3093
-
NEkem Son of Spardat megadta Devil Hunter után. -
#1364 Akinek a LOST FOREST gondot okozna:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nero: egyenessen-jobbra-balra
Dante: egyenessen-vissza-jobbra-jobbra
-
#1363 Simán amikor mész a story-ban, arra gondolok, de ezekszerint ugyanolyan nehézségi fokok vannak mindkettőnél.
Háát én valszeg rég játszottam a játékkal, és gyakorolnom kell, de szerintem a Devil Hunter is elég húzós lett.
Én lenyomtam az összes nehézséget DMC3-ben, de ott az utolsó előtti, ami a legnehezebb, még az sem éri el ezt a szintet, amit gondolom a TLDK fog nyújtani....
Son of Sparda hol lehet megszerezni?
BP-ben? -
#1362 pedig a DMD adja a super karaktereket :D
milyen jó volt a 3ban unlimited DT-vl nyomulni -
#1361 Mármint a DMC4-ben vagy a Bloody Palaceban? XD
Nekem már Devil Hunter is nehéz volt :S de muszáj lesz Son of Sparda :( Kell a Heaven or Hell :D
-Human
-Devil Hunter
-Son of Sparda
-Dante Must Die
-Heaven or Hell
-Hell or Hell
-The Legendary Dark Knight
elvileg ezek vannak. ebből megvolt a human és a devil hunter. még a heaven or hellt szeretném amihez viszont valszeg kéne a son of sparda mivel még nincs meg ^^ DMDbe meg belegondolni sem merek XD -
#1360 Ha jól tudom, akkor ebben 5 vagy 6 nehézségi fokozatot lehet előhozni... -
#1359 Royal Guard naon durva.
Ez egy védekezésre alapuló stílus.
A repkedő kaszász szellemeknél jó, mert amikor védekezel és elsüti a lézert, akkor gyors ellentámadás: célzás+előre szúrás, és lebénul, annyira, hogy szét tudod darabolni a kardoddal, és nem fog elrepülni...
:P -
#1358 Oh, sztem nem mondta senki hogy Dante gyenge :D Csak jelentősen eltér Nerotól... szal miután megkapja az ember Nero után, és nem játszott még a hárommal, akkor tényleg nem tűnik valami erősnek ^^ Viszont a végére darálok vele mindig :D Swordmaster+Gunslinger ftw :K
Trickstert még nem tudtam tuningolni pont híján az így kimaradt, Royal Guard szintúgy. + Úgyhallottam Royal Guard a proknak való :P azok kezében viszont nagyon durva O.o (Royal Release elvileg Bossoknak fél életét leviszi)
Kipróbáltam Bloody Palacet... Hát 17. szintig jutottam :K Ott a Blitz megölt... és elvileg a későbbiekben van olyan hogy 2Blitz meg egyéb szörnyek O.o Néztem youtubeon hogy ölik meg... Hááááát... Nem semmi :D Neroval 46sec a leggyorsabb amit láttam ^^ Dantéval gyorsabb :D de szvsz nehezebb is... -
#1357 Mivel nem tudok egyszerre sok időt fordítani Dante-ra meg Nero-ra, ezért még csak most értem el Dante kalandjához.
És először meg kell mondjam megillyedtem, mert azt hittem, hogy Dante nehéz lesz, mert sokan riogattak ezelőtti hozzászólásokkal, hogy "Dante-nak nincs semmi speckó mozgása..." meg hogy "nehéz vele menni..." stb.
Háát én nem csalódtam Dante-ban, sőtt ezt nem is gondoltam volna, hogy a készítők belerakják ebbe a részbe Dante szinte összes mozgását a 3.részből!
Akiknek meg nem jön be Dante, és nem játszottak még a 3. résszel, annak íme egy kis segítség!
Mindjárt vásároljatok a tulajdonságaiból, de legfőképpen a Style-ekből.
Na ez Dante Speckója.
És ezután a gamepad-on legalábbis a kereszt irányokkal lehet iszonyatgyors váltást kezdeményezni a stílusok között, amik az előző leginkább a 3.részben jellemző mozgásokat hozza elő.
PL:
Fegyver stílusban pl a Nero esetében használt megragadás gombra, extra tüzelési poziciókat lehet felvenni. Mint a talajon állva, mint a levegőben egyaránt.
Kadrmesterként, pedig elég gyorsan fog hadonászni a kardjával, amivel megspórolhattok egy hosszabb kombót...:D
stb...stb..stb...
Eddig tutira ez a legjobb része a sorozatnak, már csak a démon alakokból vagy a fegyókból lehetne egy cseppet több, de már így is király, hogy ezeket a style-okat áthozták Dante mester számára.... -
#1356 kösz! -
#1355 Rosszul sikerült az előbb a kép.
Na talán most:
-
#1354 Egy tipp:
Akinek netán nem megy a jobb analog karral a kamera mozgatása (oldalirányba), az indítsa el a könyvtárban a DMC4Launcher.exe fájlt és menjen a controls-ba.
Itt állítsd át a gombkiosztást a 2-es változatra, és utána a jobb oldalon a Z illetve az RZ-t cseréld fel.
Hogy pontossan ez legyen:
[img]http://images.netbag.hu/20080719/18480782689.JPG[/im -
#1353 Én minnya Devil Hunter-en kezdtem, mert nem tudtam, hogy a Human illetve Devil Hunter a nehézségi fokokat jelenti.
És azért így egy cseppet húzós volt mert nem játszottam már egy jó ideje a sorozattal.
Úgyhogy aki nem akar szenvedni, vagy még nem ismeri a sorozatot, mindenképpen a Human fokozaton csinálja meg először, mert addig is fejlődik a karaktere, és utána már ha végzett, akkor fejlesztés mellett vághat neki a Devil Hunter-nek, és utána a következőnek. -
#1352 Jah az HC játékosoknak jo
Legalábbis nem árt, ha előtte a régi részeket is megcsináltad nehéz fokon. -
#1351 én belekóstoltam a dark knightba :D első pályán kudarc volt lehet hogy az automatic miatt :D -
#1350 -
cumfu #1349 Nem lehet h a hagnál kell beállítani, hogy a hardvergyorításon vagy min? Am a 3.al kapcsoaltban félreértettél nézz be oda is :) -
ShaiHulud #1348 meg hatasos ellenuk, ha agyonlovod oket lofegyverrel es akkro szepen leesik rolluk a vedokoppeny es leesnek a foldre. -
ShaiHulud #1347 3nal sokkal konnyebb volt devil hunteren. -
#1346 NYOMOKBAN SPOILERT TARTALMAZ!!
-------------
SPOILER!
-------------
Na sikerült megcsinálni Devil Hunterben is... Így human után sokkal nehezebb volt :S Főleg a vége fele. Legtöbb helyen javítottam, bár inkább az idő miatt, illetve egy-két helyen a style miatt :D ugye több képességem volt. Aztán végefele Dantéval véletlen benyomtad Automaticot és onnantól úgy maradt :\ egy-két alkalommal gáz volt mikor nem azt csinálta a karakter amit akartam, viszont mégis örültem hogy Neroval végre tudtam használni a tüzes támadásokat... Legnagyobb rontásom S-ről D-re volt xD Gold Orb, Continue is volt :\ Utolsó előtti pálya, a kockás... Szivatott nagyon a gép :( Majdnem minden ellenfeles mezőre ráléptem, Agnus meg ilyen geci életszívó technikát használt :\ Sanctus Diabolico is durvább volt :D nem ment le elsőre, de mégis könnyebb volt mint Angelo Agnus ^^ Mondjuk mákom volt :D Harmadszorra vagy negyedszerre már nagyon pipa voltam, alig volt élete, és elkezdte azt az imba kardos támadását... Na ugye nyomtam mindent, és így szerencsével menetközben megfogtam busterrel!! Smokin' Style, és instant kill XD (majdnem 2 csík HPja volt, több mint nekem) Szal azért mák is kellett :D
Kaptam Karakter képeket, meg még egy végigvittem a játékot artot. 7 van belőlük. Ez nem tudom hogy áll össze :S H-D-S ? ez mondjuk 3. Esetleg még Bloody Palace. De ez csak 4 lenne. Vagy akár ha Humanon viszem végig megint akkor is kapok újat? Vagy Son of Sparda után kapok még 2 nehézséget? Bloody Palace helyett meg beugrott a Dark Knight mód.
-------------
SPOILER!
-------------
NYOMOKBAN SPOILERT TARTALMAZ!! -
KremPeti #1345 HI!
Sikeresen végignyomtam a gamet, istenkirály volt!
Nem lehet megfogni az ellenfelet Dantéval. Különben is nincs rá sok szükség, mert az aprób eszközök amiket kapsz a bossoktól, sokat segítenek. PL: Pandora box, Lucifer,... -
#1344 win probléma lehet. -
skygt90 #1343 hi! danteval nemlehet lefogni az ellenfelet úgy mint neroval ? mert így sokkal nehezebb velük végezni :S......valami nagyon erős támadása nincs dante-nak ? -
#1342 hmm -
#1341 -
Dante93 #1340 Valakinek ötlete a problémámra?#1330 -
#1339 Kis segítség, a repkedő fekete szellemeknél:
Azok a szellemek, akik valami kaszával a kezükben támadnak, azokat igaz, hogy megfogni nem lehet, és nehéz megütni őket, de ha 3x megérinted őket, és elszívod az energiájukat, akkor egy rovar formában a földre zuhannak, és így már könnyen végezhetünk velük. -
#1338 Eddig úgy látom, hogy nehéz a játék elégé, de nem lehetetlen. csak ki kell ismerni az ellenfeleket. -
#1337 Eddig részemről ez a játékban a legfaxább rész!!!
Nagyon durván megcsinálták!
-
#1336 xDxD -
#1335 :D -
ricsimaster #1334 Írja hogy üzemanyag befecskendező-s motor van a kardjában :) -
NiGhTM4R3 #1333 "FATAL ERROR
D3DERR_INVALIDCALL : mpD3D->CreateDevice(mD3DAdapter,md3DDeviceType,IMain->mhWnd, D3DCREATE_HARDWARE_VERTEXPROCESSING | D3DCREATE_MULTITHREADED | (getCaps().puredevice?
D3DCREATE_PUREDEVICE : 0)"
Ezt írja ki. Geforce 9800GTX-es kártyám van, elvileg a legfrissebb directx 9, és XP-m van.
Na erre van valakinek ötlete? -
NiGhTM4R3 #1332 Az befolyásolhatja, hogy nem az alapértelmezett mappába telepítettem?
-
NiGhTM4R3 #1331 Szerintem Human, mert arra következtettem hogy az a "kezdők" számára van.
Ergó a Devil Hunter tapasztaltabbak számára van. Mintha ezt írta volna ki a játék. -
Dante93 #1330 Hi mindenki, végre nekem is megvan ez a király game csak az a problémám, hogy amikor az emberkék beszélnek az átvezetők alatt nincs hang van erre valamiféle megoldás? Választ előre is kösz! -
#1329 neked volt igazad :). a helyszínen adta magát :) -
#1328 gyerekek.. leültem és a gamepaddal akartam csatornát váltani a tv-n.. komoly problémák kezdődnek :D -
#1327 utánanézek. Ez ugyanolyan mitn a Dual Action csak rezeg? -
#1326 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A tárgyak árnyékait figyeld, és az alapján el lehet tájékozódni.