Devil May Cry 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt látom, hogy a játék bizonyos chekpoint-oknál menti magát, de amíg nem lett vége a küldetésnek, nem mertem kilépni még manuális mentés után sem, így megkérdem, hogy ez esetben legközelebb az utolsó chekpointtól, vagy a küldetés elejétõl kell kezdjem ?

Gondolok arra, hogy megakadok egy fejtörõnél, ott elmentem, hogy majd kéõbb visszatérek rá, jó lenne ilyenkor nem az egész küldetést elölrõl játszani.
köszi
majd danteval

Ezekethogy lehet kinyítni
DarkSector
Jah lehet, de ezek közül én cod 4 ben láttam extrát, de én nem csak arra céloztam, hogy egy plus 2 perces videót, hanem extrákat, mint a plusz nehézségi fokozatok extra tárgyak, hogy legyen valami amiért nekiáll újból az ember.
Resident sorozatok pl tele voltak ilyenekkel.
Akkor PC-n hogy említsek csak egyet gyors: FAHRENHEIT

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

balee4
12 van összesen a secret missionokból. Van amelyiket asszem több pályán is megtalálsz.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Heló! tegnap újrakezdtem a játékoth értelmesen jáccak vele. Minden pályán van melléküldetés?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

armageddon666
ez nehéz kérdés 😛 de megpróbálom összeszedni (csak sok játék eléggé felejtõs lett végülis szal nem emléxem mindre)

FEARben volt asszem valami
Preyben az biztos hogy volt
HL2-ben csak minimális kis jelenet de volt
CoD4-ben asszem kaptunk rendesen egy +küldit.
aztán más nem nagyon jut eszembe. pedig majdnem biztos hogy volt még. HL2 óta végigvárom creditseket xD

@

DarkSector
Mik azok a játékcímek, amikben egyre többet van ilyen?
néhány példa?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah én is régebben mikor sok fps-t játszottam pc-n, akkor csak néztem a végén, hogy lemegy egy fél perces videó, max és utána credits, és dobhatod ki a játékot, vagy mehetsz multizni.
A sok mászkálós játék után nagyon gáz volt, amikkel ps-en nyomtam elõtte.
Ott ha végignyomtam valamit, akkor 80%-a tartogatot azért bónuszokat a végén.
Ami kicsit megdobta azért a szavatosságát a játéknak.

DarkSector
Menj és próbáld ki.
Mit akarsz itt egérrel irányítani?
Szerintem ha egy fél órát kipróbálnád, akkor elfelejtenéd az egeret.
Mert ez nem fix kamerás mint resi 4.

BEAST
Van jo par regebbi jatek is amiben a credits kozben/utan kaptal egy kis extrat, teljesen fejlesztofuggo dolog... na persze meg attol hogy mennyi idejuk van a jatek befejezesere :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Seth
Na vajon miért?

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
én viszont úgy látom hogy újabban egyre többen és többen van ilyen kis extra.

@

BEAST
jo nem fogok ilyesmirol vitatkozni, inkabb elhiszem neked...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Seth
PC-n legritkább esetben van vmi a credits után, pukk,visszadob a fõmenübe

BEAST
nem konzolos, gondolom o ott talalkozott ilyesmikkel :p

XeeN
Technikai kérdésem van. A játék pár perc után magától kilép, vagy egyszerûen resetre vágja a gépet. Minden alapon, más játékkal semmi gond. Tipp?

armageddon666
Tényleg? O.o hh konzolos? onnan ered? na mind1.
Konzolt én kizárólag az ilyen, meg a verekedõs gémek miatt vennék x) Ezek nagyon nem jönnek PCre :S

@

sector512
Nekem az alap beállítás elég jól kézre áll, de szerintem holnap (ma😊) veszek egy kontrollert, mert azért azzal az igazi és már fillérekért lehet kapni. Max eldobom ha végigtoltam és szétmegy, mához úgyse fog kelleni 😄

PSN: s3ctorHU

berlinboy6329
nekem ami a legjobban bevált:

w-ütés
a-lövés
s-ugrás
d-devil bringer(a kéz)
shift-lock on
space-exceed
c-devil trigger
e-taunt

ennyit használok..

Danteval q-fegyóváltás
space-kardváltás

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Rage47
alapbeállítást megszoktam és azzal játszok😊
sector512
Nekem 6600GT-vel, 3.0pentium, 1giga ram-al 1024x768-ban megy szépen, aa meg v sync nélkül. Így is elég szép szerintem és a framerate is 50 felett van szinte mindíg.

PSN: s3ctorHU

Evin
Tudtommal sm3 alatt nem megy, ez meg sm2-es.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Klemice
x1300pro 256mb 800x600 minden low ..

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

azé mer nem jó vagy azé mer még minimumon se menne??
Istencsászár
nemérné meg

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

minimumon eldöcögne a 128 mb 2.0 pixel shaderes Asus A9550-semmel???mer a többi cucc az rendbe lenne de a VGA-t nemtom.pls gyors választ.am jó game?megérné letölteni?
Klemice
én csak az ugrás lövés special gombokat kevertem meg.. anno a 3nál átállítottam hogy egyszerre lõjek és kardozzak vergillel 😊
nem tudtam megszokni az eredetit

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

hat akkro irany a controlsba aztan nezd meg megegyszer😊 dantenal ujra bekell allitani oket, mar ha nem a defaulton jatszod.

Klemice
gilgamesh?

Shep
De van valami, nem tudom mi a neve, meg írta is, hogy megkaptam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mert lehet meg csak 1 van?😛 boss killek utan kapsz ujakat, illetve tavolsagibol 2 van alapbol is.

Shep
A fegyvert Danténál mivel tudok váltani, mert valami LB gombot ír, de hiába nyomkodtam végig a controlleren mindent egyikre sem csinálta?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jobb kezzel iranyitas a kurzorgombokkal.

neronal:

Q-loves
W-ugras
E-melee
A-devil trigger
S-exceed
D-devil bringer
Z-taunt
SPACE-lock-on
Bal SHIFT-change target
I,J,K,L - camera

dantenal meg pluszban TAB-ranged weapon switch, R-melee weapon switch

asszem nem maradt ki semmi.

rage
Billentyûzetrõl kicsit nehéz irányítani ezt 😊
Tudna valaki mondani egy általa bevált beállítást, aki keyboard-dal játszik ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Seth
Ez is konzolos dolog egyébként, hogy a credits-et végig kell várni,mert akadnak meglepik,bónuszok, szóval szokjatok hozzá 😊

armageddon666
Én elõször végigvártam 😄 mint mindennél újabban (HL2 óta talán? bár lehet hogy már elõtte is) csak akkor meg nem jött össze... aminek kellett volna szal nem volt semmi. Most hogy megoldottam, jött a credits és lenyomtam start gombbal :\ skip mondom. Hát, nem jött össze.

@

kalama
hy help kéne : Dante-val megyek a 13. pályán a dzsungeles részzn mikor ien fekete füstgomolyagok vannak. Ott mi a cél mit kell csinálni mert bolyongok össze vissza de semmi

Maxtreme
Nem, ez csak aszsem iylen "közönségcsalogató" kép 😊))

Ha végigjátszottuk,lesznek benne új skinek???<#vigyor1>
(képeket nézzétek meg😊
http://www.gamestar.hu/kep?pic=apix/0802/dmc41.jpg
http://www.gamestar.hu/kep?pic=apix/0802/dmc42.jpg
nézzetek a képekre mindenképp.

bírom h az érdekes vidiket csak a credits után teszik be. általában mindenki ki nyomja,csak a tapasztaltabbak nem😊

Minek egér hozzá??? Sztem csak rosszabb lenne tõle.

armageddon666
hmm... cseles... na még1szer akkor xD

@

vegig vartad creditset? csak utana jatsza le.

armageddon666
végülis megnéztem mert hiába
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
védtem meg Kyriét az idõ lejártáig

nem adta be nekem ezt a videót :S pedig megnézném HDben. Lehet hogy Human nehézségnél nincs ilyen?

@

en a 3t is es ezt is billentyuzettel jatszottam😛 semmi gond nincs vele.

armageddon666
jah... én a 2 tabos gamepaddal szopok azért :S szal jólenne hogyha kéznél lenne az exceed... így nero nem az az imba gyerek.

@

Maxtreme
Ennél a játéknál nem lenne túl okos dolog. Kb 10 gombos egér kéne xD