Devil May Cry 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem eddig nem voltak gondjaim a 3 rész alatt és most sem lesznek hosszútávon.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
videos végigjátszás
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A franc megeszi az ilyen idióta lézeres részeket, meg azt is aki kitalálta, hogy egy játékba ilyen kell.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(Azt írják magyar felirattal. Remélem ebbe a menük is beletartoznak, mert azok képek és nem szövegek.)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
emiatt csak 8/10:C
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
jóéjt!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
akkor majd azt kell hogy nyomva tartod azt a gombot amivel foldbe dongolned az ellenfeled, de nem tudom, hogy ettol majd no e a style.
stylet tamadas nelkul novelni dantevel lehet, royalguard modeban, royal block-kal. illetve neroval a table hopper-rel
Csak ez hogy kapcsolódik a bugokhoz.
Meg a DX10.
Mikor én XP-n DX9-el nyomulva látok szánalmas bugokat x-y-z játékoknál.
Nem tragikus dolog, mert max letörlöm a géprõl, csak ha már itt tartunk...<#vigyor3>#vigyor3>
Pl fogod a srácot kifigyeled, hogy monnyuk bemegy egy épületbe, és fogod átlövöd a falat, kiugrik a célkeresztél a találatjelzõ, és megölöd, vagy ha néhányszor nyomod, akkor azért rá lehet érezni a pályán, azokra a bizonyos területekre, ahol gyakrabban bújkálnak, vagy ahol többen megfordulnak, és monnyuk mielõtt odamész kicsit átlövöldözöl a sarkokon, vagy tökömtudjami, és akkor ugye pláne nem látszik semmi ha visszanézik a killcam-et, és jon a "WH-s buzi" felirat a bal felsõ sarokban.<#vomit>#vomit>
És akkor ilyenkor magyarázd meg a srácnak, hogy a rutin meg az évek...
Én személyszerint egyszer csak annyit akartam, hogy a fegyók legyenek meg, mert azé gázos volt 3 lövetûvel, de azért is bannolt a PB.
Na manapság meg kb 15-20. fokozat után meg mindig lenullázok, mert annyira könnyû most már, hogy alap M16-ossal is sokszor 1. vagy 2. vagyok.
Akik WH-znak "bár fogalmam nincs, hogy PB-s szerón hogy tudnak" egyszerûen azok szerintem nyomi pöcsök, mert nem kell túl nagy tehetség, hogy jó helyezést elérj, ráadásul hányan nyögik be, hogy no GL, meg P90...
Én azt szoktam mondani, hogy nem baj, GL-el ha ügyes és le tud szedni, és ettõl õ faxagyerek lesz akkor nem bánom. A P90, meg szerintem semmivel sem faxább a töbitõl, én nem is értem , hogy mit paráznak tõle.
Én nem vettem észre, hogy P90-el olyan sokszor kaptak volna el.
Az a fegyó is csak akkor jó ha tudják kezelni.
ON
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
a Style-t azt mondtátok támadás nélkül úgy lehet növelni,ha megragadod devil bringerrel a démont,és pajzsként tartod magad elõtt? vagy mi? vagy támadok és failed lessz, v elkapom,és rángatom magamhoz.
Mission 1-nél csak vágd gyors a földhöz õket alapon "L" gomb.
Nekem 12mp maradt még a végére.
Többit még nem találtam. Biztos elkerülte a figyelmemet.
értelme nincs fikázni a másikat,vagy ami a másiknak teccik...
Én úgy láttam az egyik kissebb trélerben, hogy ez is iszonyat gyors ütéssorozatot ad le.<#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ugye most csak viccelsz.
Na ez a lényeg.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
a lucifer nagyon komoly :) az vergil summoned sword cuccára hajaz csak ugye késleltetett robbanással a szellemek ellen jó szerintem
a pandorát még nem ismertem ki sajnos, de az is durvának néz ki
de mind 1 nem teccik ne tedd fel ne játsz vele ennyit took mondani ha meg nem értessz valamihez ne dumálj róla!
ennyi van az a mondás:Nem minden,hogy a hülye okoskodik..vagy az okos hülyéskedik!nah szép jó estét továbbra is!Mindennek megvan a hibája mindenben van hiba..az ember sem tökéletes..ennyit kell csak szemelõtt tartani..mielõtt valamit fikáznál...
és télleg ha nem teccik csinálj jobbat!(bár nemhiszem h megközelítõ is lenne)
Cod 4 igen is faxa játék.
Amúgy meg olvasd már el ezt mielõtt beszólná:
"Mármint azt leszögezném hogy nekem semmi bajom a játékokkal, DE"
A de szócskára hívnám fel a figyelmedet, ami arra utal a mondatban, hogy ha olyan hozzáálással nézném a PC-s cuccokat, mint az ittenõ fikázósak a Konzolos játékokat, akkotr lehetne a PC-sekben is bõven találni hibákat.
Nem pedig azért írtam a hibákat, mert én magam ellen beszélek.
Mert elárulom neked, hogy nekem is PC-m van, és én is azzal játszok ha van idõm, de vannak dolgok, amik még ha nehezen is de be kell ismerni.
Régen még lehet hogy az volt, hogy "ha átirat, akkor = szemét cucc", de most már más a helyzet, és ezek mind elõítéletek.
na de elég az offból sztem,és a DMC 4 elég könnyûnek tûnik a 6. vagy 7. pályán számomra, az 1. dmc-vel ps2-n sokkal többet szenvedtem. A 3-nak volt az igazi és kellõ nehézsége(van gamepadom,de DIREKT billel vittem végig,mert jobban szeretem a billt hozzá) és kellõ kihívása volt(bár jó taktikával az utolsó bosst benne halál nélkül meg lehet bármikor csinálni:
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Amugymeg ne kakaskodjatok már, mindenki azt szereti ami neki a legjobban bejön, ennyi...
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Népszerûség: 50%-50%
De sebaj az a lényeg, hogy akinek tetszik az jól érezze magát ha játszik a játékkal.
Ha a játék menetek meg monoton?miért játszol?pl Assassin's Creed...ha igazán benne lennél ebbe, és értenéd mi miért van akkor nem írogatnál ilyen hülyeségeket amivel csak magadat égeted meg magadat járatod le...
Régen mi volt volt egy játéknak 10 v 15 órás játék ideje....de miylen grafikája...ma mivan 5-6 vagy akár 7órás játék idõ van,miért?mert a grafikai megoldások a K&F projectek kicsit megújúltak,meg a jeték élmény miatt...konzol ugyan úgy mész lõsz egy szép történet keretbe foglalt dolog..
Mass Effect 60%beszéd de könyörgök miért te csodagyerek mert MMO egy külön Válfaj a pc-ben és ha ezért leszólod megint csak magad égeted meg csépeled fölöslegesen!
No meg S.T.A.L.K.E.R Silány a környezet nálad lehet...nálam gyönyörû volt,és erre megint miért a válasz?!Azért mert nézd meg mekkora területen mozogsz?nem egy 3m2-es területen rohangálsz hanem mondjuk 3000m2en.Most is a DMC,2.3.4 hogy mersz egyáltalán egy DMC félét egy Stalkerhez hasonlítani?2 külön fajta játék...
Nem nagyon értem a gondolkodásod,mert szerintem nem azon az ellenszenvesek akik itt vannak Hanem CSAKIS EGYEDÜL TE!ha meg ennyi eszed van hogy egy felsõkategóriás pc játékot egyszerû primitív konzolhoz akarsz hasonlítani hát igazán unatkozhatsz...konzolon az elkövetkezendõ x évben nem fox látni egy crysis,farcry2,clearsky, grafikus motort,vagy akár fizik engine-t...
jah és a CoD4es beszólásod alapját lerí hogy egy hülye kocka vagy merta cod4 mit mutat meg neked azt h mész lõsz,és ugrálsz a pályák meg a helyszínek közt az aztán igazán nagy játék...millió taps neked!
ezt vagy megérted v maradj emg magadnak azt húzz el innen!
És azzal a kifogással, amiket itt lejjebb olvasgathatsz.
Hol találsz ott egy értelmes hibát is a játékkal kapcsolatban, max az helytálló, hogy " nekem nem tetszik ez a stílus"
De senki nem mondja, hogy szar a zene, gyenge a mozgás, szar a graf, vagy akad a gépén...<#whatever>#whatever>
Jah és sokak azt monnyák, hogy "mert nekem bejött a medal of honor airborne"
Jah kérem és azzal meg mi volt a gond?
Mennyivel volt szarabb bármelyik fps-nél ami manapság megjelent???
Mert nekem nagyon nem tûnt fel, hogy annyira bugos vagy félkész játék lett volna, mint mostanság a legtöbb hasonló gém.
Jah hogy valakinek rövid volt.
Az 1 dolog, inkább mint 2x olyan hosszú, és tele bugokkal játék.
leszóltam az elején hogy gyenge de ezek az új fegyverek :) csak a kombóikat kell betanulni :)
110 nem olvasott hozzászólás lett egy nap alatt :) népszerû a game
Én sok játékot láttam, és megszóltam, de azért mert télleg szar volt meg bugos, nem azért, mert 10éveseknek való, vagy mert pc-s játék.
Ez a különbség.
Én ha valamiben rosszat látok az ha bugos, igénytelen, robotszerû animációs szar hibák miatt van.
Kah és miért ne monnyak rosszat a játékokról.
Vagy ez csak egyirányba szabad??
Hidd el hogy massEffect meg bioshock meg stalker is már rétegjáték, csak sok embernek az a menedék, ha PC-t megszólják.
Én régen konzolon nyomtam okat, majd pc-n, de nem vagyok se konzolos, se pc-s.
"konzolos játékok"-at nem pótolhatja számomra semmi, de pc-n meg néhány jó FPS van.
Ennyi.
Csak az a gáz, hogy csak a töredéke jelenik meg a jo játékoknak pc-re.
Jah meg legutóbb olvastam egy cikkben, hogy a GIRD a GT és a PGR -el felveheti a versenyt.
Háát minden tiszteletem a játék készítõié, de ezen röhögnöm kellett.
Jó a GRID, de kizárólag PC-n rúghat labdába. És messze semmi esélye konzolon, hogy trónra kerüljön.<#hehe>#hehe>
Hol vannak ilyenek, mint MGS4-SW:TFU-RESI5-SH5-GT5-DS-FFXIII-GTA4-B:BC-NG2-TH-AW...stb
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Amugy vannak aranyszabályok melyek nélkül el sem kellene ezt kezdeni ilyen pl a gémbad hiánya, az elõzmények ( DMC1-2-3 ) hiánya...
Amugy nemértem a problémádat volt belõle demo, de te lewarezoltad és itt fikázod, hát had gratuláljak:)
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Olyan nincs köztetek aki elvan Pc és konzol játékokkal is? Egyedül lennék?
PSN ID.: Beegabor
"eez is egy xar konzolos cucc"
meg nemrég ezt láttam
"Rokker punkos 10-en éveseknek tuti bejön a gamma"
Ez a tudatalanságból fakad.
Ezekkel van a gond.
Kellene már valami normális ellenérv. Azon kívül, hogy "H&S" és "konzolos szar".
A crysis meg a többi viszont ennyi erõvel PC-s hulladék.
Csak vegye már észre mindenki, hogy ez nem ovoda.
Ha egy PC-s játékról írnak ugyanezek a "PC-t istenítõ" figurák, akkor meg ..
Jajj ez mégsem olyan rossz, meg ez nem olyan nagy hiba, meg áá ez nagyon durva.
Crysis-Turok-Turning Point-Bioshock- meg a többi.
Mármint azt leszögezném hogy nekem semmi bajom a játékokkal, DE
nézzükcsak:
Crysis kurvanagy gépigény, oltári bugok.....stb
Turok egy kalap szar ha jobban megnézzük.
Turning Point egy agyatlan lövölde bugokkal
Bioshock ez meg rosszabb, mert agyatlan lövölde csak a nyíl még ráadásul mutatja merre kell mennned.
Assassin Creed megintcsak eszméletlen monoton mások szerint.
Ja és Blacksite. Na ezt inkább hagyjuk azokután, hogy a kis házak kertjében egy fa mászókán szó szerint átmentem, mintha ott sem lett volna.
Végig csalódás volt az összes.
Szerintem Far Cry 2 sem lesz hibátlan.
Mass Effect is faxa, de 60% duma amikor nem is te játszol a játékkal.
Ez legyen a jó???
A konzol ellenesek elõször nézzenek szét a saját házuk tájékán és utána szapulják a konzolokat.
Meg hallottam Stalkert meg társait.
Ne nevetessetek már a stalker???<#wow3>#wow3>
Hogy jön ide a Stalker....az egy nyomorult fosláda. Milyen gaygi animációk vannak benne, meg az a silány környezet.
Van benne kibaszottnagy füves terület és 10 fa meg 5 bokor....<#levele>#levele>
A Clear sky is hasonló szarság lesz mint elõzõ, csak sok emberke bevette azt a sok "INGAME" videót amiket mutogatnak.
Teszemhozzá emlékeztek a Crysisnál JUNGLE és HUNTER videókra....<#vigyor5>#vigyor5>