3093
-
#1965 EGY TIPP:
Aki könnyíteni akar a dolgán, de nem csalással:
HOLY WATER (sok mindenre megoldást jelent) -
#1964 Neked milyen van.
Dark:megértem és egyet értek veled.Son of spardaban 13as missoonnél tartottam.Attúl könnyebben mindenben kivégeztem a gamet. -
#1963 Bocs nem kicseszésból, de nem tartom nagyon jó ötletnek, hogy küldözgessek mentéseket, nem veled szeretnék kicseszni, de megérted remélem, hogy amit elértem, azt nem azért tettem, hogy utána mindenkinek odaadjam, mert ezért sokat tettem.
Elhiszem hogy szar amiért elveszett a mentésed, de max annyit megdumálhatunk, hogy elküldöm a Devil Hunter 20-at...de legendary-t sajnos neked kell megküzdeni...
Remélem megértesz és nem haragszol meg, mert különben magam ellen beszélnék, mint ahhogy sokszor nyilatkoztam a mentések kapcsán.
Nem ítéllek el ha kérsz mentést, de én max a Devil Huntert tudnám felajánlani...SORRY -
#1962 akkor az enyém nem kell :) -
#1961 Dark.El tudnád küldeni a mentéseidet.Látom te vagy a legtovább. -
#1960 De tegyük hozzá, hogy sok lúd disznót győz.
Én láthatlanban azt mondom, hogy könnyebben kiirtok két kemény ellent, mint 20 közepesset!!! -
#1959 Lassan de biztossan haladok...
-
#1958 szóval devil 20 son 7 lnd 20 valamint modus vivendi és skill collector -
#1957 Se, mert alapjában véve annyira bonyolult, és nehéz...
Mármint a nehézség a továbbjutásra értem, nem az ellenség erejére.
Minek csalni, ha human kibaszott könnyű, és 1-2 hely van ahol nem nehéz, csak a feladványokat kell megoldani.
Ha valaki itt csal, akkor az a magánügye egyértelműen, meg satöbbi, de én nem tudom megérteni minek.
Ez végre egy olyan játék, ahol küzdeni kell, nem úgy ahogy sokan eddig megszokhatták a gagyi nehézségű fps-ekben, meg hasonlók.
Jah és csak annyi, hogy ne naon verjék utána a nyálukat, azok itt akik csalással érnek el valamit.
Ez a saját véleményem.
Aki ezt humanba nem tudja megcsinálni, annak felesleges játékokkal játszania, inkább olvasson könyvet. -
#1956 devil 20 son of sparda 7? -
#1955 Nekem sajna ezek közül Devil Hunter van csak... -
#1954 Hy.Nem hiszem el.A kurva anyám szétbaszta a gépet.Újra kellett tennem a wint és MEGINT ELVESZTEK A MENTÉSEIM.Szal vki elküldené a sajátját.Human on 20 missio kész.Devilen 20.Son of spardan 15 .És LDFK-n 7.Van vkinek hasonló?a lényeg az 1.3 mentés megléte. -
NiGhTM4R3 #1953 Na, ez pap-savior elég könnyű volt így a végére :D
Amúgy eszméletlen játék, magyar nyelven tuti újra végigviszem.
Remélem majd a következő rész is jön PC-re!
Blood Omen 2 volt az utolsó ilyesmi játék amit így élveztem és végigvittem -
NiGhTM4R3 #1952 Márió azért elég rossz példa.
Pl. valakinek nincs ideje sokat játszani vele, és megakad valahol akkor jól jön egy kis plusz segítség.
Szerintem biztos van ilyen.
1 óra ugra-bugra után nekem is teli volt a tö,köm Saviorral. -
#1951 Magánügye, de ez kb olyan, minha a Mario-ban csklna valaki.
Elveszti az értelmét, és mellesleg senkinek nem fog ezzel bizonyítaní.
Human-hoz meg senkinek sem lesz szüksége csalásra, mert annyira könnyű.
Csak mondok valamit:
Fogja valaki, lenyomja Human-ba monnyuk.Ja utána többi fok nem megy,. na gondol 1-et, és leszed egy mentést, vagy csalást és minden egyből elérhető lesz...
LOL
Na ekkor már nem lesz értelme tovább játszani.
Remélem érti mindenki... -
#1950 Jah én is Devil Hunteren kezdtem, de Humanba még második pályát sem csináltam meg, mert röhelyes, és mentem inkább Son of Sparda-ba, 6.pályáig, mikor sikerült végre Legendary-ban az első küzdelem, és utána csak ott mentem 11. pályáig... -
#1949 annyira nem nagy a története hogy megérjé ezért csalni :D a gameplay nekem is új volt de roppant gyorsan beletanul az ember HA humanon játszik... aki Devil Hunteren kezdi annak meg szopóóóós... még mindig ott van a human lehetősége.
amúgy DMC3mal szopok rettentően mégsem fordult meg a fejemben hogy trainert szedjek le hozzá... inkább újrakezdem Easyben.
tényleg. Lehet hogy jobban járnék 3-ban Trickster stílussal mint swordmasterrel? mert SMmel kezdtem tolni de elég nehézkesen megy. Most találkozatm először Ladyvel. -
NiGhTM4R3 #1948 Megvan már, ahogy írtátok hogy amerről süt a nap úgy már értettem.
Én azt figyeltem, hogy melyik árnyéknak van íve,,, ez Neronál bejött!
Savior,,, felőlem egy zöld ogre is lehet. De 1 órát szenvedtem míg kifeküdt :D Ugráltam össze-vissza
Csalás: akik nem prok, vagy csak kezdők ebben a stílusban (mint pl én) azoknak lehet hogy nehéz, sőt biztos is.
A multis csalás undorító, de így hogy magadat "csapod be" az magánügy. -
#1947 szerintem meg mindenkinek a magánügye, h csal-e vagy sem. kivéve a multit... . -
#1946 jaja.. Human és Devil Hunter ég és föld... És valszeg sokan DH-n kezdték...azoknak ott a human -.- gyerekjáték lesz. DH után mindenképp. Én azon kezdtem és max figyelmetlenségből illetve mikor először találkoztam egy szörnnyel akkor sérültem meg. -
#1945 ELŐRE, VISSZA HÁTRA (ez baszott ki velem is...:P), JOBBRA, JOBBRA -
#1944 pro street után én már ilyenekkel nem foglalkozom.
devilben meg szégyen a csalás.
nehéz, de akkor menjen mindenki human-on, de ne csaljon senki. nincs értelme. -
#1943 Mindegyik az -
#1942 nem tájtön hanem szévior -
NiGhTM4R3 #1941 Olyannyira alfa hogy semmi sincs:D -
NiGhTM4R3 #1940 Ez a Titános harc kemény volt.
Még 1 pálya van ,,, -
#1939 eh :D -
#1938 barátom a trainer vírusos :) -
#1937 Hali nem hagyom cserben a topicot! Devil May Cry 4 Faq erősen PRE ALPHA :D -
#1936 igaz ez nem segít a lost woodsban -
#1935 Hát ha nem megy valami akkor: www.gamecopyworld.com és itt keressetek trainer -
#1934 Ebből a nézetből most jobbra kellett volna menned mert onnan süt a nap. Mindíg amerről süt a nap, ilyen nehéz ez ??? -
#1933 nem. kevesebb van de ugyanolyan erősek :D Dante Must Dieban még erősebbek a szörnyek XD -
NiGhTM4R3 #1932
Na, elvileg ez a rossz irány, nem?
De ha a másikat próbálom akkor is hidden pit :| -
NiGhTM4R3 #1931 Próbáltam úgy is, kb 15x mentem el az irányokba. Van 2 irány, ahol az árnyék egyenesen az oszlop "mellett van", és egy ami előtte, és az görbe.
Lehet az én játékom bugos:P -
NiGhTM4R3 #1930 FAQ-t támogatom :)
Összedobhatunk egyet, ha van segítőkész ember aki tudja miről van szó. -
#1929 mindig az oszlop árnyékával ellentétesen
kéne egy házigazda hogy betegyünk a bannerba faq-ot meg ilyenek.. :S -
ShaiHulud #1928 devil bringer odahuzasaval odatudod huzni oket a levegoben es aztan azonnal elkapni es foldhoz baszni, ezt kell megismetelni 5 szor ugy hogy ne ess le. -
NiGhTM4R3 #1927 Vagyis Hidden Pit, lényegtelen -
NiGhTM4R3 #1926 Lost Woods-ban vagyok Danteval.
Tudom, hogy az oszlopok árnyékát kell nézni, hogy görbe legyen az ív. Az első jó irány megvan, de a 2.-nál akármerre megyek abba a hole pit-be kerülök :S
Ötletek?