300 - Mert ez mûanyag!
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az ilyen meg minek olvas kritikát?
LoL, tényleg, nem is néztem mi van a plakáton. "Készülj a gyõzelemre"...mindenki tudja mi lesz a vége, ez már tényleg szánalom amit a magyar 'Cím fordítók' (nemtom mi a hivatalos munkakörük) csinálnak.
Múltkoriban volt errõl szó valamelyik tv mûsorban, aztmondják azért kellenek ilyen ökör címek, h kiderüljön belõle, kb. mire lehet számítani...de ebbõl...<#banplz>#banplz>pici ellentmondás <#szomoru1>#szomoru1>
schrank: láttad a Sin City-t, vagy játékok közül a NFS: MostWanted-et/Carbon-t?! Ezekben is ilyen a megjelenés...és direkt, nem pedig azért mert csak erre képesek...
Múltkoriban volt errõl szó valamelyik tv mûsorban, aztmondják azért kellenek ilyen ökör címek, h kiderüljön belõle, kb. mire lehet számítani...de ebbõl...<#banplz>#banplz>pici ellentmondás <#szomoru1>#szomoru1>
schrank: láttad a Sin City-t, vagy játékok közül a NFS: MostWanted-et/Carbon-t?! Ezekben is ilyen a megjelenés...és direkt, nem pedig azért mert csak erre képesek...
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
az a dolga, hogy megtalálja benne a hibát is
Kedves cikkíró, te akinek a hófehérkérõl is az jut eszébe, hogy "valami" rajzfilm nem? A szar kritikáddal elmehetnél valahova, ahol nem látnak és nem hallanak, meg nem is olvasnak... Ott nem zavarnál senkit.
A 300 igenis jó film, és alázza az eddigi nyálas szandálos római szerencsétlenkedéseket.
A 300 egy legendáról szól. Egy legendát nem lehet egyszerûen elõadni. A képi elemekkel, és a hangulat megteremtésével pontosan azt a hatást érték el a készítõk, amit kellett. Ja igen, a kedves cikkírónknak biztos kevés volt a szinvilág, és különbenis Leonidász személyiségérõl, és a hobbijairól elég keveset beszéltek a filmben... bezzeg a pókember mi? Jézusom... az ilyen minek ír filmkritikát?
A 300 igenis jó film, és alázza az eddigi nyálas szandálos római szerencsétlenkedéseket.
A 300 egy legendáról szól. Egy legendát nem lehet egyszerûen elõadni. A képi elemekkel, és a hangulat megteremtésével pontosan azt a hatást érték el a készítõk, amit kellett. Ja igen, a kedves cikkírónknak biztos kevés volt a szinvilág, és különbenis Leonidász személyiségérõl, és a hobbijairól elég keveset beszéltek a filmben... bezzeg a pókember mi? Jézusom... az ilyen minek ír filmkritikát?
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
én azt hittem a múltkori képekrõl hogy azért olyan elmosódottak mert mozis screenshot de akkor már világos hogy a pc-s bohóckodás miatt olyan mûanyag a "grafika" mint anno a farcry-ban <#nezze>#nezze>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
"te már láttad, nem?" azért kérdezek rá a zenére.
szerintem akkor is jó film...(mielõtt jönne a flame, láttam a filmet) a kritikus meg annyira besavanyodott, hogy attól van üldözési mániája, hogy ha jót ír egy filmrõl, elveszti az állását... szar ügy<#mf1>#mf1>
te már láttad, nem?
Ezen a filmplakáton lévõ fordítés versenybe kelhet a legszarabb magyar filmes fordítás címéért. Pedig elég erõs a mezõny így is.
Hát igen õt még cgi-vel se lehetne utánozni
a zenéje hangszeres vagy együttes zene? a NIN csak az elõzetesben van?
Mr. Bean igenis jó!!<#worship>#worship><#hehe>#hehe>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Inkább nézzünk mr.gecisBEANt hát nem?láma kritika ez.Én azért megnézem 1x a moziba premier terem westend.Kár, h nem kerek a történet, de talán ki bírom ezt a 990FT-ot...sztem 1x mindenképp érdemes.Akáremnnyire is béna a történet.UFF
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
← ElőzőOldal 4 / 4