Devil May Cry 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy már túl vagyok azon a részén... 3. missionél tartottam, bent a kastélyban, csak közben már uninstalláltam.
ez a pénzét nem éri meg.
Igen, tudok mondani ettõl jobb játékot, ami lekött sokáig: Mass Effect.
Csak hát ugye a kettõt nem lehet eg ylapon említeni. Csak válaszoltam a kérdésedre, h mondjak vmi olyan játékot........
nemtom volt-e már, a DMC sorozat idõben így néz ki, 3-1-4-2
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egyébként meg szerintem simán rá lehet dugni mert tudtommal USB-s a kontroller :-|
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
X360-as kontroller az x360-hoz van mint a neve is jelzi, a PC-s X360-as joy az már más színben, és más felirattal "márkával" található meg.
Eredetihez asszem USB átalakító kell.
De nem értelek, mert egy sima 2 analóg karos és 4 ravaszos PC kontroller ugyanúgy untig elég ehhez, nem is értel miért az X360-as kontrolleren lovagol mindenki, hiszen a PS kontrolleréhez volt elsõsorban szabva, és ez úgy a legjobb.
Énnekem pl ez van
Saitek p2600, ami ps2-es másolat, nem kisméretû, és ezzel nekem olyan mintha régebbei részekkel nyomnék PS2-õn.
X360-on nehéz lenne, mert a bal analog fent van a "keresztgombok helyén.
Amit !!ÉN!! kényelmetlennek tartok.
de te döntesz.
Mikor Dante-t "megakptam" mint játszható karakter, az elsõ 1-2 map után azt vártam hogy mikor lehetek újra Neroval. Aztán ahogy kiismertem az öreget, már bánom hogy Neroval kell folytatnom a játékot xD
Eszméletlen milyen kombókat lehet vele nyomni :-D
és mennyibe kerül egy xbox360 kontroller pc-hez?külön úgy kell kérni,h pc-hez legyen?
Vagyis majdnem, mert ugye konzolon se ennyi felbontás se DX10 nincs.<#fejvakaras>#fejvakaras>
És ez nem arról szól, hogy meggyõzem én vagy bárki az embereket arról, hogy csakis ez létezik mostantól, és nem is érdemes más játékkal játszani, hanem ha a stílus nem is igazán jön be valakinek, attól még nem kell dobálózni ilyenekkel, mint "szar konzolos átirat" meg "nem kellett volna kiadni ilyet pc-re"..
Mert hol lenne már a pc a konzolos átiratok nélkül.
Már tudom is....
Battlefield-UT2007-Cod-C&C-WoW tenné ki kb a PC fogalmát.
És had ne soroljam fel az átiratokat, amiket nem kissebb rajongás övez, mint a többi fent látható kiragadott címeknél.<#whatever>#whatever>
És igen elfogult vagyok mert rajongója vagyok a sorozatnak, de ha szubjektíven vizsgálom, akkor is arra jutok, hogy ...
Grafika
Zene
Szavatosság
Irányítás
Mind kimagaslóan jó....
Én ezt így látom, de ennyi erõvel a Siberia , Still life, meg hasonlóakat is ki kéne vonni a forgalomból, mert ezekszerint azok is szarok...
De akkor én miért voltam el velük annyira, és ott ráadásul nem is real a háttér!!!
Így kapásból ennyi.
Én úgy érzem a sorozatról hogy nem hibái vannak, hanem egyszerûen "egyszerû"...És én ezt el nem tudnám képzelni, úgy mint mass effectet, hogy fél órát átalszok, mert csak hülye duma megy és lényegébe nem is játszok.....NEM?
nekem tertszik a game akárki akármit mondd
az ötödik missziónál vagyok...
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
konzol vs pc meg nem kell ide -.-
@
Azért mert konzolos átirat, háát jah sajnos a PC-seknek ez fáj, hogy a konzolos cuccok jobbak, azt hiába írják át, (ráadásul szerintem jobban mint az eredeti konzol verziót), akkor is jönnek a fájlalós emberek, azt szar, agyatlan , konzolos fos.
Jah inkább legyenk büszkék a nyomorék crysis szarságokra. Sõtt az összes fps, meg mászkálós szar játék annyira gagyi kivitelezésben jön ki végleges verzióként, hogy letölti mindenki, azt már törli is, vagy max egyszer végigviszi gyors, mert ingyen vot...
De ez a játék viszont megéri a pénzét, és ha megveszed, akkor biztos lehetsz hogy nem egy gagyi rádtukmált hype-olt szarkupacot vettél, és ezt bármikor elõveheted, mert ez nem arról szól csak, hogy végigsuhansz a pályákon. Legalábbis a hardcore játékosoknak többet nyújt ugyanúgy mint az eddigi részek.
De persze elõítéletekkel nem is nagyon fog menni.
És néhány kérdés:
Mi nem agyatlan???
Játszottál te mostanában új játékokkal???
Ebben például pont ez a lényeg a gyilok.
Egy UT3-at miért játszanak "millióan"?
Vagy egyébb multis cuccokat, pedig azonkívül, hogy szép az UT2007 naon egyszerûnek mondható más tekintetben, mégis tovább elvan monnyuk az ember vele, mint single játékokkal mostanában.
És Devilben nincs multi és mégis ugyanazt hozza ki az emberekbõl.
Ja és ha gondolkozni akarok, akkor majd tetriszezek. én legalábbis.
Még egy utolsó dolog.
Manapság vajon a faxább multis játékokon kívül PC-re még hány játékért adnál, illetve adnátok ki pénzt a boltban???
Na és ha már megvannak a címek, akkor nézd illetve nézzétek végig, hogy azokból hány konzolos átirat van?
tán 90%?<#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
Ha van ellenérved, akkor nyugodtan írd meg kiváncsi lennék rá....<#vigyor5>#vigyor5>
Grafika nem nagy szám. Csõlátás a köbön, köszönöm ebbõl nem kérünk 😄 Uninstall
@
Mikor Dante ellen kell menni nincs ellene vmi tuti taktika mert alig tudtam megsebezni és vígan megölt?
1. h tok több életet szerezni
2. h tok több oan kék izét szerezni amitõl Nero erõsebb lessz
3. van valami tippetek a secret missionokra?
4. van valahol érthetõ sztori leírva mert ne mtom mirõl szól mármitn az egész sorozat plz.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Nem találtam nehéznek, amit nem nagyon nem tudtam, azon meg gondolkodtam, vagy utánanéztem egy végigjátszásban.
Ja, és bill.-vel játszottam, sztem azzal is nagyon jól lehet boldogulni, ellentétben az elõzõ résszel.
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Akkor inkább Tekken-ezek. 😊
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Egy ilyen hibaüzenetet kaptam indítás után.
Szerintetek mi lehet a baj?
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Elvileg így kellene nem?
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uLwwKalxBXw&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uLwwKalxBXw&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
@