Devil May Cry 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mármint directx 9 vagy 10? Az elõbbi.
Mivel eddig 20 percet játszottam a játékkal, utána reinstall után sem enged, így nem sok pontosabb infót tudok. De kezdõ fokozaton, és azt a valamit automatikusra állítottam.(nem tudom mi volt, a kérdés ennyi volt: automatikus vagy nem - írhattak volna vmi leírást mit is állítok be)
De ezek miért fontosak?
Ilyen még nem volt. Egyszerûen hibaüzi és semmi :S
Ha jól emléxem
@
Elakadtam és segítség kéne, a másik sráccal megyek már (valahol 13-14 küldi), nagy nehezen megléptem a kastélyból, de mindenhol lila füst, van az a rész ahol 4 irányba elágazik és csak 1 jó, ott próbálkozom, de a 2ik ilyen elágazásnál akármerre megyek mindíg harc lesz. Help Pls!
No végig játszottam a játékoté s ezzel kapcsolatban írnék egy rövid szösszenetet. Vigyázat szpoilert tartalmazhat!
Mikor a játék elején bejött az intró és megláttam azokat a fura lényeket, amik egy elfuserált cirkuszi rongybaba mintájára készültek néztem egy nagyot "Ez meg mi a fene?" felkiáltással és lefele gõrbülõ szájszeglettel néztem tovább. Aztán rájöttem hogy az aláfestõ zene fantasztikusan illik az egész szituációhoz és a megvalósítás ahogy Néró kúzd azokkal az izékkel igen csak látványos. Folyt tovább a bejátszás és már kezdtem beleélni magam, hogy egy filmet nézek végig, nem is egy játékot. Aztán az az epikus csata Dante és Néró között, rögtön az elején... Nem gyõztem tátani a szám. El is telt vagy egy perc mikor ráeszméltem hogy már enyém az irányítás. Sajnos gémpad nem lévén a kézkitekerõs, végtagelgémberítõs, csuklómegfájtdítós billentyûzetet használhattam. Azonban a csaták és az átvezetõk fílmszerûsége elvonta a figyelmemet. Hamar azon kaptam magam hogy már jócskán elmúlt éjfél és én még mindig játszok "Na még egy pályát, na mégy egy pályát..." és nem tudom letenni. Persze a fáradtság gyõzött, de másnap amint felkeltem rögtön rányomtam a Power-RunDMC4 gombra. Miután végig vittem nem gyõztem csodálkozni hogy a.)Milyen jó volt, b.) Mennyire lekötött. Meg kell mondjam az utóbbi években nem volt olyan játék ami ennyire lekötött volna és ennyire élveztem volna. Annyira hogy még be is rendeltem hozzá egy Gémpadot, hogy azzal tolhassam végi újra. Egyszerûen nagyszerû ez a játék.
Grafika: Pompás, mesés, csodás. Fantasztikus munkát végeztek a készítõk, és az átvezetõk is mesésen kidolgozottak. A helyszínek változatosak és részletgazdagok, bár negatívumkét annyit hoznék fel hogy néhány hely eléggé labirintusszerû lett.
Hangok: A zene tökéletes harmóniában áll a játékmenettel. Kemény ahol annak kell lennie, lágy ahol éppen azt várná az ember.
Játszhatóság: No ez az a faktor ami számomra a maximális értéket képviseli. Mint fentebb említettem, ennyire már régen élveztem egy játékot.
Irányíthatóság: Itt azért már van egy kis bibi, ugyanis billentyûzettel eléggé nehézkes a dolog, de szokható. Azonban 2-3 óránként ajánlatos tornagyakorlatokat végezni hogy a csuklóban és az ujjakban hejre álljanak a dolgok <#nyes>#nyes>
Történet: Mivel az elõzõ részekhet nem volt szerencsém (bár ezek után a 3-at beszerzem az tuti), ezért nem értettem 1-2 dolgot teljesen, de még így is izgalmas, fordulatos a történet.
Nálam könnyedén elérte a 10/10-es értéket. Fantasztikus játék amit mindenkinek tudok ajánlani akik szeretik a stílust.
u.i: Helyesirási hibákért, elgépelésért elnézést kérek. Kapkodva írtam meló helyrõl és nem néztem át.
segítség kéne. a 8adik pályán vagyok, ahol van 1 keresztezõdés. ha jobbra megyek vagy ha balra akkor "bezáródik" a mögöttem lévõ kapu és elõjön pár démon. ha kinyírtam õket akkor megjelenik 1 portál ami visszarak a keresztezõdés elejére. ha egyenesen megyek tovább akkor meg automatán visszarak az elejére. remélem érthetõ voltam 😊 szal ott mit??
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
buster sword buster
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
busterezni kell a kezét 😊 mindkettõt
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Hogy Nero konkrétan ki azt nemtom. Volt rá több utalás is hogy Spardahoz kapcsolható õ is de konkrétan nem mondták :S
@
annyit észleltem hogy a capcom és egyéb logók után sokat bootol ami kijön a now loading kék kis felirat
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Tehát van valami ötlet miért?
Újratettem a játékot, ugyanez. :S
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
mostanában amúgy videók közben NÉHA kifagy ugyanígy a gém nekem. Devil Hunter módban, eddig nem volt gond.
@
Most mikor indítanám el, errort ír:
"DevilMayCry4_DX9.exe - Alkalmazáshiba
De hát saját maga tette fel a directx-et, és délután jó volt.
Ötletek?
1-2-3-10
"Ha valami kérdésetek lenne, írjatok privátot"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Secret Mission...amit eddig találtam:
SM1 - Az elején, mikor megkapod a koponyát, és azzal kell átrugaszkodnod, az épület tetején kint a szabadban, akkor az egyik folyosón a kanyarban lesz egy oszlop, és rajta egy egy papír, amibe belevágtak egy tõrt.(Nem lehet eltéveszteni)
SM2 - Mikor a kastélyban 3-4 misszió környékén, 4 szobrot kell összeszedned az egyik U alakú folyosón, ottlesz 2 darab már alapba, ha fogsz a szobrokból 1-et, akkor a baloldali szárny végén a kék páncélt törd szért vele, és mögötte lesz a falon.
SM3 - KB az 5. misszionál ahol a temetõben azok a szellemek elõször támadnak meg, a megölésük után a továbbvezetõ lépcsõ alatt lesz a falon.
SM10 - Ha a lépcsõn felmész a SM3 után, akkor az ajtón belépve balra fennt egy ovális alakú tükör mögött lesz!
FRAPS-al feltudod venni szerintem.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
na hát nekem az a szöveg kellene angolul ami alatta megy...
szoval ezt a játék feliratok közül kellene kiszedni...
vagy nemtudom...
esetleg nem lehet valahogy valami programal a videot felvenni, amikor rajta a felirat?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
@
Ez szerintem nem olyan egyszerû, hogy megnyitod a fájlokat jegyzettömbbel és átszerkesztgeted.
Program inditásakor ami bejön intro, elég komoly...
na most a videót megtaláltam már... viszont felirat nincs rajta... :S
nekem pedig kellene (igen komoly ahogy beszélnek benne, de jolenne olvasni is, mert nem vágom angolt anyira)
Szóval kérdésem az lenne, hogy hol lehet a felirat, milyen fájlban kotorásszak?
Egyálltalán játékben lévõ feliratok hol vannak?
ez az a videó
01:11 tõl jó, az eleje szar
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....
Azok a légiók, amiket megidézhetsz, meg a szörnyek, amiket említettél.
És az ilyen cuccoknál engem õszintén a legjobban a videók illetve átvezetõk érdekelnek, a story szempontjából.
Én sajnos csak most jutottam nemrég hozzá PC-n.
Régebben viszont. 2003 májusa környékén, mikor megvettem PS2-re, akkor nem tudtam végignyomni, és ez sajnos még mindig megmaradt bennem, hogy ezt mindenképp be kell fejeznem.
Régen ugye az volt a nagy szám benne, hogy eszméletlen nagy tömeget volt képes megjeleníteni, és mozgatni.Mármint az ellenségekbõl. Még ha nem is különböznek egymástól, akkor is faxa egyszerre kb 30-40 ellenséget aprítaní..
Régen így voltam PS1-en a koudelka-val.
Szerintem az is iszonyat durva játék volt!
Csak sajna a 4 lemezbõl a harmadiknak kb a közepéig jutottam el.
Bár azt valszeg már nem tudom bepótólni....<#vigyor3>#vigyor3>

Én örülnék az elsõ 2 résznek is.
Még ha egy az egyben változatlanul tennék át pc-re.
PSN ID.: Beegabor
@
Ez a Devil May Cry elsõ része után megjelent koppintás, ami számomra egy elégé nagy gém volt régen. Énszerintem most is faxán el lehet lenni vele, meg a légiókkal, amiket megidézhetsz!!!
Bolti ára kb 900FT!!!