3093
  • DarkSector
    Na ezeket a trükköket nehéz megtalálni, de ez a lényege a játéknak, ha egyszer sikerül kiismerned az ellenfeleket, akkor már sokkal egyszerűbbé válík a játék....
  • DarkSector
    Egy trükk a fagyos szörny ellen, ami legelőször a 4. küldetés végén a főbossz!!!
    CSAK ANNAK AKI MÉG NEM JÖTT RÁ...:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na most ha eltűnik a dög, akkor előhozza azt a két jég boszorkát, akik a csápjai segítségével repkednek.
    Itt ÓVATOSSAN távolítsd el őket egymástól egy-két döféssel, hogy csak az egyikre tudj öszpontosítani, és addig üsd, amíg csak tudod, hogy kimenjen az energiája, és lefeküdjön a földre, namostekkor gyorsan ragadd meg, és ...LÁM...már el is kaptad a dög csápját, amivel térdre, vagyis hasra kényszeríted, és jöhet egy sorozat, vagy megfogás megint!
    ÁTVÁLTOZVA EGÉSZ EGYEDI KOMBÓT LÁTHATSZ, AMINT BEUGRIK A DÖG SZÁJÁBA, ÉS BELLÜLRŐL TÉPI SZÉT. ÉS RÁADÁSUL EXTRA SOK ÉLETET SZED LE A DÖG CSÍKJÁBÓL!!!!!!

Viszont nálam utána már fellülnézetbe maradt a kamera...
    De így már sokkal könnyedebb lesz ellene a küzdelem
    Én Son of Sparda fokon még simán be tudtam ezt a kombót vinni, szerintem nehezebben is hasznáálható a trükk.

Sok sikert! :P

• DarkSector
    Na jó de ebből nekem még nem fog menni
  • ricsimaster
    Elvileg úgy hogy kikell választani hogy csak fél minőségűt csináljon de nekem teljes minőségben ez a 11 perc is 25 giga lett XD
  • armageddon666
    Van. 1.3-as patch mellett van egy kis file, nekem mondjuk nem működött, de van egy valami.ini file is és oda befirkáltam magamnak valamit és működik xD Milyen Gamepadod van?
  • Klemice
    nemsokára
  • The Protector
    vhoyg lehet crackelni a frapsot h ne csináljon bazi nagy videket és jpeg be mentsen vmint bármekkora videt csinálhassak?
  • ricsimaster
    NA nem sokára feltöltöm a fasza kis legendary-s videóm ami csak 11 perc :( nem volt több szabadhelyem a frapsnak XDDDDD
  • Klemice
    meg kell várni amíg elérnek oda a lebegő platformok
  • HeadHunter86
    Sziasztok, elakadtam a jungeles pálya elejéne (Mission 7)

Ilyen lebegő kapuk vannak, hol megjelenik pár hol eltűnik. Na már most ha leesek akkor szörnyek jelennek meg alul ahol gyepálni kell őket, ha megöltem őket akkor vissza tudok menni a felső szintre. NA már most felül merre kellene menni? MErt hiába próbálok átugrani az ajtóhoz nem sikerül.
    Valaki segítsen. Legjobb lenne ha képet is küldenétek. Köszi.
  • DarkSector
    Secret Orb 2:
  • DarkSector
    Itt van Secret Orb:
  • DarkSector
    THX.
    Így már értem.
    Ha lenne analog joy progi a PC verzióhoz, hogy működjenek a karok rendessen, akkor pc-n is megcsinálnám mégegyszer fullra, mert szerettem a 3.részt naon, de egyenlőre ez nem fog menni, mert az eddigi pachekkel sem ment az analog kar....
  • armageddon666
    pontosan
  • DarkSector
    Jah akkor magyarul:
    PS2 = PC

Nincs = Easy
    Easy = Normal
    Normal = Hard
    Hard = Very Hard
    Dante Must Die = Dante Must Die
    Heaven or Hell = Heaven or Hell

Akkor valami ilyet képzeljek el, nem?
  • armageddon666
    NA az a North American vagy a Special Edition.
    Elvileg.
    Annyi a különbség szintekben hogy a PCsnél az eredetihez képest elcsúsztak a szintek. Szal ami PS2n Easy volt, az PCn Normal, a Hard pedig Very Hard. Dante Must Die maradt, és bekerült egy Easy ami PS2-n ha lenne akkor Very Easy lenne.
  • Klemice
    előre be az ajtón..
  • DarkSector
    Akkor be a kis ajtón, ott a helységben, ahol a kard volt....
    Jaj csak nem hagyhattad figyelmen kívül...
  • NiGhTM4R3
    ?
  • DarkSector
    Komolyan mondom, hogy elküldöm neked a lemez másolatát postán, ha kell.
    És akkor össze tudod hasonlítaní....
  • DarkSector
    Az az angol szöveg mit jelent??
    a sorok végén???
  • DarkSector
    Nem tudom, de én PS2-őn nyomtam, azt tuom és nálam azt az 5 fokozatot adta be, és az utcsó egy mindenki egylövésre meghal baromság, ami inkább fejlesztésnek jó, az orbok miatt, mintsem játékra kihívás céljából.

A Dante Must Die-nál meg az elején már a kaszásokat is kemény leütni, mertütögéled őket, és nem meghalnak, hanem valami magic veszi őket körül, amitől 2x vagy 3x többet kell ütni őket, és ez felfelé a szinteken még keményebb, de viszont itt vannak trükkök, amivel ha jól taktikázol, és ügyes vagy, akkor sértetlenül vagy kissebb életveszteség mellett megoldhatod, nemúgy mint itt a 4-ben.
  • ShaiHulud
    " EASY - A brand new mode for Devil May Cry 3 beginners.

NORMAL - Easy mode from the NA release of Devil May Cry 3.

HARD - Normal mode from the NA release of Devil May Cry 3.

VERY HARD - Hard mode from the NA release of Devil May Cry 3.

DANTE MUST DIE - This mode remains unchanged from the original Dante Must Die
    mode from the original Devil May Cry 3.

HEAVEN OR HELL - This mode also remains unchanged from the original Heaven or
    Hell mode from the original Devil May Cry 3."

szal elvileg neked meg nehezebbnek kellett tunjon a 3:D
  • DarkSector
    Jah az a "playstation-on könnyebb volt úgy tudom...", gondolom azért, mert nem lehet használni rendessen analog joy-t.
  • ShaiHulud
    bocs tevedtem. ugy volt hogy a japan verzio hard fokozata lett az us verzio normalja, aztan a pc-s Special Editionben rebalancoltak a difficultyt (mondjuk hogy milyen iranyba azt nem tom)
  • DarkSector

Nem szabad lámázni, elsőre mindenki megakadhat...
  • Nick01
    Ha ennyire láma vagy akkor mi a faxnak jáccass?! jácc olyan játékkal,amivel tudsz bazdmeg aztán maradj meg magadnak!
  • DarkSector
    Mint mondtam PS2-őn nyomtam, de Very Hard talán nehezebb a Dante Must Die-nál is?
    Akkor PC-n nem 5 fokozat van???
  • ShaiHulud
    ezekszerint nem pcn jatszottal vele? playstation verzio sokkal konnyebb votl ugy tudom, pc verzioban votl very hard fokozat, szal valami nem koser nalad ha megis pcn jatszottad volna.
  • DarkSector
    Devil4-ben mi ismétlődik, ami a 3-ban nem?
  • ShaiHulud
    dmc3 eljutott nalam odaig hogy vegig toljam very hardon is es belekezdjek dante must dieba is. dmc4 ebben elbukott, mert egyszeruen annyira ismetlodo minden benne, hogy nincs kedvem megegyszer neki allni. raadasul bossharcok se tul komplikaltak, finoman szolva.
    azonkivul nero harcstilusaban is tul keves a variacios lehetoseg a 3ban szereplo dantehez kepest, igy ez is monotonna valik. pedig neroval valo harc is tetszett, devil bringer jo moka.
  • DarkSector
    Jah..
    Jut eszembe...miért nem rezeg a joy-om???
    Bent vezérlőpultban rezeg, de játékban nem, pedig az az igazi....
  • DarkSector
    Na megnéztem az első szintről a videót.
    A fokozatok így néznek ki:

EASY
    NORMAL
    HARD
    DANTE MUST DIE
    HEAVEN OR HELL (ez ami kis gyerkőcöknek esetleg kihívást jelent, ezért nem is értettem soha, hogy ez miért az utcsó fokozat!!!)

Na szóval a vérpisi2 fokozat a Dante Must Die a 3.részben.
    Mindenhol az időre kapott osztályzat szerepel (csak amelyik S-re sikerült)

Level 1 : 3 perc 55 másodperc
    Level 2 : 6 perc 58 másodperc
    Level 3 : 9 perc 26 másodperc S rank
    Level 4 : 15 perc 16 másodperc S rank
    Level 5 : 23 perc 46 másodperc
    Level 6 : 2 perc 12 másodperc S rank
    Level 7 : 20 perc 32 másodperc
    Level 8 : 10 perc 6 másodperc S rank
    Level 9 : 14 perc 20 másodperc S rank
    Level 10 : 10 perc 17 másodperc S rank
    Level 11 : 12 perc 6 másodperc
    Level 12 : 16 perc 58 másodperc S rank
    Level 13 : 14 perc 24 másodperc
    Level 14 : 14 perc 27 másodperc S rank
    Level 15 : 16 perc 25 másodperc S rank
    Level 16 : 20 perc 27 másodperc S rank
    Level 17 : 15 perc 39 másodperc S rank
    Level 18 : 27 perc 25 másodperc S rank
    Level 19 : 21 perc 47 másodperc
    Level 20 : 5 perc 24 másodperc (értékelés lemaradt a videóból!)

Na ez összessen: 281 perc 50 másodperc

Na zuzza szét nekem a 4 részt valaki legalább ennyi idő alatt, és a 3.részben nem is siettem, mivel nem az idő volt a fontos, hanem hogy sikerüljön.

Amúgy most néztem a 3. végét, ééésss....
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ott is a végén van egy szint ahol újra egymás után végig kell menni az összes leölt főellenségen!! Csak ugye már el is felejtettem, oly rég volt már...:D
  • NiGhTM4R3
    Megszereztem azt az új szamuráj-szerű kardot, és utána merre kell menni?
    Visszamentem a palotába, aztán a pálya legelejére gondoltam hátha ott lesz valami, de nem. :S

Szóval most merre?
  • armageddon666
    Lehet :D vagy csak sok hasonló gémmel toltad előtte, vagy épp a korábbi részeivel :P vagy csak simán elszoktál ettől a stílustól és a 4 ezért ilyen nehéz neked :D
  • armageddon666
    Én viszont most tolom 3-t a 4 után és tényleg az van amit SHaiHulud írt (bár még elején vagyok. Most találkoztam először Ladyvel ^^ lelőtt a lány :S 2szer is O.o)

igazából korábban is én írtam hogy komplexebbek a harcok xD

szal 4-ben, fogod, odamész és ütöd ezerrel. sebződni alig sebződsz 1. 2 fokozaton...
    3-ban csomószor védik az ütéseket, már ha egyáltalán közel jutunk... mert ha közelmegyünk megcsapnak elég durván, kivéve ha fegyóval vagy legyengítettük, vagy pedig marha skillesek vagyunk és ütés után egyből elugrunk ^^ én maradok az első megoldásnál :D bár ez lassabb...

DMC4ben nehéz:
    -Blitz
    -Chimaera Assault
    -Angelo Agnus
    -Sanctus Diabolico

DMC3ban amit eddig tapasztaltam:
    -a sima ellenségek is faszán odacsapnak... sokkal gyorsabban mint Scarcrowok a 4ben. Arról nem is beszélve hogy változatosabbak. Szal ez a Seven Hell alapellenség ez... hát nem tetszetősek ^^ erősek :S (vagy csak még nagyon nincsenek képességeim -.-) Feketével elvagyok ha nincs segítségük más színből :D
    -bossokkal (meg bosshp-s nem bossokkal) nonstop szívok... elsőre még egyik sem sikerült :D Ja de, a soklábú... de csak azért mert az nagyon béna volt :\ De HellVanguard elején nagyon megfogott... Cerberussal is szívtam (mikor tetőröl jégdarabok esnek az rengeteget vesz le :S), a 2 karddal 2dszorra sikerült végeznem 1mm HPm maradt. de azért egyszer elkapnak az más dupla dmg... (nem jön össze akkor 3dszorra egymással nyiratom ki őket ^^)
  • zolo
    Van a tüzgömbös rész, értem? Azután belépsz a folyosótol ráccsal lezárt részbe. Az ajtótól jobbra van eegy lépcső, és ott a GyroBlade,a 3., amit végig kell csapkodnod a folyosón, a végén kitörve a kék páncélt , hogy a 4. -hez hozzáférhess. És utána mind kettőt visszaviszed, és mehetsz a Bosshoz.

Legendary módon a béka felidegesít. Teljes élet+Gold Orb+VItal Star L, és még így sem tudtam legyőzni, mert egyszer sem fárad el hogy elkaphassam, és amikor pirosra vált akkor túl gyorsan ugrál:S
  • DarkSector
    :P na mivan akkor én valami láktos devil 3-at vettem régen ps2-re, hogy mindenki szenved a 3.résszel???
  • DarkSector
    Ebben egyeltalán nem értek 1-et.
    Devil 3 közel ennyi időbe nem telik végigvinni, mert ott lehet hogy elsőre soknak tűnik, mert kergetőzöl, és csak keresed a továbbvezető utat, de az első végigjátszás után már végig lehet rohanni a játékon, és sokkal kevessebb helyen fog meg a játék, mint itt.
    Ott rengetegszer csak fogtam magam és elfutottam az ellenség mellett.
    Holnapra megnézem neked, hogy mennyi ideig tartott a legnehezebb fokozat, mert megvan videóba rögzítve...Vob fájlokba vettem fel...és érdekes, hogy egy DVD-re ráfért!!!!!!!
  • armageddon666
    Durva DMC3ban a Normál mód O.o 7. pályán vagyok és már többször haltam meg mint DMC4ben Human és DevilHunter fokozaton együttvéve XD