Devil May Cry 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
PSN: s3ctorHU
amikor kék köveket kapsz a teljesítésért, és 4db-ért megnövelheted az életcsík maximumát.
Meg én régebben kb sokszor megcsináltam egy 2 missiont, és onnan szereztem a piros orb-okat!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN ID.: Beegabor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én is kiváncsi lennék van e valami utána.
---
Klemice,
tessék spoilerbe raktam... bár megint nem említettem hogy mi
de már ezt sem írom le mert szörnyû lenne
@
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Használd már,köszi
★ 汤姆 李
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
jah és credits alatt nem húztam végig. Ha a végét újracsinálom és megcsinálom ezt a creditses cuccot akkor is kapok valami extrát?
@
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Lehalt az Xp nem tudtam semmit megmenteni!Valaki olyat keresek aki a Chapter 6 mentését át tudná küldeni!Jah és humanba kezdtem!Köszi!
controlsnal megtalalsz mindent amugy😛
devil trigger = miutan megkapod yamatot es megjelenik a hp csikod alatt egy ujabb sav(kis kek bogyok) tudod hasznalni a "devilformodat", egy eteri kekes demon alak jelenik meg feletted es imitalja amit te csinalsz, ezzel nagyobbakat tudsz utni, illetve egyeb specko uteseket, alternativ animaciokat erhetsz el.
devil bringer= nero demon karja, amivel magadhoz tudod huzni az ellenfelet illetve magad hozza (snatch) es amivel elkaphatod oket es a foldbe dongolheted (buster) tutorial elmagyarazta, mit hogy kell hasznalni szal innentol user error, ha meg midnig nem tudod mivan.
ezekre gondolok,devil trigger,devil bringer
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
lenyeg hogy ismerd ki az o tamadasait, hogy eltudd kerulni.
★ 汤姆 李
http://www.youtube.com/watch?v=XakWul8ZjSg&NR=1
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
es igen vegig vitelnel credits korul van egy kis minijatek, amit ha megcsinalsz, akkor egy extra kis videot lathatsz a credits utan.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Hát elõször is sry,hogy gépigény témában kell írjak de fontos lenne tudnom mert eredeti-t kapnék másikért cserébe és nemtom menne e Notebook-omon.
Szal ezen a konfigon?: 1.6-os dual core,x1600 mobility(500mb-os),2 giga ram és laptop-rol van szó.
Kösszi
★ 汤姆 李
PSN ID.: Beegabor
Top 10 games GameFAQS
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Van számláló az aréna harcnál?
Én láttam már, de ne kérdezd, hogy mi volt a videóban, mert arra már nem emlékszem.