Devil May Cry 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, meg van már.

ááá megõrülök segítsetek már.
Szóval meg van az a japán szamurájkard, utána megyek tovább és mutatja hogy a vízesésnél van egy híd.
De oda hogy jutok??? akármerre megyek a kastély fõ szobájában lyukadok ki.

Szenteltvízzel szedd le a démonokat, utána már gyerekjáték ;-)

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Klemice
csinálni kéne kockás tutorialt? :D

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Ezért írtam azt, (nem saját kútfõböl találtam ki) hogy egy pillanatra látod a pöttyöt, utána számolod a forgásokat, és a hatodiknál bumm! Mivel a hatodik forgásra ugyan az a szám jön...

Son of prada, és a legendary dark knight fokozaton is ugyan ott tartok, a kockás rész már simán megvan...

DarkSector
Ha van valaki, aki a LDK módban megoldotta a 7.missziót, akkor az mondjon már valami jó tippet, hogy amikor rajta kell maradni a levegõben azon a platformon, miközben támadnak a szellemek, hogy ne essek má le.

Mert lent gáz a párbaj, és CONTINUE meg ebben a módban visszatesz az elejére a pályának...!!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Vagyis hazudok a pöttyöket 1 pillanatra látom, de az ütés gombot még csak megnyomni sem tudom, és továbbvált, még mire reagálnék, hogy ez kell-e nekem, vagy a következõ, már megyis tovább (legalábbis a LDK módban.)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Namost akkor mielõtt megismételném magam, te milyen fokon használtad a kocka trükköt???
Mert ahol én vagyok, még a pöttyöket is alig látom, nemhogy idõm lenne ütni is...

Doom 4
És nekem nem segítetek ?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Evin
Úgy, ha õsszel megveszed, mikor megjelent nálunk!

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Hogy lehet magyarrá varázsolni a játékot, vagy nem nagyon tudjátok? :$

Klemice
no gyerekek túl az izgalmakon nekiállok kipucolni a játékot :)

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Doom 4
ahol lehet kalibrálni a gamepadot a vezérlõknél(nem játékban) ott az LT RT az slidernek van irva a silder az mi a dmc4 lancher->controls (gamepad) ban

Doom 4
Meg nem tudom hogy konfiguráljam hogy jó legyen az lenne a lényeg hogy tudjam az LT RT-t használni akkor normálisan kezelhetném de nem megy

Doom 4
Hali valaki segitsen pls!!! Vettem 1 Vezeték nélküli USB-s kontrollert. És az LT RT nevû gombot nem annak érzékeli a játékban most a launcher ben próbálom csinálni de kéne kis útmutatás mi micsoda pl. POV -POV RX meg mit tom én

Az számít valamit, hogyha elõsször elindult a játék, beállítgattam mindent.. játszottam 20 percet, majd alt+F4-el léptem ki, és azóta van ez a baj. Ha uninstallálom, majd ujra akkor is.. talán a registribe írta be magát..
Bõven megfelel. Geforce 7900
Evin
És a kártya megfelel a minimális követelményeknek?

Gondoltam erre. Feltettem a legeslegújabb drivert, és igysem megy.
Evin
Vagy nincs drivered a kártyához, vagy talán nem elég új.

Sziasztok, remélem tudtok segíteni. Egy olyan gondom van a PCs verzóval, hogy mikor inditom a játékot akkor ezt a hibaüzenetet kapom:
Fatal Error.
D3DERR_INVALIDCALL : mpD3D->CreateDevice(mD3DAdapter, mD3DDeviceType,IMain->mhWnd, D3DCREATE_HARDWARE_VERTEXPROCESSING|D3DCREATE_MULTITHREADED|(getCaps().puredevice? D3DCREATE_PUREDEVICE : 0), &d3dpp, &mpD3DDevice)

és ezt leokézva, eltünik. Kérem aki tud segíteni, az tegye meg.. nagyon megköszönném.
Tegnap Klemice elárulta a titkot! Amikor az a szám van felül amit akarsz, megszámolod a hat forgást a hatodiknál devil bringerrel megütöd. Kipróbáltam, és nekem bevált.

DarkSector
Elméletileg....#1660 persze ha nem forogna 1000-rel....

DarkSector
Ezt eddig értem, de hogy a búbánatba lehet lelassítani, hogy lássam a számokat....<#confused>

Egyszerû. Akkor kell megütni a devil bringerel amikor az a szám van felül amit akarunk. Ha pl akor ütjük meg amikor a 2 van felül akkor kettõt dobtunk. Mivel a kocka gyorsan forog ezért meg kell figyelni melyik szám után jön és pontosan kell idõzíteni.
zolo
Én is ott járok, és remélem csuklanak Capcomék :/
Ráléptem egy pirosra, ami elvitt Békucihoz, aszittem sírok, amennyi kínlódtam vele, és most újra :@@@@@@

Ádám, hogy lehet irányítani a kockát PLS??!!

http://flickr.com/photos/zolika90/

Én a kockajátékot bírtam a legjobban. Fõleg hogy lehet írányítani hogy milyen számot dobjál. Ez a 19. küldetésnél volt jó. Egyszer sem mentem a pirosra <#mf1>
DarkSector
Nyomulok szépen LDK módban, már elérek szerencsére 6. misszióhoz...
...egyszercsak sikerül kockajáték, majd sikerül az üveget széttörni.....
Majd megvan.
kard...híd leereszt, megyek és a 3.csoport támadás után egyszercsak....
kék háttér fehér felirat....
A windows a meghibásodás elkerülése érdekében leáll.....!!!

Na mondom....meg a....áll le....!!!!

Háát annyit mondhatok, hogy az utcsó ütésem lefekvés elõtt biztos hogy nem az ezüst lovagokat érintette....<#mf1><#mf2><#gunyos1><#boxer><#violent><#gun><#falbav><#kocsog><#levele><#idiota>

DarkSector
Mivel ez nagyon hosszú lenne, ezért jobb ha megnézel egy DMC oldalt, ami magyar nyelven tartalmazza a story rövid leírását, legyen annyi elég hogy a 4-ben Nero-t irányíthatod, aki nem ismeri az elején még dante-t a fõszereplõt a sorozatból, és ezért néha összekapnak, és van egy két tag aki azon fáradozik, hogy egy kard segítségével legyõzhetetlenné váljon, és megnyissa a kaput a földi és a pokoli világ között. De ekkor jössz te....

Hello.Ez az elsõ DMC amivel jáccok és nagyon teccik. De sajnos a sztorit nem nagyon értem(2.küldi)olvastam h nem idõrendi sorrendben adták ki a gameket szóval jelenleg teljes képzavar van nálam h ki kicsoda és mit miért csinál.Valaki elmagyarázná nekem a dolgokat??
DarkSector
Én Son of Sparda-ban buktam ki a 6-os missiónál, ezért átváltottam kicsit LDK-módba, és én aztán szó nélkül elhiszem neked, hogy nem embernek való, mert én is elhasaltam a tetves kockás játéknál!!!<#gun><#gun><#gun>

Kitartás...

DarkSector
Jó csak vicceltem, mert engem is meglepett, és másnak én is nehezen hinném el, ezért magamnak is emlékbe azért elmentettem.

Íme a videó:

Legendary Dark Knight - Mission 2 - Rank S

Klemice
hidd el, nem gondolom, hogy hazudsz :)

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

zolo
Engem már kezd kicsit kiakasztani az LDK.
Békán 6 odszorra sikerült túljutni, Devil Bringert használni ellene esélytelen, nagyon felidegesített.

Most meg Ánusz-hoz megyek majd, a csõben van vagy 10 cápaszerû úszó izé, abóbl még 3-mal is küzdenem kellett rendesen humanon, így meg verejtékezek majd :SSS

http://flickr.com/photos/zolika90/

DarkSector
Nemtuom.
próbáld meg hogy nálad kijelzi-e mert nálam eddig a 2 missioból egyiknél sem jelzi ki, csak ezeket osztályozza, amiket látsz a képen, valszeg amit mondasz, az kerül be a menünél a listába, viszont a listában (nemtuom miért), de csak 4 került bele...
A Human a Devil Hunter, a Son of Sparda, meg még egy negyedik, ami nálam még nem aktív.
Persze ezek a könnyebb fokozatok legtöbb C meg D osztályú, de háát akkor még nem foglalkoztam vele.
De monnyuk most sem, csak a túlélés számít, de viszont a játék rákényszerít, hogy hajts, mert annyi az ellenfél, hogy nincs idõd szarakodni.

Ebbõl szerintem az látszik, hogy kissebb fokozatokon elméletileg simán lehetne S rank-ot, de azt most egyenlõre hagyom...most ezen a fokon gyûröm az idegeimet, ha kell, akkor F-fokozaton, de a többit is végig akarom nyomni....<#bohoc>

DarkSector
De mivel kajáltam és még nem léptem ki a rankból, ezért felvettem gyors neked.
Nemsokára megpróbálom feltölteni RapidShare-ra, és belinkelem.
Még a rang menübõl direkt mentettem is egyet, hogy elhiggyétek, mert ugye mikor mentesz, akkor annak a fokozatnak és missziónak a nevét írja ki a mentett ablakba, amit éppen befejeztél!

Gondolom ebben egyetértünk, hogy ez kellõ bizonyíték, meg gondolom azt a sok pontot nem Human-on lehet összeszedni, meg az orbokat, úgyhogy már csak ezért sem hazudok, ha esetleg kételkedne a szavaimban valaki.<#smile>

Klemice
bonus penalty

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

DarkSector
Mit?

Klemice
büntetéseket miért nem ír ki?

DarkSector
Hopp eltûnt a képem...

Klemice
mindenre büntet
item damage supercharacter

DarkSector
Jajj gec ezt nem hiszem el....<#ijedt>
Már untam a banánt, és elhasználtam 2 életet a médium csillagokból, a TûzDémonhoz, és ezt adta ki az eredménylista (úgylátszik itt könnyebben osztogatja az S rangokat, de miért nem jelzi a lista....):

Már az elsõ Misszóban is durva ranking-om volt, ott a szerencsének köszönhetõen!
De itt, már faxán nyomtam úgylátszik....

The Legendary Dark Knight
Mission 2 ranking!!!!!!!!!

Elõzõ rangom az elsõ misszióban:
The Legendary Dark Knight - Mission 1 Rank

Taníts mester <#wilting><#vigyor2>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Klemice
ritmusérzék kell hozzá és 6-ig számolni kell tudni :)

Nekem nem mindig :D Lehet hogy néha kicsit késöbb ütöm meg.

soulhunter
nyahhh, asszem tényleg én vok hülye :D
nah, sajna legközelebb 7végén lesz idõm játszani :(

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Klemice
nem néha hanem mindig :)

Hogy? Az néha bejön, ha kardal megütök egy számot akkor az jön ki... Amúgy mást nem tudok :P

Klemice
ti nem tudjátok hogy a dobókockával lehet csalni? :| :D