3093
-
skygt90 #1325 hi! azon a pályán amikor Dante-val vagyok az erdőben és szakad az eső merre kell menni ? mert akármerre megyek mindig ugyan ott kötök ki ahonnan indulok :S belemegyek azokba a lila füstökbe és mindig valahol a pálya legelején rak ki ......... -
#1324 Csak a vezérlőpultban, a játékvezérlő opciónál, ha tesztelem.
De másol nem rezeg. -
#1323 Nekem rezgős van, és az sem rezeg. -
#1322 nekem sima dual action van :D nem rezeg de ua :D -
#1321 nekem is az van és tök jol megy ;) -
Hellsing47 #1320 logitech rumblepad 2 -
#1319 SpoonyOne review part1
SpoonyOne review part2
Ezek vették el a kedvem ^^ De ez majd elmúlik :D ha jönnek majd pozitív beszámolók róla akkor elgondolkodom. OST nagyon bejövős meg kéne már egy ilyen darkos játék :S
Egy GamePadot javasolj nekem plz :S de azt már PMben mert szétoffoljuk a topicot :D -
#1318 Jah és akkor az tutira neked nem is menne, mert néhányan FPS-ekhez vannak szokva, az irányítást illetően.
Hidd el nem olyan gáz, mint ahhogy azt mondják, csak sokan hallottak 1-2 hozzászólást, és felfújták a dolgot.
Meg mivel nálunk tudtommal még nem jelent meg, ezért is sokan, tapasztalat nélkül keltenek pánikot. -
#1317 Alone 5-ről azért mert nagyon szídják az irányítást. De nagyonnagyon :D meg még jópár dolgot benne :\ -
#1316 Alone 5-ről miért tettél le?
Silent Hill-ek összefüggnek, viszont mindegyik külön álló történetet mesél el.
Vgyis egyenként megállják a helyüket, de néhány tárgy szereplő, vagy egyébb dolog utalást tesz az előző részekre is, de ez csak + -
#1315 ohh értem köszi.
-
#1314 erre annyit mondok hogy danteval beadott olyan hogy 5 mid air buster :X
tudni kell hogy melyik karakterrel kell bemenni az adott küldetésbe ennyiről van szó :S
amúgy a 3 valahogy jobban tetszett, több kedvem volt megint nekiesni
kellett kicsit taktikázni hogy milyen stílust válaszzak milyen fegyvereket vigyek magammal :\
-
#1313 Én a mass effectel elég sokáig játszottam nekem billel tökéletes volt.
És a DMC4 be tudtok valamit a karakterválasztásról mondani?először billel vittem végig most joy al tolom de a karakter választásra nem jöttem rá mi értelme amikor nincs is más karakter akmit választhatnák:( -
#1312 Alone 5-ről letettem :S
DMC4 az szerintem olyan hogy még fogom vele tolni :P
Silent Hill 5-tel az a gond hogy egy sorozat folytatása :S amit full nem vágok. Vagy ez különáll tőle mint a SH4: The Room?
Megfontolom azért ezt a Gamepadosdit. Milyet ajánlasz? Gondoltam egy X360as controllerre PChez. Games For Windows játékok úgyis azt támogatják mostanában ahogy észrevettem. -
#1311 Nem tudod az összeset mindjárt az elején megcsinálni.
Ezt nem egyszerre egyhuzamban kell megcsinálni.
Ezt a játékot kb 2x-3x kell végignyomni, hogy minden meg legyen fullra, ha nem többször. -
#1310 Legjobban az tetszett hogy Neroval beadott olyat hogy csináljak 5 Royal Blockkot... mondom jólvan ^^ -
#1309 Alone 5
DMC4
Silent Hill 5
Ezek csak az újjak, ahol egyértelműen könnyebb joy-al.
És még sok olyan játék van, amihez használhatod, amikhez eddig bill+egeret használtál.
És némelyiknél talán jobb is, mert nem mindig kényelmessek a gombok bill+egér esetében...pl: MASS EFFECT
-
#1308 igazad van a secret missiok egy kicsit hát hogy is mondjam pff.... azt se tom mit kell csinálni mert nincs is olyan kombo:P -
#1307 én így csináltam ahogy leírtam -
#1306 Tudom :S csak az a gond hogy nincs annyi gémpados játék hogy úgy érezzem megérje. Szal DMC4 magában nem elég.
Nero kardja elvileg valami Fuel Injected vagy milyen :D
Kombókat meg vásárolgatom rendesen, már csak aaaa... huhh nemtom mi a nevük. Ilyen Achievments szerű cuccok. 10k red orb, 100k red orb, millió red orb, meg hasonlók. Na ott van Skill Collector Dante és Nero is, szal kell a skill mindenképp ^^
Secret Missionökért nem vagyok annyira oda. Szal annál a résznél hogy 5 buster a levegőben azt mondtam hogy ez nem kell :S valahogy nem tudtam megcsinálni 2nél többet :S -
#1305 ohh várj most akkor kinek az ötlete jó ?:D ;P -
#1304 banyek a szobornak van egy árnyéka a közepén arra gondoltam wáá... -
#1303 áááááá. köszi :) pont akartam indítani :) -
#1302 nem nem a szoborra eső árnyékra gondol hanem az a lényeg hogy az ember árnyéka mindig mögötted legyen! -
#1301 Hali
végig vittem a játékot a történat az nagyon jó a és a graffal is megvoltam elégedve de egyvalamire vidzont nem jöttem rá.Minek van benn a karakterválasztás ha nem is tok karaktert váltani vagy csak én nem tom hogy kell.Ha valaki tud segíteni akkor pls írjon valamit!
!előre is köszi!
-
#1300 köszi. gondolom a szoborra eső árnyékra gondolsz...
lehet ,h sokadik vagyok, de azért lehetne válaszolni. ahogy te is tetted.. nincs faq, szal ha gondom van akkor ide fordulok... -
#1299 sokadik vagy
mindig az árnyékkal ellentétesen kell menni -
#1298 OFF
akit érdekel
SH5 PC
ON -
#1297 nah... szal
azok egyelőre nem lényegesek, majd kapsz egy cuccost (kék valami :D), ami segítségével a "kéz" fejlődik, és meg tudod ütni ezeket a gyro bladeket (kb. doboztologatás lesz belőle)
a templom nagy termének ugye mindkét oldalán vannak ajtók. mindegyik egy nagy folyosó különböző részeire visz. Na, neked a térkép szerint ennek a folyosónak (fordított "U" alakú) a BAL szárába menj. Itt lesz egy kisebb elágazás is, ott egy ajtó van. Na, oda menj be. Ott kell továbbmenni, kavarni egy ideig, aztán megkapod azt a kék cuccost. Utána vissza a fő terembe, aztán majd írja, hogy hogyan tovább.
A kék cucc a lényeg. -
#1296 nem tudjátok a megoldást? vagy csak nem akartok segíteni? csak , h tudjam... -
#1295 ja de hiába használnám (L) ki ir valamit hogy kell valami hozzá valami olyasmi lehet hogy: mi vagyonk a gyro baldek és ... és kell valami hogy használj vagy nem tom. -
#1294 a kék kéz :D -
#1293 de nem tudom mi az a buster -
#1292 úgy látom hiába keresek maygaritást! remélem lessz!! -
#1291 Hivatalosan valami gyűlékony folyadékot fecskendez a pengébe, így gyakorlatilag begyullad a kard. (-> nagyobb damage :D) -
newhenry34 #1290 az ajtó után kéne a főnek jönni? mert csak 2 kis szörny jön és semmi több nincs -
#1289 Jah és szerintem végy egy normális gamepad-ot.
Már 4-5e-é kapsz. -
#1288 A kardban van valami motor beépítve, de hogy tűzzel töltené-e meg, arra utalást nem tett még a játék.
A kombóknál meg szükséged lesz a legtöbbre, hogy teljesíteni tudd a Secret Mission-okat. -
#1287 Ez feltölti a kardomat tűzzel? :D vagy mi... mert nincs elég ravasz a gamepadomon és így a D-pad-balra kellett ráraknom, az meg NAGYON nem esik kézre... így meg rengeteg kombóponttól esek el :\ a kombókkal amúgy nincs bajom ^^ egyedül talán az Excalibur vagy Calibur vagy mi amit használnék csak nem jön össze sehogysem :S -
#1286 Az hogy a kezdőknek leegyszerűsítí a kombok beadását, de egy hardcore játékosnak nem okozhat gondot, a kombók megtanulása és használata.
Ez úgymond megkönnyítí a harcot.
Bár monnyuk tény hogy néhány rész eléggé nehéznek tűnhet sok ember számára, de nem az a cél, hogy mindent 1-2 gombbal megcsinálj, és 3-4 óra alatt végigszaladj.
Meg ehhez a játékhoz semmi csít, meg továbbjutást elősegítő tipp nem szükséges, az a faxa ha saját magad jösz rá és találod meg a módját, például rejtvények, illetve főellenségek megölésénél.
És ha megvan, akkor jöhetnek a keményebb fokozatok.