3093
  • ricsimaster
    Hmmm Legendary knight módban a következő volt a teljesítményem első pályán:

Hmmm elég büszke vagyok rá :)
  • Klemice
    ezek a secret missionok devil hunter nehézségűek még human módban is szerintem ..
  • Klemice
    hát igen na utána már simán véginyomtam mindent easy-n meg normalon :)
    amúgy az a normal sokkal könnyebb volt mint ez a normal :S... 3 vs 4
  • RAZOR27
    Mivel kezdővoltam (meg vagyok is)Dmc-ben (játék részében,viszont a sztorit meg az animét kívülről ismerem) tuningolás nélkül nekifutotam cerbinek, sokadszorra sikerült csak megcsinálnom, végig csak az oldalsó jégfalon futottam fel-le, de bevált.
  • Klemice
    időmilliomos lehet a gyerek :D
  • Klemice
    hát a 3ban is 20 mission van amelyik küldi csak egy boss, így utólag nemtudom, ott inkább arra megy el az idő hogy az első missiont SS-re csinálod meg 5000 orbért hogy feltuningold az EaI-t 3mas szintre hogy cerberus ne okozzon problémát a 3. pálya végén
    komolyan mondom olyan gyenge vagy hogy csillagot kell használnod ha nincs felnyomva a karid.. :S
  • RAZOR27
    Engem is 2-3 napig kötött le, de azért, mert nem analog volt a joy, és nehézkes volt vele.Most így nosztalgiából lehet, előkapom kicsit.
  • armageddon666
    most nyáron 4 nap alatt kb megvolt 2szer a játék. a 3 hosszabb?
  • Klemice
    egy kérdés a secret mission-ben töltött időt beszámítja a játék a clear time-ba?
  • Klemice
    én mikor hallottam a 4ről, kipróbáltam a hármat háát 2-3 hónapig lekötött :)
    mondjuk tanulás mellett egy hónap volt végigvinni, nem egy hét :)
  • zolo
    ahha , ilyenre gondoltam:)

Ez az első DMC amivel játszok, szal nem ismerem a sorozatot:)
  • Klemice
    hell or hell? :) az fincsí
  • armageddon666
    Legkönnyebb: Human Mode
    Nehezebb (szerintem jóval): Devil Hunter
    Nagyon nehéz: Son of Sparda
    Legnehezebb, szinte impossible: Dante Must Die
    Bónusz1: 1 hit minden szörny és te is: Heaven or Hell
    Bónusz2: Son of Sparda nehézség, te 1 hit vagy :P (ez tényleg lehetetlen szvsz xD)
    PC-only Bónusz: Son of Sparda nehézség, sokszor annyi szörny: Legendary Dark Knight

milyen extrákra gondolsz?
  • Klemice
    hát nekem nincs sok időm mostanság, egyre jobban befognak itthon a munkákba :D mindjárt elérek devil hunteren dantehoz
  • Klemice
    legendary dark knight csak pc-n van :) nem is jelenik meg a ranglistában
  • zolo
    Humanon végeztem, nekiestem Legendary Dark Knight -nak. Olyan élvezetes, 30 bohóc vesz körül, egyfolytába ütök , style már SSS :DD
    Erre odaérek a nagy pokoli kutyushoz, és akárhoygg taktikázok, nem sikerül lehűteni, és így nemtudom a kézzel elkapni , és úgy felbaszott hogy ki is léptem. 3 csapás és végem, orbom nincs hogy csillagot vásároljak , húúúúúúúúú, majd holnap ellátom a baját.

Legendary...hanyadik nehézségi szint a hányból? :)
    Meg mik ezek az extrák amiről beszéltek, hol van erről leírás?
  • armageddon666
    :D:D:D az szopacs lehetett :D
    amúgy szükséges az a +HP vagy nem létfontosságú? mert asszem én amit boltból lehet megveszem azt pápá... több nem kell ^^ ráhajtok inkább Proud Soulokra :S kéne Charge Shot 3 meg a 2 Yamato Combo.

LDKban akartam most tolni, de inkább SoS mert akkor megkapom DMD-t meg HOH meg HOH-t xD
  • Klemice
    az igen :D

ki kéne maxolni a hp csíkot bakker de ezek a secret missionok :D
    dmc 3 akkor baszott fel amikor már csak egy hp csík kellett erre elbaszta a mentésem.. laza uninstallal reagáltam
  • armageddon666
    Legendary Dark Knight módnak utánanéztem.

Szimpla Son of Sparda nehézség x) 3szor annyi ellenféllel :D már 1. (2... szal Dante után :D) van Mega Scarcrow, meg Bianco Angelo :D
  • Klemice
    fú a dmc 3 örök szórakozás :) azt élvezetes többször is végigvinni, nincsenek hülye textúrák pl lefektetett fa járólap amibe beleakadsz stinger és társai közben :)
  • armageddon666
    Gondoltam kimaxolom a játékot de most megtorpantam...
    MaxHPhoz kell
    -az összes blue orb fragment a pályán (asdasdasd ... 2 olyan hülye helyen van biztosan, többit nem tom. Ugrás, roulette spin, ugrás, és talán átjutunk hozzá? hát fokjú)
    -az összes titkos küldetés (rofl xD Mission Impossible... számomra legalábbis :S)
    -az összes blue orb a boltból (ez valszeg meglesz)

ellenben holnap megszerzem a DMC3-t ^^ nézegettem videókat és bejövős :D
  • Klemice
    skill collectorra hajt valaki? :D
    apropó valakinek sikerült már a 3. missionban lévő 2 blue orbot megszerezni? mert tudom hogy kell de egyszerűen nem ugrik oda...
    pedig már csak az a kettő kell
  • DarkSector
    Nem csodálom...
    Jah és most már értem ezt a szöveget, hogy valójában mit jelent!!
    "Szerintem az első négy szint pite, viszont a Dante Must Die mód sokkal nehezebb, mint a DMC3 bármikor - tuti, hogy pár kontroller áldozatául esik a játéknak. Na de komolyan - ez a mód ha padlóra kerülünk, még egyszer belénkrúg és ráadásul könyörtelenül ki is röhög. A tény, hogy ezen kívül még egy nehezebb szintet feloldhatunk, szinte zavaró - az tuti, hogy hihetetlen ügyesség és emberfeletti reflexek szükségesek a teljesítéséhez"

Ez egy cikkből van.
    Itt azért az első mondattal nem értek 1-et....
    De azt utolsót kétség kívül elhiszem....
  • DarkSector
    Jah ok majd holnap megpróbálom.
    Csak az a gond ezzel, hogy ha netán létezik egy földi halandó, aki TLDK fokon elviszi idáig a játékot, akkor az nem fogja tudni azt elkerülni, hogy átváltozzon.
    És ezért kell hogy legyen megoldás erre, de azért szenvedni órákat, hogy eljuss idáig, és akkor vagy összejön vagy nem az azért durva....

Mármint a szenvedést arra értem, hogy eddig leszedni az életét sem könnyű, mert a levegőben kell leszedni, úgyhogy mindig faxán ellök magától, és ez kib...ul idegesítő...
    És mindegyik ellenséggel ez a baj, hogy qva idegesítőek, nem nehéz, hanem egyszerűen felb...sza az ember agyát, és ezért gyakrabban hibázik az ember, amíg rá nem un.

Nem mondom, hogy Devil 3 egy leányálom volt, de ott szerintem az utsó elötti fokozat sem volt ennyire idegesítő.
    Nehéz csaták voltak, és volt, hogy egy óra kellett, hogy leszedd a BOSS életét, de nyugod taktikus lépésekkel el lehetett kerülni a halált.

Vagy lehet hogy gyúrnom kéne az ujjaimra??..
  • armageddon666
    Son of Spardan meg kéne most csinálnom minden Secret Missiont, és mindenből legalább B-t el kéne érnem hogy legyen elég Proud Soulom a képességekre -.- huhh... nehéz lesz.
  • armageddon666
    Secret Missionöket nem tudom megcsinálni :S
  • armageddon666
    Igazából én is csak "elmakkoltam" :D ugyanígy felbaszta az agyam aztán odacsaptam és jó lett xDDDDDD

de mondom, mielőtt a piros kardot használná az előtt öld meg.
    úgy sebezt hogy ne essen 2 csík alá. Akkor még nem használja, és EKKOR kell neki devil triggerrel egy dobálást nyomni.
  • DarkSector
    reálisnak tűnik...
  • armageddon666
    20 óra 43 perc, azzal együtt hogy néha csak videókat nézegettem, a képeket végignéztem meg ilyenek :D
  • DarkSector
    Halod...lehet hogy velem van a gond, de qvára nem vágom ezt a köcsög papot.
    Amikor piros karddal támad felém, akkor használhatok én bármit, de ez a faszkalap csak jönés üt, és se gondolkodni nem hagy időt,se elmenekülni...
    A végén még kettétöröm a joy-t.....
  • Hellsing47
    de nagyon ráérsz :D
  • DarkSector
    jah THX
  • DarkSector
    THX
  • armageddon666
    Bár tőlem nem kérted:

• armageddon666
    vagyis az Devil Bringer, de mikor felkapod és ledobod vele az ellent az a Buster asszem
  • armageddon666
    Nero karja :D
  • DarkSector
    Namost nagyon nem jegyeztem meg a szavakat a játékban, de mi is az a Buster?
  • DarkSector
    Én eddig ennyit csináltam meg.
    Dobj egy képet légyszíves a tiedről, hogy melyikben meddig vagy.
  • armageddon666
    Mikor repül feléd Buster :K ha jól időzítesz vége ^^

amúgy meg ne vidd le annyira az életét, hanem úgy időzítsd a DT-s busteres támadást hogy az pont megölje :K
  • DarkSector
    GRATULA!

Légyszíves mielőtt vért pisálok elmondod, hogy a 20-as szinten amikor az utolsó életét kell levenni a papnak, akkor mi a megoldás, mert eddig megvan a módja, de az utsóra nem látom a megoldást.
    A burokban sebezhetetlen, utána viszont elkezd utni a Sparda-val és vége.