-ban is marcinger a neved?
  • marcinger
    Online elég pudingok az emberek. Kb. 15-ször versenyeztem ebből egyszer vesztettem, de akkor Lamborghini Countach 25th Anniversary-val versenyeztem egy Murciélago ellen. Viszont egyszer megvertem egy Salen S7-et egy Ford Mustang GT-R Concept-el. Most ezeket az autókat újítottam: Alfa Romeo GT V6, Audi TT quattro sport, Koenigsegg CC8S, Lotus Sport Exige 240R, Mercedes-Benz CLK 55 AMG, Mercedes-Benz SLK 55 AMG, Mercedes-Benz SLR McLaren, Nissan Skyline GTR R34, Saturn Sky roadster, Shelby GT500, Volkswagen W12 roadster. 85%-nál járok.
  • madgp
    Hát igen...nem túúl nagy. Nem tudja esetleg vki, hogy saját mp3-akat lehet-e valamilyen uton-modon rakni játékba?
  • scorpeeon
    Kb 1 giga a játék betömörítve.
  • scorpeeon
    Sztem a Ferrarik azért nincsenek benne mert vmi licenzelési probléma lehet.
  • dinomano
    Jah, igen...arrol el is feledkeztem, ogy X360on lehetett karaktert valasztani; itt nem... :-| Miért is nem? Igazabol ezeket a "down-samplezeseket" nem értem; a grafra lehet mondani, hogy ezt tudja a gép, de másra nagyon nem... :-| Igaz, PC-n picit más a verseny megnyerése is; ott mutatja a kis karaktered a kocsi mellett... :-D
  • marcinger
    Miért pont ez a karakter lett? Szerintem belefért volna a karakter választás is. Hány mega\giga a játék?
  • madgp
    Jó az a Chevy C1-es...garázsba. Jól megy a házhozIgazábol engem az dühit, hogy az embernek azér nem kevés pénzébe kerül egy ilyen játék és még csak ki sem használják az UMD adta 1,8 gigát. Ugyhogy legalább kétszer ennyi auto kellett volna.Szerintem....
  • marcinger
    Én még a Maserati MC12-őt hiányolom.
  • marcinger
    Régi vacaknak pl.:Chevrolet Corvette C1 1957et értem. Nem megy jól semmire nem jó. Itt van a garázsban egyszer mentem vele 800m van benne.
  • dinomano
    Régi vackok nem baj, ha benne vannak, elvegre a game progresszivitasat, a haladast az adja; h. gyengebb gepektöl mész a jobb ujabb, gyorsabb, nagyobb kategoriasok fele... Csak a márka-kihagyast nem értem; talan nem akartak több idöt a game-fejlesztessel tölteni...a motorokat nem banom, mivel allitolag eleg vacak lett az iranyitasuk; csak ezt a FERRARI-temat nem értem... :-| Nah mind1, igy is faxa a game...
  • marcinger
    Passz. Kiszedheték volna mondjuk a régi vackokat amik semmit nem mennek.
  • dinomano
    Gondolom PSP-s verziobol is total hianyoznak ferrarik+motorok... picit butitott a PSP-s/PS2-es PC-hez+X360hoz kepest...emiatt nem csodalkoztam azon, h. a motorok hianyoznak..viszont a Ferrarikat miert szedtek ki?:-(
  • marcinger
    Én PSP-n már megcsináltam minden versenyt, az összes klub elnöke vagyok, enyém az összes ház, de csak 83%-nál vagyok. Viszont az megfigyeltem, ahogy egyre több autót veszek úgy megy fel a százalékom.
  • gybee
    Vitte már valaki végig vmin PSP - PS2?
  • marcinger
    Mondjuk aki ezt mondta nem nagyon érti ezt. pl.:neki ferrarija van PS2őn.
  • scorpeeon
    Nincsenek PS2-n sem sztem... Belső nézet viszont ha jóltudom, van PS2-n meg grafikában kicsit jobb, más különbség sztem nincs.
  • marcinger
    Ferrari, Maserati nincs. Viszont haver multkor azt mondta. hogy PS2őn vannak motorok csak kóddal lehet előhzni.
  • madgp
    Sajnos igen...ha jól tudom a PSP és a PS2 változat közt nincs különbség csak grafikában max. Sajna a géppark terén télleg hiányoznak ezek a márkák, no és a motorok is. Viszont vannak autók amik a PC-nél nincsenek. Ez változó...
  • gybee
    Télleg ennyi lebutítás lenne PC-hez képest, 1 rakat autó nincs benne motor meg abszolút??
  • gybee
    Emberek én Ps2-ön tolom a TDU-t de most járok 60-70%körül és ilyenek h Ferrari Maserati sehol sincsenek ja meg Audiból is csak a TT van meg.
    Tudtok erre mondani vmit??
  • marcinger
    Már megcsináltam az összes versenyt az összes klub elnöke vagyok de nem értem el a 100%-ot.
  • scorpeeon
    Nekem olyan 1,5milla masterpontom lehet.
  • scorpeeon
    Te sem nyomod kispályásan azért :)
  • marcinger
    Alfa Romeo 8C Competizione, Aston Martin DB4 Zagato, Aston Martin Vanquish S V12, Cadillac XLR-V, Chevrolet Camaro Z-28, Chevrolett Corvette C1 1957, Chevrolet SSR, Chrysler Firepower Concept car, Chrysler ME FOUR-TWELVE, Dodge Viper SRT-10 Coupe, Ford GT, Ford Mustang GT, Ford Mustang GT-R Concept, Ford Shelby Cobra Concept, Ford Shelby GR-1 Concept, Jaguar XJ220, Koenigsegg CCR, Lamborghini Countach 25th Anniversary, Lamborghini Gallardo coupe, Lamborghini Miura P400SV, Lamborghini Murciélago coupe, Lamborghini Murciélago roadster, Shelby Cobra Daytona Coupe, Volkswagen W12 coupe most csak ennyi autóm van de ezel full tuningosak.
  • marcinger
    3511864 a master pontjaim.
  • marcinger
    Enyém az összes ház. Érdekes módon ahol házakat lehet venni nem látszik annyi ház. Most már 78%-nál járok. Az IGN oldalán azt olvastam hogyha megnyered az összes versenyt lehet teleportálni. Nem nyertem meg az összes versenyt de már tudok teleportálni ahová akarok csak arra a kis szigetre meg a reptérre nem. Valakinek sikerült már bejutni a reptérre vagy a kis szigetre?