3093
-
#1485 amúgy a 3 sokkal jobb mint a 4 :)
taktikázni kell hogy mit viszel magaddal milyen stílust választasz
mondjuk a végén úgyis ebony&ivory+ kalina ann noman rebellion és beowulf swordmasterrel vegyítve :) -
#1484 Ennek "örülök" x.x
Bár még mindig nem értem a különbséget (értem mit ír csak ... na midn1 :D) asszem a Gold jobbnak tűnik xD
nehézséget amúgy DMC3-ban hol lehet állítani? vagy már a Gold meg Yellow is az? Csak mert ez nem illik az ilyen Dante Must Die szerű elnevezésekbe xD -
ShaiHulud #1483 soot az nem is boss, hanem csak egy kis csicska:P (bar boss csikja van de az ne erdekeljen) -
ShaiHulud #1482 forditva
Choosing Gold will allow you to continue from the exact point your weak-ass gaming skills ultimately failed you if you have a Gold orb. It will also allow you to continue from the last checkpoint an infinite amount of times. Yellow requires you to use a Yellow orb to continue from the last checkpoint.
es igen dmc3 hardon nehezebb mint dmc4 devil hunteren. szal ebben is rossz pont a dmc4nek. dmc3t en dante must die nehezsegnel hagytam ott, az mar nem igen akart sikerulni, meg ott mar unalmas is votl. -
#1481 Ott támadok fel: vagyis Continuera nyomva vagy mi? :S azt nem szeretném mert akkor punishment van :( vagy nem értem XD na mind1 :D megyek vissza próbálkozni :D olyan nincs hogy első boss kiüt xD -
#1480 gold: mission elejétől kezdi, ha kampec
yellow: ott támadsz fel, ahol kampecolsz (kb mint a yellow orb funkcioja)
amugy játsz vele, ha 5x-6x meghalsz, akkor felajánlja magátol az easy modot, azzal nyomd végig 2x, akkorra tuti minden maxon lesz, és hálle lujja, nyomhatod normálon, akkor kb easynek fog tünni az is, aztán bird végignyomni hardon :D a bestia azért elég huzos, kell oda azért szentelt viz, legalábbis hard-on :) -
#1479 lol... DMC3 sokkal nehezebb mint 4 O.o vagy csak nagyon más? HP sokkal gyorsabban fogy, és már az első boss megöl :( nagyon korán adja be eleve... O.o az a kaszás csávó...
amúgy jópofa :D Dante nagy arc ^^ DMC4ben érettebbnek tűnt :D az arc animációja nem az igazi de ezt leszámítva fasza lesz érzem :P csak jussak túl a legelején xD
Gold meg Yellow választható kezdésnél. Ezek mik? olyan mint a Human és a Devil Hunter? -
#1478 amúgy engem elszomorít kicsit hogy a super karaktereket használva büntetést ad, de nem is akár milyet .. -
#1477 sajnos. mind1. nemsokára befejezem ezzel a 4et és azért jó lett volna. -
ricsimaster #1476 Kövezettek meg de én nem tudok bill nélkül játszani :) csak azzal tudok :) de azzal nagyon jól ;) -
#1475 hát nem tudsz menni vele mert nincs analóg stick :S -
#1474 nem is ismeri fel. ettől függetlenül használja, "csak" menni nem tudok vele :(. ez a kis szutyok van. -
#1473 nekem 120%osan működik minden
srácok ne hajtsatok a bónusz karakterekre annyira mert büntetésnek kiírja ha használod...
így S helyett C-t ad A helyett D-t :\
de nagyon pöpec azt sem tudom mi van csak tölti az EX-et meg nyomat mindent :D -
#1472 Fel sem ismeri? nem ír ki neki nevet? -
#1471 nekem az a "kis progi" nem támogatja a kontrolleremet :P lol -
#1470 utánanézve nem egyéni probléma volt az analog karok felcserélése. patcheltem, volt mellé egy ilyen kis progi amivel a kiosztást belehetett állítani, és természetesen nem működött... így jegyzettömbbel kellett saját kútfőből átírni az iniben a dolgokat :\ a 2 kart sikerült visszacserélnem, már csak a gombokat kéne jól beállítanom ^^ -
#1469 teljesen jó konzolport. -
#1468 hát úgy vettem észre többet kell beállítani mint 4-ben de aztán rájöttem hogy nem...
másrészről mindenáron bal analógra rakja a mozgást, a billről csomó gombot nem ismer fel, szal ez asszem felejtős lesz a kurvaéletbe pedig úgy játszottam volna vele :\ faszomkonzolport abból is a szarabb :\ mert nem hiszem hogy ennyire inkompatibilis lenne gamepaddal hogy a 2 analógot felcseréli, de ha mégis, akkoris a kibaszott billről a space ctrl shift egyéb geciket faszért nem lehet beállítani?! faszom most gecire felkúrtam magam -.- -
ShaiHulud #1467 ugyertem menet kozben lepegetett ki neha, cutscene kozben. de mar nem izgat 2 nap eleg votl ebbol a jatekbol:D -
#1466 még több gomb?:| -
NiGhTM4R3 #1465 :D
Erre nem is gondoltam, jólvanna aki a stratégiához van szokva annak furcsa itt minden. -
#1464 ez kész :\ itt mégtöbb gomb van O.o de a legzavaróbb akkoris hogy jobb analógra rakja :\ bazz a végén még billel fogom nyomni -.- -
#1463 leszedtem DMC3t... hát menüben nem tok lépkedni xD jobb analóggal kell menüpontok közt választani arra rájöttem :D de a többire nem ^^ feladatkezelőből kellett kilőnöm a játékot :\ wtf?!
ja és csak 1024*768ban megy -.- meg lehet csinálni hogy a monitor 4:3as aránnyal jelenítsen meg? mert TFT és így széthúzza a képet :S ha igen hol? -
#1462 eddig mondjuk nem tudtál duplán ugrani :\ semmi egyéb funkciója nincs -
NiGhTM4R3 #1461 A 4. pályán mikor kinyírom a pallos lovagot az ajtót kellene valahogy kinyitni gondolom, de hatástalan a támadásokra. Mit kell?
Fejlesztettem a karakteremen azt, ha "duplán ugrok" akkor egy kék kör jelenik meg alattam. Annak van valami funkciója? Eddig nem vettem észre semmit, azon kívűl hogy látványosabbak az ugrások vele :D -
NiGhTM4R3 #1460 Van megoldás!
Parancsikon létrehozása az asztalon, jobbklikk, tulajdonságok, és futtatás 640x480 felbontásban.
Így elindul, természetesen nem ebben a felbontásban.
-
#1459 Az erdős résznél, amikor a hegyek közt van középen egy oszlop piros kék meg zőld felirattal, ott merre hogy? Nem vágom, angolom sem tökéletes! -
#1458 várd meg az ugráloknál, mig a lábad 1 magasságba kerül a kövi ilyen "ugro izéhez", és nem csattansz se tüskének, és nem is esel le :) -
ShaiHulud #1457 nekem sp2 alatt lepegetett ki. -
NiGhTM4R3 #1456 Azt hiszem a 3. pályán, amikor a kastélyban vagyok, ott az elején van ilyen ugrálós rész, a plafonon ilyen tüskék vannak.
Ott hogy csináltátok? a feléig eljutok, és ott mindig van egy hely ahol a tüskékbe ütközök és leesek. Kezdhetem előlről.
Próbáltam úgy is, hogy várok kicsit amíg zuhanok és utána használom a démoni kézt, de így is tüske. -
#1455 nah, megrendeltem 1ik ismimtől ezt a játékot orig :)
ezzel asszem elmondtam mindent :)
pedig nincs sok orig játékom, nekem elhihetitek :P
addig marad a tört, mig az meg nem jön :( -
#1454 dmc 3 igen csúnyább mint a 4, nincs úgy kidogozva a hp csík és a dt gauge de ott minden pályán full DT-vel indulsz nem pedig 3-malé amit tölts fel 10-re -
#1453 szerezd meg a DMC3-t is ^^ csúnyább de evileg nagyon jó. És nem kell minden bosst 3szor leverni benne xD -
#1452 de ott Blitznél meghalsz ha nem vagy elég tápos :D illetve még ha azon túl is jutsz utána Berial kúr meg de durván :S
néztem videót Bloody Palaceről O.o 100. szint: 40db Alto Angelo bázz :DDDD 101. pedig Dante ^^ és elég jól tolja... váltogat stílusai meg fegyverei közt O.o -
#1451 NA tegnap este végtoltam én is..Ilyen tájt végeztem vele..Hát mit mondjak..Több ilyen játék kellene...Kiváló átvezetők,jú történet,van akcioó bőven,néha jó nehéz...Devil Hunter ben toltam,Billel.Egyedül az utolsó küldi idegesitett fel de nagyon..Kegakább 8x kezftem ujra mire sikerült,mert egyszerűen hiába huztam magam oda a bosshoz magam a kéézel fölé ment,möhé ment és nem találta el a kard.....Mikor az utolsókat támadta akkor kaptam ki mindig,mert mikor nekimentem picit felemelkefett a talajtól és nem találta el a kard...De csak emglett..A bónusz átvezető is sikerült....Jó kis jázék volt,ténykeg több ilyen kell...10/10(Mert régóta az első játék ahol sajnáltam h vége lett :( ) -
NiGhTM4R3 #1450 Akiknek még kilépne a játék, hibát írna ki; az az xp sp3 miatt van elvileg. :/
Jól jönne egy patch akkor. -
ShaiHulud #1449 bloody palace is jol adja a soult -
#1448 devil hunter után lehet neki kéne esni :D
próbálkozok secret missionokkel eddig csak 2 van meg váá.. -
ricsimaster #1447 De olyan nehéz is :) majd csinálok egy videót :) -
#1446 ilyen jól adja a soult meg az orbot?