Devil May Cry 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nero-val kezdessz a játék elején, majd késõbb a játék felétõl Dante-t irányítod
PSN ID.: Beegabor
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
The Bloody Palace makes it's return.
Unlockable How to Unlock
Bloody Palace Beat Devil Hunter Mode
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
@
Am. végigvittem a játékot, túl könníû volt,az elején kellett volna Devil Huntert választanom😞
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Érzelgõs Nero videók elmennek. Én nem vetem meg az ilyeneket 😛 Poénkodós Dante videókat meg imádom xD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amikor a Glória csaj megjelenik a fagyos helyen, legyõz egy csomó szörnyet. Megmentette a faszikám a stukkerével. Ezek után bementem egy templomba, körbejártam az egészet, de nem tudom, hogy hogyan kell megcsinálni.:S Valaki esetleg tudna segítséget adni? PLS HELP ME!
Szeriontem is az a legnagyobb negatívum hogy a pályák ismétlõdnek. Meg mintha kifogyak volna a bossokból. 1 bossal 3-szor kell megküzdeni. Enyi erõvel lehagyhaták volna a 19. missiont.
Az igazi negatívum sztem az,h ismétlõdnek a pályák, valamint Nero-t nemtom minek kellett egyáltalán kitalálni is,mellette tiszta öregnek néz ki Dante. a részek nem egymás utánisága is egy nagy negatívum(3,1,4,2)vhogy úgy érzem,h az állítólag elrontott 2. részt már nem akarják folytatni,helyette az elõzményekre koncentrálnak. Nero-hoz visszatérve semmi köze Spardához, sokáig abban reménykedtem,h kiderül õ Vergil álnéven😊 sajnos nem így van(bár még nem vittem végig) Történetileg nekem a 3 tetszett a legjobban, Vergil és Dante 2 erõs ellentétû szereplõ,de mégis hasonlítanak.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
omen hátra grief elõre
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
de bazookara valtani ugy tudsz hogy nyomva tartod loves gombot majd jobbra illetve balra mozgatod tetszolegesen 3 szor aztan a lasergun modot meg ugy hogy a bazookabol ketszer korozol jobbra vagy balra a cursorral meg mindig nyomva tartva (ezek igy elerhetok a gunslinger style nelkul is)
ezekhez mar gunslinger style kell:
omen: az lock-on + elore+ style specko gomb
forgo penge: lock-on + hatra + style specko gomb
repulo raketaveto mod: style specko gomb majd ezuten sima lovessel egyesevel lodozod a raketakat addig amig elnem talalnak vagy elnem rakod ugrassal, style specko gombbal pedig kilovod az osszes raketat amitol nullazodik a kis extra csikod.
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Oldalra kell gurulni.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Egyébként kövezzetek meg (ugyan még ennek nem értem a végére), de a 3. szerintem sokkal hangulatosabb volt.
PSN ID.: Beegabor
Most viszont számomra meglepõ dolog, hogy elkezdtem "Devil Hunter" módban a gémet 😄 Ha így végigviszem akkor kapok egy Son of Sparda módot? mert az összegzésben minden misszió után 4 értékelésnek van hely, és egyelõre csak 3 nehézség van :S
@