Devil May Cry 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt jegyzem meg hogy még joy-jal is leestem párszor, billentyûzetrõl nem csodálom, hogy 5x annyi bosszúságot okoz
PSN ID.: Beegabor
@
http://images.netbag.hu/20080711/18220296397.JPG
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Most tartok a 10 fejezetben.Danteval még nem voltam.Most vittték el acsajt vmi kyrea-t.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Aki ezt a részt Danteval meg tudta csinálni, fogadja elismerésem.
Anno Neroval is szenvedtem itt 1 sort, de most még kissé durvult is a helyzet. Már kb 40x megpróbáltam, nem igazán ment..
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Itt mit kell csinálni?
@
Jott a negyedik resz demoja, a golden axe ota nem jatszottam ilyen agyatlan kaszabolossal gondoltam egybol, ami nagyjabol helyen is van. De valahogy tenyleg az aprosagokban, a reszletkre figyelve jon elo a jatek sava borsa, igy konnyen magaval tudja ragadni az embert.
--
Szerintem osszehasonlithatatlan a prince sorozattal teljesen mas tema, illetve jatek stilus a ketto. Ott inkabb ugra-bugra, ugyesseg kell itt meg mindig marad az agyatlan kaszabolas combokkal.
Igy nem mondanam, hogy az egyik jobb mint a masik, kinek melyik stilus jon be jobban. Mindketto remekmu a maga kategoriajaban.
szerintem
Ajanlom figyelemedbe a k-pax cimu filmet, tizedik nezes utan remelem azert felig-meddig sikerul felfognod mi volt a mondani valom 😊
Na de nem offolom jobban szet a topikot. Elvegre ez nem az ingyen hivhato lelki serultek gyujtohelye 😊
szerintem
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
@
Szoval a Secret missziok 1-4 igitt!!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Pavag
igen tudok székelyföld rulez......
ellenben sokkal egyszerûbb helyeken elakadtam párszor O.o illetve mondjuk úgy hogy ... eltévedtem XD
nagyon jó gém 😄 végre Dantéval megyek. Kicsit szokatlan az irányítása Nerohoz képest... (nagyon)
kombózi még nemigen tudtam :S
@
<#pias>#pias><#taps>#taps>
Remélem tudtok segiteni a 8. pályán vagyok a kígyó után és azt a küldetés, hogy hagyd el az erdõt (sztem). Na de én már visszamentem egészen a pálya elejére és semmi. Megtudnátok mondani merre kell menni?
Köszönöm
Ne itt jatszd az oreg, bolcs embert kerlek, mert hamar elverzel ilyen "kinek nagyobb a szerszama" stilussal. Van itt eleg sok egyszeru arc, nem kell tobb 😊
koszi
szerintem
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/