Devil May Cry 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem téged itt ezek megesznek ezért.
Hát hogy gondolod,hogy leszólod az õ király játékukat?
Én egyetértek amúgy........

Teljesen egyetértek. Öcsémnél megnéztem ezt a játékot full grafikán, rögtön tudtam, hogy magamnál fel se rakom. Mekkora egy halom szemét ez az egész japán manga stílus. Ez még nyakonöntve a konzolos irányítással, kamerakezeléssel, automatacélzással, mentési rendszerrel.
Minden vonatkozásában ócska.

Értem én, hogy ízlések és pofonok, de egyszerûen nem fér a fejembe, hogy lehet szeretni ezt a trash-t.

tarti19
Ez azé-rtt van mert elfordultak a konzolos irányba... nem éri meg pc-re fejleszteni
DMC 4 is csak azért jött ki PC-re fél év múltán , mert lecsöngetett szerzõdés van rá

Ha te szereted az ilyet akkor nem. De aazok az emberek akiket ismerek és játszottaka popal azoknak sem tetszik hogy rajzfilmes lesz az egész. Nekem meg hányingerem lesz ha egy mesével kell játszanom (persze lehet hogy valakinek ez jön be. izlések és pofonok). De ez már tényleg off szóval befejeztem.
Seth
és akkor már elcseszett?

PSN ID.: Beegabor

Prince23
Egyet kell h értsek vele. Túl rajzfilmszerû lesz... de ez már off

Seth
Te meg már a jövõbe is látsz, jó neked

Prince23
Én nem is vitatkoztam... csak leírtam véleményemet.

Akkor nem jön be. Kész. Most min megy a vita. Mindenkinek meg van az izlése szóval ezen hülyeség vitatkozni.
A POP 1,2,3, szerintem is jó volt de a 4-et elcseszik a cell shaderes dologal.
Prince23
Épp ezt írom, h van stilusa, és leírtam, h nem jön be nekem...

Bucser
Egyébként meg sok hülye van itt aki ízlésekrõl vitatkozik ami köztudottan hülyeség mert mindenkinek más az ízlése...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
semmi köze a pophoz...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
27 vagyok és bejön a játék. Mirõl is beszélünk?

oks,thx.

Seth
nem nyomsz irányt,akkor csak simán elkapja

és hogy kapod el úgy a kézzel,h ne üsd meg?

Seth
Elkapod az ellenfelet és hagyod hogy a többi azt üsse,nem téged. Sok sikert hozzá

A 913# hsz-emre help pls.

Prince23
Így van. meg némi prince of persia feelinget is éreztem, de hamar meghalt bennem az az érzés.
PoP 4ever! na az egy barom jó játék. Az a játék, stilusán alapjául, már közelebb áll a pop a dmc-hez. Inkább PoP, ezerszer.

wedge31
Valojában nincs is egy kategoriában ezekel a DMC inkább egy Hack ‘n’ Slash játék.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
Egyetértek. Ennek a játéknak meg van a maga stilusa, és ez ami nekem nem jön be. Még kiírni se, ha másoltról lenne szó. 2 órát játszottam vele. Az eleje sem hatott meg, csak az INTRO-ja!
Rokker punkos 10-en éveseknek tuti bejön a gamma 😄 persze most nem "népírtásról" beszélek<#eplus2>

Képzeld én játszottam az Assassin's Creed-el,a Stalkerrel és a Witcherrel,és nem élveztem annyira mint a DMC-t. Eleve végig sem vittem az utóbbi 2-t,mert meguntam.

a vízesést el kell zárni és átmenni a hídon.

A Style-t támadás nélkül hogy lehet növelni??? Secret Mission 03

Komolyabb játékokkal nem szoktál játszani?
Ott a Mass Effect 2008-ból. Megfelelõen kidolgozott küldetések és több megoldási lehetõség egy feladatra.
De van még az Assassin's Creed, The Witcher, STALKER, Jade Empire.

elitehun
mit kell csinálni miután legyõztük a dokit?
wedge31
Például a ME de igaz nincs sok olyan tipusu játék mostanában.

DarkSector
NA ERRÕL BESZÉLTEM!!!
"Mindenesetre látszik, hogy konzoljáték, szóval teljesen mellõzi az összetett játékmenetet."
MILYEN ÖSSZETETT JÁTÉKMENETRÕL BESZÉLHETÜNK 2007-2008-BAN MUTASS MÁ OLYAN AKCIÓJÁTÉKOT, AHOL ÖSSZETETT A JÁTÉKMENET.
BOCS DE ÉN EZEKTÕL A PRIMITÍV TUDATLAN KIJELENTÉSEKTÕL TUDNÉK SOKSZOR HÁNYNI.<#vomit>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah mert sok wow-os, meg fps online figura, még csak meg sem nézi a játékot, így eséje sincs hogy esetleg megtetszen neki...
A szerencsésebbek meg vették a fáradságot és belekostóltak.
Resi 4-nek is ocsmány lett az átirata, mégis mennyire faxa volt. Mert van egy hangulata a játéknak.

PC-n legutoljára az Infernal-ra emlékszem, ami a tps kategóriában kb ennyire érdekelt, mert azmellett hogy szép volt, még a pályák, az irányítás is jó volt.
És nem naon emlékeztem ottan sem bugokra.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jah ... nem rossz a játék. Felépítés szempontjából teljesen átlagos és lineáris a játékmenet, de a pörgés és a hangulat megmenti nálam az uninstall-tól.
Mindenesetre látszik, hogy konzoljáték, szóval teljesen mellõzi az összetett játékmenetet.

wedge31
Szubjektiv egy lista és csak egy ici-picit elfogult az összegzés<#hehe>

DarkSector
Ezek közül max a kotor, és max a Mass effect ami jó a maga stílusában, de a többi max egyenként jók, de a kategóriájukban elhanyagolhatóak.
Viszont a Devil ezzel ellentétben a kategória legjobbja.
Egyedüle az általad említett Chaos Legion volt ami nekem tetszett, és enne directe nyúlásának éreztem, de azért elmondható, hogy nem volt a DMC elsõ része veszélyben ettõl a játéktól, mert a DMC-hez képest nézve még mindig lekvár volt.
Bár el lehetett vele játszani..
A légiók hívása jó ötlet volt.<#vigyor3>

Seth
De konzolon már elérték bõven (általában 1 hét alatt 😄),szóval tekintsétek ezt a pc verziót egy délutánonként unalmukban összerakott konverziónak

DarkSector
milyen gombok hiányoznak?
amúgy légyszíves egy linket ha tudsz róla.

De a Bioware ezekkel a címekkel többszáz év játéka díjat nyertek, és top eladásokat eredményeztek PC-n, míg a Capcom-nak ez nem jött össze még. Az eladásokat tekintve sem túlzottan jó a PC-s üzlet nekik.

most esik le h tuti ott van ahol a végén bemegy az ajtón...<#szomoru1>

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Heló!
Ennek a videónak tartok a végén: http://www.youtube.com/watch?v=K7rZ6EsiYY4&feature=related
szétütöm a kék micsodát de utána nem tom hova kell menni. Tgnap 1 óraát szarakodtam vele de semmi

És ennek az elején kéne lennem de nem tudom hol van:
http://www.youtube.com/watch?v=Ubs4z_NWCMA&feature=related

valaki tudna segíteni? kössz

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Tényleg 8 óra a játék idõ?
tarti19
Helyes, jó látni, hogy sokaknak tetszett😛
Igaz majdnem fél év csúszással jött meg pc-re is a stuff, de ahogy látom sokatoknak megérte...

Maxtreme
Noh én is kivégeztem. Amennyire nem volt szimpi a 3 (no nem azért mert nem jó game, hanem mert nekem túl nehéz volt) ez pont annyira tetszett. 😊

CalebJoe
Csak egy vélemény a Capcom csak jó játékokat adott ki (kivétel a Megaman sorozat) eddig ellentétben a legtöbb PC-s céggel (kivétel a Blizzard)

pl. néhány Capcom játék:

Resident Evil sorozat: alap
Street Fighter sorozat: alap
Lost Planet: nagyon jó
Devil May Cry sorozat: alap
Onimusha: jó
Chaos Legion: nagyon jó

Bioware:

Baldurs Gate 1,2: sose tetszett
Neverwinter Nights 1,2: elment egynek az elsõ rész
Star Wars KOTOR 1: Star Wars fanoknak alap
Jade Empire: tetszett
Mass Effect: szép de unalmas és monoton

Ez az én véleményem és ezt sem a kisujjamból szoptam ki hanem a majdnem 20éves játéktapasztalat beszél belõlem.
Bucser
A pontok átmentõdnek. Azaz dantenal ujraoszthatsz annyit amennyid neroval volt.

berlinboy6329
Nah elkezdtem én is..10. küldi leölnek mint a xart...A mephistok meg a Faust......Mind1....A játék hozta az elvárt szintet.Már a 3. rész is tetszett,ezzel sincs baj..Viszont az igen,hogy ha veszek egy képességet drágul a többi is :S

Most vettem egy szééééép 5250be kerülõ Max-actot most azzal irtok..Elég sûrûn jön be szalnincs baj,megérte a pénzét,csak az a baj hogy venni kell hozzá exceed2-3at és mindjárt Dante :S

majd holnap nekiugrok egész idáig játszottam.Az idiõta fõangyalellenség(nem boss)kikészit az idióta haverjaival...Viszont mikor elkapom a démokézzel na aaaz a kombó mindent visz.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Bucser
Szerintem meg kifejezetten hiány az ilyen játék PC-re. Ez a játékstílus az egyetlen ok ami miatt hajlandó lennék konzolt venni.

Az agyatlant meg kikérem a játék nevében.. az ilyen egyszerû logikai fejtörõt nem tudod megoldani, hogy a kék zár feloldásához a kardoddal kell nyitni a kék kapcsolót akkor ki is az agyatlan?? Te vagy a játék?

Akkor mit csinálsz majd akkor amikor rébuszokban beszélnek a feliratok, hogy hogyan is kell továbbjutni??

BTW Nero-val sokkal könyebb a játék ahogy észrevettem mint a DMC 3 valaha is volt.

Valaki! Nem tud senki megoldást arra a "bug"ra, hogy a szereplõk nem adnak ki hangot amikor beszélnek? O.o Amúgy a gamet kitoltam: fantasztikus 😊 jah és a hangcuccom 2.1es Logitech. Fülhallgatóval is próbáltam, de semmi. A hardveres gyorsítás meg alapgyorsításon van. kipróbáltam már mindegyiket, de nem adott ki hangot :S valaki legyen szíves 😊
A DMC akármelyik része van akkora játék mint a Mass Effect,a maga kategóriájában.Hogy ez a "kategória" neked nem jön be,az más kérdés.De ez nem a játék hibája...
Ez errõl szól,mész,kötött útvonal,nyomod a gombot mint állat,tanulod meg az új képességeket,kombókat,gyalázod le a démonokat,egyszerre hármat,mindenki pusztul... Aztán jön a 10x akkora fõszörny,akit kifigyelsz,megkeresed a gyenge pontját,aztán azt is lealázod.Tetszik ez a stílus neked?Akkor a DMC egy alap játék.Ha nem tetszik akkor nincs mirõl beszélni...

A pc tulajok meg pont hogy örülhetnek hogy a három nagy, ilyen stilusú sorozatból legalább ezt átírták a gépre,mert a GoD of War-ra semmi esély nincs,és hát a Ninja Gaiden-re se nagyon...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nekem tetszett a 3. Fõleg az a rész amikor Vergillel eggyüt lehetett harcolni.
Rage47
azért, hogy végképp ne értsük a történetet teljesen😄
Tatyla
hu a 3 de szar volt de az 1-et imádtam PS2-ön,a 2-re meg nem emlékszek ...<#ticking>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ilyenkor sajnálom hogy az elsõ kettõ nem jelent meg pc-re.
Klemice
a 2 késõbb játszódik mint a 4?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;