Devil May Cry 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem is volt ilyen, nem tudom miert csinalja, lehet a crack rossz. amugy a cutsceneket megtudod nezni kesobb is a story historynal vagy hol😊 szal akar elis nyomhatod a cutsceneket aztan mentesz, majd megnezed menubol.

Seth
Képben vagy nagyon 😊
Nero-val kezdessz a játék elején, majd késõbb a játék felétõl Dante-t irányítod

PSN ID.: Beegabor

Heló! hülye kérdés de akk mi a neve az elején a karakteremnek? És játék közben változik? Ha igen melyik küldetésben? Ja és az 1159-es kérdésre valaki? Vagy nem érdemes a 3-al foglalkoznom az nagyon nem jó? elõre is köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Klemice
Unlock the Bloody Palace
The Bloody Palace makes it's return.
Unlockable How to Unlock
Bloody Palace Beat Devil Hunter Mode

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

lassan idegrohamot kapok😊 hónapok óta nem játszottam semmivel, crysis óta 1 játékot se kapcsoltam be, így szó szerint... most végre lenne 1 játék ami érdekel is, erre meg 2 nap alatt kb 5x vittem végig az elsõ 3 pályát, és most is a 3. nál tartok köszönhetõen annak hogy valamiért mindig kilép. De így tök hirtelen, játszok és akkor hopp kilép van hogy ki se ír semmit, néha meg kiírja, hogy exe hibát okoz... vagy hogy: az adatok amelyekkel dolgozik eltûntek... és a zseniális mentési rendszernek köszönhetõen ilyenkor mindig kezdhetem elõrlõ az adott pályát... 😞( valaki nem tudja hogy mi okozza ezt a hibát? csak videók alatt lépdes ki. (a videók meg rohad jók szóval nem akarom átlépni õket)

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

armageddon666
valszeg Devil Hunter mert Humanon már végigtoltam és nem kaptam meg csak a Dark Knightot vagy mit.

@

Honnan szedhetõ egy full mentés az összes extrával?
Am. végigvittem a játékot, túl könníû volt,az elején kellett volna Devil Huntert választanom😞

elitehun
gondolom devil hunter vagy human módban végig kell vinni a játékot.
Shep
Na én is a végére értem, összességében jó volt az egész, de azért kár, hogy nem végig Dante-t irányítottuk, valahogy ez a Nero gyerek nem nem jött be.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

armageddon666
és akkor hogy hívható elõ? 😄

@

elitehun
tudtommal van
armageddon666
Bloody Palace van a PCs verzióban? és hogy lehet elõhívni?
Érzelgõs Nero videók elmennek. Én nem vetem meg az ilyeneket 😛 Poénkodós Dante videókat meg imádom xD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bár azért a vége fele már nagyon durvák 😄 Szal mikor a Lucifert szerezzük meg, háát az eléggé no comment xD az operás résznél mikor Dante vs Agnus van... hát ott megfeküdtem ^^ mármint videó alatt 😄 de akkor is talán a legeleje volt a jó 😛 Elsõ Nero vs Dante és az ottani videók 😄 mikor felülnek a padra harc közben 😄

@

elitehun
sztem nem. tudtommal elõröl lehet kezdeni a pályát de ugyan úgy mész majd Nero-val és Dante-val. csak annyi lessz a különbség hogy már az elsõ pályán tudsz mindent (pl taunt-olni)
Shep
Tényleg ha végigviszem nem lesz olyan lehetõség, hogy Thris-sel lehet játszani? Valamint El lehet majd kezdeni elõröl Dante-val?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

elitehun
Azt a pályát hogy utáltam. Nem emlékszem biztosan de miután bementél a templomba akkor bal oldalt van egy ajtó ott bemész és nem sokkal utánna balra lesz egy másik ajtó. Azon bemész és tovább nem emlékszem. sry
blackfire001
Segítene nekem valaki?
Amikor a Glória csaj megjelenik a fagyos helyen, legyõz egy csomó szörnyet. Megmentette a faszikám a stukkerével. Ezek után bementem egy templomba, körbejártam az egészet, de nem tudom, hogy hogyan kell megcsinálni.:S Valaki esetleg tudna segítséget adni? PLS HELP ME!
Shep
A legnagyobb baj, hogy hiányoznak a látványos akciót felvonultató átvezetõk, helyette kaptunk Neros érzelgõs marhaságot, meg Dantes végeláthatatlan poénkodást (ez persze jó, de hol van az akció?) Mondjuk lehet ezt csak én hiányolom 😊

Sparda és néró között van kapcsolat. Az öreg fószer is mondta.
Szeriontem is az a legnagyobb negatívum hogy a pályák ismétlõdnek. Meg mintha kifogyak volna a bossokból. 1 bossal 3-szor kell megküzdeni. Enyi erõvel lehagyhaták volna a 19. missiont.
Én tudom😊 Csak õ a démonokkal volt,míg Dante az apja példáját követte.

elitehun
ja azért hasonlít Dante és Vergil mert testvérek 😉
hosszú videók nélkül sztem nem érne egy játék se sokat,ez meg pláne nem(pörgõs videói miatt) Pálya elején sokat tölt, h ne küldetésenként kelljen kivárni,h betöltögessen.
Az igazi negatívum sztem az,h ismétlõdnek a pályák, valamint Nero-t nemtom minek kellett egyáltalán kitalálni is,mellette tiszta öregnek néz ki Dante. a részek nem egymás utánisága is egy nagy negatívum(3,1,4,2)vhogy úgy érzem,h az állítólag elrontott 2. részt már nem akarják folytatni,helyette az elõzményekre koncentrálnak. Nero-hoz visszatérve semmi köze Spardához, sokáig abban reménykedtem,h kiderül õ Vergil álnéven😊 sajnos nem így van(bár még nem vittem végig) Történetileg nekem a 3 tetszett a legjobban, Vergil és Dante 2 erõs ellentétû szereplõ,de mégis hasonlítanak.

JackSparrow88
Maga a játékmenet sztem elég király, viszont pár negatívum még : egyrészt nekem nemtom mér de k*rva sokáig tölt( amikor a beállításoknál az exit-re mek akkor, amúgy meg 1.5 GB RAM-om van) meg az eddigi videók a pálya elején is elég hosszúra sikeredtek, sztem nem sok ember képes õket "nyugton" végignézni, na mind1, más hibát eddig nem találtam benne...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Shep
Ok, kösz szépen.

Klemice
az omen meg a grief pont fordítva
omen hátra grief elõre

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

megkell venni ugye a 2 speckojat a skilleknel aztan gunslinger style kell, majd jatek kozben ESC-t nyomva a skill list(vagy abiliyt list vagy miaz) lathato hogy milyen combokat, skilleket tudsz eppen.

de bazookara valtani ugy tudsz hogy nyomva tartod loves gombot majd jobbra illetve balra mozgatod tetszolegesen 3 szor aztan a lasergun modot meg ugy hogy a bazookabol ketszer korozol jobbra vagy balra a cursorral meg mindig nyomva tartva (ezek igy elerhetok a gunslinger style nelkul is)

ezekhez mar gunslinger style kell:

omen: az lock-on + elore+ style specko gomb
forgo penge: lock-on + hatra + style specko gomb
repulo raketaveto mod: style specko gomb majd ezuten sima lovessel egyesevel lodozod a raketakat addig amig elnem talalnak vagy elnem rakod ugrassal, style specko gombbal pedig kilovod az osszes raketat amitol nullazodik a kis extra csikod.

Shep
Na várjál és mivel választom ki, hogy mit lõjön ki?

Heló! LEszedtem a dmc3-at a 4 legnagyobb örömére de felraktam és hibaüzenettel kidob, még el sem indul. A legújabb vga driver van fenn, és egy játéknál sem fordult elõ ilyen probléma. Azért ide írok mert valszeg sokan játszottak itt a 3-al is. Valaki jó lenne tudna valami tippet adni. (am RELOADED vezió, amikkel nem szoktak problémák lenni) <#szomoru1>

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pandora ugy mukodik, hogy ahogy lodozol vele(crossbow, bazooka, lasergun, beulos alap lovese, forgo penge dobas modokban) ugy no egy kis sav az eleterod kornyeken, azt hasznalja el amikor a beleulossel nyomod a gunslinger speckot es egyszerre losz ki jo sok raktetat, illetve akkor is amikor a labaval kinyitja es aoeben sebez(omen).

Egyszerüen társítottam a hangfálját media player-be, aztán fogtam és behúztam movie makerbe, majd lementettem.

Klemice
stinger után nyomva kell tartani a kard gombot talán

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Shep
Biztos én vagyok a bamba és nem találom, de merre van pl. a 3-ban million stabs néven futó kombó leírása, mert Dante néha megcsinálja, csak éppen nem tudom mivel csalom elõ. A rakétavetõs beleülõs akármit, hogy tudom rendesen használni, mert 1 rakéta kilövése után kikapcsol, vagy fejleszteni kellene és akkor többet is lõ?

és hogy?

Klemice
javaslom emellett az igekötõs igék helyes használatának átismétlését

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Lol rá jöttem, hogy lehet kimenteni a zenéket 😄

Klemice
mission 18at láttam royal guarddal.. a nagy piros tûzgolyókat védi ki wáá brutális

Seth
Ahhoz már tehetség is kell 😊

Klemice
vagy royal guard 😊 persze danteval

Seth
Nem tudsz. Félreugrassz

Ironmask
hogyan tudok védekezni???

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

JackSparrow88
aha, ok thx. azóta már sikerült...

rage
Space+Iránygombok oldalra (A vagy D)+ ugrás, vagyis K
Oldalra kell gurulni.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Klemice
devil hunterben több élete van az ellenfélnek ergo style-osabb lesz a játék mint humanban 😊 nagy elõrelépés mondva a 3ból okulva

JackSparrow88
Most lett meg a game de már az elején elakadtam amikor harcolni kell a másik énemmel v. kivel. Azt nem tom amikor azt mondja nyomjam a space-t aztán meg vmi ls-t meg a k-t. De ezt h kell mer nemtom sehogyse....

Shep
Roppant ötletes dolgok ezek és tuti van rengeteg olyan függõ is aki még végig is játsza ezeken a fokozatokon is 😊

Egyébként kövezzetek meg (ugyan még ennek nem értem a végére), de a 3. szerintem sokkal hangulatosabb volt.

elitehun
én már az eleje óta "devil hunter" módban játszok mert az elején még nem tudtam hogy az a nehézségi fokozat xDxDxD
Seth
Igen, ha D Hunteren végigviszed,akkor megkapod a Son of Sparda nehézségi fokozatot, ha azt is akkor Dante must die illetve a Heaven or Hell nehézségi fokozatot(mindenki meghal egy ütéstõl,ellenfél illetve irányított karaktert is beleértve). Ha Dante must die fokot is végigszenveded akkor megkapod a Hell and Hell fokot,ahol egy ütést bekapsz fekszel viszont az ellenfél a Son of Sparda nehézségen van, rendes életerõvel 😊

armageddon666
Jaa hogy ilyen? Az más. Olyanból is rémlik valami csak már nem tudom mi 😄 De ilyen überbrutál fokozat pl. Doom3-ban volt. Mondjuk az ilyeneket nem értékelem :S

Most viszont számomra meglepõ dolog, hogy elkezdtem "Devil Hunter" módban a gémet 😄 Ha így végigviszem akkor kapok egy Son of Sparda módot? mert az összegzésben minden misszió után 4 értékelésnek van hely, és egyelõre csak 3 nehézség van :S

@

Fharenheit? Abban volt? Hát valamrõl akkor lemaradtam.
Remek...éljenek a konzolátiratok... 😊
load gamenel mindig legelolrol kell kezdeni az adott missiont.