Devil May Cry 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolok arra, hogy megakadok egy fejtörõnél, ott elmentem, hogy majd kéõbb visszatérek rá, jó lenne ilyenkor nem az egész küldetést elölrõl játszani.
Resident sorozatok pl tele voltak ilyenekkel.
Akkor PC-n hogy említsek csak egyet gyors: FAHRENHEIT
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
FEARben volt asszem valami
Preyben az biztos hogy volt
HL2-ben csak minimális kis jelenet de volt
CoD4-ben asszem kaptunk rendesen egy +küldit.
aztán más nem nagyon jut eszembe. pedig majdnem biztos hogy volt még. HL2 óta végigvárom creditseket xD
@
néhány példa?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A sok mászkálós játék után nagyon gáz volt, amikkel ps-en nyomtam elõtte.
Ott ha végignyomtam valamit, akkor 80%-a tartogatot azért bónuszokat a végén.
Ami kicsit megdobta azért a szavatosságát a játéknak.
Mit akarsz itt egérrel irányítani?
Szerintem ha egy fél órát kipróbálnád, akkor elfelejtenéd az egeret.
Mert ez nem fix kamerás mint resi 4.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Konzolt én kizárólag az ilyen, meg a verekedõs gémek miatt vennék x) Ezek nagyon nem jönnek PCre :S
@
PSN: s3ctorHU
w-ütés
a-lövés
s-ugrás
d-devil bringer(a kéz)
shift-lock on
space-exceed
c-devil trigger
e-taunt
ennyit használok..
Danteval q-fegyóváltás
space-kardváltás
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
PSN: s3ctorHU
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nem tudtam megszokni az eredetit
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
neronal:
Q-loves
W-ugras
E-melee
A-devil trigger
S-exceed
D-devil bringer
Z-taunt
SPACE-lock-on
Bal SHIFT-change target
I,J,K,L - camera
dantenal meg pluszban TAB-ranged weapon switch, R-melee weapon switch
asszem nem maradt ki semmi.
Tudna valaki mondani egy általa bevált beállítást, aki keyboard-dal játszik ?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
PSN ID.: Beegabor
@
(képeket nézzétek meg😊
http://www.gamestar.hu/kep?pic=apix/0802/dmc41.jpg
http://www.gamestar.hu/kep?pic=apix/0802/dmc42.jpg
nézzetek a képekre mindenképp.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem adta be nekem ezt a videót :S pedig megnézném HDben. Lehet hogy Human nehézségnél nincs ilyen?
@
@