Devil May Cry 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Na most jönnek majd azok a hozzászólások, hogy ez egy fos játék mert ennél meg annál a résznél nem tudnak átjutni,mert szar az irányítás.
Itt jegyzem meg hogy még joy-jal is leestem párszor, billentyûzetrõl nem csodálom, hogy 5x annyi bosszúságot okoz

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
Na végigvittem... kb 8 óra játékidõ lehet ^^ végülis nem néztem meg. jó volt 😄 tetszett nagyon ^^ vége is 😄 meg minden ^^

@

Blekk Síp
Uccsó kép és abbahagyom, de tényleg nem tudom mit csinálok rosszul.

http://images.netbag.hu/20080711/18220296397.JPG

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Blekk Síp
Tudom, space+L, de a 2.ról nem tudok tovább ugrani... Na mind1 még próbálkozom.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Klemice
ugrasz elõre és devil bringer

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Klemice
énmegcsináltam az ugrás gombbal kell vacakolni 1sugárlenn 1sugár fenn-> röviden nyomod meg a többinél hosszan ahol meg több sorban jön ott air hike

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Blekk Síp
Itt sehogy sem bírok a 2. szarságról átugrani azon a falon, vmi TIPP?

Shep
Elvileg 20 küldetés van, tehát gondolom nem igényel túl nagy matematikai mûveletet, hogy kiszámold 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

The Protector
Hy.Vki megmondaná hogy mennyi van vissza a gameból?
Most tartok a 10 fejezetben.Danteval még nem voltam.Most vittték el acsajt vmi kyrea-t.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Maxtreme
Na asszem én most hagytam abba a játékot.
Aki ezt a részt Danteval meg tudta csinálni, fogadja elismerésem.

Anno Neroval is szenvedtem itt 1 sort, de most még kissé durvult is a helyzet. Már kb 40x megpróbáltam, nem igazán ment..

elitehun
azon már tuljutottam. az után mit kell csinálni azzal a forgó bizbasszal?
The Protector
Be kellett menni egy nagy ajtón!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

elitehun
ez elõtt mkit kellett csinálni hogy ide eljuss?
Seth
Itt semmit, haladj másfelé. Sztori szerint aktiválódik majd ez a cucc ( csak egy ilyen ugró platform,hogy leröviditsd az utat,ha kolbászolsz )

Hali!

Itt mit kell csinálni?

Seth
Szerintem még írja is, hogy arra kell menni amerrõl a nap süt. Nézd az árnyékot ,az alapján be tudod már határolni merre kell haladni

Prince23
Látom nincs crack-je... ez h lehet? a gbw-ön

killecske
Hali

Valaki nem tudja a választ a #741-re?

armageddon666
Nekem bejön ez a stílus ^^ látványos darálás 😄 sajna nem sok ilyet láttam PCre :S emellett viszont van egy fasza története is, jó karakterek, jó graf ^^ más nem is kell

@

Seth
1-2 nem volt PC-n, max a 3. részt láthattad

alma2
Hogy a jatekorol is szo essen reszemrol, az elozo reszeit konnyeden atugrottam. Talan a 2-ot lattam de olyan ocsmany volt pc-n, hogy nem volt az a kulso inger, kenyszer ami ravett volna, hogy leuljek ele huzamosabb ideig 😊
Jott a negyedik resz demoja, a golden axe ota nem jatszottam ilyen agyatlan kaszabolossal gondoltam egybol, ami nagyjabol helyen is van. De valahogy tenyleg az aprosagokban, a reszletkre figyelve jon elo a jatek sava borsa, igy konnyen magaval tudja ragadni az embert.
--
Szerintem osszehasonlithatatlan a prince sorozattal teljesen mas tema, illetve jatek stilus a ketto. Ott inkabb ugra-bugra, ugyesseg kell itt meg mindig marad az agyatlan kaszabolas combokkal.
Igy nem mondanam, hogy az egyik jobb mint a masik, kinek melyik stilus jon be jobban. Mindketto remekmu a maga kategoriajaban.

szerintem

alma2
A ket szo kozul csak az egyiket ismerem, de latom nem tudsz felulkerekedni onmagadon. Gondolom lattal mar igen sok filmet ami kb arrol szol, hogy az ember a sajat kis vilagaba menekul, akar teszi ezt a sajat nyelvezetevel akit senki nem ert, vagy eppen jokat tarsalog a kepzelt barataival, ellensegeivel.
Ajanlom figyelemedbe a k-pax cimu filmet, tizedik nezes utan remelem azert felig-meddig sikerul felfognod mi volt a mondani valom 😊
Na de nem offolom jobban szet a topikot. Elvegre ez nem az ingyen hivhato lelki serultek gyujtohelye 😊

szerintem

Seth
Menteni a pálya végén,mielõtt kezdenéd a következõt. Pálya közben hiába mentessz

Heló! mgöltem azt a tüzes micsodát! Utána vagyok amikotr a képernyõt zétlövik az jelenti h vége a pályának? A hidasnál elmentettem e mire betöltöttem a pálya elejétõl kezdtem a játékot. Hlehet menteni? Ja és játék közben kilépni a játékból? Erre még nem jöttem rá. (Alt+F4 azt csá) 😄

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

armageddon666
Miután a kígyónõt megöltétek menjetek vissza az épületbe, és a kamera odazoomol ahova menni kell ^^ (na speciel itt többet baszakodtam mint ami utána jön fejtörõ -.- nem tudtam rájönni hova menjek xD)

@

macleod2005
Na elakadtam én is, itt:

innen merre, hogyan?

Attelee
Na bazz!A video beszurást még gyakorolni kell!Na majd kitöeli a nagyokos!
Szoval a Secret missziok 1-4 igitt!!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Attelee

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Attelee

már adom is holnapután megyek dolgozni odajöhetsz érte
Pavag
igen tudok székelyföld rulez......

Attelee
Secret Missions 1-4 ig!

elitehun
te tudsz románul?
Seth
Én is pápai vagyok, megveszem tõled párezerért.... ^^

armageddon666
én nem akadtam el 😛PP csak el kell olvasni a feliratokat és akkor máris alap hogy mit kell csinálni 😄 szerintem 😄
ellenben sokkal egyszerûbb helyeken elakadtam párszor O.o illetve mondjuk úgy hogy ... eltévedtem XD

nagyon jó gém 😄 végre Dantéval megyek. Kicsit szokatlan az irányítása Nerohoz képest... (nagyon)
kombózi még nemigen tudtam :S

@

Na vége eladom a játékot meek dolgozni.<#worship>

szucs pulá
<#pias><#taps>

killecske
Helló

Remélem tudtok segiteni a 8. pályán vagyok a kígyó után és azt a küldetés, hogy hagyd el az erdõt (sztem). Na de én már visszamentem egészen a pálya elejére és semmi. Megtudnátok mondani merre kell menni?

Köszönöm

The Protector
Vdd vissza a hardveres hangygyorsítást.Nem tom hogy kell.de az assasins ban is az oldotta meg sok embernek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

alma2
Nem jott meg az aktualis havi playboy elofizetesed, igy nincs mire kiadni a gozt ? Gyulik a feszultseg benned mig lassan szet nem robbansz ?
Ne itt jatszd az oreg, bolcs embert kerlek, mert hamar elverzel ilyen "kinek nagyobb a szerszama" stilussal. Van itt eleg sok egyszeru arc, nem kell tobb 😊
koszi

szerintem

dante3
Nem kell tovább spilázni, szétku..játok a topikot a kakaskodással! Szuszaaa!<#buck>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

berlinboy6329
Vki?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Ne a korommal gyere gyökér, de a szint még 30-35 évesen is magasabb mint a tiéd fiam.

Maxtreme
Büszke lehetsz magadra hogy 30-35 évesen eddig terjed az IQ szinted öreg :-)

igen köszi! Amúgy nem akadtam el csak este volt és már nem akartam vele szarakodni, de gondoltam. Asztem ez a játék annyi h van egy pálya és végigyilkolni mindent és egy út van. (nem kell bolyongani) De nem. Sztem egész jó játék, és 7600gs-el is bírja a gép high-on. 😄

elitehun
igen ott vissza kell menni abba a kék körbe ahol tudod használni a karod hogy átlendülhess és ott vissza mész egészen addig amíg bal oldalt látsz egy deszkát azon átmész és onnan csak egy út vezet. Remélem érthetõen írtam le
van olyan jó 😊 Sõt! Még übereli is bõven 😊
1. vagy 2. nem tom még az eleje 😛

elitehun
Mármint a PoP-al nem játszottam ezzel igen xDxDxD<#falbav><#falbav><#falbav>
elitehun
én nem játszottam vele de nagyon jó játék. Itt fõleg a gondolkodáson és a harcon van a hangsúly. A grafikája az gyönyörû és nem is kell erõs gép hozzá. De ha visszaolvasol akkor láthatod hogy mindenki 10 vagy 9 pontot adott rá. Sztem rohadt jó játék<#eljen><#eljen><#taps><#taps><#taps>
berlinboy6329
Az miért van,hogy ha MSaa-t pakolok a gémre akkor lelassul?Lassan,nem akad csak lassabban mozog és a gombokra is késõbb reagál mint mikor nincs rajta semmi.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/