3093
  • armageddon666
    Nemtom miért említed :D
    amúgy azt olvastam róla hogy más stúdió is csinálta :S kiadták nekik hogy csináljanak egy DMCt ami nagyobb lesz az elődjénél. Hát a területek elvileg nagyobbak lettek :D

Onimusha 3 tetszett ^^ abban nem is volt Bloody Palace vagy igen ? O.o mind1, Jean Reno ftw xD
  • zolo
    Legendary módban kezjd neki, nagyon durva és élvezetes. 30 bohóc áll körbe már az első pályán, többször is , akkor hentet rendezek ott xDD
    Meg a Fortuna Castleban egyszerre kb 20 lovag + 1 Blitz, de itt szerencsére van a pörgős bigyó amivel le lehet őket darálni.

A királyok viszont köcsögök, nagyonsokat sebeznek, és őket meg alig lehet, békuci felbaszott és otthagytam(még csak Neroval járok ott) :(((
  • armageddon666
    Hell or Hell tudtommal a legnehezebb. Illetve DMC4ben biztos, de sztem 3ban is volt már ilyen.

amúgy tényleg könnyebb :D én 4 után játszom most a hárommal és már a legelején is szívok xD

mondjuk könnyebb helyett mondjuk inkább azt hogy más. A harc sokkal egyszerűbb lett, a bekapott dmg is kisebb, viszont ellenfelek mintha jobban bírnák, Bossok jelentősen leegyszerűsödtek.

(Egyedül Sanctushoz kell valami taktika... 3nál tetszett Cerberusnál hogy le kellett lőni róla a jeget és akkor jobban sebződött ^^ meg a soklábúnak ha szétlőjük a szeletjeit akkor azokból nem lő abban a körben semmit xD ilyen kis apróságok de több mint a semmi. Berialnak meg Echindanal csak mész és csapkodod 1000el :\ ok, ha SSS-t akarsz akkor elkerülöd a támadásaikat, de nem is igazán sebeznek meg... 3ban Cerberus ahogy rámomlasztotta a jeget vagy mi az levette a fél HPm. Normalon SEbe ami ha jóltom eredetiben Easynek felel meg :D)
  • DarkSector
    Jah és asszem először ebben a második részben volt Bloody Place, ami meg az Onimusha egyedisége volt....na ez is miért említem...
  • DarkSector
    2 azé nem tetszett sokaknak, mert kicsit eltért az első résztől, és a helyszínek, meg mindenben egy kicsit mintha egyszerűbb lett volna, viszont ott 2 DVD-n volt, és 2 karakterrel is tudtál menni.
    Mármint nem úgy mint a 3-ba, hogy csak váltani, hanem ugy emlékszem, hogy a feladatuk is különbözött, kb mint a RESIDENT 2-ben, na vajon miért is hozom fel ezt példának???
  • DarkSector
    4 könnyebb mint a 3 ?????
    Akkor te nem játszottál a 4. résszel.
    nekem a 3 ehhez képest lekvár volt, még Heaven or Hell-en is, ami asszem a legnehezebb volt.
  • DarkSector
    Nah végre, már egy kád vért pisáltam, mire összejött, azt majd legközelebb jöhetnek a nehezebb fokozatok...
  • Klemice
    mert ehhez volt kedvem :)
  • Seth
    Minek raktad be egyeltalán ?
  • Klemice
    na bakker ha most nagyban rakja be... >< sry
  • Klemice
    a bohóc neve Jester, köszönöm
  • armageddon666
    Azt tom hogy 3-1-4-2 sorrendben vannak, szal 3ban legfiatalabb, 2 meg gagyi lett és ott elvileg tök más...

újabb játékok meg többnyire könnyebbek ^^ legalábbis én ezt vettem észre :D
  • Klemice
    no gyerekek egy időre le kéne állnom a dmc-vel...
    valahogy elvesztette a varázsát, remélem egy hét pihi után visszanyeri :)
  • Seth
    A 4 köztudottan könnyebb lett mint a 3. Dante meg a 3-ban a legfiatalabb, az az előzmény rész. Jesper pedig lesz még sokszor és lesz 1-2 meglepi vele kapcsolatban
  • DarkSector
    Jah a harc lehet gyorsabb, de ne legyen KISZÁMÍTHATATLAN.
  • armageddon666
    a GyroBladesre (fura szobor) nyomj egy Bustert, karddal csapj bele 2szer, és még1 buster ^^ így valszeg szétkapja az ajtót. ha nem akkor busterrel odairányítod.
  • armageddon666
    Nah, volt valami 100 lábú is DMC3ban O.o elég uncsi volt :S a kutyás viszont tetszett :D picit mintha lassabb lenne a 3 a 4nél... mármint a harcok. Olyan megfontoltabbnak kell lenni. Másrészről jobban sebződünk O.o meg az ellenfelek támadnak :DDDDD (DMC4ben Scarcrowot nagyon ritkán láttam támadni xD)

Bár max 2 sort mondott eddig Vergil, de már csípem x) Dante viszont 4ben jobban tetszik :D 3-ban néha olyan ... gyereknek tűnik. vagy nemtom ^^

Taktikázni kéne? :S Swordmasterrel megyek, Rebellionnal, Ebony&Ivoryval... Stinger-t vettem meg eddig, meg hogy a pisztolyok erősebbek legyenek. Most sztem Drivet fogom megvenni. Vagy másokat kéne? :S

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Oh és megjelent az a nagyorrú bohóc vagy mi xD Jasper asszem :D Ő ugye nem az a nagyon gonosz? XD és sokáig itt marad? :D bírom a hozzá hasonló karaktereket

am bocs az offért, átvándorlok DMC3PC topicba csak ott nem nagyon láttam élet jeleit x)
  • NiGhTM4R3
    Erre segíthetnétek.
  • NiGhTM4R3
    :|
    Akkor menj még egyszer mert arra kell menni
  • HeadHunter86
    No mind1. Elmegyek arra, ha nem találok megoldást akkor jövök vissza.
    Kösz a helpet :)
  • HeadHunter86
    Arra egyszer már voltam.
    Az alsó bal oldali ajtón.
  • NiGhTM4R3
    Hunter, bal oldalt van egy kapu ott kell bemenni. A térkép mutatja is
  • DarkSector
    Ballra be az ajton, és utána tovább mindig az egyetlen uton.
  • HeadHunter86
    Szóval, itt merre, hogyan?
  • DarkSector
    És?
    Nem lép ki vagy nem lép vissza?
  • DarkSector
    Elhiszem...csak vicc volt.
  • DarkSector
    THX
    De hiába tudom, hogy mit kell csinálni, és akarom és menne, mint eddig, DE!!!!! MINDIG VAGY ELLÖK MAGÁTÓL, VAGY NEM TUDOK FELKAPASZKODNI HOZZÁ ÍDŐBE, MERT MIRE MEGÜTHETNÉM VÉGRE VAGY ELTŰNIK, VAGY VISSZATESZI MAGAKÖRÉ A BÚRÁT.
  • HeadHunter86
    Valaki segítsen legyen szíves, mert alt+taboltam, és ugye menteni nem lehet, szóval játszanék tovább :)
  • ricsimaster
    Megelégeltem tényleg videóra veszem XD
  • NiGhTM4R3
    A 4. pályán mikor kinyírom a pallos lovagot az ajtót kellene valahogy kinyitni gondolom, de hatástalan a támadásokra. Mit kell?
  • Klemice
    neked meg egyszer aztán még egyszer aztán elkezd matyizni a sarokban na akkor kell ütni mint az állat utána leesik a földre és devil buster :)
  • DarkSector
    Ez nem jött össze.....
  • DarkSector
    Jobb mert ott ha jo voltál, akkor ment a játék, de itt sok helyen annyira mintha a gép beleszólna, és egyszerűen nem tehetsz semmit, hiába nyomod azt a QRVA gombot akkor amikor kéne....

De ez engem jobban érdekel, csak ez a főellenség egyszerűen kiábrándító.
    Eddig eljutottam mindig addig, hogy elkezdjen ütni a piros kardjával.
    Most hogy tudok mit kéne tenni, bazzeg nem sikerül leszednem a levegőből a gecit, pedig kell hogy legyen megoldása, mert gondolom nem véletlenszerűen engedi leszedetni magát....

Már annyira idegesítő, hogy nem tudok a közelébe menni, hogy begolyózok lassan!!
  • HeadHunter86
    Sziasztok egy kis help kellene. Mert FAQ-t nem találtam hirtelen.

Szóval a 4. pályán vok. A templomban, szétütöttem a pörgentyűs dologgal valami sírt. De nem tudom mit kell csinálni azzal a valamivel ott a templomban. Valaki Segítsen legyen szíves. Kösz.
  • Seth
    Mindegyik szinten devil hunter rank van írva összesítésnél, az nem a fokozatot jelöli
  • DarkSector
    Ott van hogy DEVIL HUNTER...
    Ne eteees má. méghogy S fokozatot TLDK-ban!!!
  • Klemice
    na feltolom a 3mat..
  • Klemice
    :) agninak nem volt stingere igaz beowulf méhecskéje pontosabb volt mint a 4ben gilgamesh
  • ShaiHulud
    Agni & Rudra + Beowulf ftw:)
  • ShaiHulud
    eleje fele volt imo , easy normal es hard votl ugy emlekszem aztan kapsz very hardot ha vegig viszed hardon, majd very hard vegig vitele utan dante must die.

a gold es yellow kozt kulonbseg meg az hogy goldon van gold orb (amivel ha harc kozben meghalsz akkro ugyanonnan tudod folytatni) yellownal meg nincsen lehetoseg gold orbot szerezni;) vagyis csak a continues modszer mukodik amikro vagy a palya elejetol vagy ha boss kozben haltal meg akkro kozvetlen a boss elotti divine statuetol folytatod.