3093
-
#1645 Hopp eltűnt a képem...
-
#1644 mindenre büntet
item damage supercharacter -
#1643 Jajj gec ezt nem hiszem el....
Már untam a banánt, és elhasználtam 2 életet a médium csillagokból, a TűzDémonhoz, és ezt adta ki az eredménylista (úgylátszik itt könnyebben osztogatja az S rangokat, de miért nem jelzi a lista....):
Már az első Misszóban is durva ranking-om volt, ott a szerencsének köszönhetően!
De itt, már faxán nyomtam úgylátszik....
The Legendary Dark Knight
Mission 2 ranking!!!!!!!!!
Előző rangom az első misszióban:
The Legendary Dark Knight - Mission 1 Rank -
ManoNegra #1642 Taníts mester -
#1641 ritmusérzék kell hozzá és 6-ig számolni kell tudni :) -
ManoNegra #1640 Nekem nem mindig :D Lehet hogy néha kicsit késöbb ütöm meg. -
#1639 nyahhh, asszem tényleg én vok hülye :D
nah, sajna legközelebb 7végén lesz időm játszani :( -
#1638 nem néha hanem mindig :) -
ManoNegra #1637 Hogy? Az néha bejön, ha kardal megütök egy számot akkor az jön ki... Amúgy mást nem tudok :P -
#1636 ti nem tudjátok hogy a dobókockával lehet csalni? :| :D -
ManoNegra #1635 Ja tudom, de az a gáz, hogy legendary dark knight fokozaton a hatodik pályán a dobókockánál sokszor azt a geci békát adja be. Már a tököm kivan vele, gold orbokba meg nem tobzódom jelenleg :P -
#1634 ez engem is érdekelne :P amúgy 3 gold orbnál többed nem lehet :) -
#1633 Jah és itt nem a megoldáson van a hangsúly, hanem a kitartáson, ez ami kevés.
Hiába van meg az esélye, hogy lehet hogy sikerül, ha már 100.nak mész, és meghalsz, akkor egy idő után beleunsz, és egyszerűen már türelmed nem lesz játszani. -
#1632 Na jóvan.
Ezt nem gondoltad komolyan, amúgy én is pályánként, sőtt szakaszonként gondoltam.
Talán 100000 emberből ha 1-nek talán sikerül. De az is max ha szerencséje van. -
#1631 hogy végigvitel során egyszer sem olyan nincs. De olyan hogy pályánként ne hibázzon már simán lehetséges :) -
#1630 Jah én most megyek összevissza, de ez a Hell or Hell valóban lehetetlennek tűnik, és nem azért, mert nem létezik megoldás, hogy végigvidd, hanem azért, mert ennyi türelme, és szerencséje a világon 1 embernek sincs, max egy gép képes rá, hogy egyszersem hibázzon. -
#1629 Nem csak neked, mert rosszul állítod be a joy-t.
Ez akkor van, ha a Launcher-nél átállítod a jobb analóg karra a mozgást, vagy fordítva, és ilyenkor a mozgásért felelős kar egyben a kamerát is kezeli!!!
Úgy állítsd be, hogy tedd a Controller típusnál a 2-esre, és a jobb alsó mezőkben a Z illetve RZ-ket cseréld fel. -
#1628 Akkor Dante Must Die ^^ Son of Sparda után megkapod :D
vagy ha nagyon Hardcore vagy akkor Hell or Hell x) ott aztán IGAZÁN nagyon ütnek :D (gyakorlatilag 1 hit vagy mindenkinek ^^) Son of Sparda skillel :D -
ManoNegra #1627 Az ötödik pálya elején, a kis temető szerüségnél ahol a szellemeket kell irtani, van a kiálló oszlopon egy piros orb beljebb egy arany. Azokat le tudta vadászni már valaki? -
#1626 olyan
dmd -
#1625 Nekem ojan kell h ne 5000legyenek a képen hanem 50en és naygot sebznek. -
#1624 a hell or hell az igazán poén :D... -
#1623 Dante Must Die a legnehezebb...
illetve a Hell or Hell, de ez meg a Heaven or Hell már ilyen poén szintek.
szal DMDben a legdurvábbak az ellenfelek. Legendary Dark Knightban "csak" Son of Sparda nehézségűek viszont 5ször annyian vannak :D -
#1622 még mindig ott tartasz? :D -
#1621 Te sem vagy egyszerű eset xDD
Kettő a helyén van alapból. Onnan kiszedsz egyet, és szépen elviszed a folyosó bal szárnyának a végébe, ahol a kék pajzs van, azt szétütöd vele és így megvan a 3. is.
A 4. pedig. Van a nagy tűzgömbös hosszú folyosó. Széttöröd a tűzgömblövőt, és utána ajtón bemész. Balra van a kék bigyó amit ha ütsz kinyílik a rács, jobb pedig a GyroBlade. Ennyi.:)
Kamera forgás nekem is volt. De én billel játszok, és bevolt dugva a DFP usb-be, ilyenkor ugye az is gamepad. Kihúztam és megszűnt a kamera pörgése. -
#1620 Ja és egy nagyon látványos trükk.remélem nem ismeritek.Vedd meg a Sprint képességet(mikor nagyon gyorsan fut nero) amikor rohadt gyorsan fut és van a közelben egy ellenség de ellenség nélkül is megy nyomjátok meg az M billen tyüt(joy on a taunt,csúfolás gomb) és Nero egy oltári dupla lábas beleszállást csinál amitől jó messze repül mndenki!!! -
#1619 Hy.At szeretném kérdezni h a legendery dark knight a legnehezebb fokozat?v vkileírná hogy vannak sorba.1szerűen gecisok az ellenfél és gecinehéz....lehet másnak de én kurvajó vagyokXD.Na a dárdás lovagokon kívül nem nagyon tudnak az ellenségek megfingatni. -
#1618 hidd el, én már csak a fejem bubját nem nyomogatom... rohadt X-controllert kellett bebaszniuk "gamepad settings" -be is...
de legalább logikus...
ettől függetlenül nyomhatok én akármit, ettől függetlenül pörög-forog, és ez idegesit a legjobban, de komolyan! a játék amugy jo lenne, ha végre megtalálnám azt a rohadt 4. szart az alapján, ah leirták már 2en is...
nekem kell a video, én nem elméleti sikon müxöm :P -
#1617 megnyomod a jobb analógot és központozza a kamerát alapállapotba -
#1616 1: b+ a rohadt isten, h nekem akkor is forod körbe körbe, mintha gond lenne a jobb analog karral, holott nem
2: du. megnézem, mit tok kezdeni, mer a rácsost végigvágtam már a folyoson, de amit te irtál, az nekem v nem jut ki a teremből, v tényleg nem látom, hol van ott akármi, amivel kijuttathatnám...
és ez nem DMC 3, ami megmutatja a tökéletes irányt, ha belépsz vmi feladatos terembe, ez csak mutat 1 tárgyat, 1 irányt, aztán találd ki magad... hát ez hmmm... na még szarakodok vele, végigjátszás videot még mindig nem találtam az egész neten :( -
ManoNegra #1615 azt helyett ahhoz. -
ManoNegra #1614 1. nem
2. a nagy terem körülötti folyosó két végében van + középen kettő már a helyén. Az egyiket ki tudod szedni a két középen álló valamelyikével, a másikat (ami a rácsok mögött van, azt pedig a hozzá közelálló ajtón keresztül jutsz el. -
#1613 1 kérdés...
nektek is idegesitően forog körbe-körbe a kamera harc közben?
mer oké, ez ugy faszán látványossá teszi, amikor a levegőben csápolom karddal, aztán meg levágom a földre, de ez az idegesitő vacakság megmarad harc után is, amikor már nincs enemy a teremben :(
és még mindig nem találtam meg, h hol a rákba van a 4. vacak pörgő forgo kapanyelekkel megáldott izé :(
valaki videot pleeeeeeeeez -
#1612 Bocs az előbb elcsesztem...
-
#1611 A többi viszont szar...
-
#1610 Na most ez az én büszkeségem hihetetlen, de igaz, és ez nem teljessen az én érdemem, hanem azé, hogy szerencsém volt!!
Legendary Dark Knight-ban elkezdtem, és az első missiónál nem tudtam átmenni, mert Dante kurvagyors volt.
Namost egyszercsak valahogy átváltoztam, és úgy beszorítottam a falhoz, hogy nem tudott elmenni, és gyors démon alakba mindig megfogtam, és földhöz vágtam!!!!!!!
Namármost a kurva gép ugye sajnos ezt nem jelzi hálisten, de sikerült kifényképeznem a PrtScrn-el az eredményt.
Na ez még ha véletlen is, de jól esett!!
KB 15 perce csináltam
Legendary Dark Knight
Mission 1 - Raking:
(képet lekicsinyítettem, mert eredetileg 1680x1050-es, de így is látszik tisztán)
-
#1609 THX... -
#1608 Grat. -
ricsimaster #1607 Kis segítség :) néhány jó tanács :)
[spoiler]
Nekem eddig mindig úgy sikerült hogy oda mentem kapa kapa kap aztán rám ugrik ott gyors bukfenc jobbra... aztán kapa kap lefagyott... kapa kapa devil bringer bumm bumm kapa kapa és fekszik :)
A másik echindánál( a kigyó+gyom=a növény boss) jó trükk amikor nyomja magából a gumókat akkor ugrás és devil bringerrel szét verni a kis kocsognek a nemző szervét :), másik amikor kinöveszti a földből a kis csápokat akkor átugrálni rajta air hike-vel aztán kapa...kapa majd devil bringer és olyan szinten leveszi a hp-ját hogy alig marad neki és kis pityúval simán leszedhető :)
A harmadik dr. ÁNUSZ kinyírása gyerek játék dante-val :) csak luciferezni és yamatoo-zni kell mint az atom és szinte lehetetlen hogy meghalj :) 1.,-re sikerült full hp-val :) 1,5 perc alatt öltem meg :)
A negyedik jó tanácsom... hogy amikor csak lehet nyomjátok be a démon formát(N) nagyon sokat segít :) én az elején mindig megfeledkeztem róla, csak mikor 3-4-szer nagyobbat ütöttem a boss-ba a chuck norris módban így elkezdtem használni :)
na azthiszem vége a spoilernek XD
[spoiler] -
#1606 Úristen, ez úgy kellett nekem mint etiópnak egy szelet kenyér :)
LDK-n ennél a köcsögnél járok, és sehogysem tudtam még átmenni rajta, pedig már csak 1,5 csík maradt hátra :((
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viszont volt hogy kétszer le tudtam fagyasztani egymás után, na ezt hogycsináltam? :OO