3093
-
newhenry34 #1285 azt mondom, arra vagyok most, utána jön a 4 irány középen a dísszel, elmeek egyenesen, utána a többi iránynál már nem jó -
#1284 ház bal lenn lépcső alatt... ha Danteval mész akkor már voltál ott -.- -
newhenry34 #1283 Bemegyek a házba, ott nincs semmi max a tojások, felfele nem tudok menni mert oda kéne a kar amivel áthúzza magát, lent meg oda lyukadok ahomit írtam. :S -
#1282 #1274 re semmi? :( -
#1281 Tényleg. Karakterválasztásnál mi az hogy Automatic? O.o -
#1280 Ez a lényeg. -
#1279 Nem hanem "human" vagy "devil hunter". Csak azért mert én az elején Devil Hunter módban játszodtam és elakadtam. ezért gondoltam megpróbálom az elejérő Human módban és ott néha ha belépek egy másik pályarészbe akkor kifagy. -
NiGhTM4R3 #1278 Milyen módban?
Mármint directx 9 vagy 10? Az előbbi.
Mivel eddig 20 percet játszottam a játékkal, utána reinstall után sem enged, így nem sok pontosabb infót tudok. De kezdő fokozaton, és azt a valamit automatikusra állítottam.(nem tudom mi volt, a kérdés ennyi volt: automatikus vagy nem - írhattak volna vmi leírást mit is állítok be)
De ezek miért fontosak?
Ilyen még nem volt. Egyszerűen hibaüzi és semmi :S -
#1277 Juss el a hídig, ott alatta menj be, utána ház, utána megint az árnyékos rész, utána boss.
Ha jól emléxem -
newhenry34 #1276 Hali!
Elakadtam és segítség kéne, a másik sráccal megyek már (valahol 13-14 küldi), nagy nehezen megléptem a kastélyból, de mindenhol lila füst, van az a rész ahol 4 irányba elágazik és csak 1 jó, ott próbálkozom, de a 2ik ilyen elágazásnál akármerre megyek mindíg harc lesz. Help Pls! -
#1275 Sziasztok!
No végig játszottam a játékoté s ezzel kapcsolatban írnék egy rövid szösszenetet. Vigyázat szpoilert tartalmazhat!
Mikor a játék elején bejött az intró és megláttam azokat a fura lényeket, amik egy elfuserált cirkuszi rongybaba mintájára készültek néztem egy nagyot "Ez meg mi a fene?" felkiáltással és lefele gőrbülő szájszeglettel néztem tovább. Aztán rájöttem hogy az aláfestő zene fantasztikusan illik az egész szituációhoz és a megvalósítás ahogy Néró kúzd azokkal az izékkel igen csak látványos. Folyt tovább a bejátszás és már kezdtem beleélni magam, hogy egy filmet nézek végig, nem is egy játékot. Aztán az az epikus csata Dante és Néró között, rögtön az elején... Nem győztem tátani a szám. El is telt vagy egy perc mikor ráeszméltem hogy már enyém az irányítás. Sajnos gémpad nem lévén a kézkitekerős, végtagelgémberítős, csuklómegfájtdítós billentyűzetet használhattam. Azonban a csaták és az átvezetők fílmszerűsége elvonta a figyelmemet. Hamar azon kaptam magam hogy már jócskán elmúlt éjfél és én még mindig játszok "Na még egy pályát, na mégy egy pályát..." és nem tudom letenni. Persze a fáradtság győzött, de másnap amint felkeltem rögtön rányomtam a Power-RunDMC4 gombra. Miután végig vittem nem győztem csodálkozni hogy a.)Milyen jó volt, b.) Mennyire lekötött. Meg kell mondjam az utóbbi években nem volt olyan játék ami ennyire lekötött volna és ennyire élveztem volna. Annyira hogy még be is rendeltem hozzá egy Gémpadot, hogy azzal tolhassam végi újra. Egyszerűen nagyszerű ez a játék.
Grafika: Pompás, mesés, csodás. Fantasztikus munkát végeztek a készítők, és az átvezetők is mesésen kidolgozottak. A helyszínek változatosak és részletgazdagok, bár negatívumkét annyit hoznék fel hogy néhány hely eléggé labirintusszerű lett.
Hangok: A zene tökéletes harmóniában áll a játékmenettel. Kemény ahol annak kell lennie, lágy ahol éppen azt várná az ember.
Játszhatóság: No ez az a faktor ami számomra a maximális értéket képviseli. Mint fentebb említettem, ennyire már régen élveztem egy játékot.
Irányíthatóság: Itt azért már van egy kis bibi, ugyanis billentyűzettel eléggé nehézkes a dolog, de szokható. Azonban 2-3 óránként ajánlatos tornagyakorlatokat végezni hogy a csuklóban és az ujjakban hejre álljanak a dolgok
Történet: Mivel az előző részekhet nem volt szerencsém (bár ezek után a 3-at beszerzem az tuti), ezért nem értettem 1-2 dolgot teljesen, de még így is izgalmas, fordulatos a történet.
Nálam könnyedén elérte a 10/10-es értéket. Fantasztikus játék amit mindenkinek tudok ajánlani akik szeretik a stílust.
u.i: Helyesirási hibákért, elgépelésért elnézést kérek. Kapkodva írtam meló helyről és nem néztem át.
-
#1274 hali.
segítség kéne. a 8adik pályán vagyok, ahol van 1 kereszteződés. ha jobbra megyek vagy ha balra akkor "bezáródik" a mögöttem lévő kapu és előjön pár démon. ha kinyírtam őket akkor megjelenik 1 portál ami visszarak a kereszteződés elejére. ha egyenesen megyek tovább akkor meg automatán visszarak az elejére. remélem érthető voltam :) szal ott mit?? -
#1273 ok csak nem nagyon tudok angolul :) csak úgy nagyából értem. keresek magyaritást sztem -
#1272 sztem leírja a tutorial
buster sword buster -
#1271 Hali a 3 madik küldiben a templomban vanna azok a Gyro Bladek azokkasl mit kell csinálni hogy lehet hasznélni ? -
PunkZoli #1270 hja azóta már sikerült csak kecinehéz volt... :\ -
#1269 ugyanaz ami a 11.nél amikor belement a szoborba :)
busterezni kell a kezét :) mindkettőt -
PunkZoli #1268 ucso főbossznál mi a here van amikor már szakállas?:D -
#1267 Nero karja már születése óta démoni eredetű és Dante felbukkanásával aktiválódott újra. -
#1266 Mert mind2en féldémonok.
Hogy Nero konkrétan ki azt nemtom. Volt rá több utalás is hogy Spardahoz kapcsolható ő is de konkrétan nem mondták :S -
hoops #1265 helo, lehet hogy hülye kérdés de dante miért vagy mitől halhatatlan? és nero gipszben lévő keze mitől lett démoni kéz? -
#1264 nekem hál istennek, lekopogom eddig semmi gond nem volt vele
annyit észleltem hogy a capcom és egyéb logók után sokat bootol ami kijön a now loading kék kis felirat -
mikiking #1263 Hogy létezik ez a picsába ??? Megöltem azt a sárkányt,vagy mi az a 7. pályán...pont amikor megölöm mutatja,hogy elmegy,megáll a kép. a hang megy még kicsit,és kilép a játékból....miért vanez igy megbuzisodva ? -
#1262 milyen módban játszól? -
NiGhTM4R3 #1261 Tudom, hogy van külön exe-je, és nem is mondtam hogy a directx 9-cel van a baj - egyszerűen ezt írja ki.
Tehát van valami ötlet miért?
Újratettem a játékot, ugyanez. :S -
#1260 Nekem sokszor memória hibák szoktak előjönni... -
#1259 nem azé DX9.exe mert azzal van baja, hanem mert van benne DX10-es mód is, annak meg külön exeje van...
mostanában amúgy videók közben NÉHA kifagy ugyanígy a gém nekem. Devil Hunter módban, eddig nem volt gond. -
NiGhTM4R3 #1258 Hali, délután feltettem a játékot, tutorial pályát végigjátszottam.
Most mikor indítanám el, errort ír:
"DevilMayCry4_DX9.exe - Alkalmazáshiba
De hát saját maga tette fel a directx-et, és délután jó volt.
Ötletek? -
#1257 szpojlör -
#1256 Titkos küldetések
1-2-3-10
"Ha valami kérdésetek lenne, írjatok privátot"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Secret Mission...amit eddig találtam:
SM1 - Az elején, mikor megkapod a koponyát, és azzal kell átrugaszkodnod, az épület tetején kint a szabadban, akkor az egyik folyosón a kanyarban lesz egy oszlop, és rajta egy egy papír, amibe belevágtak egy tőrt.(Nem lehet eltéveszteni)
SM2 - Mikor a kastélyban 3-4 misszió környékén, 4 szobrot kell összeszedned az egyik U alakú folyosón, ottlesz 2 darab már alapba, ha fogsz a szobrokból 1-et, akkor a baloldali szárny végén a kék páncélt törd szért vele, és mögötte lesz a falon.
SM3 - KB az 5. misszionál ahol a temetőben azok a szellemek először támadnak meg, a megölésük után a továbbvezető lépcső alatt lesz a falon.
SM10 - Ha a lépcsőn felmész a SM3 után, akkor az ajtón belépve balra fennt egy ovális alakú tükör mögött lesz!
-
#1255 http://en.wikiquote.org/wiki/Devil_May_Cry_4
nem tudom mennyi van benne ami érdekel -
#1254 Értem.
FRAPS-al feltudod venni szerintem. -
#1253 Hát ha elinditom a játékot akkor ott a video nézhetem van felirat is. De én a játék könyvtárában találtam meg a videót, viszont az csak videó mivel a feliratott a játék teszi rá, nyelvtöl függően...
na hát nekem az a szöveg kellene angolul ami alatta megy...
szoval ezt a játék feliratok közül kellene kiszedni...
vagy nemtudom...
esetleg nem lehet valahogy valami programal a videot felvenni, amikor rajta a felirat?
-
#1252 Az Options-ba bekapcsoltad a Subtitle-t? -
#1251 Én nekiálltam :) viszont Danteval valahogy nem jön be annyira :S megint nehéz megszokni -.- ráadásul nehezebb módban kevésbé van rá lehetőség is :D -
#1250 az eléggé ismétlődő pályák miatt kétszer is meggondolom nekiálljak-e magasabb fokozatokon :\ -
#1249 Felirat?
Ez szerintem nem olyan egyszerű, hogy megnyitod a fájlokat jegyzettömbbel és átszerkesztgeted. -
#1248 Helo.
Program inditásakor ami bejön intro, elég komoly...
na most a videót megtaláltam már... viszont felirat nincs rajta... :S
nekem pedig kellene (igen komoly ahogy beszélnek benne, de jolenne olvasni is, mert nem vágom angolt anyira)
Szóval kérdésem az lenne, hogy hol lehet a felirat, milyen fájlban kotorásszak?
Egyálltalán játékben lévő feliratok hol vannak?
ez az a videó
01:11 től jó, az eleje szar -
#1247 előre tudtommal nem lehet gurulni csak oldalra -
Attlen2 #1246 Hello! Tudnátok segitenni? Hogy lehet előre gurulni azt irja ki, hogy: Space+back+LF+I szval, hogy lehet mert sehogyse megy?alapbeállitáson(billel játszok)??