3093
  • armageddon666
    nemvágom holvagy de ha jól veszem észre a GyroBlade a gondod. Nem kötelező megütni karddal, így nem megy olyan messzire, precízebben irányíthatod. Remélem jól értettem a gondodat és segítettem ^^ (ez a pattogás ellen jó)
  • soulhunter
    ha beledöglök, akkor se tom onnan kicsapni... amugy ezen már tul vok, szétkaptam azt a kék izés ajtot, aztán ennyi... csak pattog a szobában, v épp nem fér ki, és még az emeleten se találtam semmit, ami jo lenne akármire is... aztán ha kimegyek a "hosszu teraszra", akkor se jutok sehova, csak 1 ajtohoz, ahonnan ismét nemtok kezdeni semmit...

nah, akkor asszem kérnék szépen 1 végigjátszás videot erre a pályára, mer gözöm sincs, mit hova mettől meddig és miért...
  • reaper4
    a tűzgolyós résznél lépsz arra a helyre ahol 1 emelvényen van 1. azzal végigcsattogsz ,de nem lököd be a helyére, hanem továbbmész balra. ott lesz 1 kék varázslattal lezárt hely (asszem pont oda érsz a folyosón). na ezt a varázslatot tudod feltörni a cuccal és az mögött lesz a másik.
  • soulhunter
    tehát jol értem-e, mer nem értem :)

összegzés:
    van 1, ahol kicsapja a keritést, és végigcsapom a folyoson (ahol az a tüzgömböcska lövöldözik rám a falbol...

a másik meg a másik irányba, ahova el kell csapkodnom 1 másikat csak ugy brahibol, h ki tjam kapni onnan a helyéről?
  • reaper4
    az 1ik az 1ik szárnyon van ahol kinyílik a kerítés. a másik pedig a másik szárnyon, de oda kell vinned 1et, mert csak azzal tudod kiszabadítani...
  • soulhunter
    wááááááá

kezd a tököm telelenni :)
    hát v én nem találom, h honnan a rákbol kell kiszedni a 4. olyan pörgettyüs izét, amiket ugye oda kell csapkodni, h meglegyen a 4 (annál a lila feliratu könél), v fogalmam sincs, mé mentem vissza már totálisan a legelejéig, és már kb 2 orája azzal tökölök :D

jol láttam, h ott van a rács mögött, ahol ugrálgatni kell a tüskék alatt? mellette a falban van 1 olyan ütni valo izééé... és oda h ugorjak?

v az majd később kap szerepet? v honnan csapjam ki? mer tök poén volt, amikor felpörgettem, aztán végigcsaptam a folyoson, és csak mentem utána, és rahedli enemyt kaszált le helyettem, de HOL VAN A 4.???
    mer ha az 1. ajton megyek be (balra leágazás), akkor ott is van 1, de onnan meg nincs kijárat, ahonnan kicsaphatnám...

wáááááááááááá :D
  • partizan182
    Talán ne a casual tömegnek kitalált devil hunteren játszd.

Son of spardan már kezd érdekesedni a dolog, DMD már-már játszhatatlanul nehéz (de csak már-már).

Nehezebb szinten az ellenfelek és a bossok is új szopatós mozdulatokat tanulnak, teljesen más lesz a cucc dinamikája.

DMC azon játékok egyike ami csak nehezebb fokozaton mutatja meg magát. (szavatosságról: és már vagy 2 hónapja szenvedek a DMD-vel, közepénél járok...)

• soulhunter
    bocs, rég jáccottam vele :)
  • NiGhTM4R3
    Igen az lesz, csak nem értettem mit kell csinálni vele.
    Thx
  • Klemice
    amúgy a devil bringer sem tetszene ennyire ha a bossokat nem lehetne ennyire megkombózni vele .. :\ de azt is ha ellövöd párszor utána meg deivl triggerben párszor akkor már nem az igazi :S
  • ShaiHulud
    jah 4 elonye a grafika es a devil bringer, kb ennyi. jah meg a BOOBS.
  • Klemice
    hát igen.. van különbség a két game között ezek szerint a szépség a játékélmény rovására ment?
    nero devil bringere nélkül simán dante-val kalandozva nem kötne le minket a cucc lásd a dantes küldetéseket :S
  • ShaiHulud
    a 3 hardon nehezebb mint a 4 devil hunteren. raadasul a 3 jobb is, mert az kb 2 hetig tudott lekotni, a 4 meg csak 2 napig, amig vegig vittem devilhunteren.

ahogy valaki irta is lejjebb, 3 ban sokkal komplexxebbek a boss harcok, 4 ben nagyon egyszerusodtek, eleg ha mondjuk nevan-t emlitem:)

4 szep volt jo volt, de 3 jobb es nehezebb is. ezvan.
  • Klemice
    van ez így :) szerintem lehetséges nekiállok humanon Sre csinálni..
  • DarkSector
    Jah akkor is gáz....Max az első 2 szintet tudom elképzelni, hogy sikerüljön valakinek, de azon is meglepődnék, meg dobnék a tiszteletére 1 szaltót.
  • Klemice
    ha megnézed akkor látszik hogy az első 4 nehézséget veszi fel a ranglistába :)
  • DarkSector
    Na S rankokat felejtheted...Legendary-ban minden S-re csinálni...jah persze....
  • DarkSector
    Nem...TLDK
  • DarkSector
    Nem én lehet hogy fura dolgokat mondok, de komolyan mondom, hogy a devil 3 nekem semmi gondom nem volt.
    Nem, nem azt mondom, hoyg röhögve elsőre NO DAMAGE -al sikerült, de monnyuk sehol ennyit nem tököltem, mit a papnál itt a végén.
    Bárcsak fel tudnám tenni a videókat, amiket felvettem, mert ott láthatnád, hogy miképpen, és mennyi idő alatt sikerült végigvinnem.
    És sokan tévedésben voltan esetleg vannak, mert azt hiszik hogy a 3.részben a legutolsó szint a legnehezebb...:D Hát nem az utolsó elötti.
    Mert az utolsó fokozat 1 HIT oda vissza, csakhogy azt piszollyal végig lehet szaladni...:P
    Tehát az utolsó előtti ahol aaz ellenség körül először a védőmezőt kell leütni, és az ám volt a nagy meló.
    Legalábbis akkor azt hittem...

Mármint itt a devil 4 ben ellehetetlenít a játék, hiába akarok valamit tudatossan megcsinálni (Lásd finall boss.)
    A 3-ban viszont a végén ha a final bossoknál tartunk, egyszerűen röhögve kerülgettem a fickót, és tudtam, hoyg mikor mit szabad lépnem ellene, és mikor elkerülnöm.
    Itt meg szinte a véletlenen múlt, hogy leessen a földre a pap. sőtt most már hogy tudom, a végén a piros karddal hogy kell megállítani, most már asztmondom az kutyafüle ahhoz képest, mikor le kell bányászni a levegőből!

IGEN, mert a final boss-nál EGYETLEN nehéz pont van, mikor a burok eltűnik, és egyszer meg kell ütni, utána azonkívül a többi része pofon egyszerű de addig szinte megdögölhet az ember akkor sem tudja kezelni a dolgot.
  • zolo
    De...de...
  • Klemice
    100%-os mentés azt jelenti hogy az összes cuccot unlockolod a my historyban aminek része a clear all stages in xy mode in S rank
  • armageddon666
    7 nehézség
    20 map
    6 boss (Savior nem számít)
    Ebből 4db 3szor van 1 játékban, egy meg 2szer. (Savior nem számít)
    Bloody Palace 101 szint.

Sztem nem kell S hogy 100as legyen :C vagy ha igen akkor elég a 99 is xD
  • Klemice
    lnd? nem LDK?
  • zolo
    Hát abból kiindulva, hogy LND = Son of Sparda 3szor annyi ellenfélllel, könnyű lesz azis, csak a bossoknál fogsz izzadni. Mert LND-ben is keresztülvágok a tömegen, úgy ahogy kell, akk meg kevesebb ellenfél nem kihívás :/

LND, az kihívás xDD
  • armageddon666
    Én csak megemlítettem mint lehetőséget... előbb törlöm le én is minthogy más tollával ékeskedjek ^^
  • Klemice
    még nincs 100as mentés :P majd lesz az is.. egyenlőre meguntam .. jobb dolgom is van annál hogy egy pályát 100x végigvigyek hogy S rank legyen, nomeg a rakat nehézség :)
  • DarkSector
    Melyik szint volt nehéz?
    Mert ott azért annyi trükköt találtam, hogy az egyik helyen tudtam gyorsan orbokat szerezni, és feltölteni magam élettel a küldetések kezdete előtt.
    Asszem az a hely, amikor egy barlangba vagy, és egy lyukba kell beugrani (SECRET MISSION), ott ad mindig orb-okat....
  • armageddon666
    nem lehet hogy olyan sorrendben játszottál hogy 1,2,3 sok kihagyás, 4? :D ez megmagyarázná a sorrendedet :D

4 amúgy Devil Hunteren sem annyira nehéz. 1-2 helyen szivatós csak. Kockás rész meg Sanctus Diabolico. Szal a vége.

Son of Spardaról még nemtok mit mondani ^^ Bár lehet hogy olyan nehéz hogy beleőszülsz és úgy fogsz kinézni mint Dante :D vagyis son of Sparda... HÁHÁHÁÁHÁHÁHÁHHÁHÁÁHHÁ (nagyon szar volt? :D)
  • zolo
    Nem vagyok az a fajta aki csal ;)
  • DarkSector
    A mentés az eléggé gyáva dolog...legalább ez az egy játékban ne csaljon az ember, majd a farcry-ban, meg a bioshock-ban lehet örök lőszert, meg GODMOD-ot, de itt ne....
  • DarkSector
    RE4-ből alakult ki a Devil sorozat, és mindkettő Capcom értelemszerűen.

Onimusha-ban nem pont úgy hívják, de ez az arénaharc, a szintlépésekkel én ott láttam először. Ez is Capcom termék....

Jajj Onimusha 4 még a videóim is megvannak, arról a 2-3 karakterről, akikkel sikerült a 100szintet leütnöm....
    Devil3 -ból meg a legnehezebb fokozaton megvannak a videók egy DVD-n, igaz PS2-ről van rögzítve, az asztali felvevőmmel, de akkor is kincsként örzöm....
    Asszem még a memória kártyámon is megvan a 3 mentése, amit nem adtam el a géppel....
  • armageddon666
    végső esetben 100as mentés :\ de az nem érdem.
    arany lovag: Alto Angelo. démonizált rend tag angyalpáncélban
    ezüst lovag: Bianco Angelo. angyalpáncél démoni energiával töltve ^^
  • Rage47
    én játszottam mindekettővel, a 3 sokkal nehezebb volt(abba is hagytam eléggé az elején), a 4 már emberi nehézségű human-on:)
  • zolo
    Jah nem, király = boss :)))

Lovag az meg a lovag, amiből van többfajta, ezüst, arany (a színük xD )

Human után kezdtem bele az LND -be, még Devil Hunter sincs, addigra megunom, így inkább hentelek :S Pedig a Heaven or Hell-t kipróbálnám szívesen.
  • DarkSector
    Eléggé magabiztos vagy...én meg nehézség címen így állítanám fel: nehezebbtől -> könnyebbig
    4->1->2->3
  • DarkSector
    Háát az ehhez képest egy Human vagy Devil Hunter szint lesz.
  • Seth
    Végigvittem összes részt (najó,2. rész kimaradt:D ) és a nehézsége szerintem az új részekkel egyre könnyebb lett
  • DarkSector
    Hát én nem tudok váltani karaktert, mert inkább dante-val küldeném.
  • armageddon666
    Milyen királyok? O.o Alto Angelo? Lovag gondolom Bianco Angelo. Vagy vegyesen a 2? XD

amúgy Son of Sparda nehézségű minden benne. Viszont nem kapsz asszem DMD meg HOH meg másik HOH szintet LDK után, ezért asszem én maradok SOSnál :S csak előbb vigyem végig a 3-t xD érzem felüdülés lesz ismét a 4 utána :D
  • DarkSector
    Pontossan nem emlékszem, mert régen volt, és PS2-őmet meg elpasszoltam már, de 3ban volt Heaven or Hell, Dante Must Die, és ott mintha rendessen lett volna Normal és Hard is.
    plussz még asszem a 3-ban (meg az első részben) volt olyan hogy ha a legkönnyebb fokon sokszor meghaltál, akkor felajánlotta az EASY fokozatot is....