300 - Mert ez mûanyag!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a Gladiátorból folyó rózsaszín trutymótól hánytam, a Tróját max. megmosolyogta az ember 20 felett, de azt meg kell mondanom, hogy egy marha hosszú nap után én nagyon jól szórakoztam ezen a filmen.
Próbáljátok ki ti is! Vagy tetszik vagy nem. Viszontlátás.
ien->iLYen,annyiszor rontottad el h már pofátlan...
Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Majd beszámolok nektek pupákok! :)
És ez legalább nem egy beteg film, mint a fûrész.<#eplus2>#eplus2>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
----------
De valami hasonlot lathattunk megis :) De a sziklara nem juthat fel senki es semmi, mivel az egyetlen ut elott allnak a spartaiak a titkos osveny meg titkos. A vegen persze mar allhatak ott az emberkek, mert ez volt a filmben a "NAGY" fordulat de elotte semmikeppen nem allhatott ott senki, sot meg az utolso ejszaka utan is max emberek. Az elefantok megis valami magas hegyrol potyogtak, ahol egyaltalan nem lehettek a film teruleti elrendezese szerint.
szerintem
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Megnéztem a trailert, totál gagyi. Nem értem egy ilyen tök jó témát hogy lehet ilyen szarul megcsinálni. Mondjuk Trója sem volt túl hiteles...
??? szerintem a 300-ban nincs folyamatos akció. egyszerûsítem. a 48. percben indul az elsõ roham, ami tart 8-9 percig. (akinek megvan letöltve az majd javít, nem friss az emlék, remélem nem tévedek). aztán késõbb van még egy újabb 10 perces roham - a kettõ között legyaknak egy orrszarvút vagy mi) és a végén meg van egy nagyon rövid finálé.
ettõl még lehet, iszonyat jó vagy baromi rossz. minósíti a halál, de ha folyamatos akciót vársz, akkor _lehet_, hogy csalódni fogsz.
Hát bocs elõre is.
2 dolgot szeretnék megjegyezni, kedves cikkírónak.
1.Ez nem kritika, hanem a személyes véleménye. Szerintem nem kellene lehúzni valamit csak azért, mert szerinte gyenguszka. Mirõl is szólt a Thermopülei csata 480-ban, i.e persze. Hát errõl. 300 spártai abált orrvérzésig illetve amig el nem estek, a film ezt adja vissza, teljesen jól.
2.A film 2 rétegnek szól, az egyik akik tudnak valamit Spártáról, a másik réteg akik semmit, és nem is érdekli õket, mert csak a lárványért ülnek be. Szerintem a film mindkét réteg igényét kielégyíti. Aki tud már róla valamit, annak pont meg vannak elevenítve a dolgok (pl. az elején a Taigetoszról a gyerekek csontvázai, ect.), aki meg semmit és nem is érdekli a történelmi vonal, az meg megkapta arcba a látványt, és a hatásokat (Xerxrész hangja pl 5* szerintem).
Ja, imdb-n 8,2 a 10bõl, ami hááát a mûanyag mozik olyan 2.5-3 at szoktak kapni.
300 imdb-n
A technokrata informatikus társadalomban minden müanyag, és ez errõl szól, kis történelemleckével. Mocskosjó.
Thx 4 reading. NBZ
\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"
A film meg legalább nem történelem hanem a mítoszokat akarja megmutatni. Bár még nem láttam, de kíváncsi leszek hogy csinálták meg.
Ugyhogy vigyázni a cikkírók kritizálásával, mert roppant érzékeny népség. :)
SPOILER
-------------
Ami a film nezese kozben nem ment a fejembe, bar sok ilyen resz volt, de ez megmaradt bennem. Homokos tengerpart, a szurdok bejaratanal a spartaiak vedekeznek a homokban. Majd tamadnak az elefantokkal, hirtelen hogy kerulnek fel a ket "hegy" valamelyikere, csak azert, hogy le lehessen lokdosni oket a melysegbe, hat...
plusz ha mar egyszer oda felkerultek, akkor mar be is vettek a szurdokot, de ha megsem es siman hegymaszo elefantok, akkor meg keruljek ki a spartaiakat hegymenetben :) szoval van itt egy kis anomalia elso nezesre, na meg egy par. Pedig tenyleg probaltam nem gondolkodni a film alatt, de ez nagyon orditott belole.
Meg ez a minden birodalom/csata bukasat egy allo f*rku, no hianyban szenvedo valaki/valami okozza kicsit mar kezd unalmas lenni, megha a torikonyvek szerint tobbszor is volt erre pelda, de valami eredetibbet is kitalalhattak volna.
szerintem
b+, az É&É hihetetlen szórakoztató film, rossz példa:)"
SZERINTED!
b+, az É&É hihetetlen szórakoztató film, rossz példa:)
"Ez a film azért készült, hogy szórakozzunk rajta. Ezt pedig tökéletesen hozza is."
hát, lelked rajta. de megint jön az obligát kérdés, hogy miért nem moziban nézted. a film megérdemlné.
"mi direkt figyeltünk egy bud spancer-es filmet. az ellenfelek a háttérben bukfenceztek"
lenne egy kérdésem hozzád: Szerinted a Bud Spencer filmeket mikor csinálták?
Közlöm veled, hogy nagyrészét a 80-as 90-es években! ez pedig egy 2007-es film, szerinted azóta nem változott a technika?
a másik dolog pedig ezt a filmet amint jól olvastam (sajna a filmet még nem láttam,de megfogom nézni) a nagy csatajelentetek, a hulló fejek, a patakzó vér jellemzi. Te meik Bud Spencer filmben láttál iet? a Bud Spencer filmek a humorra épít nem pedig a gyilkolászásra! Kár akármien hasonlatot/ellentétet vonni a 2 film özött.
Egyébként nekem a Mennyei Királyság c. film nagyon tetszett és ettõl a filmtõl is legalább azt az élményt várom mint amit attól kaptam.
Ez a film azért készült, hogy szórakozzunk rajta. Ezt pedig tökéletesen hozza is.
Ha a kiritikus nem szórakozik rajta, akkor menjen és nézze meg századszorra is a dögunalmas értelem és érzelem c. filmet.
ööö, objektív vélemény? ezt hol hallottad? a vélemény szubjektív eleve. ha valakinek tetszik a film, azt írja meg. ha valakinek nem tetszik, akkor azt. (ezért egy pozitív kritika olvasatán azt szokás mondani, hogy fizettek érte. egy negatív kritika esetén meg, hogy fikáz és sz*r az élete a kritikusnak:) (klasszikus jelenség. mindig akad pár ember, aki fel van háborodva azon, hogy létezik az övétõl különbözõ vélemény:)
de hogy a filmrõl is essen szó (remélem ma megnézik néhányan és írnak róla) szerintem nem annyira jó, mint ahogy a kritika mondja. max 4/10.
mi direkt figyeltünk egy bud spancer-es filmet. az ellenfelek a háttérben bukfenceztek!!! de hót komolyan! ott röhögtünk, nagyon poén volt.
a 300 jó. és szép.én letöltöttem és megnéztem már 2x de moziba is meg fogom nézni...
radeon 983760 überpro - csörgõ ventillátorral, kólával leöntött kisegítõ billentyûzet :D én nyertem
én a Commander vagyok én
Mindenesetre a nagy sándor egy akkora sz@r hogy otthon haverokkal nem tudtuk végigni mert már a 15. percnél halálra untuk magunkat. Életem legsz@rabb filmje volt, pedig az elõzetesben azt hittem milyen jó lesz...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Azonban a Sky kapitány tetszett! Jó kis hangulatos, nem gondolkozós film volt, amirõl rengetegszer eszembe jutott a Csillagok háborúja és a Gyûrûl ura.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Én meg egy olyan filmben lesz*rom a sztorit és a karakterek jellemét, ahol a hangsúly a véres csatákon van. Jó, jó a Rettenthetetlen is tele volt csatával és jó volt a sztorija, de ott azért volt egy pár oldalnyi történelem, amire építhették az egészet. Spártaiakról és az õ csatáikról mit tudunk? Szinte semmit.
Ha jó sztorit akarok, akkor elolvasok egy jó kis sci-fit/fantasyt, ha meg szórakozni akkor megnézem a 300-at a moziban.
Most szórakozni van kedvem.
akkor miért nem moziban nézted meg?:)
"A 300-nál is ez a gond, hiszen hiába a büntetõ látványvilág, a fõ csata köré kerekített történet sajnos több sebbõl is vérzik."
A titok nyitja valahol ott van hogy képregénybõl nem lehet jó filmet csinálni (kivéve ha az már-már könyv szintû terjedelemmel és történettel rendelkezik, ami sajnos nem túl gyakori).
Lehet hogy nem kellett volna 100%-ra "levenni" a képregényt (hanem csak mondjuk a látványvilágát) hanem inkább adni mellé egy kis plusszt?
Nagyon remélem hogy a filmgyártás nem ebeb az irányba fog haladni a közeljövõben <#szomoru1>#szomoru1>
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.