300 - Mert ez műanyag!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nyilván a transformersrõl fogalmad sem lehet. lehet, hogy az év bukása lesz vagy az év durranása, de még nem mutatták be. a pókember meg nem hiába ilyen népszerû. nem tetszik neked, na puff. más szerint a 300 középszer😊
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Elenben ez a 300 ez kegyetlen jó lett.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Képregényadaptáció. Ezzel kapcsolatban már mondtam valamit, nem írom le még1x. Lehet hogy úgyis megmaradt volna ennél a státusznál, ha csak a képi világot veszik át a képregénybõl és kicsit valósághûbb lett volna a sztori. És akkor még tartalma is lenne...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
témánál maradva, aki a történelmi hûség miatt rimánkodik, le kéne ülnie kicsit gondolkodni, hátha felfogja hogy ez NEM A TÖRTÉNELEMKÖNYVEK ALAPJÁN KÉSZÜLT FILM, könyörgöm, hanem egy film ihlette képregény alapján készült! a képregény pedig eleve fikció, nem is akar reális lenni. ennyit kéne felfogni.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Nemtom nálad mi számíthat jó filmnek, de biztosan jókat nézhetsz
a Beanrõl én is hasonlókat hallottam de mondjuk a breatch-et meg a zodiac-ot nem láttam sajna de utánanézek😊
Hú, hát ezek aztán tényleg nagy dobások...
mondjuk a taxi4 éls a bean sokak szerint állat, a smokin aces jópofa film, szerintem élvezetesebb. a legjobb talán a breach volt meg a fincher-féle zodiac.
hány idei film volt meg?😊
lehet, de szerintem az sokkal ostobább, aki az alapján ostobáz le egy embert, hogy mit néz. poor you.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Nem.
Gondolok itt a neger kovet megjovetelere amikor meg lovon ul.
Vagy amikor a spartai kiraly folmaszik a venekhez a hegyen. Pontosan meg lehet mondani hogy melyik kepkockatol muanyag. (az ugras elottol)
A farkas is mu. De hogy 4 agara van az enyhen szanalmas.
Viszont a legvegen azok a rajzok valami hihetetlen jok. Abbol kellett volna megcsinalni a filmet. Nekem baromira tetszik, ugy is biztosan megneztem volna.
Összességében a 8 feletti IMDB pontszámot erősen túlzottnak tartom, jó ez 7-esnek is, de inkább 6,5.
Kép(néhol jobb lett volna,ha mellõzik a cgi-t ,de végülis ez a stílusa és így nyilván mindent könnyebb megcsinálni):10 Hang(szegény csórikám jól berekedhetett a végére😊):10 Történet(ez egy akciófilm):7 Szinészi alakitás(akciófilm révén annyira nem játszik, de nekem tökéletesen megfelelt): 9
szóval összesítve: 9/10
Egyébként is erõs szövegértési problémákkal küzdötök Lameth kollégával 1ütt. Javaslom olvassátok el még1x amit írtam meg amit Atisz írt. Tudjátok, akinek nem inge ne vegye magára. Itt azokkal van a gond akiken már eleve rajta van az ing!
Ez egy film vazze, kitaláció! Nem a dokumentumfilm kategóriában indul, úgyhogy nem kell sírni. Bár bevallom, személyesen egyetlen spártait sem ismerek. Viszont ellenben veled, én jót tudok szórakozni egy olyan filmen is, amit nem a törikönyvbõl copy-ztak ki, bár tudom, hogy nem sok köze van a látottaknak a valósághoz. Nem tudom, miért zavar az egyeseket, hogy valakiknek tetszett a film? Miért kell megmagyarázni, hogy mi idióta, tanulatlan barmok vagyunk? Ha valaki azt mondja nekem, hogy szerinte sz@r volt, akkor azt elfogadom. Nem fogok az intellektuális képességeire lekicsinylõ megjegyzésket tenni. Más ízlése van, ennyi.
Nagyon pörgõs, izgalamas hentelõs múvi. De nagyon silány történelmi háttérrel. (amirõl már leírtam a véleményem) Azonkívül, hogy a csecsemõket tényleg lehajították + maga a tény, hogy Thermopüllai szorosnál azonos nevû emberek ütköztek meg nem sok köze van a történelemhez. De mint már említettem egy nagyon pörgõs, izgalmas film ami képes feledtetni ezeket. (sajnos sok olyan emebernél is akiknél nincs mit feledtetni). Legutóljára az Bábelhez volt kommentem, ott nem értettem 1et Winnivel de itt jobban 1ezik. Látványban nagyon jó, de ez nem minden, mivel láthattunk már sokkal jobbakat is (GYU, SW ha már CG) ezért én csak 10/6ra értékelem. Szövegesen: egy olyan film amit meglehet nézni többször is de nem kultusz film.
u.i.: Azért a HD változatot én is megsasolnám megfelelõ készüléken. 😄
Szóval amíg ilyen hülyék vannak (magyarok is, akik azt hiszik, hogy a március 15-i forradalom '56ban volt <#csodalk>#csodalk>) addig igenis foglalkozni kéne a történelmi eseményeket feldolgozó filmek hátterével is!
aki el tud vonatkoztatni a szereplõk cg mivoltától, annak nagyon bejöhet, csak ajánlani tudom. lenyûgözõ látványvilág és zene, a történet is egész jó. cyberpunk anime.
Wonderful Days
\"The voices are back... Excellent.\"
Ja és Réz filmesztéta (btw ezt a "szakmát" is kinyílvánította/ták, nem végzettség 😄)
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Tegnap láttam moziban, erre készültem már hónapok óta, és nem csalódtam. Egy mesét vártam csodás látványvilággal, és meg is kaptam. Lehet, hogy csak igénytelen vagyok, de örülök, hogy egy jót szórakoztam. Én a kritika írójával ellentétben egy percig sem éreztem "alvásra ingerlõ"-nek a cselekményt, ha végig a hent ment volna, akkor az lenne a baj, hogy semmi mellékszál sincs.
Aki a történelmi hûséget keresi, az mit szólt a gladiátorhoz? Kb. ugyenennyi köze van a valósághoz: fikció valamennyi történelmi alappal.
Sajnálom, ha valakinek nem jön be a látványvilág, da sajnos nem lehet olyan filmet csinálni ami mindenkinek tetszik, nekem nagyon bejött a számítógéppel készült háttér, a lassítás-gyorsítás.
9.5/10
Kis adalék:
"A filmet mindössze 60 nap alatt vették fel Montrealban. A felvétel elõtt a színészek 6 hetek komoly kiképzésen vettek részt, hogy fizikailag szintrehozzák õket. Az útómunkák kb. 1 évet igyényeltek, amelyben három ország 10 különbözõ vizuális effekt cége segédkezett. A filmet teljes egészében Avid és Final Cut Pro-ban készítették. A 3D-s effektek Maya, XSI és Lightwave készültek. A 2D-s effektekhez a Shake, Inferno, Fusion és Combustion szoftvereket használták.
A felvétel egyik érdekessége, hogy mindent 50 és 150 képkocka/másodperces anyagra rögzítettek. Ez jóval magasabb, mint a legtöbb másik film. A felvett anyagot ezután HD SR szalagra vitték át, majd QuickTime segítségével elõ vágták HD minõségben. A 300 készítõi választották a Maceket. Bár a legtöbb anyagot nem Final Cut Proban készítették, a készítõknek mégis azt kedvelték jobban. A 2D-s effektek fõ szoftvere a Shake volt, míg az elõzetesekhez a QuickTime-ot választották. A vizuális effekteken dolgozó fõ csoport 15 G5-ös Macintosh számítógépet használt és mindahhoz összesen 16 terabyte-nyi tárolóra volt szükségük.
Megjegyzés: a filmet nem úgy készítették, hogy minden részlete történelmileg helyes legyen. Néhány dolgot megváltoztattak benne, a film miatt."
Mac Pro.
azert nincs annyi benne, hogy ujbol megnezzem, megha tekergetve is, hogy szemelyesen is meggyozodjek rola 😊
szerintem
Azokban hol voltak ilyen szörny emberek?
Sokkal komolyabbak mint a 300
Nem azt mondom, hogy a 300 rossz, mert szerintem hatalmas film és jobban tetszik mint a pl. a Troya
Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info
Vizuális Orgia. HD kell. Meg D'Cut ahogy az elöttem szoló mondotta.
Nem kell ettõl sokat várni..én pont azt kaptam amire számítottam.
Egy jó mozit.
There is only one Boss!
HD director's cutot ide bele a kezembe 😄
Ja és a felirat döbbentesen fos.
Aszondom, király film, akinek nem tetszik az <#mf2>#mf2>
SPOILER
-------------------------------------------------------------------
Látom sok mûkedvelõ van itt, akik nézik a filmeket, de a részletekre már nem tudnak figyelni. A szoros egy magaslaton fekszik, elõtte sziklaplatóval. A szoros bejáratánál tömörülnek a spártaiak. A plató bal oldalán hegyek, jobb oldalán a szakadék és a tenger, a platóra egy keskeny (film alapján kb 50m széles) homokos föveny vezet fel kicsit srégen, nem pont szembe. Az elsõ rohamkor a spártaiak elõrenyomulnak, a perzsák egy része a sziklaplatóra szorul, onnan potyognak le, de mivel a plató túlnyúlik a hegyek takarásán, ezért meg tudják õket sorozni nyilakkal. Az elefántok szintén a sziklaplatóról potyognak le.
Ja, az ösvény meg nem titkos, mivel azt a hegyi kecskék járták ki <#nezze>#nezze> a kis gnóm mondandója.
És még mielõtt vki az mondaná, hogy sebezhetetlenek, hírók, stb, az figyelje meg az apró részleteket. A spártaiak falanxban mozognak, amíg az egyik a pajzsával véd, addig a másik leszúrja a támadót, és így tovább és így tovább. Összezárnak, löknek, kinyílnak, szúrnak, összezárnak -> ez a taktika. Perzsák meg csak futkorásznak.